בלוג TV הנימפומנית

The Commentator

New member
בלוג TV הנימפומנית

הודעה זו מיועדת למנהלי בלוג TV אני עו"ד במקצועיץ ביקרתי בבלוג המכונה ,הנימפומנית. מודבר בבחורה שלדבריה עברה מספר אונסים ומנוצלת על ידי המשתתיפ באתר. לטעמי, אין מקום לאפשר ניצול של בחורה במצבה. הבעיה אינה בפורנוגרפיה - אלא בניצול של אדם במצב קשה - ניצול המקביל לפי הגדרות החוק לאונס. אני קורא לכם להפסיק את השידור באתר. בברכה,

ניצול אדם במצוקה

לצערנו יש גולשים המשתמשים בפלטפורמה המוצגת על מנת לנצל גולשים ומשדרים. אנו עושים כל מאמץ על מנת למנוע ניצול כפי שאתה מתאר באמצעות כוח הניטור שהקמנו (blog police). יש לציין כי למיטב ידיעתנו אין כאן עבירה על החוק במדינת ישראל.

The Commentator

New member
חשד לעברות פליליות חמורות באתר תפוז

מכתב פתוח לכבוד מנכ"ל תפוז (והגולשים באתר): עובקים אנו בדיני נפשות. בהמשך לפנייתי מיום 9.2.2004, ולאור עמדתכם בהודעה מיום 11.02.04 מוצא אני לנכון להעלות על הכתב את הדברים הבאים: סעיף 348(א) לחוק העונשין, שכותרתו מעשה מגונה, קובע: "העושה מעשה מגונה באדם באחת הנסיבות המנויות בסעיף 345(א)(2) עד (5), בשינויים המחוייבים, דינו - מאסר שבע שנים." סעיף 345(א)(5) מתייחס מגדיר את אחת הנסיבות: "תוך ניצול היותה חולת נפש או לקויה בשכלה, אם בשל מחלתה או בשל הליקוי בשכלה לא היתה הסכמתה לבעילה הסכמה חופשית." סעיף 350 לחוק העונשין קובע: "לענין עבירה לפי סימן זה, אחת היא אם העושה עשה את המעשה או גרם שהמעשה ייעשה בו או באדם אחר." שילוב הסעיפים הנ"ל מוביל למסקנה הברורה, שאדם אשר גורם לאדם אחר לבצע מעשה מגונה (גם אם אותו אדם אחר מבצע את המעשה המגונה בעצמו), כאשר ידוע כי מתקיימות הנסיבות האמורות בסעיף 345(א)(5) לעיל, מבצע עבירה פלילית חמורה שדינה מאסר עד שבע שנים ולכל הפחות רבע מתקופה זו. אין לי ספק שבמידה וקבוצת אנשים היתה מקיפה במעגל בחורה במצב נפשי קשה ומבקשת ממנה פעם אחר פעם לבצע בעצמה מעשים הנופלים לגדר הגדרת מעשה מגונה הדבר היה מהווה עבירה פלילית. העובדה שהדבר נעשה באמצעות האינטרנט אינה מפחיתה מחומרת המעשה או מפליליותו. לפיכך, האנשים אשר כפי שאף אתם מכירים מנצלים מינית גולשים ומשדרים עוברים בנסיבות מסוימות על חוקי מדינת ישראל, ולא כפי האמור בהודעתכם, שאף היא חמורה לכשעצמה, שכן יש בה כדי להטעות את אותם גולשים לחשוב שמעשיהם הם בהתאם לחוק. בנוסף, לטעמי, האחריות המוטלת על חברת 'תפוז' גדולה יותר מזו שעולה ממכתבכם. במצב הקיים כעת, בו חברת תפוז יודעת על קיומו של ניצול מיני המהווה עבירה (כפי שעולה מהודעתכם), וממשיכה לספק את הפלטפורמה שמשמשת לביצוע העבירה, מתעורר חשד לסיוע בפלילים (סיוע המהווה בפני עצמו עבירה לפי חוק העונשין). הצבת 'משטרת המתנדבים' אין די בה כאשר מדובר בחשד לביצוע עבירות פליליות חמורות. להפך, היא רק מעידה כאלך עדים על המודעות של חברת תפוז לעבירות החמורות המתרחשות או עלולות להתרחש באתר. אודה להתייחסותכם בהקדם באשר לצעדים שבכוונתכם לנקוט על מנת להפסיק תופעה חמורה זו בכלל, ובתכנית המכונה 'הנימפומנית בע"מ' בפרט. בברכה, The Commentator

