ביצוע נדיר של אגם לא תאמינו זה אמת!

einatit4

New member
../images/Emo55.gifכנסו!!../images/Emo46.gifומיד!!../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifחחחחסתם

תודה מיכי

טהטה../images/Emo110.gif

מה שלומך? סבבה הכל טוב? לא הכל..
מתי בפעם האחרונה
הרגשת שעשית משהו טוב? היום בבוקר. מה זה היה? :) בכית? שלישי. (אם בא לך ספר למה) זה בסדר
חחחחחחח
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני משו כמו 10 דקות:] אמרו לך ^? נמ.. לפני 11 דקות?
היית גאה בעצמך? היום בבוקר:) צחקת? לפני שנייה
ממה זה היה? שיחה במסן.. חחחחח נתת למישהו חיבוק? רביעי או אתמול [חמישי].. לא זוכרת
מישהו חיבק אותך? ^ דיברת עם מישהו שאתה אוהב? היום
התנשקת? :) רבת עם חבר קרוב (או מישהו שאתה אוהב..)? לפני שבועיים. רבת עם מישהו שלא היה חשוב לך כל כך? השבוע מתיישוD: התאהבת?
ראית סרט ממש טוב? הממ היום היה את הסרט על הילד חולה סרטן.. עם אדם הירש.. סרט יפה
יש יותר אבל הפעם האחרונה..:p סיננת טלפון? שלישי נראלי
סיננת הודעה במסנג'ר / אייסיקיו? סביר להניח שגם^ מישהו הזמין אותך לבוא אליו? אתמול. מישהו הזמין אותך לבוא איתו? טודיי. היום
מה עשית היום? כלום
חחחחחחחחח משהו נחמד שקרה היום: טלפון..:] משהו לא נחמד שקרה היום: מתי קמת היום? נממ.. כיוונתי תשעון לרבע לתשע.. התעוררתי וחיכיתי קצת בשביל משו.. ובטעות נרדמתי
וקמתי ב10 ועשרה בערך שוב:p ואז קמתי
נפגשת היום עם חבר/ה? לא רצית לעשות משהו היום ולא הספקת? כן מה זה היה? נמממ.. שיעורים? לא טוב.. יש לי הרבה. לא עשיתי עוד
כללי
יש מישהו שהיית רוצה להיות כמוהו? כן. במה היית רוצה להדמות לו? ממש כמעט בהכל. מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? יש המון.. באמת אתם מתחרטים על הרבה דברים? כן אתם מסמיקים בקלות? נמממ.. מסמיקה לא אבל אני נבוכה נורא בקלות
מה מביך אתכם? כמעט כל דבר שאומרים עליי
חחח גם אם טוב גם אם רע. אתה תמים? המ כן
ככה אומרים
התכונות שאתה אוהב בעצמך: שאני עקשנית
גם אם זה לא טוב לפעמים.. אולי יש עוד כמה. לא זוכרת ככ. התכונות שאתה לא אוהב בעצמך: יש פול. אתה אוהב בעצמך מבחינה חיצונית: נממ.. את האף
דווקא בגלל שאחרים לא ממש אוהבים אותו:) אתה לא אוהב בעצמך מבחינה חיצונית: כמעט הכל.. על מה את/ה מסתכל/ת לראשונה בבני המין השני? עיניים..:] עם מי ואיפה היית רוצה להיות עכשיו? טהטהטהטהטטהטה
כמה דברים ש...
דברים שקשה לך לעשות: איזה שאלון עמוק
חחחחחחחחחחח מאיפה לקחתי תשאלות האלה?
המממ. להסתכל לאנשים בעיניים זה לדעתי פשוט מסגיר תבנאדם, תאופי.. את מה שהוא חושב.. אז תמיד בהתחלה כשאני נפגשת עם אנשים די קשה לי ליישר אליהם מבט:p גם בגלל שזה מביך.. אבל לא רק. צחקו צחקו:]. נממ.. לראות אנשים עצובים/בוכים.. לבכות בעצמי.. [לא קשה לי פיזית
] לשמוע על דברים עצובים.. [שתקו לשמוע ולראות זה גם דברים שעושים
] דברים שאתה אוהב לעשות: לישוןלישון, לצלם, מחשב, ועוד כמה דברים אבל אנלא אכתוב כאן:p אנשים שאתה אוהב: יש המון. אמאבא, חברות, חברים, משפחה, אגם, ועוד כמה אנשים ספציפים
אנשים שאתה קשור אליהם: כמעט כל אלה שפה^ כמעט
אנשים שהיית רוצה שהקשר איתם ישתנה (לטובה או לרעה): יש משו כמו 4-5 אנשים כאלה.. בלי שמות
לסיום
הגדר את עצמך בכמה מילים: אני קרצייה
סתם נו.. המממ.. אני מיכל
משהו שאתה רוצה לספר ולא קשור לשומקום: נמ.. שומדבר:] מסר לאנשים: זכרו שאני אוהבתת אתכם המממוון
וכל דבר שאתם צריכים אני פה:) עינתי.. כפרה עלייך. אני אוהבת אותך:)

einatit4

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גם אני אותך
איזה תשובות
קראתי הכל

עונהנהננהנהנהנהנה../images/Emo3.gif

מה שלומך?הכלל טוב:]] הכל טוב?הכלל דבש..
מתי בפעם האחרונה
הרגשת שעשית משהו טוב?אמממ..היוםם מה זה היה?---------לאא צריךך לספר..
--------- בכית?אמממ..לפני כמה ימים!! (אם בא לך ספר למה)-לעע צריךךך! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?בטחח! אמרו לך ^?כעעעעעע היית גאה בעצמך?כע צחקת?כעע ממה זה היה?אמ..מהוון דברים..אין לי כוח לפרט *מי שרוצה מסןן!* נתת למישהו חיבוק?כןןן
מישהו חיבק אותך?כןןן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?ב-ט-ח התנשקת?אממ.. רבת עם חבר קרוב (או מישהו שאתה אוהב..)?כןן חברה רבת עם מישהו שלא היה חשוב לך כל כך?כןן התאהבת?בטח!!מי לא?! ראית סרט ממש טוב?לאא סיננת טלפון?בטחח..[של אוהד..
מיכל תהרווג אותי..אבלל כע סננתי אותו!!] סיננת הודעה במסנג'ר / אייסיקיו?אממ..כןן המוון! מישהו הזמין אותך לבוא אליו?כע מישהו הזמין אותך לבוא איתו?כע היום
מה עשית היום?שנתחיל בחפירה
טוב אז ככה.. קמתי ב12 הלכתי למכולתחזרתי לקחתי עיתון מהשכנה..[
]חזרתי דברתי עם הס מיכלי וזיו'שה במסןן ואזז הלכתי להכין ת'שלטט..
ולא היה לי עוד כוח להמשיך[עשיתי אותו שעתיים רק בעיפרון!!!]אז עשיתי הפסקהה הלכתי לשכנה שלי חזרתי המשכתיי ממש פיטלה ואז הלכתיי לחברה וחזרתי לפני שעה בערךך..
ועכשיו אני עונה על השאלוןן.. משהו נחמד שקרה היום:^^^ משהו לא נחמד שקרה היום:לעע מתי קמת היום?12[כתבתי בחפירה] נפגשת היום עם חבר/ה?כעע אתםם לא יודעים לקרוא?!
כתבתי למעלה רצית לעשות משהו היום ולא הספקת?לעע מה זה היה?---- כללי
יש מישהו שהיית רוצה להיות כמוהו?אממ..בערך במה היית רוצה להדמות לו?הרבה דברים מה הדבר הכי שטותי שעשיתם?אממ..יאוו יש המון אנ'לא זוכרת לא בא לי לראש עכשיו אתם מתחרטים על הרבה דברים?לפעמיים אתם מסמיקים בקלות?לעע מה מביך אתכם?אממ..כדיי שהסתוום! אתה תמים?לעעע התכונות שאתה אוהב בעצמך:המוון!למשלל עקשנות,סקרנוות..[
]עצלנוות! התכונות שאתה לא אוהב בעצמך:אממ..לא דעת.. אתה אוהב בעצמך מבחינה חיצונית:כמה דברים..
אתה לא אוהב בעצמך מבחינה חיצונית::-\לא דעתת על מה את/ה מסתכל/ת לראשונה בבני המין השני?עיניים שפתיים גובה..שיער המוון דברים! עם מי ואיפה היית רוצה להיות עכשיו?עכשיו עכשיו
עםם אהוביי
! בייםם!!או בבית שלו כפרעלייו ועל הורים שלוו
! כמה דברים ש...
דברים שקשה לך לעשות:המון!אני נורא עצלניתת דברים שאתה אוהב לעשות:לישון לישון לישון ול=י=ש=ו=ן! אנשים שאתה אוהב:
המון לא כדי לפרררטט! אנשים שאתה קשור אליהם:יאוו ידיד טוב טוב טוב מאוד שלי..מיכל..
ועוד ידיד שליי ושכנה שלי[אני יודעת שזה נשמעע מוזרר אבל שכנהה שליי!] אנשים שהיית רוצה שהקשר איתם ישתנה (לטובה או לרעה):לטובה וכמה אנשים.. לסיום
הגדר את עצמך בכמה מילים:
ממש אבל ממש לא דעתת עכשיו! משהו שאתה רוצה לספר ולא קשור לשומקום:זיו'שש הדס ולושית אני מתגעגעתת!!!
מסר לאנשים:יש לי כמה: -"אל תאהב את מי שאתה משיג- תשיג את מי שאתה אוהב" -"כשאוהבים מישהו לא תמיד אומרים, אך כשאומרים לא תמיד אוהבים" -תהיה בסוף יהיה טוב-אם לא טוב-סימן שזה לא הסוף!!" אווהבתת אוותכםם המוון המון ושבת שלום!!!
+
+
פטרי

