ביקשתי אתמול כאן מירוץ צמוד עד הסיום - קיבלנו

YMA7

New member
../images/Emo45.gifאת צודקת, ויש לי גם שאלה

1. איפה את רואה את המירוץ האמריקאי, אני ב HOT וערוץ AXN בוטל. אז איפה את רואה ? 2. אני כמובן מסכים עם כל מילה שכתבת ורוצה להוסיף עוד תובנה - מכיוון שכל המשימות פרט לאחרונה הסתיימו לפני חצי שנה ההפקה יכלה לחשב בדיוק איזה אורך מסלול ואיזה משקל כדור ואיזה שפוע מסלול צריך כדי לאפשר לשי/גיא לנצח. מי שמנסה להפיל את ההפסד על העיכוב של עמיחי בקפיצה מקשקש, כי אם עמיחי היה קופץ מיד וההפרש היה יותר גדול ההפקה היתה מגדילה את משקל הכדור ומאריכה את אורך המסלול.

Luanne

New member
ב- yes action

גם אני זוכרת שזה היה בAXN אבל עכשיו זה רק ביס.

Luanne

New member
והאירוניה הכי גדולה היא

שדווקא לאורך העונה הנשים היו החזקות, ובסוף בגלל משימה פיזית אחת, הכוח הנשי הפסיד.

כולנו בני אדם

מה זה משנה אם המתחרה גבר/אישה , אשכנזי/מזרחי דתי/חילוני ? בכול תוכניות הריאלטי היו לי פייבוריטים נשים ופייבוריטים גברים ואף פעם זה היה משנה מה המין של המתמודד. אני אגב רציתי הכי הרבה שתום וגיל יזכו בגלל תום. תום היתה עדינה בהתנהגות שלה וזה מצא חן בעיני. דרך אגב, למרות שהייתי בעד תום לדעתי היא לא היתה צריכה להעלב מזה שסימנו אותם בתור אלה שלא מגיע להם. שיא ועמיחי הרי היו חייבים לסמן זוג אחד מתוך שני זוגות ותום וגיל היו בפיגור לעומת שני הזוגות האחרים. אני בטוח ששיא ועמיחי לא באמת חושבים שלתום וגיל לא הגיע להיות בגמר.

שכחתי להוסיף באחת השורות את המילה "לא"

התכוונתי לרשום שזה אף פעם לא היה משנה לי המין של המתמודד.

Luanne

New member
זה כן משנה כאשר

המשימה המכרעת היא כזו שבה לנשים יש נחיתות מראש, בנתונים טבעיים ומולדים. לכן ההקבלה שלך לדתיים/חילונים או למזרחים/אשכנזים אינה מתאימה. המירוץ, מטבעו, צריך היה להיות מוכרע על תכונות כמו תושייה, כח נפשי ואינטליגנציה, ולא על כח פיזי. כי אם זה על פיזיות, אז המירוץ צריך להיות נפרד לנשים ולגברים, וכך זה יהיה "פייר אנד סקוור". כמו שבאולימפיאדה לא ייתכן שנשים וגברים יתחרו זה בזו, נכון??

הנקודה היא שאמרת "הכוח הנשי הפסיד"

והוספת אייקון של עצב. מבחינתי אף מתמודד גבר לא מייצג אותי בתור גבר ואני לא מבין למה מתמודדת אישה מייצגת את כול הנשים. אם זה הוגן או לא הוגן שהמשימה האחרונה היתה פיזית זו כבר נקודה אחרת היו משימות פיזיות לאורך כול התוכנית ולדוגמה מלכות היופי הודחו בגלל משימה פיזית. אם זה לא הוגן, אז היה צריך להגיד את זה מההתחלה. למה אסור לשים בגמר את מה שהיה גם במהלך העונה ? במיקרה המשימה האחרונה היתה מאוד פיזית אבל יכלו לשים את המשימה הזאת גם בתחילת הגמר.

Luanne

New member
אנחנו די מסכימים

לא אמרתי שלא צריך משימות פיזיות לאורך המירוץ. ברור שכן, כוח פיזי הוא אחד הפרמטרים שבוחנים במירוץ הזה. אני גם חושבת שאם כבר חייבים את המשימה עם הגרירה, אפשר היה לעשות אותה בתחילת או באמצע קטע הגמר, כדי שמיה ועמיחי ותום וגיל, שנמצאים בעמדת נחיתות יוכלו לצמצם פערים משי וגיא אחריה. אבל לשים אותה כמשימת הסיום? זה פשוט להכריע מראש מי יזכה...

