ביקורת: The Heart Of Everything.

הו וכן-

אני לא מתבכיין על זה, כי אי אפשר לצפות מוויט'ין להיות תמיד ברמה של ME ואנטר.

Liquid Dreams

New member
אמרתי ואגיד שוב:

זה שאתה כבר לא אוהב את המוזיקה לא אומר שהיא לא טובה, ובטח שלא ממוסחרת, וכמו שתום אמר, מספיק לפתוח שרשורים כאלה כי כולנו יודעים לאן זה יוביל.

TheImpactBoy

New member
לאן זה יוביל?

לדיון? זה פורום. לא פותחים נושא, כולם מסכימים ועוברים הלאה. ואם דעות שלא מוצאות חן בעיניך, את יכולה להגיב אבל לא לנסות לסתום פיות. אני אוהב את המוזיקה, אבל לא חושב שהיא משהו מיוחד כבעבר. וממוסחרת זה עובדה לא דעה (כמובן שממוסחר באופן יחסי).

Liquid Dreams

New member
לדיון? נסה ריב!

אלעד[?] אמר ש"רק עיוור לא היה שם לב שווית'ין התמסחרו", אז אני אומרת "רק עיוור לא היה שם לב שכל פעם שמזכירים את הנושא הזה מתפתח פה ריב"! אתה באמת צריך שאני אגיד את זה כדי לראות? נו באמת><

Super Alonit

New member
לא חייבים לריב,

כל אחד יכול להביע את דעתו על האלבום בכיף, אתם בחרתם להתחיל מריבה. זו לא אשמת אביעד שאתם לא מרוצים מתוכן הביקורת שלו על האלבום ובחרתם להתחיל להתווכח. אני דווקא הסכמתי עם רוב מה שהוא כתב כך שהביקורת שלו לא כזו תלושה מהמציאות כמו שאתם טוענים... ואני לא חושבת שהיא מזיקה אלא אם כן באמת מתחילים לריב על התוכן שלה במקום להביע דעה.

LadySilkworm

New member
מסכימה.

אני לא אוהבת את אוונסנס אבל די להשוות כל הזמן. ווית'ין ואוונסנס הן להקות שונות לגמרי, ממקומות שונים לגמרי.

taroboy

New member
אני פשוט לא מבין למה לפתוח שירשורים כראלה כל

פעם מחדש,סתם גורם מתחים ועצבים

אזירפאל

New member
אף אחד לא מנסה לגרום למתחים או עצבים

השרשור הזה נפתח לשם ביקורת, כלומר הוא מייצג דעה. זה לא כאילו פתחו אותו כדי לרדת על הלהקה או להתגרות בחברי הפורום.

נכון, אבל

כבר היו כל כך הרבה שרשורים של ביקורות על האלבום, והנושא נטחן כבר מכל הכיוונים, אז בשביל מה לפתוח אותו כל פעם מחדש בידיעה שהנושא באמת מתסיס?

Dave2D2

New member
וואי, איזה קשה אתה..

אני לא יודעת, לי לא אכפת. אני חושבת שלווית'ין יש שירים מדהימים ואלה לא פחות טובים מהם.

drorjs

New member
אביעד יפה מאוד.

ביקורת טובה ועניינית. הסכמתי עם חלק גדול ממנה ועם מה שלא הסכמתי זה רק בגלל שטעמך יותר מטאלי ואלטרנטיבי משלי. גם אני חושב שHOS מפסיד מהפזמון ולא מרויח וחבל. הבעייה היא שאני בתור אוהב אוונסנס לא פחות מוית'ין מתחבר היטב גם לWHYD שגם מזכיר לי נורא התרחשות חשובה בסדרת האנימה נארוטו (כן אני בן 28 שאוהב נארוטו יש למישהו בעייה!!!!??) וTHE HOWLING מזכיר לי שאני ישראלי. (ואני לא נכנס עכשיו לסוגייה הזו) והוא שיר יפה בעיניי..

drorjs

New member
יש שירים שמזכירים לי את "המצב".

כלומר הבטחוני, של המדינה וכאלה. וזה אחד מהם..

Shusho

New member
וואו... כל הביקורת שלך

ושלי לגבי הדיסק הזה די שונה.

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם הרוב.

כן, הם ירדו ברמה כאן אבל עדיין יש כמה שירים מקסימים באלבום כמו אלה שאתה ציינת ו-Frozen שמקסים לפי דעתי. הליריקה התדרדרה, וה-אהאהאה של שארון ב-The Cross פשוט חירבן לי את כל השיר! ותכלס הם די ממחזרים את עצמם בחלק מהשירים, אבל אם כבר אסוציאציות לאוונסנס, אז רק ב-WHYD, בגלל קית' שמזכיר את השיר Bring Me To Life של אוונסנס (גם דואט). בתכלס, חוץ מזה אין הרבה דימיון לאוונסנס (למי שמעמיק בשמיעה של שתי הלהקות) אבל בהחלט רואים את תחילת המסחור ואת ההתאמה של ווית'ין למה שיתפוס יותר קהל יעד ויביא אותם ל-MTV. בכל זאת, עדיין יש את הטאצ' המיוחד שלהם ואני לא מאוכזבת כ"כ
(בעיקר בזכות Our Solemn Hour- השיר הזה עשה לי את האלבום! מוציא את הטוב שבקול של שארון למימדים שמפצים על כל הפאקים באלבום! פשוט מעולה.) תודה על הסקירה!:)

למעלה