בילי הגבר

HAN2005

New member
התכוונתי אדם שמסוגל לכתוב שיר כ"כ

מרגש! לא יכול להיות אנטי משהו

ADCMAN

New member
שטויות,

אין ממש קשר, עובדה שהוא אנטי-בוש, אנטי-ימין,

ADCMAN

New member
ממש לא רכיליות.

את כניראה ממש סתומה. נתחיל שהאלבום Amercian idiot כולו הוא נגד השלטון של בוש(השיר עצמו בעיקר), הם גם שמו שיר באוסף המפורסם Rock against Bush Vol 2(השיר Favorite son)

HAN2005

New member
אוקיי!

כודם נפסיק או כול כינויי החיבה האלה! בילי נגד בוש- בגלל המלחמה בעירק! לא בגלל שהוא אנטציוני!

ADCMAN

New member
לא רק בגלל המלחמה בעירק

בילי שמלאני, בוש ימני.. אנטיציוני זה כבר משהו אחר

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifמה הקשר?

הוא לא בן אדם רע בזה שהוא אנטי ציוני... ובקשר למה שאמרת למעלה זה שהוא אנטי ציוני, לא אומר שום דבר לגבי ישראל... אולי הוא שונה יהודים, אולי הוא אוהב, אולי לא אכפת לו, אבל לא נראה לי שזה ממש קשור..

HAN2005

New member
תרגמתי את כול השיר אבל:

חוץ מהחלק הזה! לא הצלחתי לקשר את הדברים!! את יכולה לתרגם לי מה שהם אומרים ולהגיד לי מה זהההההה איל זיג המדובר??

st jimmy

New member
רגע זה אולי לא בנושא הזה אבל:

אני לא מבינה משהוא, יש את הפצצה ביד עם הרימון בצורת לב זה אמור להראות משהוא את זה אני מבינה אני גם מבינה מה אבל...... יש קטע בשיר שיז א ראבל, שהוא אומר אנד שיז הודר און מי הרד ליק א דדנאם (אני לא כל כך יודעת מה המילה האחרונה)...בקיץ קץ זה לא גם קשור לקטע הזה עם הפצצה....(בדרל כלל אני לא שואלת שאלות מפגרות ואני מצטערת על הבורות זה פעם ראשונה שזה קורה וזה לא יקרה יותר...)

BlueBeIl

New member
היא מחזיקה את הלב שלי כמו רימון יד

זה מה שכתוב בשיר, נכון ומשם זה לקוח. however, יש באמריקן אידיוט המון דימויים והם בחרו דווקא לשים אותו בעטיפה (ועל הדיסק את הניצרה) אז זה גם היה אמור להעביר משהו.. פציפיזם, מי יודע. זה לא בא להעביר "בואו נזרוק את המוסלמים לים" זה בטוח.

BlueBeIl

New member
לא יודעת אם נגד ישראל,

אבל הם בטח נגד שרון. אני מתארת לעצמי שהם די נגד ישראל... הם אף פעם לא באו הנה, גם כשמלא להקות אחרות כן.

m00n light

New member
קודם כל...איזה מלא להקות באו לכאן??

דבר שני, יכול להיות שהם פוחדים מהמצב הבטחוני!!! יש מלא להקות שלא מסכימות להגיע לכאן רק בגלל זה...

HAN2005

New member
אני מסכימה בקשר למצב הביטחוני

בילי דואג למשפחה שלו! איזה אבא מסור!

BlueBeIl

New member
מה הקשר למשפחה? הם לא באים איתו

לסיבובי הופעות. והמון להקות... גאנז אנד רוזס, גארבג', אר אי אמ אם אני לא טועה, שריל קרואו, אלאניס, ביורק רדיוהד.... ואני חושבת שהיו עוד, אלו רק הלהקות שאני יודעת עליהן.

למעלה