בילי הגבר

דוקי מן

New member
לארץ גם באו

RAGE AGAINST THE MACHINE שהם התחילו בכלל את כל השילבו בין רוק-מטאל לראפ וללא ספק הם היו הכי טובים שיש ועדין הכי טובים שיש ולא כמו כל אילו ש"מנסים" להמשיך אותם כמו לינקין פארק המעפנים או לימפ ביזקיט שאליהם לא צריך בכלל לדבר... ורייג' באו לארץ פעמיים אם אני לא טועה וגם אומרים שההופעה שלהם בארץ הייתה בין הופעות של להקות שבאו מחו"ל לארץ הכי טובות.

walk alone

New member
תרגיעעעעעעעעעע

בקשר ללימפ ביזקיט וללינקין פארק המעוליםםםםםםם

דוקי מן

New member
לימפ ביזקיט גרועים!!!!!!!

ולניקין פארק יותר טובים מלימפ ביזקיט אבל עדין הם לא משהו...

צודקת!

תרחיבו אופקים קצת.. מה יש?! כמה זמן לא הייתי פה...

eti 16

New member
שלום!../images/Emo13.gif

אני לא יודעת אם אתם יודעים מי אני אני לפני זמן נכנסתי לפה לראשונה והייתי משתתפת שקטה...בלי נדר אני ישתדל עכשיו להיות יותר פעילה בפורום... אני יודעת שאין לי זכות להביע את הדעה כי אני לא הייתי חלק מהדיון הזה אבל אני רוצה להגיד משהו קראתי פה את ההודעות ואני חייבת להגיב על כמה דברים... קודם כול על כול העניין הזה שמי שימני סתם צבוע ששומע גרין די אני ממש לא מסכימה עם זה! אני יכולה להעיד על עצמי לפחות שאני ימנית מובהקת! ועם זאת אני לא רואה בעצמי צבועה ששומעת גרין די זה שאני ימנית לא אומר שאני רוצה מלחמה ושאני רוצה שאנשים ימותו מש לא אני לא רואה שום קשר בין הדברים! אתם לא מכירים את כול הימנים שתוכלו להגיד דבר כזה עלינו! בעניין הזה של ללכת לצבא או לא להיות ימני או שמאלני זה כול אדם ודעתו וצריך לכבד את זה ולא לתקוף את השונה.. דבר שני: אוקיי אני רק בשנה הזאתי התחלתי לשמוע את גרין די אולי לא ספציפי דרך אמריקן אידיוט ראיתי ב VH1 את השיר שלהם TIME OF YOUR LIFE וישר אהבתי את השיר והתחלתי להתעניין עליהם ולהקשב יותר ויותר למוזיקה שלהם..אז לפי ההגדרה של כמה אנשים מה?אני לא נחשבת בתור "מעריצה" כביכול (למרות שמה שאני אוהבת זה את השירים בלבד!) אני רוצה לשאול מה בדיוק ההגדרה של מעריץ? כי אולי ההגדרה שלי היא מה שדפוקה... וזהו זה מה שהיה לי להגיד אני מראש מתנצלת אם פגעתי אולי במישהו...המשך יום נעים!

BlueBeIl

New member
המילה צבוע לא הופיעה פעם אחת בהודעה

שלי.... וזהו בדיוק לא אמרתי שזה צבוע, ככה אתם הבנתם את אורי גם בפעם הראשונה. כל אחד מקשיב למוזיקה שמוצאת חן בעיניו. אבל בכל מקרה אם מישהו מאוד אוהב להקה שמשקפת גל מסויים, זה מוזר שהוא ילך ויתקוף מישהו שמזדהה עם אותה אמונה. ואני חושבת שאת בוחרת להגדיר את עצמך כמעריצה או לא... את מרגישה כמעריצה, את מעריצה. וזה לא משנה ממתי וממה התחלת לשמוע... בכל מקרה "מעריצה" זו הגדרה די טיפשית.

eti 16

New member
מסכימה איתך בקשר ל...

