ביקורת: The Heart Of Everything.

danduuu

New member
אה וגם חשבתי על עוד משהו,

אולי הם עושים מוזיקה שעוד אנשים יאהבו ולמשוך יותר מעריצים, ואז באלבום הבא הם יחזרו לסגנון הישן שלהם עם עוד המון מעריצים חדשים. נכון שאני סתם משלה את עצמי, אבל מה, נחמד לחשוב ככה

אוקיי אני לא מבינה את זה!

למה אתם יורדים על אוונסנס בכל פעם כשמדובר בWHYD!? האם אי פעם ישבתם עם אוזניות ושמעת את כל השירים של אוונסנס? מה גורם לכם לחשוב ולהגיד שהם להקה גרועה? פשוט תגידו שזה לא הטעם שלכם. מה עושה אותם כל כך גרועים זה ש"פאקצות" שומעות אותם?? זה שהם ממוסחרים? סו וואט דה פאק עובדה שגם ווית'ין ממוסחרים ואנחנו עדיין אוהבים אותם!

Liquid Dreams

New member
ווא ווא ווא, אסיה, עד כאן!

"עובדה שגם ווית'ין ממוסחרים"? דאמ, הם לא! אולי ממש ממש טיפה, אבל דאמט, מספיק עם זה!

TheImpactBoy

New member
תראי,

את לא יכולה לומר לאדם להפסיק, כמו שאני לא אומר לך "תשני את דעתך!" כל אחד חושב אחרת. וככה העולם בנוי. הביקרת משקפת את דעתי בלבד.

אזירפאל

New member
מאיה

רק עיוור לא היה מבחין בכך שווית'ין התמסחרו. אני לא קורא לך עיוורת, אבל באמת, אם יש משהו ברור אצל ווית'ין החדשים זה המסחור, ולא משנה כמה מנסים להדחיק את זה, זה נכון. זה לא שאנחנו נהנים לקטול את ווית'ין (אני מסכים עם רוב מה שאביעד כתב בביקורת). ווית'ין היא הלהקה האהובה עלי, אני חושב ששלושת האלבומים הראשונים שלה וכל השירים שבאו מהצד מדהימים (כמובן שיש טובים ויש פחות, אבל באופן כללי), אבל מה, באלבום החדש יש שלושה שירים שלדעתי ~ממש~ גרועים, ואת השירים הבאמת טובים אני יכול לספור עם כף יד אחת. מה שאני מנסה לומר זה שאנחנו לא באים בגישה של "ווית'ין חרא ווית'ין חרא" אלא גם אנחנו אוהבים את הלהקה, ועצוב ומעצבן לראות שזו המוזיקה שהם עושים היום. זכותך לא להסכים כמובן, כי את כמובן אוהבת את רוב מה שיש באלבום החדש, אבל... נו, את יודעת למה אני מתכוון.

~_~

זה בסדר שאתה חושב שהדיסק לא משהו, אבל די לצעוק "מסחור"! מסחור זה לעשות דברים רק בשביל הכסף, ואני בטוחה ב100% שווית'ין רחוקים מאוד מהמקום הזה. די, נטחן נלעס ויצא מכל החורים! נראה לי שזו המילה הכי נפוצה בפורום כבר! >_<

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

די כבר! וויט'ין לא ממוסחרים!!!!!! וגם לא האלבום החדש. כולה פאקינק שיר 1!!! שיר אחד!! הרגתם אותם לגמרי על זה! אנשים כל כך מחפשים אותם וזה פשוט מרגיז. האלבום החדש לא ממוסחר, וויט'ין לא התמסחרו, והם עדיין כותבים את המוזיקה שהם רוצים ואוהבים לשמוע ולעשות. אתם לא חייבים לאהוב את זה, אבל בחיי שנמאס לשמוע מזה.

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif

אפשר לחשוב ששארון הוציאה בושם משלה, ווית'ין הוציאו ליין בגדים ונעליים ועושים קליפים כדי למשוך תשומת לב ועושים פרסומות אופנה. הגזמתם קצת עם המסחור.. וחוצמזה, צריך לזכור שהמוזיקה זה אולי בערך המקור היחידי לפרנסה שיש לחברי הלהקה, אז ברור שהעניין של הכסף יצוץ. והיא לא הלהקה היחידה שכך, אם רוצים להקים להקה ולהתפרנס מזה לא כתחביב, תמיד יש שיקולים כלכליים. זה לא קשור למסחור.

