ביקשתי אתמול כאן מירוץ צמוד עד הסיום - קיבלנו

גם לשי וגיא לא חסר כסף

ובגלל זה הייתי בעד תום וגיל אבל גם תום היא בחורה, אז אי אפשר להגיד שההפקה רצתה לעזור להם.

Luanne

New member
למיה אין שום קשר לריטה.. איפה שמעת את זה..?

ושי כהנא לא אנונימי (הפרזנטור של רנואר) וכסף ממש, אבל ממש לא חסר להם. קראתי את הראיון איתם השבוע בפנאי פלוס, והם אפילו הודו שהם לא צריכים את הכסף.

PilpelLady

New member
מישהו אמר לי וזה גם כתוב בשירשור למטה

לא יודעת אם זה נכון או לא - זה מה ששמעתי שיש לה אייזה קשר לריטה

Luanne

New member
הכוונה היתה ללירז צ'רכי

ובכל אופן, מיה אמריקאית ואשכנזיה - שם משפחתה קרמר. אין קשר (והן בכלל לא דומות)

PilpelLady

New member
גם אני רציתי שתום וגיל יזכו

יחסית ההכרות בינהם לא עמוקה ובכל זאת התגברו על הקשיים והגיעו לגמר - זה משהו נדיר.....הם באמת תיפקדו כמו אבא ובת אמיתיים אם לא יותר...גיל פירגן כל הזמן לתום ועשה הכל בלי להתלונן ולהתבכיין כמו שי ועמיחי, ותום הלכה לקראתו ובקיצור הם באמת צוות מנצח בעיניי.

Amir BA

New member
אם למישהו לא חסר כסף זה לתום

אבל שלה הוא מנכ"ל של חברת השקעות מאוד גדולה. תפסיקו כבר עם כל הספקולציות האלו. אתם מבססים השערות על שמועות ששמעתם וכל מיני דברים מופרכים לגמרי. נכון המשימה האחרונה לא היתה הכי הוגנת בעולם ונתנה יתרון לבנים, אבל מכאן ועד קונספירציות ושוחד אלוהים ישמור.

Luanne

New member
בואו נסכם ונאמר

שכל הזוגות חיים לא רע. ובלי קשר, הזוג המנצח היה אמור להיות הזוג הטוב ביותר בגמר, וזה לא קרה.

PilpelLady

New member
בדיוק.

ויש לי עוד השערה - פעם שמעתי שלמעסיקים יש נטייה להעדיף לקבל גברים כי לפי הסטיגמה הם ה"מפרנסים העיקריים" (שובינזם טהור) - ייתכן שבנוסף לפרוטקציות ולהתערבות ההפקה, למישהו כאן בא שיזכו שני גברים, מאיטנרס שוביניסטי טהור.

כפי שהבנתי,בנוסף למיליון שי וגיא קיבלו שתי

מכוניות יוקרתיות.אז שאלתי היא,מדוע לא נתנו לפחות מכוניות למקום שני וטיול ספא חו"ל למקום שלישי? הפרסים מחולקים לא פייר.זוג אחד קיבל כמעט הכל ושתי זוגות כמעט פאייג.ביזיון!!!!!!!

PilpelLady

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך עם כל מילה ציפור ליילה!../images/Emo45.gif

אפילו באח הגדול שכל המשימות שלהם היו גף בטן:-

מקומות יותר נמוכים קיבלו פרסים יותר שווים.

HoradotYeshirot

New member
נו בטח היה 40 ומשהו אחוז רייטינג

היה להם כסף ממה לתת פה יש את המשבר הכלכלי וגם כולה 20 רייטינג ועוד בפיק..

Luanne

New member
אם אין כסף,

היו לכל הפחות יכולים לתת למקום השני את המכוניות ולשלישי את החופשה באירופה. פרסי הניחומים היו באמת בזויים בעיני.

Pלמוני

New member
גם אם המשימות נקבעו מראש...

