למרות שזה נראה לי יותר :
פאי תפוחים החומרים: 250 גרם קמח 175 גרם חמאה/מרגרינה קורט מלח 6 כפות מי קרח 1 ק"ג תפוחים מיץ וקליפה מלימון 2 כפות סוכר 1 כפית סוכר וניל קמצוץ קינמון קמצוץ זנגביל 50 גרם צימוקים 2 כפיות קורנפלור ריבת משמש אבקת סוכר אופן ההכנה: לערבב – קמח, מרגרינה(חמאה), מלח להוסיף מי קרח וללוש. מודדים 2 עלים – אחד גדול ואחד יותר קטן. מנקבים את בסיס העוגה במזלג. מערבבים פרוסות של תפוחים קלופים עם מיץ לימון, סוכר, סוכר וניל, קינמון, זנגביל וקורנפלור. ממלאים בתערובת את בסיס העוגה ומכסים בעלה הקטן ביותר. לוחצים את הקצוות זה לזה. אופים בתנור בחום של C200 כ- 40 דקות. כשהעוגה חמה מורחים עליה ריבת משמש חמה ואח"כ אבקת סוכר.