ביקשתם שאלונים אז...נגנב מפורום אחר

ביקשתם שאלונים אז...נגנב מפורום אחר

לא אחראית לתוכן
כשאתם לומדים, האם אתם מכרסמים את העיפרון? גידלתם פעם חיה? מגדלים עכשיו? הופעת על במה?כן כמה וכמה פעמים. מתי בפעם האחרונה הרגשת מנוצל? מה אתם שונאים ? מה גורם לכם לאושר ? אוהבים בוקר? זברה\\סוס\\חמור\\פרד ? יש לכם תיאוריות לגבי כל מיני דברים ? [תנו דוגמא אחת] צמחוני ? טבעוני ? מה אוהבים בחתונות? התאהבת\\נדלקת על מורה ? מה תרצו לקבל ביומולדת שלכם ? מה עדיף: להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? להיות פחדן חי או גיבור מת ? להיות קמצן או בזבזן ? להיות רע ומאושר או טוב ואומלל ? אוטובוס או ברגל ? קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? וקצת מתחום אחר: מה השיא של אורגזמות באותו יום שחווית? מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בסקס? מה הכי מוזר שקרה לכם באמצא סקס? על מי אתן/ם מפנטזות/ים כשאתן/ם מאוננות/ים? על מי לעולם לא תפנטזו? מה היה הדבר הכי מטורף שעשיתם בשביל סקס? מה יותר להתנשק/חדירה? אני מסירה אחריות לשאלון ..... השמטתי כמה סעיפים שהיו אפילו יותר טיפשיים .....

MaYcHuK

New member
ועע זה ארוך שיטטטטטט אבל חייבת

לענות: לא מכרסמת כלב לא כן במשך 10 שנים לפני חצי שנה בערך שונאת שקרים האחייניות שלי, אהבה, עבודה טובה אוהבת בוקר תלוי מתי ועם מי סוס מה שבא מהר הולך מהר אוכלת הכול מהכול בעיקר פירות ים וסושי את החופה והריקוד הראשון של הכלה והחתן לא ביומולדת : ואוו קשה לי לחשוב : אוהבת לבני נשים < השבוע קיבלתי מתנה מויקטוריה סיקרט> ומצעים , תכשיטים לא אוהת רק טבעות. להיות עני כל החיים אממ... פחדן חי לא שווה כי אלו לא חיים וגיבור מת גם לא שווה בזבזן לא זה ולא זה זה קיצוני לא אוהבת קיצוניות אוטובוס קיץ אפריקאי 7 תפסה אותי משטרה באמצע זה נחשב? מוזר.... אממ... נקשרתי? מדלגת על השאלה על האקס שלי נסעתי ליער בגשם מטורף ועשינו זאת על האדמה < אגב קשרתי לו את העיניים ונהגתי באוטו אני> להתנשק הכי כנה שיש עניתי ! לא לנצל את התשובות כנגדי!

חייבים אז חייבים../images/Emo3.gif עונה!

כשאתם לומדים, האם אתם מכרסמים את העיפרון? לא גידלתם פעם חיה? מגדלים עכשיו? 2 כלבים כשהייתי קטנה, עכשיו את הכלב של השותף שלי הופעת על במה?לא מתי בפעם האחרונה הרגשת מנוצל?לפני שנסעתי להודו מאז התחושה הזו לא יכולה לחזור מה אתם שונאים ? רוע, שקרים. מה גורם לכם לאושר ? אהבה. אוהבים בוקר?לא ממש, מעדיפה לילה זברה\\סוס\\חמור\\פרד ?סוס יש לכם תיאוריות לגבי כל מיני דברים ? [תנו דוגמא אחת]רק אהבה מביאה אהבה.... צמחוני ? טבעוני ? קרניבורית בענק מה אוהבים בחתונות? את הנשיקה בחופה התאהבת\\נדלקת על מורה ? לא מה תרצו לקבל ביומולדת שלכם ? תשומת לב והרבה אהבה, מתנות זניחות בעיניי מה עדיף: להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? להתעשר לתקופה קצרה, גם כך העני ישאר עני, לטעום קצת מהעושר, מה רע? להיות פחדן חי או גיבור מת ? פחדן חי להיות קמצן או בזבזן ? בזבזן להיות רע ומאושר או טוב ואומלל ? טוב לא יכול להיות אומלל, היקום מתגמל אותו אוטובוס או ברגל ? מונית קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? שניהם וקצת מתחום אחר: מה השיא של אורגזמות באותו יום שחווית?7 מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בסקס? צחקתי בלי הפסקה מה הכי מוזר שקרה לכם באמצא סקס? הסתכלתי לו בעיניים והבנתי שאני מאוהבת זו הייתה הפתעה על מי אתן/ם מפנטזות/ים כשאתן/ם מאוננות/ים? לא מפנטזת על מי לעולם לא תפנטזו? אריק שרון מה היה הדבר הכי מטורף שעשיתם בשביל סקס? הם עשו הרבה דברים מטורפים אני לא ממש מה יותר להתנשק/חדירה?נשיקה צרפתית טוב האמת לא היה קשה......מי עכשיו????

מאי !!!

אני אמורה להדפיס את השאלות על דף ולקרוא את זה ביחד עם התשובות שלך כדי לדעת על מה ענית???? למה את לא עושה את זה יותר קל? :(

MaYcHuK

New member
סורי מאמי אין לי כוח להעתיק כל פעם

מחדש את השאלות תשרשרי להודעה המקורית!

MaYcHuK

New member
חחח כן לזה התכוונתי שאין לי כוח

טלוש רחמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני אחרי לילה ללא שינה והמון פעילות

MaYcHuK

New member
ברור מוותרים לי אני חמודית!

בעצם לאאאאאאאא תשלחו אותי לעונש אבל תביאו שוט ואזיקים!!!!! ווקשעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה