בית הספר ליד גן מאיר בתל אביב

mendy man

New member
*מסתיר

זה מה שקורה שכותבים הודעות בחיפזון. אגב שקודי,אני גם בעד השוקת. או שנשב ב"מקום".

Amitus

New member
היי.

תשמע. אני קוראת פה את כל רצף ההודעות ואני לא בדיוק מצליחה להבין על מה אתה כועס או יוצא נגד.. על ההודעה של יורם?..כתבתי כבר את מה שאני חושבת על זה..ואתה יודע מה, סבבה..הבנתי את הנקודה של זה שמדובר באיש תמים ששאל שאלה ויורם קפץ עליו..בסדר..זה לא אומר שכל תנועת הנוער העובד והלומד קופצת על אנשים תמימים. אחר כך כתבת שאתה כועס על מה שעמית כתב..סבבה, גם אני מסכימה שזה טיפה אישי מדי.. אז מה פה הבעיה?

mendy man

New member
לא יודע. באמת מה פה הבעיה?

את ממש יכולה להיות פרשנית של אירועים. כתבת בדיוק מה שהיה פה וגם אני לא מבין מה הבעיה?? כתבתי תגובה להודעתו של יורם,אם את רוצה לקרוא לזה כועס,שיהיה. אחר כך אנשים כתבו תגובות,שעם חלקן הסכמתי וחלקן לא. לאנשים שלא הסכמתי עם תגובתן עניתי בצורה אישית לחלוטין ואף הדגשתי באחת מהודעותיי כי אני מצטער אם אנשים מסוימים פירשו את דבריי כאילו אני מאשים פה את כל התנועה. (ואני חייב לציין שוב,שאם תסתכלי טוב פניתי ממש לאנשים ספציפיים ולא עשיתי הכללות). אז מה פה הבעיה?

יורם לא קפץ על אף אחד.

יורם הגיב והסביר את כל העסק בדיוק כפי שדובר התנועה/רשת דרור/האיגוד המקצועי/ כל דבר בעולם,אמור להגיב. תגובה תמציתית,עניינית,וברורה. עובדאדום לא רק שאל,הוא דיי קבע שבית הספר מפר שביתה,בלי לבדוק כמובן...הוא לא הזדהה,ואלו הדברים שיורם כתב. אין מה לעשות מכל דבר סרט,מה שאנשים מאוד מסויימים פה אוהבים לעשות בכל שרשור בפורום החסר גבולות הזה. באמת שדיי. תירוש.

למעלה