בלוג הסדרות החוקי נסגר

TwilightFan

New member
תיאורטית נכון, אבל בת'כלס ממש לא

לארגן קישור לאימיול לוקח דקות ספורות, זו הסיבה שהם מעלים ראשונים. (וגם אז אין טעם להוריד מייד, אלא לחכות שעה+ עד שיהיו מקורות). אבל בכל מקרה, הורדה באימיול היא דרך עתיקה וממש לא נוחה ביחס להורדה ישירה, בגלל זה בכלל לא החשבתי אותו מלכתחילה... ולגבי קישורי ההורדה / צפייה ישירה שלהם: חוץ מאחד, כולם לקוחים מאתרים אחרים כמו iDown (שהוא הראשון שמעלה לרשת להורדה ישירה, ואחרי שעה בערך לצפייה ישירה) והם העלו אותם 4 שעות אחרי הקישור לאימיול!!! (ושלוש שעות אחרי iDown)
נסכם זאת כך: הראשון באימיול - שלדעתי ממש לא שימושי אבל נגיד - wnet הראשון בהורדה ישירה - iDown הראשון בצפייה ישירה - series master (ומקום שני iDown)

nogaash

New member
סלחי לי אבל series master ממש לא היה הראשון

בצפייה ישירה, הרבה פעמים יצא לי לחכות לפרק מסויים עם תרגום בבלוג שלו וכשנכנסתי ל WNET הפרק המתורגם כבר היה שם בצפייה ישירה... אני יכולה להגיד ש WNET ממש השתפרו בזמן האחרון, יש שם את אלירן גוזלן והצוות שלו שהם מדהימים ומביאים את כל הסדרות החמות מתורגמים לרשת בכלום זמן... אני כמעט בטוחה ש series master היה לוקח משם את הקישורים, כי תמיד הקישור היה מופיע אצלו אחרי שראיתי כבר את הפרקים דרך WNET בצפייה ישירה. את הבלוג של series master גיליתי יחסית מאוחר.. רק לפני כמה חודשים ובו השתמשתי בעיקר כדי לצפות בעונות ראשונות של סדרות שאהבתי והתגעגעתי כמו על טבעי למשל... אצלו גם גיליתי את האנטומיה של גריי ברגע של שיעמום ואת גליי, בגלל זה עצוב לי שהוא נסגר. אבל ממש אי אפשר להגיד עליו שהוא הראשון ברשת בצפייה ישירה.

TwilightFan

New member
אבללל

wnet לוקח את קישורי הצפייה ישירה מ iDown !! לא איכפת לי מי קודם, series master או wnet, אני רק רוצה להדגיש את הנקודה ש wnet לוקח את קישורי ההורדה והצפייה ישירה מאתרים אחרים, במקרה הזה iDown... שהם האתר הראשון שנותנים קישור להורדה ישירה (וגם צפייה ישירה, לפי מה שאת אומרת). אז לא מגיע לו קרדיט על זה.

nogaash

New member
לא בטוחה שמה שאת אומרת זה נכון

אולי הם לוקחים משם את הקישורים לפרקים הלא מתורגמים... כי אני יודעת שהצוות של אלירן גוזלן למשל מתרגמים את הסדרות והסרטים ואז מעלים אותם ל WNET והם עושים את זה במהירות הבזק!

TwilightFan

New member
יש שם קישור אחד

שבאמת קודד, תורגם והועלה ע"י אלירן גוזלן (ואנשיו) כל השאר לקוח מ iDown ואתרים דומים (כגון הורדות.נט). חתום ובדוק.

../images/Emo207.gif

בגלל שהשרשור לא קופץ: הזוכה בתמונת השבוע היא.... שתיקה אחרונה
(מעיין נכון?) דיימון

jasika siton

New member
בדיוק ראיתי אתתתת זה!

ואי איך התאכזבתי, הייתי רואה שם גם גוסיפ גירל /: לדעתי זה בגלל שלפני כמה זמן מישהי פרסמה את זה פה ובטח בעוד פורומים, ועל פי חוקי תפוז אסור לדבר על דברים כאלה בפורומים. איזה עצבים, עכשיו כל פרק להורידדדדד ושנה עד שמעלים לשם.

NoAmItA ChAn

New member
גם לי הוא היה מאוד נוח

אבל אפשר למצוא עוד מקומות. למשל, את "יומני הערפד" אפשר לראות דרך אתרים אחרים בצפייה ישירה. זה לא כזה מאורגן, אבל אפשר להסתדר.

nogaash

New member
בוודאי.. אני למשל חזרתי למקום בו גיליתי

את יומני הערפד.. האתר WNET, מאוד נוח לשימוש והם התחילו להביא גם ישירות קישורים למגה וידאו וקישורים להורדות ישירות מעבר לקישורים לאימיול, ובנוסף הם מתרגמים לפני כולם את הפרקים, ולא רק של יומני הערפד, הם מביאים את הסדרות החדישות בקצב של ארה"ב ויש להם מאגר סרטים אדיר בתרגום עברי מובנה. בקיצור.. מומלץ בחום

nogaash

New member
תודה... ../images/Emo13.gif

אבל את היחידה.. פדיחות.. מסתבר שהוא לא היה כזה נחוץ לאנשים...

יש עוד שתמכו

לדעתי, צריך להפנות לשם מפורומים נוספים ששם יכול להיות קהל יעד פוטינציאלי לבלוג, כמו דם אמיתי , אחת שיודעת , גלי וכו' ( אל תכתבי בפורום של GA, כי שם ירביצו לך...
רק על עצם איזכור הבלוג...)

TwilightFan

New member
דיייייייייייייייייייי

אל תפחידי אנשים להצטרף אלינו לפורום

חחח אני רואה שלקחת קשה את פורום GA

אף אחד לא ירביץ לה שם (לפחות לא חזק
) די זה פורום מהמם ואני אוהבת אותו :(

למעלה