ביקורת בונה

E l i o r 2 2

New member
ביקורת בונה

לא חושב שאולמרט או קדימה אשמים במצב..........הסטיקר יותר בקטע הומוריסטי ציני............ http://www.tapuz.co.il/Albums/media.asp?a=267480&u=2004048&mediaId=859400

עכשיו זה רישמי אולמרט עומד להיכנע

אולמרט ואנשיו מתכננים את אם כל הספינים בעוד שהוא עומד לחתום על כתב כניעה מביש כל מי שהצביע לקדימה אחראי באופן אישי וישיר על התוצאות הקשות שתיהיה לכניעה הזאת אפילו אני המום מהניהול הכושל שלו למרות שאני לא צריך להיות המום הרי הוא ניהל את ירשלים והוא הביא להיות העיר העניה ביותר והמלוכלכת ביותר ושלא נדבר על השחיתות וכל אלפי הטיסות לחול

part2

New member
להפיל את ממשלת אולמרט

בושה וחרפה למלחמה שכזאת-יצאנו למלחמה במטרה להכריע את החיזבאללה ולהחזיר את החיילים החטופים-ואנחנו יוצאים מהמלחמה בשן ועין עם בילבול שלם בדרג הצבאי ואי יכולת להחליט על המשך הלחימה בדרג המדיני בשעה שכול הצפון במקלטים והכי גרוע שבנינו נהרגים לחינם!!!!! להפיל את הממשלה שלא יודעת כלום. איזה חמור לימד אותם שמלחמת גרילה אפשר להכריע רק עם חיל האויר.....איזה חמור

עכשיו גם החיילים עצמם שואלים

"בשביל מה היה צריך את כל המלחמה המיותרת הזאת? בשביל מה היו צריכים להיהרג כל כך הרבה חיילים ואזרחים חפים מפשע? בשביל מה שולחים אותנו ללבנון להיהרג? אנחנו מרגישים כאילו אנחנו פיונים במשחק שחמט של 2 גנרלים הזויים ומטורפים שמשחרקים בחיינו ובחיי המשפחות שלנו." ואם להודות באמת, החיילים צודקים, המלחמה הזאת מיותרת מכתחילה, לא היה שום צורך להכניס חצי מדינה לתוך הטירוף והסיוט הזה שנמשך כבר חודש ולא רואים שום הכרעה באופק. אבל מה שהכי גרוע, זה שעכשיו אפילו הגנרלים שלנו, אלה שאמורים לפקד על הכוחות בשטח, מודים שאת המלחמה הזאת לא ניתן לנצח, כי מדובר בכוחות גרילה ולא בצבא רשמי עם בסיסים, אלא רק לגרום להם נזק שיחליש אותם קצת. כך שאם הם ידעו את העובדה הזאת ביום הראשון של הלחימה, בשביל מה לעזאזל הם הכניסו למעלה מ2 מיליון אזרחים לתוך כזה סיכון מיותר שאותו הנחיתו עלינו כך סתם ביום קיץ בהיר? או בקיצור: בשביל מה היה כל זה אם הם מודים עכשיו שאי אפשר לנצח?

מלחמה לא מנצחים עם צ'מברליינים

לכן הבריטים העיפו את צ'מברליין ואנשיו והעלו את צ'רצ'יל שהוליך אותם אל הניצחון. ואילו לנו אין צ'רצ'ילים אלא ליצנים עם פה גדול שופע שטויות ('כבר ניצחנו', 'שינינו את פני המזה"ת'). זה כל הסיפור.

ביבי הוא בהחלט אחד מהדגנרטים

למעשה מאז יצחק רבין הגדול, לא זכינו אפילו במנהיג אחד נורמלי עם ראש על הכתפיים וללא תאוות בצע בעיניים.

טלמ

New member
לא נכון

נתניהו היה אחלה אולמרט עד כה מצוין בעבודה שלו. ושרון היה בהחלט אחד מראשי הממשלה הכי טובים שהיו לנו

כן נכון...

נתניהו היה אחלה, אחלה איך שהוא הרעב למעלה מ2 מיליון אזרחים כשר אוצר. אולמרט עד כה מצוין, ועל זה יעידו למעלה מ2 מיליון אזרחים, זקנים, נשים וטף שחיים כבר חודש מתחת לאדמה ואף אחד לא דואג להם. ושרון היה בהחלט אחד מראשי הממשלה הכי טובים שהיו לנו, בגלל זה בתופת בהונתו נהרגו לנו כל כך הרבה אזרחים והעוני היה בשיאו. ברור ברור... שלושת המנהיגים הללו ייכנסו ללא ספק לפנתיאון המנהיגים הכי טובים שהיו לנו אי פעם.
ועוד לא דיברנו על ברק...

mean girl 16

New member
שרון?

במבט היסטורי הוא יזכר כאחד מראשי הממשלה הגרועים. מעולם לא היה אחד שהשאיר אותנו במצב כה קשה בכ"כ הרבה חזיתות.

ElvisAlive

New member
../images/Emo6.gif

אני רואה שהיכולות הנבואויות תפוסות לא רק אצל ביבי אלא גם אצל תומכיו.

mean girl 16

New member
אתה יכול להכחיש את מה שאני אומרת?

ילד חכם? המצב בו שרון השאיר אותנו עכשיו הוא עובדה. גם אנשי שמאל וכתבים שבמשך שנים תמכו באופן מובהק בשמאל הישראלי קוטלים היום את "מורשת שרון" שמתפוצצת סביבנו ושממשלת ישראל נאלצת להתמודד איתה היום.

ElvisAlive

New member
...

"במבט היסטורי הוא יזכר כאחד מראשי הממשלה הגרועים" בגלל שאני לו חוזה עתידות כמוך וכמו הנביא הראשי, אני לא יכול להכחיש ולא יכול להגיד שזה נכון. ספר ההיסטוריה עדיין לא יכתבו, וגם כשכן, כל אחד מפרש אותה אחרת. בינתיים כדאי שתבדקי מה חושבים היום על מי שאת תומכת בו.

mean girl 16

New member
ממש לא קשור..

הסתכל על המצב בו הוא השאיר אותנו. מבחינה אובייקטיבית המצב רע, אין דרך טובה להסתכל על זה. העובדה הכי ברורה היא שגם אנשי שמאל, לפחות השפויים שבהם, אומרים זאת בפה מלא.

נכון, אבל גם ביבי הוא לא אופציה.

ובכלל, אף אחד שקשור לליכוד או שהיה קשור לליכוד בעבר, לא יכול מבחינתי לשמש כמנהיג שקול ואחראי. ולראייה: מלבד ברק שהיה כישלון קולוסאלי בפני עצמו, כל המניגים שלנו משנת 1997, אחרי רצח רבין, ועד היום, כולם היו מהליכוד. ובגלל זה גם המדינה שלנו נראית בהתאם.

למעלה