בכורה עולמית - " את מוכנה "

• פותח הנושא avox
  • פורסם בתאריך
"את מוכנה"- הסינגל השלישי

וואו!! שיר רוקיסטי אמיתי!! צלילי הגיטרות עדיין מהדהדות לי באוזניים חחח שמעתי את השיר בפול ווליום, ממש הפצצתי את החדר!!! אין ספק שזהו שינוי קיצוני מקצה אחד לקצה שני, מ LOVE BOY הפופי והקליט לאת מוכנה הרוקיסטי והצעקני. כמה אמוציות דנה מוציאה בשיר הזה!!! אני לא יודע אם השיר הזה יהפוך ללהיט, אך בהחלט יש לו פוטנציאל להיות כזה. המוסיקה אומנם רוקיסטית ודי צעקנית אך גם מקפיצה. אני כבר מדמיין את דנה בהופעות שרה את השיר הזה כאשר היא שוברת גיטרות.... חחחחח דובר רבות על הסינגל הזה, האם נכון או לא נכון להוציא אותו לרדיו ואני חושב שהשיר לא כזה נורא כמו שניסו לומר. אני בהחלט חושב שאחרי LOVE BOY צריך סינגל מעט אחר, שונה. בשיר הזה דנה מראה צדדים אחרים ופן אחר ומוכיחה לכולם שהיא יכולה לשיר הכל: ערבית, פופ, מזרחית, רוק, אנגלית, צרפתית ומה לא... אז חברים, נאחל לדנה הרבה הרבה הצלחה עם הסינגל השלישי וכמובן, בהצלחה רבה וגדולה עם הדיסק החדש.

שני32889

New member
שיר יפה ושונה אני אהבתי!

אבל אני מקווה שגם ברדיו יאהבו אותו כי הוא פחות קליט כזה....

dandan 23

New member
שיר רוק מיוחד ושונה.

בתור אחד שממש לא יכול לסבול מוזיקת רוק פחדתי מאוד מהסינגל הזה. השמיעה הראשונה הורידה לי את החשש- ראיתי שמדובר בשיר רוק עם מוטיבים של פופ דנה. נכון, לא הטעם המוסיקלי שאני באופן אישי מעדיף, אבל אחרי מספר האזנות- התחברתי לשיר. שמח מאוד שדנה נוגעת בתחומים שונים, חלקם חדשים- ושמח שהטקסט של השיר הזה עוזר לה לפרוק קיטור על אותם "נשמות טהורות" שתמיד מחכים לה בפינה.

אני הכי הכי הכי אבל הכייייי שמח.. ש...

שני אהבה את השיר הזה.. בדרך כלל היא מחוברת להרמות וכאלה.. אם היא אוהבת את זה אז.. דנה באמת שיחקה אותה עם השיר ואני לא אומר את זה סתם.. חחחחחח שני כפרה עלייך חולעעעעעעעעעעעע עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךך ומה לאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!

lee 86

New member
שיר מעניין ../images/Emo66.gif

אחרי ששמעתי מה רוב חברי הפורום חושבים על השיר ציפיתי לגרוע מכל ולשמחתי השיר לא רע כמו שרובכם אמרתם... זה נכון שהוא לא כ"כ קליט ולא כ"כ ממשיך את הגל של לאב בוי אבל זה אחלה שיר! ההפקה מאוד עדכנית! ממש המילה האחרונה בעולם הפופ (ע"ע קלי קלארקסון, גירלס אלאוד וחברותיהן...). תרשו לי להעמיד אתכם על טעותכם, הסאונד אולי יותר מסיבי מבשירים אחרים של דנה אבל לא מדובר כאן בשיר רוק אלא בפופ וכזה כמו ששולט עכשיו במצעדים בעולם ורק על זה דנה צריכה לקבל ח"ח ענקי! אז זה אולי לא לאב בוי מס' 2 אבל זה בהחלט מראה על שינוי אישיותי מבחינה מוזיקלית ובעיניי זה מבורך!!!

giladgg

New member
שיר חמוד מאוד, אבל עוצר את התאוצה שדנה צברה..

הוא לא מתאים להיות סינגל...

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifמה אתם רוצים? שיר נהדר!

פסדר, ייקח כמה פעמים לשים אותו ברדיו כדי שיתלהבו ממנו יותר. אבל הוא סבבה דווקא. בסוף, זה עניין של טעם

yanivm1

New member
שלום לכולם מפלורידה ../images/Emo13.gif שמעתי עכשיו את השיר

לראונה. ומהשמיעה הראשונה התאהבתי. גם הלחן, גם המילים. פשוט שיר יפה, קליט מתוחכם. סגנון אחר ממה שהכרנו את דנה. אני פשוט בהלם מהאיכויות של דנה באלבום הזה. אין לי מילים.

מילים ממש מתאימות לתקופה של דנה

הלחן לא הסטרי אני מקווה שדנה יודעת מה היא עושה כנראה הכול בכוונה להראות לכולם מה היא באמת שווה יש הרבה אנשים שאוהבים רוק בקרוב יהיה סינגל נוסף ואז כל אלה "שמחכים לה בפינה" ישתקו

SinPancito

New member
קודם כל אני לא רוצה להיות "broken record"

בהשמיעה הראשונה חשבתי שהמוזיקה בשיר לא משהו משהו, יותר מדי פשוט, אבל אחרי שהקשבתי לשיר עוד פעם החלטתי שלדעתי זה לא שיר נורא. אני אוהב איך יש לדנה את האומץ לעשות משהו חדש בסגנון שהיא לא משתמשת בו כל הזמן. במקום משהו בטוח, היא לקחה את הצ'נס בסגנון אחר. זה למה אני מת עליה, וזה גם למה היא לא אמנית משעממת. אני גם חושב שהגיטרה הרוק זה רק עוזר למסר ורגש האנרגיה במילים. כל הכבוד לדנה לעשות משהו מאוד שונה! זה משהו יותר מדי נדיר בעולם המוזיקה עכשיו. בסיכום אני חושב שהמסר בשיר זה מה שחשוב. השיר, זה סביב את המילים, המילים הם לא "fluff" מסביב את המוזיקה ואין בעיה עם זה. אבל, אני חושב שעדיין לשיר חסר משהו. לא יודע בדיוק מה זה, אבל אם היה לשיר את זה, יהיה שיר להיט! חוץ מזה נהנתי מאוד מהסינגל השלישי.

למעלה