בית הספר ליד גן מאיר בתל אביב

מחסה

New member
חוץ מזה

צאו מהסרט!!!!!! זה פורום, מה טון תקיף?? זה מילים כתובות בשחור על גבי לבן (אפור).. אל תתחילו לפרשן כל דבר ודבר, זה משהו כתוב שאי אפשר לדעת למה מי שכתב התכוון. ולא זה לא היה "טון תקיף", זה היה טון שמסביר שאי אפשר לזרוק שטויות לאוויר ולהאשים אותנו במשהו מבלי להזדהות, כמו שאנחנו רוצים שבפורום כל אחד שכותב יזדהה בשמו, בקן שלו, וכו'..

ionuke5

New member
לא קשור

רואים מתי בן אדם כותב בצורה מסוימת, שיכולה להיות תקיפה. ואני חושב פשוט שגם אם בן אדם כותב ככה אין סיבה להתייחס אליו בתקיפות. היה פה מקרה של אי הבנה, הוא לא ידע שאין כבר קשר בין הסתדרות העובדים לתנועה שלנו, הוא לא ידע איך בית הספר הזה פועל ואיזה מורים מלמדים בו, ואין שום סיבה להיות תקיף אליו אפילו ואפילו אם הוא היה תקיף והיה נראה לרגע שקבע עובדות. הרי אנחנו מסבירים לו את המצב האמיתי, ואין שום צורך בתקיפות.

MnIkAiSc

New member
התקיפות

לא הייתה כלפי השאלה, אלא כלפי העובדה שהוא לא הזדהה. יש משהו בעייתי בכתיבה בפורום כזה שבסופו של דבר כן מתיימר במידה מסויימת להיות ברוח תנועת הנוער, כאשר אנשים לא עומדים מאחורי הדברים שלהם לפחות במידה המינימלית של הזדהות בשם.

mendy man

New member
כמה דברים

א. לMnIkAiSc , צא מהבועה!! לא כולם בתנועת הנוער העובד!!! לא כולם פועלים לפי הרוח שלה וכו' וכו'... לכן אם בנאדם נכנס לפה כדי לשאול שאלה,גם אם הוא לא הזדהה,זו זכותו המלאה. הוא כנראה לא פועל לפי רוח התנועה. וגם זה בסדר!! אבל דווקא האנשים שהגיבו לו ובייחוד דובר התנועה,כן צריכים להגיב ברוח התנועה ולהיות סבלניים ומבינים! אחרת לך צא עכשיו לרחוב ותתחיל לכעוס ולהיות תקיף כלפי כל מי שלא פועל ברוח התנועה. אני בטוח שיהיה לך נסיון מעניין. ובטח גם תגדיל ככה את המעגל התנועתי לא? ב. למחסה- שמע בחור, איכשהו יוצא שכל פעם שאני נכנס לפורום אתה מנסה להישמע הגבר שפותר את הכל באיזה משפט מזלזל כזה. אז אם כבר מישהו צריך לצאת מהסרט-זה אתה חבר. דווקא שמעתי שאתה בחור טוב. אני אקפוץ לתפוס איתך שיחה בהזדמנות. כי לצערי,זו כבר פעם שנייה שאתה כותב לי תגובות כאלה ומעניין אותי לדעת מה אתה באמת חושב. לא דרך פורום. ג.שקודי- דווקא ממך אני הכי מצפה שאם יש לך משהו להגיד לי,רק תרים טלפון. ולא,לא כתבתי אפילו פעם אחת שעמית מניאק. תקן אותי אם אני טועה. אתה בחרת לפרש את זה ככה וזה כבר בעיה שלך. זה שהוא עשה מעשה מלוכלך,זה אני עדיין חושב. ד. עמית-יש לי המון מה להגיד לך. אבל אגיד פה רק דבר אחד, החיים הם גדולים ומלאי מקומות והזדמנויות להגשמה עצמית. התנועה היא לא המקום היחיד שמאפשר זאת. זו התיימרות מיותרת לנסות ולקבוע לבן אדם אחר מהי "הבחירה הנכונה" בשבילו. כל אדם בוחר את בחירותיו לבד. לצערי הרב, אני חושב שדווקא הגישה הזו שלך, שהבחירה הנכונה בחייו של אדם היא אך ורק להיות בתנועה, היא זו המרחיקה אנשים רבים מהתנועה. (זו דעתי בלבד). ומעבר לכך,לא אמרתי שהפורום מקום מדהים,אמרתי שאני חושב שהתנועה היא מקום מדהים בהמון מקרים,בגילאים מסויימים ועם הסתייגויות מסויימות. ה. שימו לב כמה קל לתקוף פתאום כשאנשים שומעים שעזבתי את התנועה. ואל תגידו לי עכשיו שזה לא קשור. אני רוצה לראות שהיו מגיבים בצורה זהה אם הייתי עד היום חלק מהתנועה. והאמת,שאני לא באמת מצפה שתגיבו. כי אני משער מה יהיו התגובות. רק בשנה שעברה נכנסתי לפורום בתור חניך ואני זוכר איך אני ישר התגוננתי שכתבו פה דברים כאלה. ישר יצאתי להגן על התנועה וכו'. אני חושב שרק איפשהו בסוף י"ב בתחלתי להרהר בדברים שאנשים כתבו וסתם לנסות לחשוב מאיפה זה בא. אתם מוזמנים לחזור ולקרוא את המכתב שצ'יקו ,שהיה קומונר בקן כפר תבור כתב לאחר שהוא עזב את התנועה. שימו לב כמה התנגדות הייתה למכתב. כמה תקפו אותו וכמה ירדו לפסים אישיים במקום לקרוא את דעתו של אדם ולנסות להבין מה המניעים שלו. ואם כבר זה כל כך מפריע לכם, אני חושב שעדיף לנסות לפתוח דיון בוגר ולא ישר לתקוף כמו שעשו פה. כי זו בטוח לא "רוח התנועה".

