ביצוע נדיר של אגם לא תאמינו זה אמת!

איזה כבוד אני ראשונה../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

יפה יפה למדת

נינינינינינינינינ../images/Emo204.gif

מה שלומך?
הכל טוב?
מתי בפעם האחרונה הרגשת שעשית משהו טוב? אפפםם:p אני נורא ביקורתית על עצמיי:p מה זה היה? ... בכית? אמממ לפני 3 ימים בערך.. (אם בא לך ספר למה) סתם משהו בבית אבות שאני מתנדבת בו
, נקווה שיהיה יותר טוב
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמממ חבר כאילו..? או בכלליות:p? בכלליות אממ אחרי המסיבת הפתעה::p אמרו לך ^? במסיבת הפתעה:p היית גאה בעצמך? כל פעם שאני מקבלת מבחן במתמטיקה.. בלי עין הרעעעעעעעעעעעעעעע צחקת? כל הזמן.. מי שמכיר אותי יודע
ממה זה היה? לא זוכרתת נתת למישהו חיבוק? אמממ לאמאאא:p מישהו חיבק אותך? אמאא:p דיברת עם מישהו שאתה אוהב? חח אינ ואהבת הרבה אנשים:p התנשקת? לפני חודש בערךך:p רבת עם חבר קרוב (או מישהו שאתה אוהב..)? לפני שבועיים:) רבת עם מישהו שלא היה חשוב לך כל כך? אמממ לא יוצא לי לריב עם אנשים שלא קרובים אליי.. התאהבת? אפפפםם.. נראלי שאפפם לא יצא לי באמת לאהוב מישהו ראית סרט ממש טוב? לפני חצי שעה:p סיננת טלפון? אני מסננת מלאן:p סיננת הודעה במסנג'ר / אייסיקיו? אממ לא יצא לי.. כי רק החברים שאני אוהבת לדבר איתם נמצאים במסן ואייסי אחרים אני לא מוסיפה.. מישהו הזמין אותך לבוא אליו? לפני שעתיים שלוש:p מישהו הזמין אותך לבוא איתו? ל..:p? היום מה עשית היום? הייתי בהקפות של הסניף:).. וישנתייי:p ואז ב7 הלכתי למסיבה אצל חברה שלי:] משהו נחמד שקרה היום: ההקפות והמסיבה:p משהו לא נחמד שקרה היום: שלא הספקתי לראות את בנדוד שלייי:( מתי קמת היום? 8
נפגשת היום עם חבר/ה? עם כולם בערך:p חחחחחחח כי בבוקר זה היה הסניף וזה כל השבט.. ובערב זה היה מהחוג.. אז החברות של החוג חחח רצית לעשות משהו היום ולא הספקת? לראות את בנדוד שלי:p? מה זה היה? אמרתי:] כללי יש מישהו שהיית רוצה להיות כמוהו? אביחי הוא דיי מודל לחיקוי בשבילי.. אבל אתם יודעים.. במידה
חחחחחחחחחח במה היית רוצה להדמות לו? כל מיני:]. מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? צלצלתי לאנשים ועבדתי עליהם שקוראים לי חווה ואני מחפשת את הטלפון של חבר שלי יוסי:].. אתם מתחרטים על הרבה דברים? כמעט כל דבר:] אתם מסמיקים בקלות? אכן
מה מביך אתכם? הרבההה דבררייםםם אתה תמים? לא.. התכונות שאתה אוהב בעצמך: אממ לא יודעת.. לא הרבה לא נראלי שיש בעצם.. אפפם לא חשבתי על זה:p התכונות שאתה לא אוהב בעצמך: אני קצת טיפשה לפעמים:p אין לי ידע בסיסי בדבים מסוימים:p שכולם יכולים להרים גבה:p אתה אוהב בעצמך מבחינה חיצונית: אולי אוזניים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה לא אוהב בעצמך מבחינה חיצונית: הכל חוצמזה:] חחח סתם.. אממ אני בכלליות רוצה לשנות בי הכל.. אבל הדברים שהכי מציקים לי זה הנקודות חן שיש לי.. הצבע עור שליי.. והאף
על מה את/ה מסתכל/ת לראשונה בבני המין השני? על הכל.. עם מי ואיפה היית רוצה להיות עכשיו?
כמה דברים ש... דברים שקשה לך לעשות: פיזית או נפשית? פיזית זה שיעורי ביתת:p אין לי כוח פיזיתתתת למי יש כוח לשבת וללמוד:p? ונפשית זה ללכת לבית אבות.. לא כיף שם.. אווירה נעימה וכיפיית של כולם אבל קשה מדיי דברים שאתה אוהב לעשות: להיות במחשב.. להיות עם חברות.. אנשים שאתה אוהב: יש הרבה:].. את האנשים פה :] את אגם:].. את החברות בכיתה. אנחנו כיתה נורא מגובשת..את השבט...את המשפחה
אנשים שאתה קשור אליהם: קשווררר.. אמממממממממממ מהפורום כאילו..? או בכלל:p? בכלל זה המשפחה שלי.. היא הכי חשובה לי בעולם.. אני הרבה פעמים מעדיפהלהיות איתם מאשר עם החברות הקרובות.. אני ילדה מאוד משפחתית.. חוצמזה.. לחברות הכי טובות שלי שאלה מיכל והילה.. מהפורום יש כמה ואני לא אגיד את שמם:] אנשים שהיית רוצה שהקשר איתם ישתנה (לטובה או לרעה): לרעה.. יש הרבה.. יש אנשים שפשוט לא כיף לי להיות איתם בקשר:]. לסיום הגדר את עצמך בכמה מילים: אממממ אני דיי טיפשה:p משהו שאתה רוצה לספר ולא קשור לשומקום: אני חולה עליכם:] מסר לאנשים: תהיו עצמכם!! אל תנסו לחקות אנשים.. זה צביעות ואנשים שונאים את זה. תודה מיכישלי:). ועינתישלליי:].

