ביקשתם שאלונים אז...נגנב מפורום אחר

יו../images/Emo2.gif בטח עניתי , כמו גדולה!!!

מאיצ'וק איימה עליי.....אני פוחדת ממנה

D e c e m b e r

New member
שאלון גנוב - בבקשה..

כשאתם לומדים, האם אתם מכרסמים את העיפרון?***כן גידלתם פעם חיה? מגדלים עכשיו?*** תוכיה !!! הופעת על במה?כן כמה וכמה פעמים.*** פחד במה, לא תודה. מתי בפעם האחרונה הרגשת מנוצל? *** בכל פעם שהסמנכל או החשב לא נמצאים. מה אתם שונאים ? *** שקרנים וגרביים (אף פעם לא מוצאים את בן הזוג) מה גורם לכם לאושר ?*** הילדים שלי. אוהבים בוקר?*** אם הבוקר מתחיל ב 12:00 זברה\\סוס\\חמור\\פרד ?*** סוס יש לכם תיאוריות לגבי כל מיני דברים ? [תנו דוגמא אחת]*** צריכה לחשוב. צמחוני ? טבעוני ? *** לא ולא. מה אוהבים בחתונות? *** לרקוד. התאהבת\\נדלקת על מורה ? *** לא... מה תרצו לקבל ביומולדת שלכם ? *** כרטיס טיסה לא חשוב לאן מה עדיף: להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?** עני להיות פחדן חי או גיבור מת ?***פחדן חי להיות קמצן או בזבזן ? *** לא זה ולא זה... להיות רע ומאושר או טוב ואומלל ?*** טוב ומאושר. אוטובוס או ברגל ?*** רכב, אבל אם לבחור אז עדיף ברגל. קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? *** חורף אירופאי וקצת מתחום אחר: מה השיא של אורגזמות באותו יום שחווית?*** כשחווים אורגזמות מפסיקים לספור מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בסקס?...לא מצליחה להזכר.. מה הכי מוזר שקרה לכם באמצא סקס?... מוזר ?! על מי אתן/ם מפנטזות/ים כשאתן/ם מאוננות/ים? ***דמויות מסרטים אירוטיים. על מי לעולם לא תפנטזו?*** טוב ענו כבר כמה.. אריק שרון וכדומה.. מה היה הדבר הכי מטורף שעשיתם בשביל סקס?*** וואווו זה היה מזמן, אבל קבענו בשרותים משותפים במקום העבודה... ואחד המנהלים הגיע כמה דקות אח"כ והריח לא היה משהו... גם נסיעה לטבריה בחצאית ללא חלק תחתון, וכשהוא כבר לא יכל לנהוג יותר מהתרגשות והמופע שראה, כך סתם באמצע היום, עצרנו על הכביש ו... מה יותר להתנשק/חדירה?*** להתנשק!!!!

Bongo Bong

New member
שלי

כשאתם לומדים, האם אתם מכרסמים את העיפרון? כן ולא, תלוי אם אכלתי ארוחת בוקר גידלתם פעם חיה? מגדלים עכשיו? כן הופעת על במה?כן, כמה וכמה פעמים. עד כיתה ו' מתי בפעם האחרונה הרגשת מנוצל? לא זוכר מתי הרגשתי מנוצל אבל מרגיש כל יום שאני מבוזבז.. מה אתם שונאים ? יתושים(למה המציאו אותם..?
) מה גורם לכם לאושר ? מבט של תודה ממישהו שעזרתי לו אוהבים בוקר? ככה.. זברה\\סוס\\חמור\\פרד ? סוס יש לכם תיאוריות לגבי כל מיני דברים ? [תנו דוגמא אחת] כן.המון.אחד מהם: נהג אחד שמפעיל שפריצרים בכביש החוף גורם לנהג בסין להפעיל ווישרים...(מי שצריך הסברים שיפנה אליי
) צמחוני ? טבעוני ? לא ולא מה אוהבים בחתונות? את הקינוח שבסוף.. התאהבת\\נדלקת על מורה ? לא מה תרצו לקבל ביומולדת שלכם ? מכונת זמן שתחזיר אותי שנה אחורה מה עדיף: להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? אי אפשר הפוך..?(להיות עשיר כל החיים או להיות עני לתקופה קצרה ולהרוויח הכל בבת אחת..?) להיות פחדן חי או גיבור מת ? מיצינו את הקטע עם ההפוך.. להיות קמצן או בזבזן ? בזבזן להיות רע ומאושר או טוב ואומלל ? הפוך כבר אמרנו..? אוטובוס או ברגל ? ברגל קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חורף וקצת מתחום אחר: מה השיא של אורגזמות באותו יום שחווית? לא יודע לספור כ"כ הרבה.. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בסקס? למישהי שהייתי איתה בבסיס, האוכל הצבאי כנראה לא עשה כ"כ טוב ובאמצע פעילות אוראלית שלי ברח לה איזה פוק..האמת שזה הביך אותה יותר מאשר אותי.. מה הכי מוזר שקרה לכם באמצע סקס? סעיף קודם על מי אתן/ם מפנטזות/ים כשאתן/ם מאוננות/ים? משתנה בכל פעם על מי לעולם לא תפנטזו? ג.יפית מה היה הדבר הכי מטורף שעשיתם בשביל סקס? נסענו עם אופנוע ליער מבודד ועשינו את זה עליו מה יותר להתנשק/חדירה? בשילוב

