בכורה עולמית - " את מוכנה "

• פותח הנושא avox
  • פורסם בתאריך

KristineW

New member
לא אני מצטערת

האמת שבאמת שלא יוצא לי הרבה לכתוב פה, אני מגיבה פה ושם אבל אני חושבת שכן יצא לי להגיד גם את הדברים החיוביים על החומרים החדשים ועל התקופה האחרונה בכלל... וגם אם לא יצא לי להגיד את זה פה, אז אמרתי לה באופן אישי שזה הכי נחמד...
בכל מקרה כפרה לקחתי את דבריך לתשומת ליבי ואשתדל להביע את דעתי יותר גם על הדברים שכן אהבתי... ואגב, לא התכוונתי שהשר לא טוב הוא פשוט כנראה שונה ממה שאוליי ציפיתי ולדעתי זאת לא בחירה כזו טובה לסינגל כי ההפקה מתוחכמת מדי...

nerod 72

New member
לגיטימי...

שלכל אחד תהיהנ דעה שונה על שיר, זה עניין של טעם... אני חושב להיפך ממך- ההפקה היא אדירה! כל הקטע זה הפקה אגריסיבית ולא מינימליסטית כזו.. השיר הוא אגרסיבי וההפקה בדיוק מתאימה....

shaylovesmj

New member
איזה מצחיקים אתם!!

לא מכל שיר באלבום דנה הקליטה כדי שיהפוך ללהיט היסטרי ברדיו אנשים!!! דנה היא אמנית יוצרת ויש לה גם מסרים להעביר לכם אם תקשיבו טוב למילים בלי לחפש איך את מוכנה ניכנס למקום הראשון בפלייליסט תיראו שיש לשיר הזה המון מה להציע!!!! שוב דנה משאירה אותי ללא מילים!!!את פשוט גאונית!!!!! לא יעזור!!!מלכת הפופ חוזרת וקוברת בגדול!!!!מראה לתקשורת מאיפה משתין הדג! מהמם ומיוחד!!!חובה שיהיה בתוך אלבום לפחות 2 שירים אאוטסיידרים כאלה...לדעתי היא עשתה את זה לשם היצירה ולא כדי שיהפוך ללהיט מקום ראשון! כל הכבוד דנה !אני גאה בך! פשוט אמנית בחסד עליון:)!

TheMashMash

New member
אכן שיר חמוד ולא קליט :)

נקווה שיצליח לה. אני מחזיק אצבעות.

שיר גדול ../images/Emo70.gif

אני מאוד חובב מוסיקה כזאת, ומשמחאותי שיש צד של רוק באלבום של דנה.. השילוב הזה מאוד משמח אותי - דנה-רוק. שיר טוב לאלבום..

ביקורת על השיר

כשקראתי את המילים היפהפיות-ביוגרפיות של השיר ואמרו לי שהוא רוק ציפיתי לרוק אבל יותר שקט.אבל השיר הזה פשוט רוקיסטי מדי.אל תבלבלו לי בשכל עם מגוון זה טוב. מגוון זה טוב אבל השיר הזה לא טוב.דנה נשמעת כמו במופע אימים("את מוכנננהההההה").באמת,באמת שלא אהבתי.אני מקווה שהביקורת הזו תשתנה בהמשך.

חמוד שלייייייייייייייייייייייי../images/Emo70.gif

אני לא מהלל כל מה שדנה עושה..וגם אם כן.. חמוד שלי.. זאת אהבה אמיתית זה הכל!!! נכון זכות שלא לא לאהוב את השיר... דעתי זאת שזה שיר מעלף.. מסר חד משמעי... מילים חזקות בעלות משמעות מאוד גדולה... ובמקרה הזה טוב שהיא עושה את זה ונוגעת בסיגנון הזה... וזהו דיי אין לי כוחות להגיב

כנראה שמוזיקת "רוק" המסר יותר ברור... ../images/Emo13.gif

שיהיה לדנה המון בהצלחה עם הסינגל הזה.. והמון ברכות להשמעת הסינגל "את מוכנה"

furtadofanatic

New member
מהה זאת הבדיחה הלא מצחיקה הזאת ?!?%?@#%?#

אז ככה, השיר מעולה.. אהבתי. אבל ל-א . הוא לא "רדיו פריינדלי"...זה לא כמו לאב בוי . זה לא משו שהרדיו ישר ייקפוץ עליו. זה לא קליט אבל.. אני מקווה שבגלל שהשיר טוב עדיין הוא יהייה להיט . שוב.זה פשוט לא קליט.

furtadofanatic

New member
ותקראו גם תתגובות ב YNET.

זה נשמע כמו שיר סתמי .=\ היה עדיף שזה היה סינגל חמישי. כי זה כן שיר טוב. זה פשוט לא מתאים כסינגל .

ZOOMALE199

New member
מממ אוקי האמת האמת

אני באמת באמת אוהב את דנה....ולדעתי אם נתעלם מהאהבה העצומה שלנו ונתייחס לשיר בצורה עצמאית אז הוא דיי חלש כסינגל..במיוחד אחרי קאמבק כזה עצבני... וזה חלילה לא ממקום רע פשוט קשה לעיכול ואני לא חושב שהקהל שפחות מכיר את דנה צריך "לספוג" את דנה החדשה שמתנסה אלא הוא צריך את דנה שהוא אוהב ורגיל ומחכה..כי לאב בוי הוכיח שדנה הרגילה עושה יפה מאד את העבודה. זהו:)

מיקמיק17

New member
וואייי איזה שירר!! ../images/Emo2.gif

מדהים, מדהים, מדהים! אף פעם לא שמעתי את דנה בסגנון הזה. נקווה שיצליח ברדיו

למעלה