ביצוע קאבר של דה בנדס - ייעוץ:

Roy1232

New member
ביצוע קאבר של דה בנדס - ייעוץ:

לגבי האינטרו: צריך שתי גיטרות בדיסטורשן וביצוע משותף של האינטרו או גיטרה אחת קלין שתלווה בדיסטורשן אותם תווים כדי לעשות את זה מקורי ומיוחד יותר?

למען האמת

זה שלוש גיטרות במקור. לא שהשלישית כל כך הכרחית, אבל ככה רדיוהד ניגנו את זה. רצוי שגיטרה אחת תנגן פאוור קורדז על פוזיציה שנייה, וגיטרת נוספת תנגן אקורדים פתוחים. יש גם שם קצת משחקים על הטנשנים באקורד C בסוף של הפראזה.

Roy1232

New member
LoL

יש לי אפקט באס במולטי אפקט
(כזה שמוריד תגיטרה אוקטבה) אז ניסיתי לנגן את HIGHER GROUND של RHCP (מכיר?) ולא הצלחתי
בכללי אבל באס זה מאוד קל ומאוד מגניב

kittycatbone

New member
ואוו זה נשמע כמו אפקט מגניב../images/Emo2.gif

אנירוצה חשמליייייייייייייייייייייייייית

FunkyMonk

New member
חח

אני נותן לך 10 שניות לחזור בך שבס זה קל. לפני שנפתח פה וויכוח על זה שאלו שני כלים שונים, כפי שכבר עשיתי בפורום פינק פלויד. אתה מודע לזה שזה בסלאפים HG נכון? בכל מקרה, לא תצליח להגיע לא לסאונד של זה, ובכלל לנגן את זה, עם גיטרה. לאפקט קוראים אוקטבר, או pitch shifter. (אני לא סגור על זה שזה אותו אפקט) ואני אגיד לך תאמת, אני בסיסט, ולנגן על גיטרה הרבה יותר קל לי.. P: אבל זה פשוט משעמם ולא מגניב. בס לשלטון!

jony543

New member
עשר....

9 8 7 6 5 4 3 2 1 בום זה באמת לא נשמע כמו באס אמיתית אבל זה מה יש
ואיפשר לעשות שם סלאפים ופעם מישהו ניסה ללמד אותי.... בן של חבר של אבי וזה נורא כואב ביד :-\ אבל באיזה שיר של רדיוהד יש סלאפים?

jony543

New member
כן... בשיר החדש של צ'ילי פפרס

כואב לי רק לראות מה הבסיסט עושה שם

FunkyMonk

New member
איזה שיר חדש?

יש להם משהו כמו 20 חדשים. (אלבום כפול חדש..) אני מניח שאתה מדבר על Tell Me Baby? תאמת שרוב השירים באלבום החדש שלהם יחסית פשוטים, אבל אין לי אותו ככה שאני לא יכול לשפוט בהכללות..

ב Drunken Punchup at a wedding

יש משהו שנשמע דומה לסלאפ. באופן כללי, אני לא חושב שקולין יודע לנגן סלאפ בכלל.

FunkyMonk

New member
אין כזה דבר "לא יודע"

כל בסיסט יודע, בין אם הוא מנגן את זה או לא. מכמה סיבות - קודם כל, כל הפ'אנק בבס זה הסלאפים! חוץ מזה, שזה חלק מהלימוד, זה תורם לטכניקה ונותן לך גיוון, שגם אם אתה לא משתמש בזה זה נותן לך רעיון איך זה יכול להישמע אחרת. וחוצמזה שזה לא כזה קשה, בעצם כמעט כל אחד יודע סלאפים. זה משהו שבא די טבעי, אם מישהו צריך באמת לשבת וללמוד סלאפים זה אומר שפשוט אין לו את הפיל המתאים. סלאפ זה - כמו השם - פשוט לתת מכה למיתר.. (פחות או יותר..)

Roy1232

New member
סלאפ זה כמו האמר/פיקינג בגיטרה?

שאתה מנגן בלי לפרוט?

FunkyMonk

New member
ממש לא..

אין יותר מדי מה להסתבך.. תכתוב Slap ביוטיוב ותמצא שם סרטונים.. ומה זה פיקינג? כאילו, פיקינג זה פריטה עם מפרט.. למה אתה מתכוון? פול אוף?

Roy1232

New member
לא... לא פול אוף

נגינה שהיא רק האמר בלי פריטה בכלל רק יד שמאל עובדת ועושה האמרים ופולים ושטויות אם לא קוראים לזה פיקינג אל תקרא לי גיטריסט
אולי בבס יש לזה משמעות אחרת?

FunkyMonk

New member
חשבתי שאתה מתכוון..

פיקסטייל. Pick זה מפרט. בגיטרה בדרך כלל מנגנים פיקסטייל (עם מפרט) ובבס בד"כ "פינגרסטייל" או "ווקינגסטייל". (עם האצבעות יעני)

למעלה