maiula

New member
איך אפשר לעמוד בפני השאלון הזה....

האם אתם מכרסמים את העיפרון? - לפעמים. מקסימום אני מורידה את המחק. גידלתם פעם חיה? מגדלים עכשיו? - אצל ההורים יש כלבה.... והיו לי דגים שלא החזיקו הרבה זמן מעמד.... הופעת על במה? - טקס סיום בי"ס נחשב?? מתי בפעם האחרונה הרגשת מנוצל? לא זכור לי מקרה ספציפי שעשה לי הרגשה רעה של ניצול מה אתם שונאים? אנשים מזוייפים, אנשים חסרי רגישות לאנשים אחרים מה גורם לכם לאושר? כמעט כל דבר. שלווה...... רוגע........ אוהבים בוקר? בגדול כן. זברה\\סוס\\חמור\\פרד? - זברה (איך אפשר עליה עם הפסים האלו) יש לכם תיאוריות לגבי כל מיני דברים ? [תנו דוגמא אחת] פעם אמרו לי שמי שמחפש אהבה לא יימצא אותה. האמת שכשהפסקתי לחפש בזמנו אכן מצאתי.... צמחוני ? טבעוני ? חס ושלום מה אוהבים בחתונות? לא ממש אוהבת חתונות. התאהבת\\נדלקת על מורה ? כמה פעמים אפילו בכל מיני שלבים בחיים מה תרצו לקבל ביומולדת שלכם ? תשומת לב :) ... אולי איזו נסיעה לחו"ל מה עדיף: להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? להיות פחדן חי או גיבור מת ? להיות קמצן או בזבזן ? להיות רע ומאושר או טוב ואומלל ? אוטובוס או ברגל ? קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? השאלות האלו מורכבות לי מדי........... אני מדלגת באלגנטיות וקצת מתחום אחר: מה השיא של אורגזמות באותו יום שחווית? 4 נדמה לי (לא חושבת שממש ספרתי) מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בסקס? נתפס לי שריר ברגל........ מה הכי מוזר שקרה לכם באמצע סקס? שלא גמרתי :) על מי אתן/ם מפנטזות/ים כשאתן/ם מאוננות/ים? תלוי במצב רוח.... על מי לעולם לא תפנטזו? אנשים שלא עושים לי את זה וחברים מה היה הדבר הכי מטורף שעשיתם בשביל סקס? נסעתי לניו-יורק (סיפור מורכב) מה יותר להתנשק/חדירה? איך אפשר לבחור??? נשיקה ואח"כ חדירה........