Pלמוני

New member
זה מזכיר לי את הישרדות 2 ישראל

שהג'יפ סלל את הדרך לאריק אל הגמר (שאם לא-היתה אפשרות שנטעלי ומירית ידיחו את אריק)

PilpelLady

New member
נכון. אם היו שמים את זה בתחילת ההזנקה

עוד אייכשהו היה צ'אנס למיה ועמיחי ולתום וגיל, כשהם בשיא כוחם ופחות במתח, ואח"כ היו צריכים לשים את המשימות הפחות פיזיות. (אם כבר החליטו בהפקה החלטה מעוותת שחייבת להיות בגמר משימה פיזית). זו פשוט התעללות ולא אנושי לשים משימה כזו בתור המשימה האחרונה - אני ממש לא האמנתי, הייתי בהלם ממש. הייתי בטוחה שכשהם ירדו מהמטוס יצטרכו רק לרוץ לקו הסיום. מה עכשיו עוד, כשכל המתח הזה להתחיל לגלגל חביות ?!?! ריחמתי כ"כ על מיה כשהיא דחפה ופתאום נפלה....ממש כעסתי על ההפקה. זה פשוט לא הוגן ולא בסדר.

PilpelLady

New member
התכוונתי לגלגל-... מה שזה לא היה...

המבנים האלו עם הכדור-הארץ עליהם...לא יודעת למה כתבתי "חביות" - כנראה כי הייתה משימה לגלגל חביות בהתחלה, ממש דומה......שעצם זה ששמו משימה כ"כ קשה וכ"כ דומה עוד פעם זה כבר לא היה בסדר, ועוד בעלייה ! ממש ריחמתי על מיה שהיא נפלה והרגל שלה נתקעה מתחת לבול-עץ, - היא בטוח חשבה שזה לא הוגן...אני במקומה - כשרז היה שואל אותי אם יש לי מה להגיד, הייתי אומרת אייזה משפט סרקסטי וציני שכולם יבינו שזה לא הוגן מה שההפקה עשתה....למרות שבטח היו חותכים את זה בעריכה...

היה צריך לעשות את כול המשימות בכמה שפחות זמן.

הזמן היה אותו זמן, אז מאיה ועמיחי היו מצמצים בסוף את הפער אבל הם היו מפסידים בכול מיקרה.

Luanne

New member
אין לך דרך לדעת את זה

ההפרש בקו הסיום היה קטן מאוד. ובכל מקרה, גם אם הם לא היו מצמצמים את הפער, לפחות היה להם הסיכוי התאורטי לעשות את זה. וגם לתום וגיל.

davidlev0255

New member
זה המציאות, בכל מקרה אפשר לעשות אימוני כוח

אצל הרומני ומי יודע אולי לנצח ?

Imai

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי!

לא ראיתי את הפרק האחרון, אבל לפי הדברים שנאמרים פה באמת נשמע שנעשה מעשה מסריח מצד ההפקה שי וגיא ממש חמודים, אבל לא מגיע להם בגלל זה לזכות בתוכנית. בדיוק מאותה סיבה, שלשתי הצועדות לא מגיע כל הפרסום שלו הן זוכות. וגם מה הקטע עם ה"ציק ציק ציק" הזה? זה ממש גרוע! למה בכלל טורחים לענות להן? דווקא הכי הייתי בעד הבלונדיניות, כי בניגוד לסטריוטיפ האמריקאי של זוגות בלונדיניות, להן הלך לא רע, לפחות בהתחלה, לא ראיתי את רוב הפרקים של העונה, אז אני לא יודעת איך הן היו בהמשך. אבל לא על זה רציתי לדבר אלא על הפסקה השנייה לפני האחרונה. הפרוייקט מסלול הזה נשמע ממש גרוע, וממש בלתי נסבל כל הפרסומת ששמים לדבר הזה. מקווה שאנשים יחרימו את התוכנית והיא תיפול חזק. ואגב העונה האמריקאית אם לא ראית, אני ממש ממליצה על עונה 9, פשוט מ-ע-ו-ל-ה! וגם עונה 7 לא רעה בכלל!

מאיה ועמיחי - היו צריכים לזכות ]- לא הוגן

לעשות משימה פיזית אחרונה לא הוגן הרי הם שני גברים כך שבטוח הם היו לוקחים לעומת אישה וגבר האמת מי שאני הכי מעריצה זו מאיה איזה פייטרית איזה תותחית הכי הגיע לה לזכות לא הוגן ההפקה הרסה הכל !!!

YMA7

New member
../images/Emo45.gif ברור שהניצחון הוא של מיה/עמיחי

ההפקה בישלה מזימה מכוערת כדי לתת את המיליון לצמד השחצנים חסרי הבושה שמתגאים שניצחו בחורה שברירית במשימת כח.

למעלה