קופיקווו../images/Emo110.gif

בחלקק הראשון את עונה כןכןכןכן ושואלייםם אותך מתי הפעם האחרווונה:p ולגבי הסינון.. אני תכף אכתוב לך במסן

תיקונים למיכל..../images/Emo3.gif

מתי בפעם האחרונה
הרגשת שעשית משהו טוב?היום בצהריים מה זה היה?לא משנה בכית?לפני כמה ימים (אם בא לך ספר למה) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כעע היוםם אמרו לך ^?כעע היוםם
היית גאה בעצמך?אממ..היום צחקת?לפני כמה שניות ממה זה היה?שיחה במסןן נתת למישהו חיבוק?היום לפני 3 שעות בערךך מישהו חיבק אותך?^ דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כןן לפני 20 דק' התנשקת?:]] רבת עם חבר קרוב (או מישהו שאתה אוהב..)?לפני כמה ימים רבת עם מישהו שלא היה חשוב לך כל כך?לפני כמה ימים
התאהבת?כןן לפני חודששיים! ראית סרט ממש טוב?לא זוכרת מזמן! סיננת טלפון?כןן!אתמול והיום סיננת הודעה במסנג'ר / אייסיקיו?היוםם מישהו הזמין אותך לבוא אליו?כןןןןןןן לפני 5 וחצי שעות מישהו הזמין אותך לבוא איתו?אני הזמנתי אבל אפ'חד לאא בא בסוף הלכתי לחברה שלי..
זההווו ביו'ש!