גמ'ני גמ'ני גמ'ני

כשאתם למדים, האם אתם מכרסמים את העיפרון?
מעשנת כמו קטר. גידלתם פעם חיה? מגדלים עכשיו?
בולדוג. הופעת על במה?
כן..... כן כמה וכמה פעמים?
...פעם. מתי בפעם האחרונה הרגשת מנוצל?
כל יום, ע"י חברת עלית, ממש נצלית את החולשה לי למתוקים מה אתם שונאים ?
שקרנים, נצלנים, עצלנים. מה גורם לכם לאושר ?
הילדות השלי אוהבים בוקר?
אישה של בוקר! זברה\\סוס\\חמור\\פרד ?
סוסיי פרא. יש לכם תיאוריות לגבי כל מיני דברים ?
כשמאוהבים, חיים טוב. צמחוני ? טבעוני ?
קניבאלי בלבד!1 מה אוהבים בחתונות?
את השימלה... התאהבת? מי לא??? מה תרצו לקבל ביומולדת שלכם ?
פרחים, פרחים ועוד פרחים מה עדיף: להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?עני. להיות פחדן חי או גיבור מת ?פחדן וחי. להיות קמצן או בזבזן ?בזבזן אם יש למה לא? להיות רע ומאושר או טוב ואומלל ?רעה ומאושרת
אוטובוס או ברגל ?רגלי.........זה טוב לצמיגונים
קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חורף אירופאי
וקצת מתחום אחר: מה השיא של אורגזמות באותו יום שחווית?18
מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בסקס? קיבלתי מחזור
מה הכי מוזר שקרה לכם באמצא סקס? איש ענק עם אפונה בין הרגליים
על מי אתן/ם מפנטזות/ים כשאתן/ם מאוננות/ים?
עליו. על מי לעולם לא תפנטזו?
על חמתי... מה היה הדבר הכי מטורף שעשיתם בשביל סקס?טסתי למיאמי
מה יותר להתנשק/חדירה?נשיקההההההההההההה

phizik

New member
בטח חדשים כמוני הכי מעניין לקרוא

כשאתם לומדים, האם אתם מכרסמים את העיפרון? לא למדתי אף פעם
גידלתם פעם חיה? מגדלים עכשיו? כלבה מעורבת מקסימה ועד לפני שבועיים גם כלב דני ענק הופעת על במה?כן כמה וכמה פעמים.כן מספר פעמים מתי בפעם האחרונה הרגשת מנוצל?כמעט בכל מקומות העבודה בתקופה שהייתי שכיר מה אתם שונאים ? שקרים וצביעות ושישנים בצד שלי של המיטה
מה גורם לכם לאושר ? הדברים הפשוטים בחיים אוהבים בוקר? רק אם הוא עם יקיצה טבעית זברה\\סוס\\חמור\\פרד ?פרא (לא פרד) יש לכם תיאוריות לגבי כל מיני דברים ? [תנו דוגמא אחת] מרפי חי וקיים צמחוני ? טבעוני ? בוודאי אם אני החיה האחרונה שנותרה על כדוה"א מה אוהבים בחתונות?לעשות שמח התאהבת\\נדלקת על מורה ?לא מה תרצו לקבל ביומולדת שלכם ? כל דבר שאני לא יכול להרשות לעצמי כרגע וכמובן להיות מוקף בהמון אנשים מה עדיף: להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?להתעשר (תאמינו לי אני לא יאבד את זה בבת אחת :) להיות פחדן חי או גיבור מת ?גיבור מת להיות קמצן או בזבזן ?בזבזן להיות רע ומאושר או טוב ואומלל ?טוב ואומלל אוטובוס או ברגל ?אוטו או אופניים או רגל קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חורף אירופאי וקצת מתחום אחר: מה השיא של אורגזמות באותו יום שחווית?5 מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בסקס?מרוב ששתיתי לפני כן לא הצלחתי לגמור מה הכי מוזר שקרה לכם באמצא סקס?בהמשך לשאלה מקודם באיזה שהוא שלב נמאס לבחורה והיא קמה והלכה. על מי אתן/ם מפנטזות/ים כשאתן/ם מאוננות/ים?סרטים כחולים בד"כ על מי לעולם לא תפנטזו?כל מה שלא מושך אותי מן הסתם מה היה הדבר הכי מטורף שעשיתם בשביל סקס?זה הקיק שלי כך שאפשר לכתוב מגילה רק על זה מה יותר להתנשק/חדירה?אוראלי היה נחמד דוקא

phizik

New member
תני לי טיפה קרדיט...../images/Emo13.gif

ברור לי שאת ממין נקבה.. פשוט המשפט מבחינת הסטנדרט הוא פונה למין הזכרי....התוספת שלי היתה בגדר הומור.

