בירה זה דבר טבעי ?

Ofericko

New member
תודה רבה

jojs8j3

New member
גידי

עזוב לא משנה ..
מי סידר שיהיה חמצן בעולם ?תחשוב שלא הייה ... מה הייה קורה ?
אפילו השמש תיודע שאם היא הייתה יותר קרובה אז כולם הייו נשרפים .. ואם היא הייתה יותר רחוקה כולם היי קופאים .. אז זה לא סתם אחי...
אם אתה חושב שהכול נוצר מפיצוץ אז דע לך שזה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים .

עזוב גידי נשמה אין טעם להמשיך אם אני יתווכח אם כול החיים זה מה שחסר לי

אוהבת להתווכח על אבולוציה! [אולי אעבור פורום]

לגבי מאיפה נוצרו דברים: יש תהליך שלם של למידה. כל דבר מורכב בבסיס מחומרי יסוד, לדוגמא מימן הוא יסוד. זה כמו לגו, שיש חלקי יסוד ומהם בונים דברים מטורפים כמו עיר שלמה. אז השמש בנויה ממימן בעיקר. איך היא הגיעה לשם? זו כבר שאלה יותר מסובכת, שאם יש לך כוח לקרוא אני אשמח ללמד אותך את מה שאני מבינה.

יש דברים שהם פחות מורכבים להבנה, כמו איך הגיעו לעולם פירות, ירקות, בעלי חיים ובני אדם- בהנחה שהיו שם כבר קודם חומרים אזי נוצר היצור החי הראשון, והוא היה סוג של חיידק. עכשיו לכל יצור חי [וגם אפילו צמחים] יש איך להתרבות, וכשהוא מתרבה קורים שני דברים:
1. מוטציה- כלומר חלק מהקוד שהיה כתוב לו ב"ספר ההוראות" [DNA] שובש, כמו לדוגמא אם מעתיק את התנ"ך סופר סת"ם והוא לא בטוח איזו אות כתובה שם, האם יוד או וו, והוא מחליט על וו למרות שבעצם כתוב יוד ואז המילה משתנה ואחרים שמעתיקים ממנו מעתיקים מילה אחרת ממה שהייתה כתובה במקור. אז מוטציה זה העתקה לא נאמנה לחלוטין למקור של הDNA אצל צמחים ובעלי חיים.
2. סלקציה- מי שמתאים [שים לב- לא בהכרח מי שחזק, אלא מי שמתאים] שורד. מה זה אומר? זה אומר שהיצור ה"מקורי" שלנו חי בסביבה מסויימת, ונניח שהDNA לא הועתק נכון וזה גרם לזה שלילד יהיו אוזניים מחודדות יותר מלהורה, וזה איכשהו עוזר לשמיעה טובה יותר- כך הילד יכול לברוח מטורפים יותר טוב מההורים, לכן הוא ניצל ו"זוכה" להתרבות [לעומת ילדים אחרים שמתו מטורפים] ולכן הDNA שלו עובר הלאה ושלא אחרים לא עובר הלאה.

שני עקרונות פשוטים ובסיסיים אלו הביאו לעולם את כל צורות החיים והצומח שיש בו היום, כולל את בני האדם. פשוט טריליוני שנים יכולים להביא ע"י אינסוף ניסוי וטעייה יצור מאמבה עד אדם [ושים לב שגם אמבה יש בעולם, לכן היא לא בהכרח יצור פחות טוב מאדם].

Ofericko

New member
גם את לוקחת את החומרים שגידי מסניף??

איזה חירטוטים חירטטו לך בראש אחותשלי.......?

jojs8j3

New member
שינוי צורה מאיפה למדו אותך תחרטות האלו

גם החיידק הקטן ביותר מאיפה נוצרו לו הרגליים הלב הפה העיינים
ומחיידק קטן נוצר עולם כולכך מורכב ?

למשל כשבנאדם אוכל תפוז איך הגוף שלו תוכנת לקחת תוויטמנים ותפסולת לזרוק ?
מי תיכננן את זה? תחשבי שזה הייה הפוך ?

