טהטה../images/Emo110.gif
מה שלומך? סבבה הכל טוב? לא הכל..
מתי בפעם האחרונה
הרגשת שעשית משהו טוב? היום בבוקר. מה זה היה?
בכית? שלישי. (אם בא לך ספר למה) זה בסדר
חחחחחחח
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני משו כמו 10 דקות:] אמרו לך ^? נמ.. לפני 11 דקות?
היית גאה בעצמך? היום בבוקר
צחקת? לפני שנייה
ממה זה היה? שיחה במסן.. חחחחח נתת למישהו חיבוק? רביעי או אתמול [חמישי].. לא זוכרת
מישהו חיבק אותך? ^ דיברת עם מישהו שאתה אוהב? היום
התנשקת?
רבת עם חבר קרוב (או מישהו שאתה אוהב..)? לפני שבועיים. רבת עם מישהו שלא היה חשוב לך כל כך? השבוע מתיישוD: התאהבת?
ראית סרט ממש טוב? הממ היום היה את הסרט על הילד חולה סרטן.. עם אדם הירש.. סרט יפה
יש יותר אבל הפעם האחרונה..
סיננת טלפון? שלישי נראלי
סיננת הודעה במסנג'ר / אייסיקיו? סביר להניח שגם^ מישהו הזמין אותך לבוא אליו? אתמול. מישהו הזמין אותך לבוא איתו? טודיי. היום
מה עשית היום? כלום
חחחחחחחחח משהו נחמד שקרה היום: טלפון..:] משהו לא נחמד שקרה היום: מתי קמת היום? נממ.. כיוונתי תשעון לרבע לתשע.. התעוררתי וחיכיתי קצת בשביל משו.. ובטעות נרדמתי
וקמתי ב10 ועשרה בערך שוב
ואז קמתי
נפגשת היום עם חבר/ה? לא רצית לעשות משהו היום ולא הספקת? כן מה זה היה? נמממ.. שיעורים? לא טוב.. יש לי הרבה. לא עשיתי עוד
כללי
יש מישהו שהיית רוצה להיות כמוהו? כן. במה היית רוצה להדמות לו? ממש כמעט בהכל. מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? יש המון.. באמת אתם מתחרטים על הרבה דברים? כן אתם מסמיקים בקלות? נמממ.. מסמיקה לא אבל אני נבוכה נורא בקלות
מה מביך אתכם? כמעט כל דבר שאומרים עליי
חחח גם אם טוב גם אם רע. אתה תמים? המ כן
ככה אומרים
התכונות שאתה אוהב בעצמך: שאני עקשנית
גם אם זה לא טוב לפעמים.. אולי יש עוד כמה. לא זוכרת ככ. התכונות שאתה לא אוהב בעצמך: יש פול. אתה אוהב בעצמך מבחינה חיצונית: נממ.. את האף
דווקא בגלל שאחרים לא ממש אוהבים אותו
אתה לא אוהב בעצמך מבחינה חיצונית: כמעט הכל.. על מה את/ה מסתכל/ת לראשונה בבני המין השני? עיניים..:] עם מי ואיפה היית רוצה להיות עכשיו? טהטהטהטהטטהטה
כמה דברים ש...
דברים שקשה לך לעשות: איזה שאלון עמוק
חחחחחחחחחחח מאיפה לקחתי תשאלות האלה?
המממ. להסתכל לאנשים בעיניים זה לדעתי פשוט מסגיר תבנאדם, תאופי.. את מה שהוא חושב.. אז תמיד בהתחלה כשאני נפגשת עם אנשים די קשה לי ליישר אליהם מבט
גם בגלל שזה מביך.. אבל לא רק. צחקו צחקו:]. נממ.. לראות אנשים עצובים/בוכים.. לבכות בעצמי.. [לא קשה לי פיזית
] לשמוע על דברים עצובים.. [שתקו לשמוע ולראות זה גם דברים שעושים
] דברים שאתה אוהב לעשות: לישוןלישון, לצלם, מחשב, ועוד כמה דברים אבל אנלא אכתוב כאן
אנשים שאתה אוהב: יש המון. אמאבא, חברות, חברים, משפחה, אגם, ועוד כמה אנשים ספציפים
אנשים שאתה קשור אליהם: כמעט כל אלה שפה^ כמעט
אנשים שהיית רוצה שהקשר איתם ישתנה (לטובה או לרעה): יש משו כמו 4-5 אנשים כאלה.. בלי שמות
לסיום
הגדר את עצמך בכמה מילים: אני קרצייה
סתם נו.. המממ.. אני מיכל
משהו שאתה רוצה לספר ולא קשור לשומקום: נמ.. שומדבר:] מסר לאנשים: זכרו שאני אוהבתת אתכם המממוון
וכל דבר שאתם צריכים אני פה
עינתי.. כפרה עלייך. אני אוהבת אותך