../images/Emo140.gif עונה

כשאתם לומדים, האם אתם מכרסמים את העיפרון? מכרסמת את העט ולעתי כל הדיו נשפך לי בפה..בעעע גידלתם פעם חיה? כלב כמה שנים קראו לו ג'וני היה חמוד ואהוב הופעת על במה?לא יודעת אם רדיו זה במה , אבל שידרתי בחיפה איזו פינה בתוכנית של חילים שרתי בקריוקי - זה נחשב לא דגמנתי בתצוגת אופנה מתי בפעם האחרונה הרגשת מנוצל?לא אוהבת תצליל של המילה "מנוצלת" כי אני לא מאמינה באנשים שמנצלים אלא אנחנו נותנים להם לנצל..משהו בנו חייב להשתנות ולא העולם דפוק אם כי החשבות על העולם שגויות מה אתם שונאים ? עגבניה טרייה, ג'וקים, שקרנים, מה גורם לכם לאושר ? מוזיקה , כלבים , אהבה אוהבים בוקר? אוהבת לילה - יותר שקט , סקסי ואינטמי זברה\\סוס\\חמור\\פרד ? זברה בגלל הפסים יש לכם תיאוריות לגבי כל מיני דברים : בכדי לקבל סיכוי צריך לקחת סיכון צמחוני ? טבעוני ? לא אבל לא מתה על בשר , יותר בקטע של גבינות מה אוהבים בחתונות? את הדרינקים, הבופה ואת המפגש עם הח'ברה בשולחן - צחוקים התאהבת\\נדלקת על מורה ? לא אבל מורה לפיסיקה היה דלוק עליי בי'ב מה תרצו לקבל ביומולדת שלכם ? מחוות רומנטיות וקיטשיות , בלונים ופרחים מה עדיף: להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? לחיות את הרגע ולא משנה באיזה מצב כלכל לנסות להנות גם עם מה שיש להיות פחדן חי או גיבור מת ? איזו מן שאלה זו ? לא זה ולא זה להיות קמצן או בזבזן ? אני בזבזנית להיות רע ומאושר או טוב ואומלל ? שובאיזו מין שאלה? אוטובוס או ברגל ? ברגל , המונית שרות קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? קיץ ג'מייקני מה השיא של אורגזמות באותו יום שחווית? 5 מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בסקס?זה היה בראש הנקרא , ויש שם סיורים של ג'יפים של חיילים והם בדיוק הגיעו בזמן סוער ...לא נעים מה הכי מוזר שקרה לכם באמצא סקס? חסוי לא נעים... על מי אתן/ם מפנטזות/ים כשאתן/ם מאוננות/ים? חסוי על מי לעולם לא תפנטזו? מייקל ג'קסון חחח מה היה הדבר הכי מטורף שעשיתם בשביל סקס? אין תגובה .. לא נעים מה יותר להתנשק/חדירה? להתנשק יאמי

