ביקשתם שאלונים אז...נגנב מפורום אחר

MaYcHuK

New member
מירבי היא ענתה ! אני אמרתי לה

שהשואלת חייבת לענות!!!! אין לך תירוצים היידה לענות!

MaYcHuK

New member
טוב נו אז כפי שאמרת אני המוח ואני

הדגולה! סבבה מקובל עלי

מזלך שאוהבתותך לא יודעת למה../images/Emo4.gif

עפה למקלחת .....חייבת להתעורר ולהתארגן
חג שמיחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

MaYcHuK

New member
יאלה גם אני זזה עוד שעתיים באים

לקחת אותי לאב יו אולללללללללללללל קארמה נשמתי חולה לך על הגבות ועם השפם וגם אני לוידעת למה.... יאלה נתראה היה לי כיף להעביר איתכם כמה שעות טובות איך הזמן טס כשנהנים! ביייייי בינתיים <לא מתחייבת ללכת>

בלי מכותתתתתתתתת

רק בגלל שאני אוהבת אתכן בעצם לא, לא אוהבת בכלל מפחדת מכן אתן מפחידות אותי!! וקצת מתחום אחר: מה השיא של אורגזמות באותו יום שחווית? 2 מה הדבר הכי מביך שקרה לכם בסקס? אנאלי הראשון... מה הכי מוזר שקרה לכם באמצא סקס? הוא היה כ"כ שתוי, ואני הלכתי לחפש את הזרנוק שלו... לא מצאתי. במקום זה היה שם מונח פיסטוקון קטן ופיצפון... (קארמה, גם אני קרה לי בדיוק מה שקרה לך עם אחד האקסים, בשניה שהוא חדר, הבטנו זו בזה וידענו, בלי מילים, בלי לדבר על זה.. זו אהבה. בעיניי זו הדבר הכי מדהים שקרה לי ויכול לקרות, לא מוזר בכלל) על מי אתן/ם מפנטזות/ים כשאתן/ם מאוננות/ים? אפחד, מחשבות על מישו מוציאות אותי מריכוז. פעמים בודדות מצליח,ה וזה תמיד על הגבר בחיי בתאותה תקופה. על מי לעולם לא תפנטזו? דובי גל. למעשה אם אחשוב עליו פעם אחת, לשבריר שניה ,אתמסר להוא למעלה ואתנזר לכל חיי. מה היה הדבר הכי מטורף שעשיתם בשביל סקס? עבדתי באילת, הזמנתי כרטיס טיסה למישו מנתניה והטסתי אותו. זיון, נשיקה וחזר בחזרה. רק לא ידעתי שהוא בא בשביל זה, בחיי! חחחחחחחחחח, הייתי ילדה כ"כ תמימה. מה יותר להתנשק/חדירה? להתנשק להתנשק, להתנשק. זהו? אני בסדר? יש פטור מלא? קרציות!!

MaYcHuK

New member
חחחחחחחחחחח יצאת גדולה מירבי

קיבלת פטור אבל לא מהשאלונים שיבואו אחרי זה! חחחחחחחחחחחחח דובי גל

ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

גאה בך על התשובות
שמחה שאת מבינה את התחושה......היא מדהימה.

MaYcHuK

New member
שיהיה רשום בפרוטקול לא תיאמנו תשובו

אני וקארמה זה פשוט מוח ודגולה נפגשו יחדין וכך יצא להלהלהללהלהלההההההההה

מאיצ'וק את מוכרחה לישון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמעתי שהאייקיו יורד באופן יחסי לחוסר שעות שינה.....מה יהיה???? בסוף נצטרך לחפש את האייקיו הבודד המסכן שלך כמו את הפיסטוק של מירבי

MaYcHuK

New member
יא מניוקית!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה שלא אשן האייקיו שלי ימשיך להיות בשמיים!!!!! תתנצלי מהר או שאני באה עם השוט! והוא מעור!!!!

מממממממממ שוט??../images/Emo99.gif

טוף נו......
תהני היום מותק, לא לשכוח עדכונים! חג שמח סופי ומוחלט לכולם

MaYcHuK

New member
אני אעדכן לא דואגת

יאלה חג שמיח לכולםםםםםםםםםםםםםםם המון אהבהההההההההה ונשיקות צ'או ממני

למעלה