ביקשתי אתמול כאן מירוץ צמוד עד הסיום - קיבלנו

cookies10

New member
מאיה עמיחי היו צריכים לזכות במיליון

לא יתכן שתהיה תחרות של כוח בין שני גברים לגבר ואישה כשהם ירדו מהמטוס ההפרש בינהם היה לפחות חצי שעה ומיכוון ששי וגאי יותר חזקים כח הם שני גברים חזקים ממאיה ועמיחי שזה לא מוצדק, מנצלים כוח של אישה מול כוח של גבר ורק כי מאיה האמיצה שלא הצליחה להזיז את הקוביה לגמר רק בגלל זה הם היו שניים, ופה התחרות לא מוצדקת...היו צריכים לשים משימה אחרת לא משימת כחות, כי אני מאמין שעוד הרבה ראו שהמשימה היתה קשה לאישה מאיה ועמיחי היו צריכים לקבל את המיליון לכל אורך הדרך הם היו רוב הזמן המובילים במרוץ לכן צריך לערער... בקשר למשימה האחרונה והקשה תחרות כוח בין גבר לאישה איכזבה אותנו מהשיפוט של השופטים איך הם בעצמם לא רואים ששגו... ןאיך יתכן שמשווים כוח של שני בריונים שני גברים - לעומת כוח של גבר ואישה בכל מצב הגברים מבחינת כוח יזכו יותר מהנשים, אז פה מנצלים חולשה של מאיה החולשה של הנשים, שמאיה לא יכלה להזיז את הגלגל כמו שי וגאי ועמיחי: אני מצפה לתגובתכם איפה פה הצדק, בין כוח של גבר לעומת כוח של אישה לתגובתכם:

1bar121211

New member
צודקת

המדשימה האחרונה הרסה את התוכנית. שי וגיא יותר חזקים משני הזוגות. זה ממש משימה שהוספה כדי שהבנים ינצחו.

gonenadi

New member
לגמרי מסכימה

אני חושבת שהמשימה האחרונה היתה לחלוטין לא הוגנת. לדעתי שלושת הזוגות היו מעולים (אין לי העדפה לזוכים) אבל כאב לי הלב כי מאיה באמת נתנה את הנשמה ומה לעשות שגברים בנוים פיזית כיותר חזקים מבחורות... שי וגיא היו מעולים לאורך התוכנית אבל הזכיה לא מוצדקת.

Pלמוני

New member
משחק מכור

לתת משימה פיזית נטו בסיום הגמר כשרק אחד הזוגות הם שני גברים-זה לא הוגן בעליל. מפחית את החשק לצפות בריאליטי ישראלי

דידי 24

New member
למי שאומר מכור המשימות נקבעו מראש

וההפקה לא יכלה לדעת שהמרוץ יהיה כזה צמוד . עמיחי הפסיד יותר מאשר ששי וגיא ניצחו כשהשתפן במשימת הנדנדה ונתן לשי וגיא להדביק אותם אבל מה שכן לפי דעתי ההפקה עזרה המון לזוגות במציאת רמזים וכאלה במיוחד לתום וגיל . אני באופן אישי אהבתי את רן ומיכל אחרי שהם עפו המשכתי לצפות אבל בלי אהדה לאף אחד מהזוגות

אז זהו, שלא.

הגמר צולם לפני שבוע וזאת עובדה שאפילו ההפקה הודתה בה. ההפקה ידעה מה הפער, ואיזו דרך יותר טובה יש כדי לתת לשני החתיכים את המיליון מאשר משימה שנלקחה ישר מתחרות איש הברזל?

כולם יודעים שהגמר צולם לפני שבוע

אבל זה לא אומר שהמשימה הזאת לא נקבעה מראש. איזה אינטרס היה להפקה ששי וגיא ינצחו ? מה אכפת להפקה מי ינצח ? לא ראיתי סקר אבל אני לא חושב ששיא וגיא היו הזוג הכי פופלרי, אז איזה אינטרס היה להפקה שהם ינצחו ?