אנייי../images/Emo3.gif

מה שלומך? אחלה
הכל טוב? אמ בערךךךך אני לא יפרט חחח מתי בפעם האחרונה הרגשת שעשית משהו טוב?אממממ לא יודעת
מה זה היה? אני לא מצליחה לזכור
בכית?אממ אתמולל
אני יפסיד את הפרק של האונס באמ"ל ואת הפרק שאחריווווווווו
(אם בא לך ספר למה) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול לאחותי
אמרו לך ^?לא יודעת
אולי אחותי אחרי שאמרתי לה
היית גאה בעצמך?אממ חחחחח
צחקת? אני כל שניה צוחקת
ממה זה היה?חחחח אתמול בלילה שהיינו אצל חברים של ההורים שלי צחקתי מלאאא נתת למישהו חיבוק? ליושוי
לאחותי חח
מישהו חיבק אותך? יושי
דיברת עם מישהו שאתה אוהב?אממ אתמולללל
חברה שלי חזרה מארצות הבריתתתת איך חיכיתי לזהההההה
התנשקת?
רבת עם חבר קרוב (או מישהו שאתה אוהב..)?אממ לא זוכרת חחח רבת עם מישהו שלא היה חשוב לך כל כך?לא ניראה לי שרבתי עם מישהו בזמן האחרון
התאהבת?חחחח אממממ בכתה ז' הייתה הפעם האחרונה
כאיילו שנה שעברהה ראית סרט ממש טוב? אתמולל בערוץ 22 לא זוכרת איך קוראים לו
סיננת טלפון?אתמו
הייתי חייבת
סיננת הודעה במסנג'ר / אייסיקיו? אתמול
מישהו הזמין אותך לבוא אליו?אתמול
מישהו הזמין אותך לבוא איתו?אמממ לא יודעת
היום מה עשית היום? היום רק התחיל
משהו נחמד שקרה היום:מה כבר יכול לקרות?
משהו לא נחמד שקרה היום:שאני רוצה לחזור לישון
מתי קמת היום?ב7:11!!!
נפגשת היום עם חבר/ה?אני יפגש
רצית לעשות משהו היום ולא הספקת? היום רק התחילללללל
מה זה היה?
כללי יש מישהו שהיית רוצה להיות כמוהו? כעע
במה היית רוצה להדמות לו? אינ ישמור את זה לעצמיי
מה הדבר הכי שטותי שעשיתם?אממממ לא ידועתתתתתתת
אתם מתחרטים על הרבה דברים?לאאא אתם מסמיקים בקלות?לאאא
חחחח מה מביך אתכם? דברים כמו נגיד שאני אומרת משהו למישהוו על מישהוו אבל זה לא משהו רגע ובכל זאת לא רציתי שידעו על זה שסיפרתיי אז מספרים את זה לידלד שזה עליו או משהו ועוד לידייי זה ממש רגע מביךךךךךךךך!!! אבל זה לא קורה הרבה למזליייייי אתה תמים? לאאא
התכונות שאתה אוהב בעצמך:שאני סולחת, שאני לוקחת דברים בקלילות התכונות שאתה לא אוהב בעצמך:שאני יכולה להתעצבן ממשהו אבל ממש שלא כדאי להיות לידיי אני יכולה לעשות דברים שלא בא לכם לדעת
אתה אוהב בעצמך מבחינה חיצונית:לאא אתה לא אוהב בעצמך מבחינה חיצונית:מן הסתםם אם קודם כתבתי לא חחחח
על מה את/ה מסתכל/ת לראשונה בבני המין השני? עיניים
עם מי ואיפה היית רוצה להיות עכשיו?בקריית שמונה על כל הדודים שליי כמה דברים ש... דברים שקשה לך לעשות: קיקבוקס
לכתוב מכתבבבבב!!!! למה אני לא כישרונית כמו הדס??
דברים שאתה אוהב לעשות:במחשב, לראות אמ"ל, לשחק כדורסל
אנשים שאתה אוהב: משפחה, אגם וחברים
אנשים שאתה קשור אליהם: למשפחה שליי ולחברים שליייייי אנשים שהיית רוצה שהקשר איתם ישתנה (לטובה או לרעה): לטובה עם אגם
לסיום הגדר את עצמך בכמה מילים: שונאת להגדיר ת'עצמי
משהו שאתה רוצה לספר ולא קשור לשומקום:אני בת 13 וחודשיים ו7 ימים
מסר לאנשים:

KATYUHA

New member
עונה...

