ביי לכולם

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך
וגנובי, דרך אגב, ../images/Emo8.gif

יש להם שימוש נוסף. אני למשל לוקחת את בעלי לחו"ל רק כדי לסחוב את המזוודות. בשנתיים האחרונות התחלתי לסוע עם פחות ציוד, אז לא צריך אותו יותר. יחי האמנסיפציה!

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif - אתמול יצאתי עם אחותי

לעיר ושאלתי את בעלי אם הוא רוצה לבוא... הוא קפץ על המציאה ובא איתנו... הסתובבנו בחנויות בגדים וקנינו - וכל שקית נתנו לו... עד שהוא התעצבן ושאל: "תגידו לי, בשביל מה אני פה
עניתי לו בפשטות ובשליפה מהמותן... "אתה פה רק בשביל לסחוב" - והתחלתי לצחוק - הוא רצה להתעצבן - אבל הוא צחק איתי....

עציון

New member
הלואי והיתה אמנציפאציה

ובכן, הגבר נועד לסחוף מזוודות. ואין שום תגובה על כך.....

עציון

New member
כל מה שיקרה בעוד 100 שנה

בקושי מעניין את הנין שלי... הלואי והיה עולם רק של נשים. לא היו מלחמות. לא היו בעיות כלכליות לא היו בעיות חברתיות. היה הכל יכול להיות צח ונקי. רק אהבה. פרחים. ולך גנובי. אני גאה בכך. מתאים לי. אשה שמשתבחת בבעלה....את לבטח מאושרת.. ואני לא מנחש. קובע עובדה.

הגנובה

New member
אכן אכן - בעלי הוא מקור נכבד מאוד

לאושר בחיי
- אני שמחה וגאה לאמר זאת

עציון נתראה בגלגול הבא ../images/Emo121.gif

אז נחווה את כל הדברים הנפלאים שאתה מתאר שיקרו בעולם של נשים.

הגנובה

New member
אני בגלגול הבא רוצה לחזור כדולפין..

להם אין בעיות עם החמות והם נראים מאושרים למדי רוב הזמן... לא

דולפין? לא בטוח גנובי../images/Emo19.gif

להיות כל הזמן רטוב?! לא נראה לי. אני רוצה להיות הכלב של עצמי בגלגול הבא.

הגנובה

New member
אין כמו דולפין../images/Emo70.gif אני דולפין../images/Emo70.gif

בגלגול הבא... כלומר....

עציון - מה למשל אישה לא יכולה לעשות

בלי גבר? תן 3 דוגמאות לפחות.
ולגבי השיבוט- כבר אמרתי שזה לא לעכשיו. אבל פעם... כלא נהיה כבר.. זה יהיה. אני רוצה לשבט את האחיינית שלי. כי אני מתה עליה. אחת ממנה בעולם זה לא מספיק. אין כמו בנות. (מי אמר את זה?)

עציון

New member
להלן 3 דוגמאות:

1. להתגלח בפנים 2. ל...תוך דקה 3. לא להתקלח שבוע ונא לא להתפתל עם התשובות הנ"ל.....

הגנובה

New member
עציון... רק תזכור שאתה התחלת עם

ההתחשבנויות הללו: 1. להתגלח בפנים - הצחקת אותי... יש המון נשים שמתגלחות - יש כאלו שרואים עליהן ויש כאלו שלא... אבל הן מתגלחות
2. ל... תוך דקה - טוב ה-... ניתנות לפירוש בכל מיני תחומים, אבל אם זה התחום שאני חושבת שהתכוונת אליו
...יש לי חדשות בשבילך... אתה לא מעודכן... יש המון נשים ש... תוך דקה
3. לא להתקלח שבוע
- חה חה חה ועוד פעם חה - תשאל את הצרפתיות מה תדירות המקלחות שלהן וכמה בקבוקי בושם נגמרים להן בחודש....
אתה רוצה שאתחיל לספור מה גברים לא יכולים לעשות ונשים כן יכולות
...

עציון

New member
מה פתאום אני התחלתי????????

