ביי לכולם

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
ביי לכולם

אני פורשת הביתה לטפל בבעלי החולה ("גברים לא חולים, הם גוססים", אמרה לי חברה חכמה) ביי מחר.

רפואה שלמה ואיחולים רבים ל"חולה"../images/Emo8.gif

אני לא מסתכנת בטיפולי בלבד. כשבעלי "חולה אנוש", מינימום ניידת טיפול נמרץ בהיכון מתחת לבניין, לא לוקחת סיכונים
תחזיקי מעמד גי´פי ותזמיני "הסתכלות" מראש (אחרי מחלת הבעל זה חובה וממולץ)

בת ה י ם

New member
כל אפצ´י הופך לדלקת ריאות

כל שיעול.....התקף אסטמה סופני *_* אופו אמא שלו.......? - הצעה ידידותית, איך שהוא מבריא......קחי לך שבוע התאוששות -

עציון

New member
כאשר גבר חולה

אז באמת כלו כל הקיצין. יש לטפל בו במסירות ובהקרבה.

על מסירות אני חולקת

המקסימום זה למסור לו הכדורים במעוף מהמטבח לסלון (שהופך להיות ביתו השני, בכדי שכל העולם יכנס אלינו ויראה את ה"חולה המדומה") הקרבה? מה ? לתוך הקרביים שלו? באמת עציון אין לך משהו יותר קל?
פולניה,
מקוררת,
מנוזלת,
חולה,
חולה מאוד,
חולה אנושות,
גוססת,
.
.
.
.
.
א ל מ נ ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(בתופים במחולות)

סיגלי את בטח חושבת שמצחיק../images/Emo6.gif

אבל פעם בעלי קיבל שפעת ואני לא הגעתי הביתה עד מאוחר בלילה. נחשי מה? הזמין לעצמו אמבולנס. צחקו עליו. אחר כך אמרו שהיה לו גם התקף חרדה. בשנה הראשונה לנישואינו הייתי מתקשרת לאמא שלו שתבוא לטפל בו. אבל אם אני חולה! מה פתאם? איך זה יכול להיות? עציון - כולכם ילדים קטנים של אמא. עד 120.

בכלל לא, בהתחלה הצליח לעבוד עליי

היום? חבל לו על הזמן!!!!!!!!! מצידי שילך לבכות לאמא שלו על הכתף (והיא בטוח לא תשאר חייבת ותבכה לו גם) נשתמע מחר אני עפה (שלא נדע מצער ללוויה) בשורות טובות אמן.

דוקא בעלי לא בסטייל המתואר כאן

למרות שהיה בשפעת. למרות 39 חום. הלך האיש למשרדו ולעבודתו. תלוי. מי ששכיר כנראה ישכב פרקדן ומי שעצמאי ילך לעבודה גם כשהוא חולה. וחוץ מזה. כמו שמכסחים את החמות וצריכים אותה- כולל סיגל, הרי כך הבעל. אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו..... אז מה אם אני לא מפימיניסטית.....

הה, "דיר בלאק" שמרי מרחק ../images/Emo59.gif

ובמיוחד מימני ומהפורום הזה. טינופת ועקיצות ושאר ירקות - לא כאן !!!!!!! רוצה להשתתף ? בכבוד! רוצה לבוא ללכלך וללכת - תזהרי! ועוד דבר אחרון, תביאי מחר ה ת.ז של בעלך נרשום לו פעמיים "גבר". יאלללה , טוסי דלקת!

arem12

New member
סיגל בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

מה עיצבן אותך כל כך על הבוקר? היא לא שווה התיחסות. יום טוב ויפה לך ולכולם

הבעל המושלם של צפיחית בדבש

שלום לך צפיחית בדבש! נכון את לא פמיניסטית - וזו לא בושה אבל את או מטומטמת או שקרנית וזו בושה ממש גדולה! מה שבטוח - את השפוטה שלו!!! או שאת סדיסטית - אילצת אותו לקום מהמיטה חולה כדי לפרנס אותך שיהייה לך כסף לבזבז על בגדים ובתי קפה. ובטח איימת עליו שאת לא עוזבת אותו... לי ניראה שאת מסוגלת להכל חוץ מלחוש הומור!!!

