ביי לכולם

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך
בריאות בריאות ורק בריאות

אחלמה מהירה לתינוק הקראת לו את כל ההודעות? חוץ מזה אם הוא כזה חולה ואת צריכה לטפל בו, איך זה שמצאת זמן לפורום?|פרח

הגנובה

New member
נו, אלו הן כבר חדשות טובות../images/Emo70.gif

אנחנו התחלנו לחשוב שטוב לו שם עם האחיות והרופאות.... ג´יפי - שילחי לו איחולי החלמה מהירה, נראה לי שהפורום כמרקחה כתוצאה מהמחלה שלו....

הפמיניזם בקטנותו

בכלל אל תצטער על שאתם קיימים אם לא הייתם קיימים מי יכולה הייתה להיות פמיניסטית בכלל? הרי לך צידוק מושלם לקומך, חוץ מתמצית הוויתך ועצם קיומך - לסחוב שקיות מהסופר!

יופי שירן. הכנסת לו.../images/Emo67.gif

אבל שתדעי לך שעציון שלנו הוא בחור טוב. הוא לא אוהב שאני אומרת לו את זה אבל הוא טוב. עם אחד כמוהו יש לאישה קצת יותר שימוש מהמקובל בסטנדרד.

עציון

New member
אם בזכות הגברים קיים הפמניזם,

הרי זו תעודת כבוד לנו שהצלחנו לעשות ממכן משהו. אבל מאחר וזה נשמע בוטה וזה לא הסיגנון שלי,וזה לא אני, אסתפק ואמר: כל מי שטוען ומקטר כמוך ,בבוטות,אני משוכנע שלא הצליח להתמודד עם הצד שמנגד.אני מוכן להתערב על כך... לא ברור לי, למה אשתי כה אוהבת, כה אוהדת ואני לא זוכר מתי סחבתי שקיות..וגם.... לא יוצא דופן. כבר ראינו איפה יושבים המקטרים על בני-בנות זוגם ולמה הגיעו לאן שהגיעו. אני מקוה שהבנת את הפואנטה. ו...לא אגרור עצמי לויכוח נוקב ובוטה מקום שאין לי בו חלק.

הגנובה

New member
עציון../images/Emo124.gif - מה היינו עושות

בפורום הזה בלעדייך
מי היה מחזיק לנו את היד
מי היה מעודד אותנו במילותיו
מי היה מצחיק אותנו בבדיחותיו
מי היה מלמד אותנו להיות לפעמים צייות (כשצריך)
ואם - כפי שאני חושבת - אתה דומה לבעלי.... הרי שאתה חלק מהגברים הנחוצים ביותר מבחינתי
קבל
ועוד
... נכון סיגלי

למעלה