תחקרי קצת את גוף האדם ותביני שהגוף הוא מתכונן ברמות שאין דברים כאלו
כחי תדבר הכי משוכלל היום הוא לא מתקרב אפילו 0.1 לחוכמת גוף האדם

Gidi Shemer

New member
העולם על פי דוד

״גם החיידק הקטן ביותר מאיפה נוצרו לו הרגליים הלב הפה העיינים״

תקשיב אחי- אתה עושה מעצמך צחוק

אני לא אצחק עליך, אלא אנסה להגיב לך ברצינות:
החיידק הקטן הזה, כמו שסיפרתי לך, מתחלק בערך פעם בשנייה, אחת ל28 התחלקויות [מספר שהמצאתי, אולי זה יותר ואולי זה פחות] יש מוטציה [כלומר ה"ספר" מועתק לא לחלוטין נכון. בגלל שיש 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 שניות בתוך כל מיליארדי השנים שהיו לו להתחלק, אז יש 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 שגיאות מהמקור, שגיאה שהיא לא טובה להישרדות [לדוגמא חיידק שסופח אליו את כל מה שרעיל לו] גורמת למוות [או מונעת התחלקות באחד הדורות] ולכן לא עוברת לדור הבא. שגיאה שכן טובה להישרדות [לדוגמא חיידק שמתחלק יותר בקלות] גורמת לזה שיהיו יותר צאצאים מאותו שינוי בדור הבא. אחרי שינויים ממש ממש ממש ממש קטנים במשך כל כך הרבה שנים [כולל כמה קפיצות, כשהעתקה לא נכונה מה"ספר" של הDNA יכולה ליצור "שיבוש" שהוא בעצם ממש ממש טוב ולהקפיץ את החיה הזו הלאה] אז אפשר ליצור את כל מה שאתה רואה בטבע. מה שיפה הוא שכל המתאימים מספיק שורדים, כך גם ציפורים שורדות, אבל גם צמחים וגם פילים...

אז אכן, מחיידק קטן נוצר עולם מורכב. היום אנחנו יחסית מבינים איך דבר כזה קורה, ובגלל שחיידקים אכן מתחלקים כל שנייה בערך אנחנו משתמשים באבולוציה וגורמים לה לקרות אצל חיידקים [יוצרים תנאי סביבה שבה רק אלו שאנחנו בוחרים מתאימים ולכן רק הם שורדים ומתרבים, כלומר יוצרים תכונות חדשות לחלוטין אצל חיידקים! איזה מגניב זה?], ואם אנחנו יכולים לעשות את זה במעבדה, לא הנדסה גנטית, אלא סך הכל שינוי של טמפרטורה- אזי אין כלל עוררין על כך שזה מה שקורה בטבע.

כשאדם אוכל תפוז אם הוא היה סופג רק את מה שלא נותן לו אנרגיה הוא היה מת ואז לא מתרבה ולכן ה"ספר" שלו לא היה מועתק לדור הבא. לכן לא יכול לקרות מצב שאדם יספוג רק את מה שרעיל לו מבחינת האבולוציה [אלא אם כן זה דור אחד שמת, כמו שנולדים אנשים עם בעיה מוחית ומתים בגיל שלוש, לצערינו].
אף אחד לא תכנן את זה- פשוט אם משהו גורם לדור אחד של יצורים למות אז כמובן שהוא לא יהיה קיים יורת בדור הבא. מה שעוזר לשרוד ולהתרבות יעבור לדור הבא- כלומר אדם שהצליח לספוג ויטמין C טוב יותר מהשאר ולכן חי יותר שנים הביא יותר ילדים בזמן הזה ולכן הדור הבא יהיה יותר משופע בהוראה כזאת ב"ספר" שלו. כמובן שהיום אצל בני אדם זה לא בדיוק ככה, ולכן מה שלא היה שורד בטבע כן מצליח לשרוד אצל האדם באחוזים גבוהים הרבה יותר.