The Commentator

New member
חשד לעברות פליליות חמורות באתר תפוז

מכתב פתוח לכבוד מנכ"ל תפוז (והגולשים באתר): מכתב זה עוסק בדיני נפשות ולא בשאלות משפטיות טכניות. בהמשך לפנייתי לחברת תפוז מיום 9.2.2004, ולאור עמדתם חברת תפוז בהודעה מיום 11.02.04 מוצא אני לנכון להעלות על הכתב את הדברים הבאים: סעיף 348(א) לחוק העונשין, שכותרתו מעשה מגונה, קובע: "העושה מעשה מגונה באדם באחת הנסיבות המנויות בסעיף 345(א)(2) עד (5), בשינויים המחוייבים, דינו - מאסר שבע שנים." סעיף 345(א)(5) לחוק העונשין מגדיר את אחת הנסיבות האמורות: "תוך ניצול היותה חולת נפש או לקויה בשכלה, אם בשל מחלתה או בשל הליקוי בשכלה לא היתה הסכמתה לבעילה הסכמה חופשית." סעיף 350 לחוק העונשין קובע: "לענין עבירה לפי סימן זה, אחת היא אם העושה עשה את המעשה או גרם שהמעשה ייעשה בו או באדם אחר." שילוב הסעיפים הנ"ל מוביל למסקנה הברורה, שאדם אשר גורם לאדם אחר לבצע מעשה מגונה (גם אם אותו אדם אחר מבצע את המעשה המגונה בעצמו), כאשר ידוע לו כי מתקיימות הנסיבות האמורות בסעיף 345(א)(5) לעיל, מבצע עבירה פלילית חמורה שדינה מאסר עד שבע שנים ולכל הפחות רבע מתקופה זו. אין לי ספק שבמידה וקבוצת אנשים היתה מקיפה במעגל בחורה במצב נפשי קשה ומבקשת ממנה פעם אחר פעם לבצע בעצמה מעשים הנופלים לגדר הגדרת מעשה מגונה הדבר היה מהווה עבירה פלילית. העובדה שהדבר נעשה באמצעות האינטרנט אינה מפחיתה מחומרת המעשה או מפליליותו. לפיכך, האנשים אשר כפי שאף אתם מכירים בהודעתכם "מנצלים מינית גולשים ומשדרים" עוברים בנסיבות מסוימות על חוקי מדינת ישראל, ולא כפי האמור בהודעתכם. הודעתכם בה אתם טוענים כי אינכם סבורים שמדובר במעשים פליליים אף היא חמורה לכשעצמה, שכן יש בה כדי להטעות את אותם גולשים עבריינים לחשוב שמעשיהם הם בהתאם לחוק. בנוסף, לטעמי, האחריות המוטלת על חברת 'תפוז' גדולה יותר מזו שעולה מהודעתכם. במצב הקיים כעת, בו חברת תפוז יודעת על קיומו של ניצול מיני המהווה עבירה (כפי שעולה מהודעתכם), וממשיכה לספק את הפלטפורמה שמשמשת לביצוע העבירה, מתעורר חשד לסיוע בפלילים (סיוע המהווה בפני עצמו עבירה לפי חוק העונשין). הצבת 'משטרת המתנדבים' אין די בה כאשר מדובר בחשד לביצוע עבירות פליליות חמורות. להפך, היא רק מעידה כאלף עדים על המודעות של חברת תפוז לעבירות החמורות המתרחשות או עלולות להתרחש באתר. אודה להתייחסותכם בהקדם באשר לצעדים שבכוונתכם לנקוט על מנת להפסיק תופעה חמורה זו בכלל, ובתכנית המכונה 'הנימפומנית בע"מ' בפרט. בברכה, The Commentator

לערב את משטרת ישראל...

