המירוץ לביזיון../images/Emo46.gif
אין לי דרך לתאר את הכעס על כך שהרסו עונה כל כך מוצלחת עם הגמר הביזיוני הזה. הפרק היה מלא במשימות אקסטרים משעממות ומיותרות. מה, לא היה מספיק אקסטרים במירוץ? ובהזנקה לגמר? לא, חייבים לטרטר אותם עם המטוס, אח"כ עם הנהר הזה, הנדנדה... אי אפשר היה להסתפק בשתי משימות כאלה לאורך כל הלג האחרון, ובמקומן לאזן במשימות חשיבה וקורדינציה, משהו שדורש שיתוף פעולה בין בני הזוג, כמו שהיה בהזנקה? וכאילו כל זה לא הספיק, היתה המשימה האחרונה בגמר. המשימה הזו צולמה לפני שבוע, כשכל הזוגות טסו ביחד. ההפקה ידעה מה הפער בין הזוגות, וראו זה פלא, ממש "במקרה" המשימה האחרונה הייתה פיזיות של הפיזיות, כאילו שלא ברור שרק במשימה כזאת יוכלו שי וגיא להדביק את הפער על עמיחי ומיה שהובילו לאורך כל הלג. משהו מסריח מאוד. בקו הסיום, לא היתה אפילו ההתרגשות הנדרשת במעמד כזה. שי וגיא נראו כאילו הם ניצחו הרגע סתם עוד קטע מרוץ. אולי אחרי סחיבת העגלה הזאת לא נשאר להם יותר מדי כוח. או שאולי זה בגלל שלאורך כל המרוץ הם היו בגישה הכה מעצבנת של "מה, ברור שאנחנו לוקחים, אנחנו הרי גברים גברים כלכך קרביים ומסוקסים ושרמנטיים". הברכות של המודחים נראו מלאכותיות להחריד. עמיחי ומיה שברו לגמרי את ליבי בקו הסיום, עד דמעות. כעסתי ששי וגיא אפילו לא אמרו להם איזו מילה טובה. לא מפריעה לי עצם העובדה שהם ניצחו. הם היו זוג חזק ויש ביניהם מערכת יחסים יפה. מה שמפריע לי זה ה"איך", אבל פה זו אשמת ההפקה וכמובן לא אשמתם. מעבר לזה, עצוב לי שלא זכה זוג מעניין יותר, שיש לו סיפור, רגש, איזושהי אנדרדוגיות מסוימת ביחס לאחרים, אלא זוג משעמם ופלקטי כמו השניים האלה. שלא לדבר על כמות הפרסומות והבאסת הפרומואים הבלתי נסבלת ל"פרויקט מסלול". נשבעת לכם, נראה לי שראינו יותר זמן מסך של פרויקט מסלול מאשר המשימות של המירוץ. ולמישהו יש מושג מה זה היה השטות הילדותית והמבויימת הזאת, "המשימה הירוקה"? מה זה היה?? בואו נאסוף את כל הזוגות ובדרך כמה בקבוקים ונעשה פרסומת להונדה. אוי, הנה ילנה ולירן במקרה במספרה, ויעל ואליאנה יושבות בבית קפה. יוהווו. העיקר שכל העונה פמפמו לנו "בואו להצביע למשימה הירוקה" עלק משימה. אתם יודעים מה, בתור מישהי שמתעבת ריאליטי דוגמת האח הגדול והישרדות ושמחה שסוף סוף הביאו לה ריאליטי נקי ואיכותי, אולי כדאי שאפנים סופית שההפקות בארץ רקובות מיסודן. אני אמשיך לראות את המירוץ האמריקאי (התלחתי רק לאחרונה). כרגע אני לא חושבת שאראה את העונה השנייה. כן, בגלל הגמר. עד כדי כך.