MnIkAiSc

New member
שמע

יש משהו בדברים שלך, ובאמת מקום לכתוב את התגובות במעט יותר סבלנות והבנה. לקחתי. אני לא מכירה אותך ואני גם לא חושבת שרלוונטי אם אתה בתנועה או לא ולמה, אבל בסופו של דבר ואתה כאן הוא זה שתוקף את כולם וכאילו מנסה בכוח להוריד את הדיון לפסים אישיים.

mendy man

New member
שמח לשמוע

שמח לשמוע תגובה כזו. אני מקבל את תגובתך שאולי נוצר רושם כזה,אבל שים לב שפניתי לאנשים פרטיים בתגובותיי ועניתי להם כתגובה לדברים שנכתבו אליי. אם זה מפרש כאילו אני תוקף את כל חברי הפורום,אז אני מתנצל מראש. דבר שני,כיף לשמוע שמבחינתך העובדה שאיני חבר בתנועה לא משנה כלל את אופן תגובתך. שיהיה המשך יום מצוין.

נשמות באמת תפסיקו!!

אני לא חושבת שזה המקום לדבר על דברים שאני חושבת שהם דיי אישיים...אז או שתדברו על זה באישי בתפוז או עדיף שפשוט תיפגשו.. לא בקטע המגעיל אלא בקטע שתשמרו על הפרטיות של שניכם הסיפור הזה לא עניין של אף אחד חוץ משניכם! משך יום נעים וחג שמח:)

שקד גבע

New member
לא אמרתי שכתבה שהוא מאניק

התכוונתי שכתבתה הודעה ארוכה מאוד על כמה הוא לא בסדר (ואני מסכים איתך לגמרה שהודעה הזואת לא היתה במקום בשום צורה) והאימרה היתה לפרוטקול הפורום שיחה איתך זה משהו אחר שאני אשמח שייתקים (אני אומר בשוקת) אבל זה אחרת דרך אגב המכתב של צ'יקו לדעתי (ולדעתי בלבד) לא לגיטמי ולא אמורה להיות במה לדברים האלה.

Amitus

New member
אממ..

