בישולים לסופ"ש, איזה כיף שכבר הגיע!
אני מסתכלת בקובץ "מה יש בפריזר" ונראה לי שהגיע הזמן לפנות קצת מקום
אז בטוח יהיה מרק מהפריזר, רק צריך להחליט איזה.
באותה הזדמנות הפשרתי מאפינס שקדים ופטל, מזל שיש אצלי אורחות הערב ויעזרו לחלק באופן שווה את הקלוריות.
אני רוצה לנסות את הקציצות שעועית לבנה וכורכום האלה
קישואים בחלב קוקוס ופאנץ' פוראן (תערובת חמישה התבלינים הבנגלית).
מקרוני צ'יז מהפריזר לאחת הארוחות
מוסקה - כי כבר קליתי את החצילים, רק עוד לא סגורה על המלית וההרכבה.
טחינה עם צ'ימיצ'ורי - התלהבתי מעצמי, עושה שידור חוזר.
והכי חשוב - טארטלטים של חג המולד mince pies שאני מתכננת הפעם להכין עם בצק פריך (של אוזני המן) ולא בקיצורי הדרך של בצק פילו או פילאס. מקווה שאעמוד בהבטחות של עצמי.
אני מסתכלת בקובץ "מה יש בפריזר" ונראה לי שהגיע הזמן לפנות קצת מקום
אז בטוח יהיה מרק מהפריזר, רק צריך להחליט איזה.
באותה הזדמנות הפשרתי מאפינס שקדים ופטל, מזל שיש אצלי אורחות הערב ויעזרו לחלק באופן שווה את הקלוריות.
אני רוצה לנסות את הקציצות שעועית לבנה וכורכום האלה
קישואים בחלב קוקוס ופאנץ' פוראן (תערובת חמישה התבלינים הבנגלית).
מקרוני צ'יז מהפריזר לאחת הארוחות
מוסקה - כי כבר קליתי את החצילים, רק עוד לא סגורה על המלית וההרכבה.
טחינה עם צ'ימיצ'ורי - התלהבתי מעצמי, עושה שידור חוזר.
והכי חשוב - טארטלטים של חג המולד mince pies שאני מתכננת הפעם להכין עם בצק פריך (של אוזני המן) ולא בקיצורי הדרך של בצק פילו או פילאס. מקווה שאעמוד בהבטחות של עצמי.