מה שלומך?אחלה הכל טוב?כה.. מתי בפעם האחרונה
הרגשת שעשית משהו טוב?אממ...לא יודעת... מה זה היה?----- בכית?כן,לפני שבוע כי הכלב שלי ממש חלה...אבל אחרי כמה ימים הוא הבריא..!!! (אם בא לך ספר למה) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?הכלב שלי {?} אמרו לך ^?כן...דנה! היית גאה בעצמך?כן {?} צחקת?כן ממה זה היה?שנתקעתי בחלון של הבית של דנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. נתת למישהו חיבוק?כן מישהו חיבק אותך?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התנשקת?כן רבת עם חבר קרוב (או מישהו שאתה אוהב..)?לא.... רבת עם מישהו שלא היה חשוב לך כל כך?כן!!!ואני שמחה שזה ככה! התאהבת?לא..יש לי חבר למה שאני אתהב... ראית סרט ממש טוב?כן סיננת טלפון?כן סיננת הודעה במסנג'ר / אייסיקיו?כן מישהו הזמין אותך לבוא אליו?כן מישהו הזמין אותך לבוא איתו?לאן...??? טוב נו כן.. היום מה עשית היום?קמתי ציחצחתי שיניים הסתרקתי עשיתי קוקו ועכשיו אני צוחקת עים דנה ועונה על השאלון.. משהו נחמד שקרה היום:לפני חצי שעה קמתי מה כבר יכול לקרות??? משהו לא נחמד שקרה היום:החתול של דנה שרט אותי מתי קמת היום?לפני חצי שעה נפגשת היום עם חבר/ה?אני עכשיו עים דנה,קארן,קשושה,מיכל,שירז. רצית לעשות משהו היום ולא הספקת?לא... מה זה היה?--------- כללי יש מישהו שהיית רוצה להיות כמוהו?לא... במה היית רוצה להדמות לו?------- מה הדבר הכי שטותי שעשיתם?או או או יש המון שטיות שאני עושה... אתם מתחרטים על הרבה דברים?לא על הרבה...אבל יש חלק שכן אתם מסמיקים בקלות?לא... מה מביך אתכם?דברים.. אתה תמים?חחח ממש ממש לא התכונות שאתה אוהב בעצמך:עקשנית {?} התכונות שאתה לא אוהב בעצמך:---- אתה אוהב בעצמך מבחינה חיצונית:את העיניים אתה לא אוהב בעצמך מבחינה חיצונית:את האצבע ביד שמאל על מה את/ה מסתכל/ת לראשונה בבני המין השני?אופי עם מי ואיפה היית רוצה להיות עכשיו?כיף לי פה כמה דברים ש... דברים שקשה לך לעשות:לריב עים מישהו,לשתוק יותר משתי דקות,לוותר על דברים חשובים. דברים שאתה אוהב לעשות:לרקוד!!!,לשיר,לצחוק,לשחק עים הכלב,ולבלות עים החבר'ה... אנשים שאתה אוהב:המשפחה שלי,החברים שלי,רוני,אגם,החבר שלי אנשים שאתה קשור אליהם:אפשר גם חייה???אם כן אז הכלב שלי,המשפחה החברים. אנשים שהיית רוצה שהקשר איתם ישתנה (לטובה או לרעה):לטובה כמובן לסיום הגדר את עצמך בכמה מילים:משוגעת,אוהבת לצחוק,"טובת לב",ו.....לא יודעת..לא תמימה... משהו שאתה רוצה לספר ולא קשור לשומקום:אממ....הכלב שלי חמוד {?} מסר לאנשים:אני פה בשבילכם!

יעל 13

New member
עונהה

מה שלומך? בסדר מה איתך? הכל טוב? אה הא מתי בפעם האחרונה הרגשת שעשית משהו טוב? היום מה זה היה? משהו בכית? לפני כמה ימים (אם בא לך ספר למה) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה ימים אמרו לך ^? לפני פחות משנה היית גאה בעצמך? היום צחקת? היום ממה זה היה? לא זוכרת נתת למישהו חיבוק? היום מישהו חיבק אותך? אם נתתי למישהו חיבוק מן הסתם הוא גם חיבק אותי לא?! דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אממ מתישהו התנשקת? בפה? לפני כמה שבועות רבת עם חבר קרוב (או מישהו שאתה אוהב..)?לפני כמה ימים רבת עם מישהו שלא היה חשוב לך כל כך? לא זוכרת התאהבת? לפני 4 שבועות ראית סרט ממש טוב? אמממ לא זוכתר מתי זה היה...אביבה אהובתי זה סרט מעולה סיננת טלפון? לא זוכרת סיננת הודעה במסנג'ר / אייסיקיו? לא זוכרת מישהו הזמין אותך לבוא אליו? היום מישהו הזמין אותך לבוא איתו? היום היום מה עשית היום? חזרתי מהצפון ויצאתי עם חברה משהו נחמד שקרה היום: הזמנתי את בני דודים שלי ליום כיף מחר
משהו לא נחמד שקרה היום: משהו מתי קמת היום? 9 נפגשת היום עם חבר/ה? כן רצית לעשות משהו היום ולא הספקת? לנסוע לכנרת מה זה היה? ^^ כללי יש מישהו שהיית רוצה להיות כמוהו? לא במה היית רוצה להדמות לו? מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? לא זוכרת אתם מתחרטים על הרבה דברים? כן אתם מסמיקים בקלות? כן מה מביך אתכם? שמדברים על מי שאני אוהבת לידי אתה תמים? האמת שהרבה אומרים לי שכן...אז כנראה שקצת התכונות שאתה אוהב בעצמך: אני נחמדה
התכונות שאתה לא אוהב בעצמך: אני יותר מדי עצבנית לפעמים אתה אוהב בעצמך מבחינה חיצונית: הגובה אתה לא אוהב בעצמך מבחינה חיצונית: הגב על מה את/ה מסתכל/ת לראשונה בבני המין השני?עיניים עם מי ואיפה היית רוצה להיות עכשיו? מישהו
כמה דברים ש... דברים שקשה לך לעשות: להתרכז בשיעור דברים שאתה אוהב לעשות: להיפגש עם חברים מהפורום
אנשים שאתה אוהב: אמא
אנשים שאתה קשור אליהם: אמא
אנשים שהיית רוצה שהקשר איתם ישתנה (לטובה או לרעה): כל מיני לסיום הגדר את עצמך בכמה מילים: כשאני רוצה אני יודעת להיות מזה נחמדה
משהו שאתה רוצה לספר ולא קשור לשומקום: אתמול היה יום שישי ה13
חח חלק יבינו
מסר לאנשים: יום טוב