עציון

New member
אנחנו הגברים, הילדים הקטנים

של אמא...טוב. מקובל עלי. אני חייב לערוך מחקר: למה גברים נכנסים לחרדה מכל לחץ ומכל דקירה קטנה בחזה? מי הביא אותו עד הלום? חייב, חייב למצוא את הסיבות לכך....חייב.

amitmom

New member
יו..עציון.. הזכרת לי שפעם היינו

צריכים לעשית בדיקות דם לזיהוי מחלות גנטיות. אני עשיתי את כל הבדיקות אבל כיוון שהייתי חיובית למשהו הוטל על בעלי לבצע בדיקה אחת כדי לאשר שאין לו את מה שיש לי. בקיצור, הבחור כמעט התעלף מהמחשבה על המחט וטרח עוד להגיד לי שזה לא בסדר שהוא במצב של לעשות בדיקות דם..פחדן כבר אמרתי..חה חה. ג´יפ יקירתי, איחולי החלמה מהירה שלוחים לבעלך היקר. תמיד טענתי שאם קיום המין האנושי היה תלוי בגברים היום היינו על סף הכחדה. אני רוצה לראות גבר שעובר לידה..אמאלה..איזה צרחות בטח יהדהדו מחדר הלידה.

jif

New member
תודה על האיחולים

כשהוא חולה, זה נכון, יש לו כבר ריח של אדמה (ככה הוא אומר)
, אבל מחטים ועירויים-רק תתני לו ובשמחה הוא יעשה לך (או לעצמו)-הוא חולה על זה.

ג´יפי, החלמה מהירה לבעל האומלל.|תרו

שיהנה מהטיפולים שלו. אגב, זה מוזר, אבל ישנם אנשים שמאד נהנים מטיפולים רפואיים. לא יכולה להבין למה. לחברה שלי יש ילד שעכשיו הוא כבר כמעט בן 13, אבל מאז שהיה קטן אהב להתחפש בפורים לפצוע. ככה עם כל מיני תחבושות וחבורות וגבס. ממש חולני.

עציון

New member
הטענה שלך לגבי קיום המין האנושי

מופרכת מיסודה. למרות שנשים ניסו להיכנס להריון בכוחות עצמן, התוצאה תמיד היתה:0 ללא עזרת הגבר ויהיה השפן הגדול ביותר.ויהיה התלותי ביותר לא נשמע עד היום שאשה הצליחה להפרות עצמה ללא עזרה מבחוץ.... ומכאן, אל תזלזלי ואל תבטלי אותנו, הגברים. בקשר לכאבי לידה. מסכים. לא מוכן להתחלף.אלא אם כן מדובר באבנים בכליות. אבל על זה כבר דיברנו.....

עציון! אתה מה זה לא מעודכן!../images/Emo3.gif

מה? לא שמעת על שיבוט? בטח שלא. זו תחילת הסוף של המין הגברי. נשים יוכלו ללדת מבלי להזדקק לגבר. בעוד 100 שנה זה יהיה כל כך פופולרי שכבר לא יהיה צורך בכם. אין. אין משהו שגבר יכול לעשות שאישה לא יכולה לעשות אותו הרבה יותר טוב. נכון בנות?

עציון

New member
שיבוט? מחר בלילה....

בינתיים ענין השיבוט נתון תחת פיקוח מוסרי ואינו ניתן לביצוע. אולי זה חלומן של הנשים אבל לא בדור שלנו..... אני חולק בגדול -ולצערי אני לבד בפורום ואין לי עזרה- יש דברים שאשה אינה יכולה לעשות ללא עזרת הגבר ויש דברים שאינה יכולה לעשות בכלל. לעומת זאת, מאחר ואיני שובניסט, אלא, טיפ טיפה ריאליסט, ברור לי וללא כל ספק: גבר ללא אשה כמו יין ללא הבדלה.יש הרבה דברים שהאשה עושה הרבה יותר טוב מהגבר אבל לעשות מהגבר אימפוטנט בכל התחומים- זו דעה לא מקובלת עלי. נכון בנים....? הגבר-חם האשה-חמות(בקושי...)

הגנובה

New member
אני ראיתי סרט שיפתור את הויכוח...

כמה וכמה שנים לתוך המאה ה-22 הנשים השתלטו על העולם, הכניסו את הגברים לחוות גידול וגידלו אותם כמו פרחים רק כדי לקצור את זרעם.... הן השתמשו בזרע בהפריה מלאכותית לאחר שנקבע מין הילוד.... מין הילדו נקבע כמין זכר רק כאשר רצו לחדש את מלאי הגברים מייצרי הזרע... הן לא היו צריכות את הגברים באף תחום במהלך חייהם - רק את טיפת הזרע - וזהוא
אז מה אתה אומר על זה עציון
אני אומרת - אם כל הגברים היו כמו בעלי - לא היינו שואפות להרחיקם מעלינו

למעלה