את כניראה ממש סתומה. נתחיל שהאלבום Amercian idiot כולו הוא נגד השלטון של בוש(השיר עצמו בעיקר), הם גם שמו שיר באוסף המפורסם Rock against Bush Vol 2(השיר Favorite son)
הוא לא בן אדם רע בזה שהוא אנטי ציוני... ובקשר למה שאמרת למעלה זה שהוא אנטי ציוני, לא אומר שום דבר לגבי ישראל... אולי הוא שונה יהודים, אולי הוא אוהב, אולי לא אכפת לו, אבל לא נראה לי שזה ממש קשור..
אני לא מבינה משהוא, יש את הפצצה ביד עם הרימון בצורת לב זה אמור להראות משהוא את זה אני מבינה אני גם מבינה מה אבל...... יש קטע בשיר שיז א ראבל, שהוא אומר אנד שיז הודר און מי הרד ליק א דדנאם (אני לא כל כך יודעת מה המילה האחרונה)...בקיץ קץ זה לא גם קשור לקטע הזה עם הפצצה....(בדרל כלל אני לא שואלת שאלות מפגרות ואני מצטערת על הבורות זה פעם ראשונה שזה קורה וזה לא יקרה יותר...)
זה מה שכתוב בשיר, נכון ומשם זה לקוח. however, יש באמריקן אידיוט המון דימויים והם בחרו דווקא לשים אותו בעטיפה (ועל הדיסק את הניצרה) אז זה גם היה אמור להעביר משהו.. פציפיזם, מי יודע. זה לא בא להעביר "בואו נזרוק את המוסלמים לים" זה בטוח.
לסיבובי הופעות. והמון להקות... גאנז אנד רוזס, גארבג', אר אי אמ אם אני לא טועה, שריל קרואו, אלאניס, ביורק רדיוהד.... ואני חושבת שהיו עוד, אלו רק הלהקות שאני יודעת עליהן.