אניייי:]../images/Emo205.gif

מה שלומך? אחלה! הכל טוב? כן:] מתי בפעם האחרונה הרגשת שעשית משהו טוב? ביום רביעי בלילה בשעה 1:00:] מה זה היה? שעליתי לשידור אצל נתיבה ואמרתי לה כמה אני אוהבת אותה
בכית? ביום רביעי בלילה בשעה 1:00:] (אם בא לך ספר למה) אצל נתיבה:] כי היא אמרה שהיא מתרגשת אז אמרתי: "גמני, אני מזילה דמעה"
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ביום רביעי בלילה בשעה 1:00:] אמרו לך ^? אממ, ביום שישי
היית גאה בעצמך? ביום רביעי בלילה בשעה 1:00:] צחקת? ביום רביעי בלילה בשעה 1:00:] ממה זה היה? מ"חגים וזמנים לששון" נתת למישהו חיבוק? היום:p מישהו חיבק אותך? היום:p דיברת עם מישהו שאתה אוהב? היום:p התנשקת?
רבת עם חבר קרוב (או מישהו שאתה אוהב..)? היום
רבת עם מישהו שלא היה חשוב לך כל כך? היום
התאהבת? *האמממ* במי?! מאבטחים? מדריכים? או סתם אנשים חתיכים
? ראית סרט ממש טוב? אממ, לא זוכרת אבל הוא היה טוב:D סיננת טלפון? אפעם:] סיננת הודעה במסנג'ר / אייסיקיו? היום:) מישהו הזמין אותך לבוא אליו? אתמול:) פיצ
מישהו הזמין אותך לבוא איתו? אממ, ביום רביעי ניראלי ללכת לקנות דג עם עינב:p היום מה עשית היום? השתעממתי:p משהו נחמד שקרה היום: אכלתי:] משהו לא נחמד שקרה היום: לא היה בני עקיבא:( מתי קמת היום? 10 ניראלי נפגשת היום עם חבר/ה? ב-3:| רצית לעשות משהו היום ולא הספקת? לא:p מה זה היה? ^^^ כללי יש מישהו שהיית רוצה להיות כמוהו? כן:| במה היית רוצה להדמות לו? יפה:] מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? התקשרנו לנתיבה
אתם מתחרטים על הרבה דברים? לא:| אתם מסמיקים בקלות? לא:| מה מביך אתכם? כלום:| אתה תמים? *האממ* התכונות שאתה אוהב בעצמך: אומץ לדבר עם נתיבה:p התכונות שאתה לא אוהב בעצמך: אממ:p אתה אוהב בעצמך מבחינה חיצונית: גבות:] אתה לא אוהב בעצמך מבחינה חיצונית: הכל:p על מה את/ה מסתכל/ת לראשונה בבני המין השני? אממ פרצוף:] עם מי ואיפה היית רוצה להיות עכשיו? עם אגם ולתת לה חיבוק ונשיקות ולדבר איתה
כמה דברים ש... דברים שקשה לך לעשות: ללמוד למבחן:( דברים שאתה אוהב לעשות: לשגע את נתיבה:] אנשים שאתה אוהב: נתיבה
מיכי
הדס
עינב
אמאבא
ה'
כל הפורום
אגם
אנשים שאתה קשור אליהם: אממ, עינב, מיכי, הדס, איילה, אמאבא, ה':p אנשים שהיית רוצה שהקשר איתם ישתנה (לטובה או לרעה): אביחי לטובה:] לסיום הגדר את עצמך בכמה מילים: שבוזית:p משהו שאתה רוצה לספר ולא קשור לשומקום: אני אוהבת את נתיבה
מסר לאנשים: תן חיוך הכל לטובה
אוהבת אותכם

למעלה