לגבי הרפש אני לא מסכימה..המכתב הזה גרם לי לעשות המון המון שיחות עם אנשים על זה..על כל הנקודות שהוא העלה וזה חשוב. לגבי החסרת אחריות אני מסכימה..כי אני לא בטוחה שכולם עשו כמוני ולקחו את זה למקום של לבחון את מה שהוא כותב מול המציאות שלך ולא לקחת את הדברים שלו כתורה מסיני.

שקד גבע

New member
בחיפוש קצר בפורם

עם השם צ'יקו אתה תמצא את המכתב ושישור מאוד גדול בעיקבותו

שקד גבע

New member
תיראי,

אני ממש לא רוצה לעלות את זה שוב את כל הנושא הזה. אבל המכתב הזה היה נקמני ומלוכלך. ולא לגיטמי בשום צורה

מחסה

New member
ל-mendy man

מאוד בוגר לכתוב ככה בלי לעמוד מאחורי הדברים ולהזדהות בתור מי אתה.. זה הפורום של תנועת הנוער העובד והלומד. הכללים בפורום הם ברוחה של תנועת הנוער העובד והלומד - רוצה להתבטא? רוצה לדבר? אז תנהג על פי הכללים. אתה לא רוצה להתבטא - זכותך. אתה רוצה להביע עמדה - זכותך. כל עוד תעשה זאת בכללים מסויימים.. ונראה לי שאם יש לך כל כך הרבה בעיות עם התנועה הזאת, אז תפתור אותן - ותפסיק לזרוק שטויות לאוויר..

מתן, באמת

אל תנסה לתרץ את התקיפות של יורם בכל מיני עניינים כאלה(זה הפורום ברוחה של הנוער העובד בלה בלה בלה).. פשוט צריך להודות-יורם טעה כשענה בתקיפות אל הבחור. זה הכל, אפשר לעשות גם טעויות.. כולם פה נוהגים לפי הכללים של הפורום, כולל mendy man וכולל עובדאדום.

mendy man

New member
אחינו,אני לא מתסיר כלום

אתה יותר ממוזמן ללחוץ על הכינוי שלי ולהיכנס ולראות מי אני,מאיפה אני וכו' וכו'... ויותר מזה,אתה מוזמן לדבר עם הקומונרים שלך,הם מכירים אותי ממש טוב,בוא נגיד ככה.... הקומונר שלך הוא במקרה אחד החברים הכי טובים שלי והקומונרית שלך היא ידידה טובה שלי. (נועה). בגלל זה גם אמרתי שאני רוצה לדבר איתך ולהבין מה העניין כי שמעתי שאתה אחלה בנאדם. אגב,הדגשתי שבגלל זה אני לא רוצה להמשיך את זה בפורום,כי כל אחד פה מפרש דברים איך שהוא רוצה. אגב, סתם בשביל הידע, מה הבעיה להתבטא ולדבר? איך סתרתי את רוחה של התנועה? ונניח שאני סתם אורח בפורום שלא יודע מהי רוחה של התנועה? ונניח שאני,כמו רוב אזרחי המדינה, איני יודע מהי רוחה של התנועה? אז אסור לי לכתוב ולהתבטא פה? וזה שאתה קורא לזה שטויות,זה בוגר? טוב עזוב,זה ויכוח מטופש שלא יוביל לשום מקום. בכל אופן,אין לי כל כך הרבה בעיות עם התנועה. יש לי בעיות לא מעטות אבל ללא ספק גם המון דברים טובים שאני חושב על התנועה. שכן בחרתי להיות פעיל בה,להדריך בה מספר שנים ואף לגייס מספר לא מבוטל של חניכים לשורותיה. והאמת,שמי שמכיר אותי יודע עד כמה אני מעריך המון דברים בתנועה ועד היום פועל לכך שיצטרפו עוד אנשים מטבעון לתנועה, ועד היום אני בקשר טוב עם רבים מחבריי לגרעין וחבריי לקן לשעבר ואני תמיד שמח לעזור להם. פשוט בדרך כלל, כשאני כותב דברים בפורום,אני מעדיף להעלות בעיות ונושאים שחשובים בעיניי כי נראה לי קצת מיותר לכתוב מה טוב בתנועה בפורום כזה,כי את זה רוב חברי הפורום יודעים להגיד.

למעלה