אאנניניניניניניני../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

מה שלומך?הכל נחמד
הכל טוב?לא, הכל נחמד ! מתי בפעם האחרונה הרגשת שעשית משהו טוב?מקודם
מה זה היה?עשיתי הליכה הם הורים שלי
בכית?אממ אתמול
(אם בא לך ספר למה)שקראתי את התסריט של השידור שלי ושל רעות
יצאו לי דמעות מרוב צחוק
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול
אמרו לך ^? אתמול
היית גאה בעצמך?היום |חוחו| צחקת?אתמול והיום
ממה זה היה?אממ אתמול הינו כל המשפחה ביחד אז דיברנו וצחקנו והיום בהליכה אני והרים שלי דיברנו על מאללןן דברים
נתת למישהו חיבוק?היום
מישהו חיבק אותך?היום
דיברת עם מישהו שאתה אוהב?היום
וכרגע
התנשקת?
רבת עם חבר קרוב (או מישהו שאתה אוהב..)?אממ כן
רבת עם מישהו שלא היה חשוב לך כל כך?לא
התאהבת?בבני ואבי ועמיתי כן
ובאנשים מוזרים בכותלל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראית סרט ממש טוב?כן סיננת טלפון?אמ לא סיננת הודעה במסנג'ר / אייסיקיו?לא מישהו הזמין אותך לבוא אליו?כן מישהו הזמין אותך לבוא איתו?כן היום מה עשית היום?הרבה דברים
משהו נחמד שקרה היום:שעשיתי הליכה
משהו לא נחמד שקרה היום:שההליכה נמשכה רק שעה וחצי
מתי קמת היום?9 וחצי
נפגשת היום עם חבר/ה?אמ כן רצית לעשות משהו היום ולא הספקת?כן מה זה היה?מש'ו
כללי יש מישהו שהיית רוצה להיות כמוהו?כן במה היית רוצה להדמות לו? כל מיני דברים
מה הדבר הכי שטותי שעשיתם?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שדיבנרו עם נתיבה
אתם מתחרטים על הרבה דברים?לפעמים
אתם מסמיקים בקלות?תלוי
מה מביך אתכם?כל מיני דברים כמולמשל אחשלי הקטן
אתה תמים?לפעמים כן התכונות שאתה אוהב בעצמך:עקשנות,סבלנות,אמינות,נאמנות,הקשבה, התכונות שאתה לא אוהב בעצמך:עקשנות לפעמים לא
אתה אוהב בעצמך מבחינה חיצונית:אממ כל מיני אתה לא אוהב בעצמך מבחינה חיצונית:אממ על מה את/ה מסתכל/ת לראשונה בבני המין השני?לא יודעת
האישיות חשובה לי עם מי ואיפה היית רוצה להיות עכשיו?יו גרנטטטטט לא משנה לי איפה מצידי אצלו בבית
היי
*מע* כמה דברים ש... דברים שקשה לך לעשות:לוותר דברים שאתה אוהב לעשות:לעזור אנשים שאתה אוהב:אממ אבא,אמא,המשפחה שלי,החיות מחמד שלי,החברות שלי,הפורום
אנשים שאתה קשור אליהם:המשפחה שלי,החיות מחמד שלי,רעות,
איילה מיכל,הדס,עינת,אפרת יש פה מלאאאאאאא אנשים שהיית רוצה שהקשר איתם ישתנה (לטובה או לרעה):אביחי
לסיום הגדר את עצמך בכמה מילים:רווקה בת 14 וחצי מחפשת קשר רציני וטוב
משהו שאתה רוצה לספר ולא קשור לשומקום:אני אוהבת את נתיבהה
מסר לאנשים:תאהבו את פנימתכם מאשר את חיצוניכם ((המצאתי את זה הרגע
היי
*מע* )) תודה מיכי ונתיי