YMA7

New member
גיא אמר זאת בתכנית הבוקר של ערוץ 2 וכשאברי

אמר לו שהיתה להם הפסקה של חצי שנה לפני המשימה האחרונה גיא חייך ואמר שעל זה אסור לו על פי החוזה להגיב.

YMA7

New member
זה בדיוק מה שמחייב בדיקה משטרתית כי

לכאורה אתה צודק. אבל כשאתה רואה בסיום משימה כל כך הזויה זה מחייב בדיקה. כל אדם הגיוני הבין בתחילת המשימה שאין סיכוי של אחד למיליון שמיה/עמיחי או תום/גיל ינצחו או בכלל יסיימו משימה כזו. ואגב, אני לא משוכנע שהם בכלל סיימו את המשימה. סביר מאוד שכדי למנוע רעש לא הקרינו את סיום המשימה שלא היה. זו משימה בלתי אפשרית לבנות. אתה שואל איזה עניין יש להפקה - אתן לך כמה אפשרויות שחייבות להבדק משטרתית : קשרי משפחה, קשרים חברתיים, ועוד אפשרות יותר חמורה שאני לא רוצה אפילו לכתוב אותה במפורש.

YMA7

New member
המדובר במיליון שקל ובשביל סכום כזה

אנשים עלולים לעשות דברים חמורים. כמו שכתבתי, משימה כל כך הזויה מחייבת בדיקה משטרתית. אני לא רוצה לכתוב האשמות מפורשות קשות. אני רק חושב שבדיקה משטרתית הכרחית.

Luanne

New member
זה יכול להיות הרבה דברים

קודם כל, קשרים. שי בעצמו אמר, שהוא הגיע לתוכנית דרך מישהו מההפקה. זה לא מוכיח כלום, אבל עם איך שהתעשייה הזאת מתנהלת, לא מין הנמנע שהובטחו כל ני קומבינות,קמפיינים וכו'. יכול להיות שזה סודר אפילו ללא ידיעתם של שי וגיא, אבל אין ספק שמשימת הסיום מעידה על כך שמישהו שם החליט ששי וגיא יקחו.

PilpelLady

New member
נו אז ברור שאותו מישהו מההפקה שהכניס את שי

גם דאג שהם יקחו....(מה הוא סתם הכניס אותו "ליופי?!") - פרוטקציה טהורה...

Luanne

New member
לא בהכרח

אבל אולי דרכו סודרה הפרוטקציה... שוב.. הכל ספקולציות...

מפיקים של תוכנית כזאת הם אנשים עשירים

ונגיד ששי וגיא היו הבטיחים להם חצי מהסכום, אז הם היו מתפתים ? חסר להם כסף ?

PilpelLady

New member
גם לי נראה שמיה עמיחי תום וגיל לא יכלו לסיים

את המשימה, אז אחרי ששי וגיא ניצחו פשוט קראו להם לבוא ולרוץ לנקודת הסיום....באמת שאלתי את עצמי למה לא הראו איך הם מסיימים ואז רצים - אלא ישר פתאום רואים אותם רצים... שמעתי שאולי בגלל שעמיחי הוא הבן של אילן ואילנית (שלא חסר להם כסף) ומיה היא קרובת משפחה של ריטה (שגם לה לא חסר) - רצו בהפקה לתת את המיליון לאנשים "אנונימיים", "מהעם" ולא קרובי משפחה של סלבריטאים, ולכאלו ש"אין להם כסף"....(ממש - הרי שי וגיא אנשי עסקים...לא נראה לי שחסר להם)

PilpelLady

New member
אמנם לא יצא לי לראות השרדות

אבל אמרו לי שהיה שם מישהו עשיר מסביון, ובהפקה לא רצו שהוא יזכה - אז שכנעו אותו לקבל ג'יפ ולפרוש מהתחרות - משהו כזה....כדי שייצא שמי שיקבל את הכסף יהיה מישהו שאין לו....-זה מה שאמרו לי, לי לא יצא לצפות בתוכנית....אולי פה קרה משהו דומה...

למעלה