אני מכירה את גוף האדם, תודה רבה שאתה חושב עלי שאני בורה ברמה שקשה לתאר.
לקחתי את הדבר הכי משוכלל היום ואכן קשה להתקרב לחוכמה של גוף האדם. זה עדיין לא מעיד על מתכנן תבוני. אני מאוד מציעה לך לקרוא את הספר "הגן האנוכי". הוא מסביר דברים בפשטות רבה, והוא יותר ממצה ממני.

jojs8j3

New member
שינוי צורה

אז אתה רוצה להגיד שהחיידים הם הסבא של כולנו ...
בקיצור אתה אומר שנוצר חיידק אחד בזכותו
יש כולכך הרבה פירות שונים טעמים שונים מי סידר שהשמש תמוקם בדיוק במקום המתאים עם השמש הייתה קצצתת יותר קרובה כולם הייו נשרפים ..
מי סידר שיהיה חמצן ?

הבעיה שלך שבגלל שהחיידק כולכך קטן אז את לא מייחסת לו חשיבות בואי ניראה שמשהו יצליח לייצר חיידק ....... אם בהקראי החייד נוצר ..
אז הינה שבנאדם יצליח לייצר חידק !.. ....

הטבע עובד לפי זרם מסוים הטבע לא יוכל לחשוב ... אז איך יכול להיות שהטבע ייצר דבר כזה שנקרא שכל ? איך הטבע יצר מחשבה רגשות אינטלגנציה ?

בקיצור תסביר לי מה זה חיים ומאיפה זה בא !..

עם אני ואתה נילך ליער ונמצא שם גלאקסי 3 ואני יגיד לך כנרא נוצר לבדד..
מה אתה תגיד מה פאיתום בטוח משהו ייצר אותו ...
אז אני יגיד לך אולי זה נוצר לבד אחרי 10000000000 שנים
אתה תגיד לי מה פאיתום ...
אז איך יש היום בעולם מליירדים של טלפונים כאלו לא 1...
ואתה אומר שזה מתוכנן ??

הכי קל להגיד שבהתחלה הייה חיידק קטן שהתפתח הסכוי שחיידק כזה קטן יווצר לבד
הוא באלפי מונים יותר קשה מאשר הגלאקסי .

הגוף שלך זו מערכת הכי משוכללת בעולם
מי תכנן תחור שיהיה אפשר ללכת לשירותים ?
מי תכנן שהשערות בעף יגינו עלייך מחיידקים ?
מי תכנן שלגבר יהיה זרע שאיתו הוא יוכל להביא ילדים?
מי תכנן שיהיה לך ריסים שיגנו עלייך
מי תכנן את מערכת הנשימה
מי תכנן שיהיה שיינים תחשוב שלא הייה לך שיינים לא הייתה יוכל לאכול כלום ...
מי מתכנן שיהיה לך הצבעות תחשוב שלא הייה לך יידים איך הייתה מתפקד ?
מי תכנן שיהיה לך רגליים תחשוב שלא הייה לך מה הייתה עושה..
מי סידר שיהיה לך בגוף חיידים שיגינו עליך .. ? (תחקור על זה ותראה איזה מערכת משוכללת יש לך בגוף)
תאמין לי אני יוכל להמשיך עוד 1000 כאלו
אם אתה חושב שזה מקרי אז אתה חיי בסרט
כי מקרויות אין 10000000 פעמים

כשאומרים רפואה טבעית?

תלוי מי אומר.
אנשים אומרים הרבה שטויות ואין להם מושג ,גם כשהם חושבים שכן.
בכלל מה זה טבעי? טבעי למי?
מה הסיכוי של מישהו לחיות טבעי? ללא מחלות אבל ללא תרופות, ללא חיסונים וללא חיסוני הסביבה שלא תדביק אותם.
אינני חסידת ההתערבויות אבל חבר, טול קורה מבין עיניך והבט נכוחה איפה אנחנו כולנו חיים.
זה בסדר גמור ואף טוב לעשות השתדלות אבל ראבק

jojs8j3

New member
מיקי

אז בוא אני יסביר לך ..
טבע בגימטריה זה אלוקים .
זה כבר אמור להגיד הכול ..
מי שלא מאמין ומאמין בפיצוץ הגדול אז הוא לא חייב ללכת בדרך של הטבע ..
שיחפש דרך שמתאימה לו אחרת .

