בלוג הסדרות החוקי נסגר

ketrina

New member
עצה יעילה: תעשו חיפוש בגוגל על הפרק ספציפית

אני לא שומרת אתרי צפייה ישירה במועדפים, הרבה יותר פשוט לכתוב בגוגל :יומני הערפד עונה 2 פרק 7, אפשר להוסיף צפייה ישירה, אפשר להוסיף עם תרגום. יש תוצאות כבר בשישי בבוקר, אם חיפשתם קודם-תחפשו באנגלית,יש תוצאות כבר באמצע הלילה :)))

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהעלו את הנושא בפורום מנהלים...

לפני כמה זמן.. כנראה שמאז החליטו לעשות משהו בנידון או שסוף סוף קיבלו תשובה חד משמעית בנושא הפרת זכויות היוצרים [כי אכן לא ברור איפה עובר הקו] עם כל הבאסה שבעניין, זה לא שאין מלא אתרים אחרים שאינם בתפוז שאפשר להשתמש בהם. ולמען האמת זה קצת הזוי שבפורומים דואגים שנקפיד שלא *ידברו* אפילו על הורדות לא חוקיות ובבלוגים אפשרו פריצות שכזו. תפוז צריכה לשמור על אחידות ב"אכיפת" החוק.

../images/Emo45.gif בדיוק!

יש כ"כ הרבה בלוגים של צפייה ישירה, אז למה דווקא אותו???

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהוא היה עם הכי הרבה כניסות

והכי מדובר ובגלל זה הוא נשאר בתודעה ובנושאי השיחה. ולכן הוא היה הראשון ללכת. הם רוב הסיכויים יגיעו גם אל האחרים עם הזמן.. ואם יש כל כך הרבה אחרים, אז למה את בוכה דווקא עליו? תעברי לאחד אחר. עד שגם עליו יעלו. בסופו של דבר תמצאי מקור שהוא לא בלוג של תפוז ותיפתר לך הבעיה

כי

הוא היה הכי מסודר והכי אמין. הנה נכנסתי עכשיו לבלוג אחר,(כניסה 1) שעאלק יש לו את אותן סדרות שאני צופה בהן, חלון אחד מביא אותך לסדרות מח"ל(הרוויח כניסה 2) עוד חלון- הסדרה שרציתי- עכשיו תבחרי עונה ( כניסה3 ) וכשלחצתי סו"ס על הכפתור המיוחל, (כניסה 4)קיבלתי הודעה שהוידאו הוסר..
אבל מה בעל הבלוג קיבל 4 כניסות בזכותי... ואצל המאסטר זה לא היה קורה! הוא היה הכי אמין!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifמה אכפת לך כמה כניסות הוא מקבל?

זה עולה לך כסף? וכן, זה לא נוח, אבל מה לעשות שלעשות דברים בצורה לא חוקית לא תמיד נוח.. ולא שאני מתחסדת או משהו, אני גם צופה לא חוקית.. אבל אני מבינה לגמרי למה מקשים עלינו ולמה הורידו את הבלוג שלו.

ממש לא אכפת לי מהכסף

זה הכסף של תפוז... מה שחורה לי שהם "כאילו" מספקים את הסחורה, ולא מספקים כלום, ובדרך הרוויחו 4 כניסות. מה הבעיה לשים הודעה כבר בעמוד הסדרות שהפרק הזה והזה לא עולה... אני בעד צדק. אם זה לא חוקי, אדרבא שיורידו את כולם. שלא יעשו איפא ואיפא.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאין להם שום אג'נדה אישית..

וזה לא עניין של אפליות.. היה מאוד קל להגיע אליו ובגלל זה הוא הלך ראשון.. האחרים יגיעו גם אני מאמינה.. ומבחינתך אני לא מבינה למה כלכך חשוב לך שיפילו את האחרים בדרך. עדיף לך שלא יעלו עליהם כדי שתוכלי להנות מהם בעצמך..

אז זהו שלא

צדק צריך לא רק להראות, אלא גם להיעשות. אני בינתיים מסתדרת...............תודה לאל על החבר גוגל

למעלה