בלוג הסדרות החוקי נסגר

בלוג הסדרות החוקי נסגר

מישהי יודעת מה קרה? ??? אם יש לכם אתרים חליפיים , אשמח לקבלם במסר אישי. תודה.

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה אני יעשה עכשיו? כול הסדרות שאני אוהבת אבל לא רציתי להוריד ראיתי משם :'(

כן, גמני חטפתי שוק!

לא היה שום הסבר והם סגרו את הרשומות לתגובות, אז גם אי אפשר לדעת. יש לי 2 השערות: או שהם עשו יותר מדי כסף ונמאס לתפוז לשלם להם(היו להם כ -7 מיליון כניסות!!) או שפרצו להם לאתר או משהו כזה.. כך או כך אני מזה בדכאון, כבר בניתי על מחר לראות גם יומני הערפד, וגם האנטומיה של גריי.

TwilightFan

New member
אם את מתכוונת לבלוג של series master

אז הוא ממש ממש לא חוקי... מה גורם לך לחשוב שהוא כן?

כן אליו התכוונתי

משום שהם בסה"כ נותנים לינקים לאתר של הצפייה הישירה . גם תפוז מאשר לינקים, ולא העברה ישירה.

TwilightFan

New member
מה???

סה"כ נותנים לינקים?? זאת עבירה על החוק
הוא גם זה שמעלה את התכנים לאתר megavideo, ככה ש'נתינת לינקים' היא בכל מקרה לא העבירה היחידה שלהם... מן הסתם זאת גם הסיבה שהם נסגרו.. בגלל שהאתר גדל כ"כ תפוז כבר לא יכל להתעלם מה'פשע' שרץ לו בחצר האחורית וחייב אותו לסגור. אופציה נוספת היא שבעל הבלוג קיבל איום לתביעה והעדיף לסגת, לסגור את הבלוג, ולהימנע מעימות משפטי. (משערת).

עד כמה שאני יודעת

לתת לינקים לאתר אחר, בתפוז זה חוקי. להעלות באופן ישיר-לא חוקי. הם גם מעלים את התכנים?? את בטוחה?? נראה לי שאת צודקת ושמישו כנראה איים עליהם בתביעה או משו כזה.

TwilightFan

New member
זה לא חוקי...

גם בתפוז זה לא ממש חוקי (אישית אני יודעת שבפורום האנטומיה של גריי, אין מצב שתמצאי איזכור לנושא הזה... פה קצת יותר פתוחים לגבי הנושא, זה לא בהכרח אומר שזה חוקי) ואם תקראי את התקנון של תפוז תראי שמהרגע שאת משתמשת באחד מהשירותים שלו, הוא מסיר מעצמו את כל האחריות וזורק אותה עלייך. אני לא בטוחה ב100% שהם מעלים את התכנים, אבל זה נראה לי הגיוני כיוון שהם תמיד הראשונים ברשת שמעלים את הפרקים לצפייה ישירה, וגם כי (עד כמה שזכור לי) יש קרדיט לבלוג שלו בתחילת הכתוביות.

מן הסתם את צודקת../images/Emo140.gif

התקנון של תפוז השתנה לפי חוקי זכויות יוצרים. אני מניחה שאת יודעת טוב ממני . אבל לא זכור לי שראיתי קרדיט לבלוג שלהם.

ולגבי הפורום של GA

מפחיד להיכנס לשם, מאיימים עליך במכות על הודעת הפתיחה....חחחחחחחחחחחחחח

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח זה בסדר.. נל לא ממש במצב של

לאיים [המנהלת של פורום GA] היא פיזית פיצית ולא נראית חזקה במיוחד חח

nogaash

New member
ממש לא נכון

באתר WNET זה מופיע ראשון. תכל'ס לא ברור מדוע נסגר הבלוג הזה.. יש עוד מלא בלוגים בתפוז שמעלים סדרות וסרטים בצפייה ישירה, אם סגרו אותו אז היו צריכים לסגור את כולם.. לי נראה הזוי כל הקטע, גם מלא חבר'ה כתבו לו בכרטיס האישי שלו והוא לא הגיב.. כנראה עוד כמה ימים נדע, זה הכל עוד טרי מדיי..

../images/Emo60.gifאני זוכרת ששמו את זה בדף הראשי של תפוז

והרבה אנשים התלוננו להנהלת תפוז שזה מפריע להם לראות את זה שלמעשה זה לא חוקי.

nogaash

New member
לדעתי לא תפוז סגרו לו את הבלוג..

קרה משהו אחר.. או אפילו משהו אישי.. לא נדע עד שהוא לא יגיב לכל הכותבים לו..

למעלה