הגדרה של "מעריצה"...
ובקשר לצבוע לא צבוע ההודעה שלי ממש לא התכוונה לדברים שאמרת אלא לדברים שמשתתפים מעבירים פה ואני ממש אבל ממש ממש לא התכוונתי לתקוף אפאחד! אני בכלל לא תקפתי את זה שמזדהה עם האמונה הזאת פשוט אני טענתי לטובתי והגנתי שזה שאני ימנית לא אומר שאני לא מזדהה עם השירים של גריין די אני בסך הכול בתוכן ההודעה שלי התכונתי להעביר שלא רק קו מסויים של אנשים עם אותה דעה יכולה להתחבר לשירים של גרין די אלא גם אחרים...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני לא הבנתי את אורי ככה,

לא סתם החלטתי שהוא קורא לי צבוע, כי הוא באמת רשם לי שאני צבוע שאני שומעת גרין דיי ואוהבת אותם, בגלל שאני לא שמאלנית.

RoCk StaR 1

New member
צודקת, אבל

לגבי העניין שהמסר שגרין דיי מעבירים הוא לגמרי שמאלני, ומעריצים שאוהבים אותם ואת הליריקות שלהם סביר שהם גם יהיו שמאלנים ולא ימניים אז את צודקת. אבל אולי יש מעריצים שהם ימניים שלאו דוקא מתחברים לליריקות של גרין דיי אלא מה שהם אוהבים בגרין דיי זה את הלחן והמוזיקה עצמה, או שהם אוהבים את הליריקות של גרין דיי בשירים שהם לא מדברים על הדעה הפוליטית שלהם, ואז אין סתירה בין זה שהם אוהבים את גרין דיי לבין הדעה הפוליטית שלהם.

קרניjack

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

לא כל מעריץ חייב להתחבר לכל שיר ושיר של הלקה

BlueBeIl

New member
נכון, לא אמרתי שלא

אותי רק הפליא שכל מיני אנשים שטענו שהם סוגדים לגרין דיי הלכו והתנפלו על בן אדם שמייצג בדיוק את אותה דעה כמוהם.... כאילו בסדר, אל תסכימו, אבל אל תתנהגו כאילו הוא משוגע\מצורע\ילדותי\אידיוט, במיוחד שאלה שאתם כל כך אוהבים חושבים כמוהו.

gp53

New member
והם גם יכולים להסתדר עם המילים

זה שיש לך דעה פוליטית מסוימת לא אומר שאתה שולל לגמרי את שאר הצדדים או לא מבין אותם, צורה כזאתי היא חשיבה ילדותית.

walk alone

New member
חשוב ביותר!!!!!

לפי דעתי מה שאמרת פה ממש לא קשור כי א"א מדבר על אמריקה!!! אולי הדיסק מעביר מסרים אנטי מלחמתיים ואנטי כוחניים אבל זה לגבי אמריקה ושהם חושבים שהמלחמה בעיראק הייתה מיותרת וכו' וגם אני ימנית בקטע של מה שקורה בארץ אבל אני חושבת שהמלחמה בעיראק הייתה מיותרת אולי אני לא מסבירה את עצמי כמו שצריך אבל הרעיון הוא שזה שאנשים פה ימנים והדעות הפוליטיות שלהם כאלה ואחרות לא אומר שהם לא יכולים לשמוע גרין דיי או שזה מנגד את הדעות שלהם כי הדיון הקודם היה על מה שעושים לערבים בארץ ולא על המלחמה בעיראק וא"א והדעות של בילי הם על השלטון של בוש ועל מה שהוא חושב על השלטון של אמריקה.. בכל מקרה א"א זה על השלטון באמריקה ועל זה שהמלחמה הייתה מיותרת ואני לא חושבת שבישראל עושים דברים "מיותרים" לערבים ואם אתם שמים לב ל"הפסקת אש" פה תראו איך שישראל כן באה לשלום והערבים הם אלה שלא עומדים בהסכמים ועוד הבלגנו על כל מיני דברים שקרו!! אני לא רוצה לפתוח מריבה אבל זה פשוט לא נקלט איך מישהו יכול להיות נגד המדינה שלו והעם שלו!!!! ועוד אח"כ מקלל את מי שהולך להגן עליו!!! את אומרת כאן שאנחנו קיללנו (אני לא זוכרת מי זה היה סורי..) את מי שאמר שצבא זה ארגון טרור אבל אם אני לא טועה זה הוא התחיל שהוא אמר למי שחזר מהצבא שהוא אפס!!! למה מי הוא בכלל שהוא יגיד לו אפס??? ואח"כ עוד להגיד מה אתם מקללים אותי בגלל שאני נוגד את הדעות שלכם!!! כי זה הוא הקילל בגלל שמישהו נוגד את הדעות שלו והולך לצבא!! גב כל הכבוד לו שהוא הולך לצבא וגם תודה.. סליחה אם עצבנתי פה מישהו ואני לא רוצה לפתוח פה מריבות אז מצטערת אם פגעתי במישהו..

whatascene

New member
אמ..