התשובות שלי ../images/Emo66.gif../images/Emo26.gif

כשאתם לומדים, האם אתם מכרסמים את העיפרון? מלקק אותו
גידלתם פעם חיה? מגדלים עכשיו? גידלתי חתול וכלב, כיום רק כלב.
הופעת על במה?כן כמה וכמה פעמים - קריוקי בעבר הרחוק
מתי בפעם האחרונה הרגשת מנוצל? לא זוכר
מה אתם שונאים ? צביעות, התנשאות, כוחניות.
מה גורם לכם לאושר ? כל מיני דברים
אוהבים בוקר? לא, אוהב לילה.
זברה\\סוס\\חמור\\פרד ? סוס
יש לכם תיאוריות לגבי כל מיני דברים ? [תנו דוגמא אחת]
צמחוני ? טבעוני ? לא
מה אוהבים בחתונות? אוכל , להתבונן בעיקר על....
התאהבת\\נדלקת על מורה ? כן, בבית הספר היתה מורה שמאד נדלקתי עליה, הייתי מבריז משיעורים רק כי ידעתי שאחר כך אני יכול להגיע אליה הביתה להשלים אותם
מה תרצו לקבל ביומולדת שלכם ? לא אוהב לחגוג ימי הולדת
מה עדיף:
להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?עני
להיות פחדן חי או גיבור מת ? פחדן חי
להיות קמצן או בזבזן ? שאלה סתמית
להיות רע ומאושר או טוב ואומלל ? גם - שאלה סתמית
אוטובוס או ברגל ? תלוי לאן , מעדיף מונית
קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? מה שיהיה וקצת מתחום אחר:
מה השיא של אורגזמות באותו יום שחווית? חחחחחח 5
מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בסקס? ירדתי לאקסית , לפי הטבעת .. והשתחרר לה פוק- אבל פוק פוק
מה הכי מוזר שקרה לכם באמצא סקס? שלא רציתי להפסיק לרדת ובכל זאת הכריחו אותי? נחשב?
על מי אתן/ם מפנטזות/ים כשאתן/ם מאוננות/ים? זה משתנה, כשאני לבד אז מאונן לי תוך כדיי צפיה בסרטים כחולים...
על מי לעולם לא תפנטזו? אף פעם לא פינטזתי על אנשים מוכרים, אולי על אקסיות, אבל לא מפורסמים- לא עושה לי את זה.
מה היה הדבר הכי מטורף שעשיתם בשביל סקס? המממ , נמנע.
מה יותר להתנשק/חדירה? ללקק ! ל ל ק ק וכמה שיותר - יותר טוב
אוהב להתנשק, למען האמת- חדירה זה לא משהו שאני ממש מתלהב ממנו, יותר אוהב נשיקות , ליקוקים.

מה זה? כמה שאלונים

כשאתם לומדים, האם אתם מכרסמים את העיפרון? כןןןןןן חחחחחחח גידלתם פעם חיה? מגדלים עכשיו? לא, אבל החלטתי שאני רוצה כלב הופעת על במה?כן כמה וכמה פעמים. הרצאות במסגרת עבודתי מתי בפעם האחרונה הרגשת מנוצל? מי יעז לנצל אותי? מה אתם שונאים ? אני לא שונאת..יש כמה דברים שאני לא אוהבת מה גורם לכם לאושר ? הרבה דברים אוהבים בוקר? כן, אין על הריח של הבוקר, והאוויר והשמש והשקט המוקדם מוקדם על המרפסת שלי בבית זברה\\סוס\\חמור\\פרד ? סוסים יש לכם תיאוריות לגבי כל מיני דברים ? [תנו דוגמא אחת] אם לא היתה לי תאוריה, לא היה לי רשיון נהיגה חחחחחחחחחחחחחחחחח צמחוני ? טבעוני ? הייתי צמחונית , זה היה מיותר מה אוהבים בחתונות? אין משהו מיוחד, את ההתרגשות אם זה מישהו קרוב התאהבת\\נדלקת על מורה ? לא, אבל היה מורה שהיה מאוהב בי מה תרצו לקבל ביומולדת שלכם ? אוטו חדש מה עדיף: להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? להיות עני להיות פחדן חי או גיבור מת ? להיות פחדן חי להיות קמצן או בזבזן ? לבזבז להיות רע ומאושר או טוב ואומלל ? להיות מאושר אוטובוס או ברגל ? לא זה ולא זה קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? גם זה וגם זה וקצת מתחום אחר: מה השיא של אורגזמות באותו יום שחווית? 4 מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בסקס? ברח לי השם שלו
מה הכי מוזר שקרה לכם באמצא סקס? בכיתי פתאום על מי אתן/ם מפנטזות/ים כשאתן/ם מאוננות/ים? על אף אחד. זו התחברות עצמית על מי לעולם לא תפנטזו? על כאלו שלא מושכים אותי מה היה הדבר הכי מטורף שעשיתם בשביל סקס? נהגתי 4 שעות מה יותר להתנשק/חדירה?

מה מצחיק פה חחחחחח?

לא היה סקס בהיצע אבל היה ביקוש :) I DROVE ALLLLL NIGHT TO GET TO YOU IS THAT ALLRIGHT TO MAKE LOVE TO YOU אתה צוחק כי זה לא מטורף? אני חנונית? זה מה שאתה אומר?

למעלה