בלאט :-\

sh53

New member
בהקשר למה שקרה

את יכולה לספר על תנועות הגוף שלך באותו זמן? מה לגבי נכונות שלך לעשות דברים למענו במרץ ועם חיוך? יכול להיות כאן טריגר ושיתוף פעולה כמובן, איך התנהגת? מה עשית (ויייי אני עוצרת את עצמי עכשיו כי אני לא יודעת מה לעשות עם המשך המשפט, אני משתפת אותך במחשבות שלי כי אני לא יודעת ואני מתלבטת- אפשר לשאול אותך מה עשית באותו רגע? לא יודעת אם אני עוברת קווים אדומים ואם זה לא טריגר נוראי ואיום מבחינתך).

sh53

New member
שכחתי לשאול כמה דברים חשובים

1. בן כמה הוא? 2. מה הוא היה בשבילך? (הכיוון שלי הוא בענין סמכות - בן משפחה מכובד במשפחה? בוס בתפקיד כלשהו?).

ToryMaster

New member
אמ אענה ביחד

אני לא יכולה לספר לך כלום על מה שקרה אז, זה מעורפל לי לגמרי. אבל למיטב ידיעתי לא עשיתי כלום. את יודעת, לא שיתפתי פעולה במיוחד אבל גם לא התנגדתי. עכשיו הוא צריך להיות בן 19, אני חושבת. משרת עם מי שהיה החבר הכי טוב שלי. כן, הממ, הוא היה החבר (boyfriend) הראשון שלי.

sh53

New member
ממשיכה

האם לדעתך בחור שנמצא עם בחורה, הוא יוזם פעולות כלשהן ו"במצב הזה" מצד אחד הבחורה לא אומרת "לא" ולא מתנגדת, אבל מצד שני היא גם לא משתפת איתו פעולה. האם לדעתך הבחור צריך להמשיך במעשיו? האם לדעתך מתפקידו של בחור לשים לב מה קורה עם הבחורה שנמצאת איתו ולדאוג לה שיהיה לה טוב? האם התשובה שלך תשתנה אם מדובר אצל אנשים אחרים ובאופן כללי (מקרה א') ואם מדובר בך (מקרה ב')?

ToryMaster

New member
ובכן

בעיקרון, אני חושבת שאם הבחור שם לב לזה שהיא לא ממש משתפת פעולה [ורצוי שישים לב] כדאי שיפסיק או לפחות ישאל מה קורה.

sh53

New member
בענין הבחור

בחור שלא שם לב למה שקורה עם הבחורה שאיתו לפי דעתך זה נותן לו "תעודת הוקרה" שהוא בסדר? לפי דעתך הוא יכול להתחבא מאחורי משפט כמו "לא שמתי לב לבחורה ומה שקורה איתה"?

sh53

New member
ומה בענין הנרתיק?

האם לדעתך בחורה שלא "בראש" שלה, היא רטובה כמו בחורה שבא לה?

sh53

New member
הנרתיק יבש ולכן ממליצים להשתמש

בחומרי סיכה. אם משתמשים בחומרי סיכה במצב כזה - הגבר יכול לדעת בכל זאת שהאישה לא מעוניינת אם היא לא מלטפת אותו, אם היא לא אומרת לו דברים נחמדים באוזן, אם היא שותקת, אם גופה מאובן (כמו אבן ולא נע). מה דעתך על כך? את מסכימה איתי? ד"א אמרת שהוא היום כבן 19, בן כמה הוא היה בזמן האירוע או לפני כמה שנים זה היה? אני שואלת את זה כדי לבדוק את הידע שלו לעומת הידע שלך.

ToryMaster

New member
מרץ שנה שעברה.

יום ההולדת שלו חל ביוני, זה אומר שהוא היה ממש לקראת 18.

sh53

New member
לפי דעתי יש הבדל בין

בחור בן 18 ונערה בת 16 מבחינת הבגרות של שניהם, מה דעתך על כך?

sh53

New member
אני חושבת עוד משהו

שאם גבר נכנס עם אישה למיטה, הוא צריך לדאוג לה ולהיות קשוב לצרכיה ולרגשותיה, כי אחרת אם לא איכפת לו ממנה אז הוא יכול לשלם כסף למישהי ולקבל שירות עבור זה שהוא לא חייב להתחשב ולדאוג לבחורה שאיתו. אם הוא נכנס למיטה עם מישהי - הוא צריך לקחת אחריות לדאוג גם לה. מאז השרשור הזה - משהו השתנה בגישה שלך? האם הוא עזר לך (אפילו קצת)? עדיין חושבת שאת לא בסדר? אם כן - אשמח אם תפרטי ונמשיך לדבר על זה.

sh53

New member
אולי את זקוקה לעזרה מקצועית?

יכול להיות שכמה שאנסה לעזור לך זה לא יילך, כי בכל זאת לאדם מקצועי יש יותר כלים וידע להגיע אלייך? מה דעתך על כך? ניסית ללכת לגורם מקצועי בשביל עצמך ולמענך?

למעלה