חלי 66

New member
**********אני****************../images/Emo23.gif

מה שלומך? הכל טוב? תודה לאל הכול ריבה חחחחחחחח מתי בפעם האחרונה הרגשת שעשית משהו טוב?היום אפילו לפני שעה אני עושה הרבה דברים טובים כי הם גורמים לי להרגיש טוב
מה זה היה?עזרתי לאמא בכית?כשעזרתי לה
לא חחחח
(אם בא לך ספר למה) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן אמרו לך ^?כן היית גאה בעצמך?כן צחקת?תמיד ממה זה היה?כשחיקתי את דודה שלי כשהיא מתעצבנת חחחחחחחחחחחחחח נתת למישהו חיבוק?כן מישהו חיבק אותך?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן
התנשקת?מזמןןן רבת עם חבר קרוב (או מישהו שאתה אוהב..)?לא
רבת עם מישהו שלא היה חשוב לך כל כך?לא התאהבת?בלי אהבה מה שווים החיים.וכן התאהבתי אני מאוהבת ראית סרט ממש טוב?מזממן סיננת טלפון?לא סיננת הודעה במסנג'ר / אייסיקיו?כן יש ילד שחופר לי מאודדדדדד מישהו הזמין אותך לבוא אליו?כן מישהו הזמין אותך לבוא איתו?כן היום מה עשית היום?אכלתי,אכלתי,אכלתי,הייתי אצל סבתא עם כול המשפוחה היה צחוקים
משהו נחמד שקרה היום:לא זוכרת משהו לא נחמד שקרה היום:אחותי עיצבנה אותי אז נתתי לה "ליטוף" מתי קמת היום?ב-9!!אתם קולטים יש לי חופש והייתי צריכה לקום ב-9!! נפגשת היום עם חבר/ה?לא רצית לעשות משהו היום ולא הספקת?לא זוכרת
מה זה היה?..... כללי יש מישהו שהיית רוצה להיות כמוהו?למורה לאנגלית במה היית רוצה להדמות לו?כי היא יודעת אנגלית ואני לאאאאאאא
מה הדבר הכי שטותי שעשיתם?יש מלאאא אתם מתחרטים על הרבה דברים?תלוי אתם מסמיקים בקלות?כשמחמיאים לי בפני רבים כן מה מביך אתכם?כנ"ל אתה תמים?לא התכונות שאתה אוהב בעצמך:כריזמתית,מתחשבת,עומדת על שלה,אמיתית,כנה.... יש הרבה התכונות שאתה לא אוהב בעצמך:שאני מתעצבנת מהר אתה אוהב בעצמך מבחינה חיצונית:הכול חוץ מהאף אתה לא אוהב בעצמך מבחינה חיצונית:אף על מה את/ה מסתכל/ת לראשונה בבני המין השני?שפתיים,צורת דיבור,אם הוא לומד או לא יש הרבה עם מי ואיפה היית רוצה להיות עכשיו?עם אהובי לא משנה איפה כמה דברים ש... דברים שקשה לך לעשות:לשלוט בעצמי כשאני עצבנית דברים שאתה אוהב לעשות:לשיר באמבטיה,לעשות ספורט לא חשוב מה העיקר ספורט ועודד.... אנשים שאתה אוהב:בראש ובראשונה זאת אמא
ואז משפחה,חברים,אגם
אנשים שאתה קשור אליהם:אמא אנשים שהיית רוצה שהקשר איתם ישתנה (לטובה או לרעה):אנשים שהקשר שלי איתם הוא רע אז שהישתנה לטובה לסיום הגדר את עצמך בכמה מילים:אני לא טובה בזה,את זה אני אשאיר לכם משהו שאתה רוצה לספר ולא קשור לשומקום:שאתם נשנשים ואחותכם מלקקת פודינג חחחחחחחחח
מסר לאנשים:יהודי תחייך אתה בן של מלך

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משהו שאתה רוצה לספר ולא קשור לשומקום:שאתם נשנשים ואחותכם מלקקת פודינג חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עונה..