TheImpactBoy

New member
תאמיני לי שכסף לא חסר להם.

זה לא עניין של כסף, זה עניין של פרסום. כדי להיות בין לאומיים ובכל העולם. לא שזה רע, אבל כשזה בא על חשבון המזיקה...

אזירפאל

New member
אז ככה

אני לא אומר שווית'ין עושים מוזיקה רק בשביל הכסף, אבל חלק גדול מהאלבום הזה - מה לעשות - נעשה בשביל למכור. נתחיל מזה שהם חתמו אצל RoadRunner, שהיא חברת תקליטים שידועה במיסחור שלה ובכך שהרבה אמנים שחתמו אצלה שינו את הסגנון שלהם בקלות. למה הם חתמו בחברה הזו? כי היא אמריקאית, וּווית'ין רצו להגיע גם לקהל האמריקאי. אז מה הם עשו? את WHYD, שהוא קולע בדיוק לטעם האמריקני (ראי לינקין פארק ושות'). הם יצרו שירים כמו פרוזן ו-AIN, שעשו לי טובה, אין בהם שום עומק. מרגישים, החל מהמילים ועד הלחן ואפילו הנגינה של חברי הלהקה, שהשירים הללו נכתבו אך ורק כדי למכור. הם חשבו לעצמם, "אנחנו חייבים בלדה מרגשת. אה, טוב, שרון, נסי לחקות את הקול שלך מ-Our Farewell, נזרוק כמה מילים נדושות והנה יש לנו שיר. ונוסיף קצת אורקסטרה כדי שיגידו שזה איכותי" והופס! - קיבלנו את AIN. אין בה שום מסר, שום אמירה, מרגישים שהיא לא נכתבה משום מקום אמיתי אלא רק כדי למכור, וכך גם פרוזן. היה ברור שאחד מהם יצא כסינגל, ואני לא אופתע אם גם AIN יצא בעתיד. עד כאן השירים הגרועים באמת, אבל יש שירים אחרים שלא ממריאים לשום מקום, וזה בעיני מראה על הרצון של הלהקה קצת לרכך את עצמם כדי להתאים את המוזיקה לקהל רחב יותר. אז כן, בעיני זה נקרא מסחור. בעיני זה מסחור לשים בקליפ סקס. בעיני זה מסחור לפרסם משחק מחשב, אפילו יחד עם האלבום הרשמי של הלהקה. רוצים לכתוב פסקול למשחק? סבבה. אבל למה לדחוף לזה פרסומות בכל פינה, גם באתר שלהם? לא רק מי שמסתובב חצי עירום ממוסחר. אמנם נכון, כולם כמעט ממוסחרים, אבל כשזה מגיע לכזו רמה של שינוי סגנון, זה לא הולך ברגל. (כל מה שכתבתי כאן מייצג את דעתי, ולא את דעתכם בלה בלה בלה, לא צריך לתקוף כל הזמן
)

זה העיניין!

לא משנה לי אם הם ממוסחרים או לא. אבל יש כאלה שיגידו את זה שהם ממוסחרים בלה בלה בלה אוונסנס בלה בלה בלה. אבל אנחנו יודעים שהם טובים! וזה לא ישנה את דעתנו על הלהקה!

Liquid Dreams

New member
את חושבת שלי כן אכפת?

כל עוד המוזיקה טובה, לי לא אכפת! אבל זה מאוד מאוד מאודדדד מפריע לי שיש פה קבוצה מסוימת של אנשים שלא מפסיקה לחפור במוח עם הדברים האלה של מסחור מסחור מסחור, כשזה לא נכון! נמאס לי כבר מכל הקטעים האלה, זה ממש מגעיל להגיע לפורום ולהתחיל לריב עם כולם, אבל זה עוד יותר נמאס לי שאנשים כותבים שווית'ין התמסחרו! עד ששארון לא רוקדת לי בחזיה ומיני בקליפ לשיר פופ-סטייל-בריטני, אני מסרבת בכל תוקף למצוא שמץ של אמת בכל מה שנאמר פה על שווית'ין ממוסחרים!

נו זהו! ../images/Emo45.gif

אני דיברתי על זה שמזכירים את אוונסנס כאילו הם בתחתית

TheImpactBoy

New member
אבל המוזיקה לא כזאת טובה,

בגלל זה אנחנו מתבכיינים. המוזיקה המדהימה הפכה לנחמדה.

למעלה