טעמתי. כמה בודדים.
עד כמה שאני זוכר, שזה לא הרבה, אלו היו פרלינים לא מרשימים בלשון המעטה. אולי לא מגעילים כמו אלו של רוי, אבל בהחלט לא מתקרבים בטעם לשום מוצר ראוי. השוקולד בו היא משתמשת לא טעים במיוחד (ניחוש שלי - קליבו, ולא מהסטנדרט הגבוה), המילויים חסרי מעוף, ושום דבר לא השאיר זכרון או היה, כמו שאומרים בלעז, משהו לכתוב עליו הביתה.
אבל אולי אני לא הוגן. בהזדמנות אני אעצור בדוכן שלה, אקח כמה דגימות, ואעדכן.
אגב, רציתי לעשות את זה לפני כמה שבועות עם "רוי שוקולד". קניתי אצלו מספר פרלינים, וטעמתי. עכשיו, בדרך כלל אני לא ביישן, ולא חושש להגיד את דעתי אם משהו לא מוצא חן בעיני, אבל במקרה הזה היה לי לא נעים, כי לא יכולתי לגייס אפילו מילה אחת טובה על התוצרת שלו. לראייה -- חצי מהפרלינים (כלומר חצי מכל פרלין) הלך לפח. פשוט דוחה. ומה שהכי פסיכי בכל הקטע הזה, זה שיש לבחור חנות גדולה ביד חרוצים, בה הוא מוכר ביוקר שוקולדים איומים, וכמה מטרים משם יש את השוקולטרי של איקה. הבדל של שמים וארץ.