בילוי רומנטי בצימר מפנק ב-

LeAnnDylan

Well-known member
התמונה שם באמת מטרידה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ויופי, שמחה לראות שאני לא היחידה

Guncrazy

New member
מעולם לא שמתי לב שיש לה צלקת

האובססיה שיש לאנשים לגביי סיפוריי התעללויות וטראומות ילדות זה פשוט מזעזע. לצורך הענין גיגלתי את שמה בתוספת המילה צלקת והגעתי לכל מיני מקומות ממש נוראיים. יש לאנשים דימיון פורה ומעבר לזה שזה נראה לי אבסורד להגיע למסקנות שכאלה לגביי אדם שהם אינם מכירים, זה גובל בחולניות. חלק מהסיפורים שריפרפתי בניהם היו ממש מטרידים! אני לא אתפלא אם אחרי שראתה לאיזה תסריטים אנשים מגיעים בגלל איזה צלקת קטנה בצד הפה היא החליטה לספר את סיפורה. הרי לא סתם היא בחרה שלא לדבר על זה במשך המון זמן. כנראה שבאמת מדובר במקרה טראומתי עבורה ולא היה לה שום רצון לחלוק את זה עם הציבור. הכפיה הזו של אנשים על השתלטות הפרטיות זה דבר נוראי בעיניי. מודה שלפעמים כשאני רואה אנשים עם מוגבלויות פיזיות כלשהן (זה יכול לכלול גם צלקת פשוטה כמו של טינה ולאו דווקא דברים רציניים כמו שיתוק וכדומה) לפעמים המוח שלי נודד למחוזות מטרידים ומגיע לכל מיני תסריטי אימה על איך אותו אדם קיבל את ה"מום" הזה שלו. אבל בדיוק כשם שאני לא פולטת כל מה שעובר לי בראש אני מצפה מאנשים אחרים גם לצנזר את עצמם מידי פעם. לפתוח בלוגים שלמים שעוסקים בתיאורית קונספרציה על אבא שלה שאנס אותה בילדותה שוב ושוב וקשר אותה למיטה ופעם אחת כשניסתה לברוח הוא תפס אותה וניפץ לה על הפנים בקבוק בירה, זה תסריט שצריך להישאר במוח של מי שהגה אותו! ועכשיו אחרי שפרקתי חלק מהתסכול שלי על הנושא אני אגיב לשאלה שלך. אני אישית מעדיפה לצאת עם גבר שגבוה ממני משמעותית (לפחות 10 ס"מ) זה אולי מטופש אבל התחושה הזו של אלפא male מגונן כזה זה משהו מאוד רומנטי בעיניי. זה כיף להתכרבל בין זרועות חסונות. מישהו שיכול להרים אותי בקלות. זה נשמע מטופש אבל זה דברים שכן עושים את זה לבחורה. ואני נכללת בתוך הפנטזיה הזו. אני חושבת שלהתאהב בגבר נמוך תמיד אפשר כיוון שכמו שאמרו כאן כבר, מתאהבים בבן אדם לא בפלקט. וברגע שמתאהבים זה ממש לא משנה כל המסביב. אבל אם השאלה היא לגביי הימשכות, אז מניסיון חיי עד כה, מעולם לא נמשכתי לגבר שלא היה גבוה ממני. אגב לא רק הגובה חשוב לי. אני גם צריכה שהגבר יהיה דומיננטי. אני לעולם לא אצא עם גבר בגובה 195 עם אישיות של רוברט מ"כולם אוהבים את ריימונד" גבר צריך להיות "גבר" מבחינתי, בכל מובן המילה. הוא צריך להיות גבר פיזית ומנטלית. אני מאמינה שההבדלים בין המינים הם לא לשווא. אני רחוקה מלהיות דיי הארד פמיניסטית. בהחלט מאמינה בשוויון הזדמנויות לשני המינים אבל אני לא חושבת שמן הראוי לנהוג בגבר כפי שנוהגים באישה בכל הרבדים. ישנם דברים שהטבע עשה שונה ואין טעם "להתערב". אם גברים במבנה האנטומי שלהם חזקים יותר מהאישה זה בסדר, זה לא הופך את הנשים למין נחות. אישה יכולה להיות חזקה ביותר ממובן אחד, וכן גם במובן הפיזי אבל בעיניי כל הבאדי בילדריות האלה פשוט מזעזעות
מצד שני גם הגברים האלה לא הכי עושים לי את זה. טוב זה השלב שאני מתחילה לדבר לא לענין
אז לסיכום - בשבילי,גבר גבוה וחסון

LeAnnDylan

Well-known member
עוד קצת טינה

בדיוק ראיתי איזה פרק ב-30 רוק שהדמות של טינה יוצאת עם איזה ילד בן 20 ופרנק גם מתאהב בו ומכריז שהוא לא הומו בכללי אלא הומו בשביל ג'יימי. הוא אומר כאילו שהוא לא נמשך לגברים אבל כשהוא רואה את הילדון הזה הוא רוצה לנשק אותו לבצע בו מעשים מגונים
בכל אופן טינה אומרת לו משהו בסגנון "יו קאנט בי גיי פור ג'סט וואן פרסון אנלס יור אה ליידי אנד יו מיט אלן" אניויי זה גרם לי לתהות. באמת יש נשים סטרייטיות שרואות את אלן ורוצות להיות לאסביוט?
איי מין, שמעתי על נשים שרואות את פורשיות ומוכנות להחליף צד בשבילה אבל אלן?
זה לייק משהו ידוע שרק אני לא שמעתי עליו?

blah blah story

New member
../images/Emo6.gif

אני לא מכירה דבר שכזה...אבל לדעתי הרבה בנות יסכימו להיות לסביות בשביל אלן. תראי את המשוגעת שהיא יצאה איתה פעם- היא הייתה לסבית בשבילה אבל האמת, אני אישית חושבת שמתאהבים באישיות של הבנאדם ולא במין שלו. כלומר, יש את כל הקטע של המשיכה - אני לא מזלזלת בזה אבל זה יכול להימשך תקופה קצרה והתאהבות זה משהו אחר.

dolytush

New member
זה מוזר../images/Emo6.gif

פורשה עוד מקובל על הדעת, אלן...? אלן היא טייפ לסבי מאוד מסויים, לא מאמינה שיש אשכרה נשים סטרייטיות שיחליפו צד בשבילה. אלא אם כן זה באמת בגלל האופי.

LeAnnDylan

Well-known member
בטח כל השאניקוות האלה בתוכנית שלה

יהיו מוכנות להיות לאסביוט בשבילה. אני מוכנה להיות לאסביט בשביל טינה

Guncrazy

New member
כן אני חושבת שכבר הצלחנו להבין דרך כל השרשור

הזה שאת היית מוכנה להיות לאסביט בשביל טינה
איי גט איט, ד'יי גט איט, ווי אול גט איט!!!

אני זוכר את הפרק הזה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ועוד לא פגשתי אף אישה שאני חושק בה. ז"א חוץ מדילן אבל אני לא ממש חושק בגופה ה.. ה.. הנשי

LeAnnDylan

Well-known member
סליחה! אתה חושק בכל דבר בי|הא|

כולל גופי הנשי והמחורר

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פורשיות?../images/Emo6.gif

את עושה הכללות של נשים גאות שנראות טוב או שפשוט אין לך מושג איך קוראים לה?

למעלה