התלבשו פה על החתן שלי. שחטף קילקול בטן, קיבה, מעי, גרון-נא למחוק הלא מיותר... עשו מאיתנו, הגברים, סמרטוטים. כבר לא צריכים אונו. שיבוט. הזרעה. זהו. אנחנו רק בשביל לסחוב סלים ומזוודות. ארחי-פרחי... מישהו היה צריך לצאת להגן על כבוד הגבר המחולל באופן תמידי בפורום זה או אחר. אז "ביגי" בקשה 3 דברים שיש לגבר מה אין לאשה. (אומנם לא ככה בדיוק ביקשה, אבל...). חיפשתי וחיפשתי והרי אני יודע מה יש ומה אין אבל יש בפורום גם קטינות ומי אני שאהיה הראשון לגלות להן...אז מצאתי :גילוח,פילוח וקילוח וזהו....

דוגמאות למה נשים לא יכולות

1. אתה ממש נאיבי - לא היית אצל קוסמטיקאית לאחרונה. אל תחשוב שנולדים עם עור חלק רק כי המין זה אשה... 2. יש כאלו שעושות את זה בטלפטיה או בטלקינזיס בפחות מדקה 3. יש נשים שלא מתרחצות אף פעם (מרי אנטואנט למשל וככל שזכור לי למרות זאת, הרבה עשו לה...)

עציון

New member
שירן.

1. אני לא נאיבי. אבל שמח לשמוע שיש נשים עם זקן. 2. לא מבין את סעיף 2 אצלך. בטלפטיה? או בטלפים? 3. האומנם? יש נשים שלא מתרחצות? לפי תשובותיך, ערך האשה ירד הרבה בזה הרגע ...זקן-טלפטיה-מרי. לאן נגיע?

עציון- לאן נגיע?

ומה דעתך על שיויון? למה זה מוריד את ערך האשה ולא מוריד את ערך הגבר? הוא מתגלח? אכן! הוא מסוגל לעשות את זה בטלפטיה או לפחות כך הוא חושב... ויש שלא מתרחצים! וזה הרי לא מוריד את ערכם - כי הם גברים...

מריה הקדושה

לא שמעת עליה? רוח הקודש!!! רוח הקודש אכן מעברת ובלי טיפולי הפרה ובלי שיבוט!

amitmom

New member
עציון..לא הבנת את דברי.............

אני התכוונתי שאם הגבר היה זה שיולד קיום המין האנושי היה על סף הכחדה כי כולנו כאן יודעות עד כמה אתם הגברים "אמיצים". כאבים, מחטים, זריקות ועוד לא נמצאים בלקסיקון שלכם. אנחנו בעלות כוח סבל רב יותר ,גם שוכחות בצ´יק כמה כאב לנו ובנוסף מתפקדות כרגיל גם עם 41 חום.
עכשיו בקשר למה שחברותי אמרו..מצטערת עציוני החביב, אתה במיעוט. מסכימה עם כול אות וכל הברה. בעוד כמה שנים לא נצטרך גברים..טוב, נו..אולי רק בשביל לסחוב את השקיות מהסופר. צריך גם לחשוב על זה בצורה אחרת..לא תהינה חמיות מעצבנות.

עציון

New member
הפמיניזם בגדולתו....

אין. אין לי מילים. אין לי תשובה. מצטערים- אנו הגברים- שאנחנו בכלל קיימים. סליחה. אנחנו מבטיחים להיעלם. תשבטו עצמכן. תתרבו בכח האנרציה. תהיו האמזונות של המאה הקרובה. תמרטו שערות זו לזו. הרי רק בגלל הקינאה אתן תתכחדו תוך 3 שנים- הכי הרבה. קדימה הנשים. רגע, רגע, ומי יסחוב את השקיות מהכלבו? מהסופר? אויי, אויי, איזה חרבון.... אין אין כמו הבנותתתתתתתתתתתתתת!!!!

jif

New member
וואי וואי וואי

מה נהיה?? כולה בעלי חולה, כל הפורום שינה פניו ותכניו. אז לכל הדואגים/ות, בעלי, שיחיה, מרגיש הרבה יותר טוב (אחרי העירוי, צילום וכו´)והוא מאוד מרוצה מכך שיש פורום שעסק בו יום שלם.

למעלה