לא היה צריך לקבוע משימה כזאת-מכיוון ששי וגיא הם הכי בכושר ואתלטיים מכל 10 הזוגות-והמשימה האחרונה תפורה בדיוק מוחלט עליהם.

Luanne

New member
המירוץ לביזיון../images/Emo46.gif

אין לי דרך לתאר את הכעס על כך שהרסו עונה כל כך מוצלחת עם הגמר הביזיוני הזה. הפרק היה מלא במשימות אקסטרים משעממות ומיותרות. מה, לא היה מספיק אקסטרים במירוץ? ובהזנקה לגמר? לא, חייבים לטרטר אותם עם המטוס, אח"כ עם הנהר הזה, הנדנדה... אי אפשר היה להסתפק בשתי משימות כאלה לאורך כל הלג האחרון, ובמקומן לאזן במשימות חשיבה וקורדינציה, משהו שדורש שיתוף פעולה בין בני הזוג, כמו שהיה בהזנקה? וכאילו כל זה לא הספיק, היתה המשימה האחרונה בגמר. המשימה הזו צולמה לפני שבוע, כשכל הזוגות טסו ביחד. ההפקה ידעה מה הפער בין הזוגות, וראו זה פלא, ממש "במקרה" המשימה האחרונה הייתה פיזיות של הפיזיות, כאילו שלא ברור שרק במשימה כזאת יוכלו שי וגיא להדביק את הפער על עמיחי ומיה שהובילו לאורך כל הלג. משהו מסריח מאוד. בקו הסיום, לא היתה אפילו ההתרגשות הנדרשת במעמד כזה. שי וגיא נראו כאילו הם ניצחו הרגע סתם עוד קטע מרוץ. אולי אחרי סחיבת העגלה הזאת לא נשאר להם יותר מדי כוח. או שאולי זה בגלל שלאורך כל המרוץ הם היו בגישה הכה מעצבנת של "מה, ברור שאנחנו לוקחים, אנחנו הרי גברים גברים כלכך קרביים ומסוקסים ושרמנטיים". הברכות של המודחים נראו מלאכותיות להחריד. עמיחי ומיה שברו לגמרי את ליבי בקו הסיום, עד דמעות. כעסתי ששי וגיא אפילו לא אמרו להם איזו מילה טובה. לא מפריעה לי עצם העובדה שהם ניצחו. הם היו זוג חזק ויש ביניהם מערכת יחסים יפה. מה שמפריע לי זה ה"איך", אבל פה זו אשמת ההפקה וכמובן לא אשמתם. מעבר לזה, עצוב לי שלא זכה זוג מעניין יותר, שיש לו סיפור, רגש, איזושהי אנדרדוגיות מסוימת ביחס לאחרים, אלא זוג משעמם ופלקטי כמו השניים האלה. שלא לדבר על כמות הפרסומות והבאסת הפרומואים הבלתי נסבלת ל"פרויקט מסלול". נשבעת לכם, נראה לי שראינו יותר זמן מסך של פרויקט מסלול מאשר המשימות של המירוץ. ולמישהו יש מושג מה זה היה השטות הילדותית והמבויימת הזאת, "המשימה הירוקה"? מה זה היה?? בואו נאסוף את כל הזוגות ובדרך כמה בקבוקים ונעשה פרסומת להונדה. אוי, הנה ילנה ולירן במקרה במספרה, ויעל ואליאנה יושבות בבית קפה. יוהווו. העיקר שכל העונה פמפמו לנו "בואו להצביע למשימה הירוקה" עלק משימה. אתם יודעים מה, בתור מישהי שמתעבת ריאליטי דוגמת האח הגדול והישרדות ושמחה שסוף סוף הביאו לה ריאליטי נקי ואיכותי, אולי כדאי שאפנים סופית שההפקות בארץ רקובות מיסודן. אני אמשיך לראות את המירוץ האמריקאי (התלחתי רק לאחרונה). כרגע אני לא חושבת שאראה את העונה השנייה. כן, בגלל הגמר. עד כדי כך.

למעלה