מה שלומך? :) הכל טוב? :) מתי בפעם האחרונה הרגשת שעשית משהו טוב? לא ממש זוכרת.. מה זה היה? ^^^ בכית? אתמול
(אם בא לך ספר למה) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? עכשיו אמרו לך ^? ^^ היית גאה בעצמך? אולי בשבת.. צחקת? כן.. אתמול היה צחוקים בהקפות ממה זה היה? בני דודים שלי.. נתת למישהו חיבוק? אתמול מישהו חיבק אותך? ^^ דיברת עם מישהו שאתה אוהב? עכשיו.. עם שיר.. ולפני כמה דק' עם מיכל ועם עוד 2 חברות התנשקת?
רבת עם חבר קרוב (או מישהו שאתה אוהב..)? שבוע שעבר רבת עם מישהו שלא היה חשוב לך כל כך? לא יודעת.. התאהבת? מעדיפה לא לענות
ראית סרט ממש טוב? אתמול.. סיננת טלפון? אתמול.. של מישו שלא היה צריך להתקשר.. סיננת הודעה במסנג'ר / אייסיקיו? לא אוהבת לעשות את זה מישהו הזמין אותך לבוא אליו? אמממ במוצא"ש.. דודים לשמחת תורה.. אבל היינו בשכונה :| מישהו הזמין אותך לבוא איתו? אתמול.. חברה לעשות על האש.. אבל היינו בשכונה.. ולא היה לי כוח.. היום מה עשית היום? למדתי למבחנים.. משהו נחמד שקרה היום: שיר ומיכל.. אני חושבת שזה אומר הכל.. אני כ"כ אוהבת אותן!! משהו לא נחמד שקרה היום: מדלגת.. מתי קמת היום? נראלי ב-11 נפגשת היום עם חבר/ה? ממממ... לא
רצית לעשות משהו היום ולא הספקת? כן.. מה זה היה? ללכת למישו כללי יש מישהו שהיית רוצה להיות כמוהו? כן.. במה היית רוצה להדמות לו? מלא דברים.. מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? יש כ"כ הרבה דברים שלא הייתי צריכה לעשות אתם מתחרטים על הרבה דברים? כ"כ הרבה.. :( אתם מסמיקים בקלות? אמממ לא נראלי.. אולי נבוכה.. מה מביך אתכם? שאנשים מדברים עליי
אתה תמים? לא יודעת.. במידה מסויימת.. לא יותר מידי.. התכונות שאתה אוהב בעצמך: ??? התכונות שאתה לא אוהב בעצמך: ??? אתה אוהב בעצמך מבחינה חיצונית: ??? אתה לא אוהב בעצמך מבחינה חיצונית: ??? אני לא אוהבת לדבר על עצמי
על מה את/ה מסתכל/ת לראשונה בבני המין השני? על העיניים.. אני יכולה לראות אנשים ברחוב ולא להפסיק להסתכל עליהם.. פדיחות.. עם מי ואיפה היית רוצה להיות עכשיו? לא משנה.. כמה דברים ש... דברים שקשה לך לעשות: חח לא יודעת אני צריכה לחשוב על זה.. שאלה עמוקה
דברים שאתה אוהב לעשות: ^^^ אנשים שאתה אוהב: אמא ואבא.. בכלל כל המשפחה [אחים, אחיות, סבתא סבא..], ת'חברות האמיתיות.. אלה שלא מחליפות צבע כל שני וחמישי :S, את יוסי *
*, ת'פורום הזה.. את כולו..כולם!! פשוט כולם..!! אנשים שאתה קשור אליהם: בזמן האחרון נקשרתי הרבה לילדים שפה.. לא יודעת.. למיכל, שיר, יעל, הדס, עינת, אביחי, רעות ועינב במיוחד.. יש עוד מלא!! אבל כולם מדהימים!! כולם! אנשים שהיית רוצה שהקשר איתם ישתנה (לטובה או לרעה): אממ.. לא יודעת.. יש כמה.. לסיום הגדר את עצמך בכמה מילים: ממממ... משהו שאתה רוצה לספר ולא קשור לשומקום: שאני אוהבת אותכם.. ותודה על הכל מסר לאנשים:

