נינינינינינינינינ../images/Emo204.gif
מה שלומך?
הכל טוב?
מתי בפעם האחרונה הרגשת שעשית משהו טוב? אפפםם
אני נורא ביקורתית על עצמיי
מה זה היה? ... בכית? אמממ לפני 3 ימים בערך.. (אם בא לך ספר למה) סתם משהו בבית אבות שאני מתנדבת בו
, נקווה שיהיה יותר טוב
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמממ חבר כאילו..? או בכלליות
? בכלליות אממ אחרי המסיבת הפתעה:
אמרו לך ^? במסיבת הפתעה
היית גאה בעצמך? כל פעם שאני מקבלת מבחן במתמטיקה.. בלי עין הרעעעעעעעעעעעעעעע צחקת? כל הזמן.. מי שמכיר אותי יודע
ממה זה היה? לא זוכרתת נתת למישהו חיבוק? אמממ לאמאאא
מישהו חיבק אותך? אמאא
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? חח אינ ואהבת הרבה אנשים
התנשקת? לפני חודש בערךך
רבת עם חבר קרוב (או מישהו שאתה אוהב..)? לפני שבועיים
רבת עם מישהו שלא היה חשוב לך כל כך? אמממ לא יוצא לי לריב עם אנשים שלא קרובים אליי.. התאהבת? אפפפםם.. נראלי שאפפם לא יצא לי באמת לאהוב מישהו ראית סרט ממש טוב? לפני חצי שעה
סיננת טלפון? אני מסננת מלאן
סיננת הודעה במסנג'ר / אייסיקיו? אממ לא יצא לי.. כי רק החברים שאני אוהבת לדבר איתם נמצאים במסן ואייסי אחרים אני לא מוסיפה.. מישהו הזמין אותך לבוא אליו? לפני שעתיים שלוש
מישהו הזמין אותך לבוא איתו? ל..
? היום מה עשית היום? הייתי בהקפות של הסניף
.. וישנתייי
ואז ב7 הלכתי למסיבה אצל חברה שלי:] משהו נחמד שקרה היום: ההקפות והמסיבה
משהו לא נחמד שקרה היום: שלא הספקתי לראות את בנדוד שלייי
מתי קמת היום? 8
נפגשת היום עם חבר/ה? עם כולם בערך
חחחחחחח כי בבוקר זה היה הסניף וזה כל השבט.. ובערב זה היה מהחוג.. אז החברות של החוג חחח רצית לעשות משהו היום ולא הספקת? לראות את בנדוד שלי
? מה זה היה? אמרתי:] כללי יש מישהו שהיית רוצה להיות כמוהו? אביחי הוא דיי מודל לחיקוי בשבילי.. אבל אתם יודעים.. במידה
חחחחחחחחחח במה היית רוצה להדמות לו? כל מיני:]. מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? צלצלתי לאנשים ועבדתי עליהם שקוראים לי חווה ואני מחפשת את הטלפון של חבר שלי יוסי:].. אתם מתחרטים על הרבה דברים? כמעט כל דבר:] אתם מסמיקים בקלות? אכן
מה מביך אתכם? הרבההה דבררייםםם אתה תמים? לא.. התכונות שאתה אוהב בעצמך: אממ לא יודעת.. לא הרבה לא נראלי שיש בעצם.. אפפם לא חשבתי על זה
התכונות שאתה לא אוהב בעצמך: אני קצת טיפשה לפעמים
אין לי ידע בסיסי בדבים מסוימים
שכולם יכולים להרים גבה
אתה אוהב בעצמך מבחינה חיצונית: אולי אוזניים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה לא אוהב בעצמך מבחינה חיצונית: הכל חוצמזה:] חחח סתם.. אממ אני בכלליות רוצה לשנות בי הכל.. אבל הדברים שהכי מציקים לי זה הנקודות חן שיש לי.. הצבע עור שליי.. והאף
על מה את/ה מסתכל/ת לראשונה בבני המין השני? על הכל.. עם מי ואיפה היית רוצה להיות עכשיו?
כמה דברים ש... דברים שקשה לך לעשות: פיזית או נפשית? פיזית זה שיעורי ביתת
אין לי כוח פיזיתתתת למי יש כוח לשבת וללמוד
? ונפשית זה ללכת לבית אבות.. לא כיף שם.. אווירה נעימה וכיפיית של כולם אבל קשה מדיי דברים שאתה אוהב לעשות: להיות במחשב.. להיות עם חברות.. אנשים שאתה אוהב: יש הרבה:].. את האנשים פה :] את אגם:].. את החברות בכיתה. אנחנו כיתה נורא מגובשת..את השבט...את המשפחה
אנשים שאתה קשור אליהם: קשווררר.. אמממממממממממ מהפורום כאילו..? או בכלל
? בכלל זה המשפחה שלי.. היא הכי חשובה לי בעולם.. אני הרבה פעמים מעדיפהלהיות איתם מאשר עם החברות הקרובות.. אני ילדה מאוד משפחתית.. חוצמזה.. לחברות הכי טובות שלי שאלה מיכל והילה.. מהפורום יש כמה ואני לא אגיד את שמם:] אנשים שהיית רוצה שהקשר איתם ישתנה (לטובה או לרעה): לרעה.. יש הרבה.. יש אנשים שפשוט לא כיף לי להיות איתם בקשר:]. לסיום הגדר את עצמך בכמה מילים: אממממ אני דיי טיפשה
משהו שאתה רוצה לספר ולא קשור לשומקום: אני חולה עליכם:] מסר לאנשים: תהיו עצמכם!! אל תנסו לחקות אנשים.. זה צביעות ואנשים שונאים את זה. תודה מיכישלי
. ועינתישלליי:].