איך הם יכולים להיות שמאלנים אם הם בכלל לא גרים בארץ? גם לא בטוח שהם כאלה פציפיסטים, אבל מה שכן מבחינתם המדינה שלהם דפוקה והם מדברים בשירים שלהם על המצב שלהם במדינה שלהם. מבחינת התושבים בארה"ב המלחמה בעיראק באמת לא הייתה הכרחית כי לא הייתה להם איזשהי בעיה בטחונית רצינית, וזה סתם סיכון של חיילים ושל האנשים שלהם בלי צורך ממשי. כמובן שלנו המלחמה הזאת עזרה מכיוון שהיא הקטינה את הבעיות שלנו עם עיראק, ואת הפחד שהם יפציצו אותנו או משהו כזה, מכיוון שעכשיו יש להם בעיות אחרות שם, ביחד עם האמריקאים ששומרים עליהם. העניין הזה תלוי בפרספקטיבה של מי שמסתכל, אי אפשר להשוות את מה שהם רואים למה שאנחנו רואים. ואם אתם רוצים לדעת קצת מה הדעות האמיתיות של הלהקה או מה המשמעות של השירים שלהם כדאי לכם לקרוא קצת או להקשיב לראיונות איתם.. בקשר למוזיקה בקאזה.. איך אפשר להשוות כמויות מוזיקה של להקה מלפני 20 שנה ללהקה שקיימת בקושי 4 שנים?

ADCMAN

New member
שמאל וימין זה כלל עולמי...

שמאל = דמוקרטים, סוציאליסטי ויש להם דגש על חיי החברה של העם, הם לא כוחנים והם ינסו לפתור סיכסוכים במילים ולא במלחמה ימין = רפובליקנים, כוחנים,הם בעד קפיטליזם, הצבא אצלהם בעדיפות ראשונה,הסוציאליזם אצלהם בעדיפות נמוכה

healing drug

New member
טוב....

אני לא שמאלנית אבל אני חושבת שהמלחמה של האמריקיים ועירק הייתה מיותרת, מה סתם לגרום מלחומות חסרות צורך, ובוש הוא מושחת .... ולפי דעתי מי שבצד הימין הצבא אצלו לא בעדיפות ראשונה למה אני עדיין חושבת שעדיף לדבר במקום לפתוח מלחמות, והסוציאליזם "אצלנו" לא בעדיפות נמוכה, זה שאתה מכיר את הימניים הכוחניים האלו שאוהבים לפתור בעיות בכוח לא אומר שכולם ככה...לכולם יש דעות שונות ולפי דעתי ארה"ב לא קשורה לימנים ושמאלנים, למה עם אני הייתי תושבת ארה"ב הייתי בהחלט נגד בוש... ואל תעשה אף פעם הכללות למה אי אפשר אף פעם להכיר את כל הימניים או את כל השמאלנים למה כולנו בסוף רוצים אותה מטרה ואני חושבת שזה שלום... ***עכשיו קרא את זה בצורה חביבה ולא בנימה של...***

Sum41xGiRL

New member
הסוציאליזם שלנו דווקא כן בעדיפות

נמוכה. שימי לב, בישראל יש אלפי מובטלים, אלפים. ולא ממזמן צה"ל רכש שני מסוקים שעולים מיליונים. ואת אותו הכסף יכלו לתת לעניים, ולאנשים שבאמת זוקקים לכסף(אני לא רוצה להכנס לזה שהמסוקים לא ממש נחוצים) ומצב הכלכלי הזה אפשר להאשים רק את הליכוד,הם אלו שהתחילו את הקפיטליזם בארץ!!

למעלה