blue and pink

New member
../images/Emo68.gif

מה שלומך?הכל טוב
הכל טוב?כן
מתי בפעם האחרונה הרגשת שעשית משהו טוב?לאזוכרת מה זה היה?^ בכית?לפני כמה ימים (אם בא לך ספר למה) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לפני עמה זמן אמרו לך ^?לא היית גאה בעצמך?לא צחקת?כן ממה זה היה?לאזוכרת נתת למישהו חיבוק?כן מישהו חיבק אותך?לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב?היום.. לפני כמה זמןהתנשקת?לא זוכרת רבת עם חבר קרוב (או מישהו שאתה אוהב..)?
רבת עם מישהו שלא היה חשוב לך כל כך?
התאהבת?
ראית סרט ממש טוב?לא סיננת טלפון?לא סיננת הודעה במסנג'ר / אייסיקיו?אני עונה כל הזמן לא אם אני לא במחשב. מישהו הזמין אותך לבוא אליו?לא מישהו הזמין אותך לבוא איתו?לא היום מה עשית היום?קמתי,למדתי למבחן,עשיתי שיעורים. משהו נחמד שקרה היום:לא קרה כלום משהו לא נחמד שקרה היום:ירד גשם
מתי קמת היום?9. נפגשת היום עם חבר/ה?לא רצית לעשות משהו היום ולא הספקת?לא מה זה היה?^ כללי יש מישהו שהיית רוצה להיות כמוהו?לא במה היית רוצה להדמות לו?^ מה הדבר הכי שטותי שעשיתם?לא זוכרת אתם מתחרטים על הרבה דברים?לא זוכרת אתם מסמיקים בקלות?כן
מה מביך אתכם?לא יודעת אתה תמים?לא התכונות שאתה אוהב בעצמך:כן התכונות שאתה לא אוהב בעצמך:לא.. אתה אוהב בעצמך מבחינה חיצונית:כן אתה לא אוהב בעצמך מבחינה חיצונית על מה את/ה מסתכל/ת לראשונה בבני המין השני?יווו מזה השאלות האלו? עם מי ואיפה היית רוצה להיות עכשיו?בים המלח עם המשפחה
כמה דברים ש... דברים שקשה לך לעשות:שיעורים דברים שאתה אוהב לעשות:מחשב,לרקוד,לשיר טלויזיה אנשים שאתה אוהב:מיכל,הדס,רעות,עינב,אורלי,עינת,איילה,מאשה אנשים שאתה קשור אליהם:
אנשים שהיית רוצה שהקשר איתם ישתנה (לטובה או לרעה): לטובה-עם עינת כי אנחנו בקושי מדברות לסיום הגדר את עצמך בכמה מילים:אני בת 11 ויום ואני בכיתה ה'. משהו שאתה רוצה לספר ולא קשור לשומקום:רעות ועינב דיברו עם נתיבה. מסר לאנשים:מחר בית ספר אין חופש עד חנוכה

einatit4

New member
../images/Emo55.gifבוקר אור, בוקר טוב../images/Emo13.gif

שתהיה לכם שבת מצוינת
אני הולכת לראות מלא דברים בVOD ניראה לי
להתת.

KATYUHA

New member
../images/Emo4.gifאתה מפגר או איך???

זאת אגם וזה היה כשהיא הייתה בפסטיגל אז היה להם משעמם ואגם רצתה קצת לעשות צחוקים ושרה את זה ככה...
מה הבעייה???גם כשלי משעמם אני תמיד מתחילה לעשות שטויות כאלה...מה הקטע???רק חבל שיש אנשים ממש ממש ממש מגעילים שהקליטו את זה ופירסמו....עזבו את זה גם היא בן אדם (במקרה בת אדם)וגם לה אפשר לעשות צחוקים...וחוץ מזה אם היא הייתה שרה ככה למה שהיו לוקחים אותה לפסטיגל ולכול מיני מקומות אחרים שצריך לשיר שם..??? תחשבו על זה כדבר טוב כי היא סך הכול נהנתה לעשות את הצחוק הזה... מה אנחנו כמו ילדים בני 6 לוקחים את זה חזק??? עזבו סתם שטויות...

טל ועדי1

New member
תקשיבו.... זה כן הקול שלה....ו

כנראה שהיא שרה את זה בהתחרפנות חחחח ובצחוק אנחנו יודעות לזהות את הקול של אגמי... :) וזאת באמת היאא.. חחחחח חמודהההה

חחח מיכל..../images/Emo204.gif

זה אכן הקול שלה.
. אבל לאגם יש ת'יכולת לצחוק על עצמה.. אני בטוחה שהיא צחקה ועשתה את זה ממש סתם.. ואנשים הפכו את זה למקור הוכחה על הקול שלה:/

למעלה