לחיות טבעי זה הבריאות הכי גדולה שיש
תיוכל ליראות שהיום למרות כול הרפואה שיא הרפואה ויש הכי הרבה מחלות
למה ? בגלל המוצרים בשר חלב מוצרים מעובדים אנשים ברחו מהטבע ..
ככול שעובר הזמן אנשים מתחילים להיות חולים יותר

התרופות לא עוזרות הם רק מזיקות יותר ...
למשל בנאדם שמשתעל אז התרופא עובדת על זה שלבנאדם לא יהיה שיעול
אבל מה שלא מבינים שהריפוי זה השיעול .. אבל הרפואה של היום עושים ההפך עובדים על הסימפטום שבעצם הסימפטום הוא זה שמרפא ...

אפחד לא אמר שאפשר 100% להיות טבעי אבל אבל למזער כמה שאפשר..
ברור שבדור של היום לא פשוט אבל אפשר למזער למי שבאמת יש רצון .

Gidi Shemer

New member
לא יודע אם למדת בישיבה או אצל אמנון יצחק

אבל ראבק, עזוב ביולוגיה, רפואה ומדעי הטבע שלא לימדו אתכם. אפילו גימטריה לא? איך טבע = אלוקים בגימטריה, איך?

אם כבר גימטריה, אז אלוקים = אוכל סיני וטבע = חולה לב.

מסקנות:

1. התקשורת בין אלהים לאדם אינה מבוססת על פתקים שמטמינים בכותל, אלא על פתקים שטמונים עמוק בתוך עוגיות המזל במסעדות סיניות
2. מה שטבעי גורם למחלות לב

jojs8j3

New member
גידי

טעות שלי
הטבע- אלוקים

דבר נוסף אתה מתחבא ומנסה להאמין שאין ה' כי זה מחייב לעשות דברים .
זה הכי קל לנסות לא להאמין ....

אבל אם הייו אומרים לך שאם תדע שיש XX תזכה במליון שקל כול היום הייתה חוקר
אבל לדעת שיש ה' בגלל שיש התחייבות אז הכי קל להגיד שאין .

בקיצור אחי זה שהעולם חכם ומתוכנן אם אתה אומר שלא אז צער לי להגיד לך אין לך הרבה שכל או שעשו לך שטיפת מוח !

אז אל תאכל טבעי לך תאכל בשר ודגים שזה גם לא טבעי

או אז כאן רואים

שאין לך מושג בחקלאות ובגידול פרות

אתה קוטף משהו מהעץ רוב הסיכויים שהוא תוצאה של הרכבה
וזה מעשה ידי אדם חד וחלק
שלא לדבר על זנים שפותחו בהכלאות אינספור ע"י בני אדם כדי שיהיו עמידים בפני מחלות ומזיקים

אתה קוטף תפוז תמים מעץ החושחש, תפוח שהורכב על תפוח אחר, אגס על חבוש ולעיתים רחוקות על אגס אחר עמיד ממנו,
בבקשה
http://www.daat.ac.il/daat/kitveyet/emunat/11/01112.htm

יתרה מזאת יש פרות שאינם מורכבים אך הם מוצמחים מייחורים שזו לחלוטין התערבות ידי האדם שכן זו לא נביטה של זרע ואחר כך צמיחת שתיל וכו'.

הסיכוי שלך להגיע אפילו לקרבת הטבעי 100% שואף ל-0 בפרט שאינך מגדל את הדברים בעצמך

Ofericko

New member

תחלקי את זה למקבצים ותקראי מקבץ מקבץ בסופי שבוע, חגים, חופשים וכו'

למעלה