אני לא נחשבת ממש נמוכה (168) ועל הנייר אני מוכנה להגיד שאין לי בעיה לצאת עם גבר נמוך ממני אם כי בפועל אף פעם לא יצא לי ואני חושבת שיצא לי לדחות מישהו אחד בגלל גובה. אבל הוא היה ממש נמוך. אני חושבת שכמו דילן, גברים שנמוכים ממני עד 3-4 ס"מ זה נורמלי למרות שאני מניחה שכמו רוב הנשים אני גם מעדיפה גבר גבוה. אבל הפעם בניגוד לדילן אני מעדיפה כמו שיותר גבוה. גברים בגובה 190 ומעלה כבר מקבלים סקס אפיל בלי קשר למראה חיצוני/רמת השכלה/עבודה ושאר הדברים שמושכים אותנו בהיכרות ראשונית. בעיניי גבר שהוא לא ממש גבוה מאבד קצת מהגבריות שלו. זה לא חייב להיות משהו ממש רע אבל ככה אני רואה את זה בכל אופן. בכל אופן 10 ס"מ הבדל בחיים לא יקרה אצלי. יש גבול
נכון שאומרים שבמיטה הגובה לא משנה אבל איך אפשר ללכת עם עקבים ליד גבר שנמוך ממך בחצי ראש כשאת יחפה? לא בא לי להיראות כמו הבייביסיטר שלו
חוץ מזה שלא משנה בן כמה הגבר שאיתך ברגע שאת משמעותית יותר נמוכה ממנו זה מוסיף לך מינימום 5 שנים לגיל. זה לייק מדעי
אני לא מוכנה להיחשב בת 30 בגלל איזה ילדון שסירב לאכול שיבולת שועל...
אם שניכם נמוכים אפשר להוריד לכם מהגיל כמה שנים. אבל אם את גבוהה (או ממוצעת לצורך הענין) והגבר שלידך ממש נמוך את אוטומטית נראית מבוגרת יותר. זה לייק בדוק.
את לגמריי נראת זקנה ליד גבר נמוך! ניקול קידמן תמיד נראתה קשישה ליד טום קרוז! "אני לא מוכנה להיחשב בת 30 בגלל איזה ילדון שסירב לאכול שיבולת שועל..." אני לא נושמת
לא נעים לשפוט חיים של אנשים אחרים (טוב לא נעין מת מזמן. אנחנו חיים על שפיטה של אנשים אחרים
) אבל אני חושבת שחייב להיות בזה איזשהי סטייה או הפרעה נפשית כלשהי. למרות שאני זוכרת שהיא הופיעה אצל קרייג וואטס-היז-ניים ואמרה שבעלה ממש מקסים והוא מבשל ומנקה ומטפל בילדה ועוזר לה במטלות הבית ונשמע ממש סופר-בעל. אז אולי זה גם שיקול בשבילה. אבל אני מנסה לחשוב איך מלכתחילה היא לא פסלה אותו על הסף בגלל הגובה שלו. וזה לא שהוא נמוך ונראה כמו טום קרוז. הוא נמוך ונראה כמו פדופיל. בטוח יש לה איזה סטויה. לכל הקומקאיות האלה יש סטייה
ראיתי אותו אתמול והיא דיברה שם על כמה מקסים בעלה והכל וחשבתי לעצמי שאלה תכונות שהיא למדה לאהוב בו לאורך השנים (או לפחות אחרי שהם עברו לגור ביחד) ותהיתי לעצמי אלו תכונות צריכות להיות בגבר שבמבט ראשון לא מושך אותך. ז"א, נראה לכם שהם יצאו לדייט ראשון והוא היה כל כך מקסים מבחינת אישיות שהיא נתנה לו צ'אנס נוסף או שהיא הכירה אותו דרך העבודה/חברים וכו' ואחרי שיצא לה להכיר את האישיות שלו "בעל כורכה" במרכאות מכופלות, היא הסכימה לצאת איתו? מעולם לא התעניינתי כל כך בחייהם הפרטיים של אנשים זרים (למען אמת גם חייהם הפרטים של האנשים הסובבים אותי לא כל כך מעניינים אותי) אבל זה, ממש מטריד/מסקרן אותי!
או לי לפחות, הכי חשוב, שהגבר שיושב מולי יצחיק אותי. לאו דווקא מצחיק בקטע של ג'ים קרי כזה. אבל שיהיה קליל עם חוש הומור. זה הדבר הכי מושך. ככה השיחה זורמת, וכשהשיחה זורמת ולא מנסים בכוח למצוא נושאים לשיחה תמיד נשארים במחשבה שהדייא היה מוצלח.
אני נמצאת עכשיו בעבודה ויש לי רק כמה דקות לפניי שאני נכנסת לפגישה אז קראתי כאן ברפרוף אבל כל הדיון הזה ממש מענין לכן כשאסיים את הפגישה, מבטיחה להגיב באריכות. בנתיים, מישהו שקרא את כל הכתבה המדוברת יכול להסביר לי איך מתקשרת העובדה שהיא איבדה את בתוליה בגיל 24 לזה שהיא התחתנה עם מישהו נמוך או לזה שהיא יפה?? אין קשר בין כל הדברים וזה נראה לי פרט כל כך לא רלוונטי לטיעון. אגב אם בגיל 24 היא נראתה כמו על הבאק של הספר שלה אז הטיעון על היותה יפה נגוז ברגע
בעיקרון בתוכנית של לטרמן הוא העלה את הנושא כשחלק מכתבת רכילות באיזה עיתון שם היו כתובים כל מיני סלבס שאיבדו את הבתולים שלהם בגיל מאוחר. בהתחלה כשהיא התחיל להקריא שמות היא אמרה כזה that was a choice, on their part והציעה שכאילו לא לא הייתה ברירה ואז אח"כ היא אמרה Couldn't give it away זה שכתב באתר הנ"ל לקח את זה בצורה של לא יכלה "לתת" לאו דווקא מבחירה מודעת אלא יותר כקושי מוטמע כתוצאה מהטראומה הפיזית שעברה. אגב בגיל 24 היא נראתה נורמלית לחלוטין. התמונה באחורי הספר היא מגיל ממש צעיר
ואגב זה רק אני או שכולם פה חוץ ממני כבר קראו את הספר שלה?
לנשום לרווחה. פשוט ראיתי אותו בחנות ספרים לפניי כמה ימים והכריכה ממש הטרידה אותי אז הסתכלתי קצת מאחורה לראות אם יש קשר בין התוכן לבין התמונה המטרידה...