אני מציע לערב מיידית את משטרת ישראל.....לא את משטרת הבלוגים..... לפנות בבקשה לחקירה למטה הארצי ולבקש חקירה מקפת..... אם אכן מבוצעות עבירות פליליות לכאורה=חובה לדווח....ואם אנשי תפוז לא עושים זאת=אז מי שיודע או ראה = שיעשה זאת מייד....רק לכתוב מכתב לתפוז לא מספיק.....מי שראה או שמע או יודע=אז לדווח.... כולנו גברים.....כולנו חרמנים......אבל זה לא התוכנית של חיים הכט =יצאת צדיק....וגם לא התכנית "יצאת חרמן....." אם באמת יש חשד לעבירות פליליות= אנשי תפוז אמורים להפסיק מיידית.....רייטינג זה דבר יפה...אבל לא כאשר יש חשד ולו הקל שבקלים לעבירות פליליות....אני מציע למי שראה או שמע לערב את משטרת ישראל....המשטרה האמיתית שלנו....לא משטרת הבלוגים....אני אולי הייתי מכנה אותה "משטרת הבלופים...."...ואני מקווה שלא יפסלו מכתב זה לשידור....ולא יסתמו פיות....ולא יעיפו אותי מאיזה חדר בגלל ביקורת..... אז לעבודה=למי שראה....ולבקש חקירה משטרתית אמיתית....אני סומך על משטרת ישראל....לא על משטרת הבלוגים... שפן של הצאט 11.2.2004

עידו 27

New member
The Commentator קשקשן ומתחזה

נראה לכם הגיוני שעורך דין יכתוב תגובה קטנונית וקנטרנית שכזו בשעה 03:25 לפנות בוקר?!!! וברור לכל שהתגובה הנוספת בשעות הצהריים נכתבה מיד לאחר שהקשקשן הזה התעורר. אני לא מחדש לאיש לגבי העובדה שעורך דין עובד מהבוקר עד הלילה והוא לבטח לא מעביר לילות לבנים ומתעורר לו בשעות הצהריים. וגם אם מדובר בעורך דין, אין ספק שמדובר בעורך דין כושל ו/או מובטל (מי אמר "משועמם מהחיים"?). לגופו של הקשקוש, הרי שהפרשנות של אותו קשקשן מופרכת וחסרת כל בסיס - רק מוח מעוות במיוחד יסיק כי יסודות העבירה מתקיימים בעניינינו. הכיצד הקשקשן מרהיב עוז וטוען כי מדובר בניצול חולת נפש או לקויה בשכלה שאין תוקף להסכמתה?!! פשוט חוצפה - ברור לכל וכל (חוץ מלאותם אנשים מסכנים, פרמיטיבים, בעלי דעות קדומות) שהגברת הנכבדה מודעת היטב למעשיה. ולא זו בלבד אלא שהקשקשן מדבר על "מסקנה ברורה"... צריך להבין מהיכן כל הקשקוש הזה נובע - ההנחה של החצוף אומרת, שכל בחורה שנאנסה בילדותה אך הפכה בבגרותה לאישה המנהלת חיי סקס מתירנים - היא חולת נפש או לוקה בשכלה. אתה באמת לא נורמלי, וכנראה שהנושא של מחלת נפש או ליקוי שיכלי בהחלט רלוונטי אבל אך ורק לגבייך. כנראה שלשיטתך, בחורה שנאנסה בילדותה אמורה להיות אישה דכאונית, מופנמת ובעלת יצר מיני מסורס. חבל שאתה לא מסוגל להתנתק מדעותייך הקדומות, היה נחמד מצידך לפרגן לגברת, שהצליחה להימלט מסף התהום, סף שבו אתה כנראה היית מתרסק. ולסיום - אם אתה העזת לדרוש תגובה - הגיע הזמן לדרוש ממך התנצלות - למערכת תפוז, לגברת הנכבדה ולכל הגולשים שנהנים ממה שהפלטפורמה (...) החדשה והנהדרת הזו מספקת להם.

The Commentator

New member
תגובה לעידו

מדבריך אני מבין שאתה ודאי עו"ד או סטודנט למשפטים. כפי שודאי תשים לב, מכתבי השני עוסק בסוגיה הכללית ולא בעניין האתר הספציפי. המכתב פורסם בנפרד מהמכתב הראשון והועבר על ידי מנהלי הפורום תחת המכתב הראשון, ככל הנראה מכיוון שלטעמם הם עוסקים באותו בנושא. כפי שכבר ציינתי, אף אני תומך בהצעה להסיר את המכתב הראשון מהאתר, ולמקד את הדיון בסוגיה הכללית. אשוב ואבהיר, כפי שכבר הבהרתי קודם - אין לי כל מידע ייחודי באשר למצבה הנפשי של המשדרת באתר. הרושם שנוצר אצלי מצפיה באתר, מדברי בעלת התכנית במהלך התכנית, ומהאמור בבלוג שלה הוא שיש מקום לבדוק את הנושא הספציפי, שכן אצלי לפחות התעוררה תחושה קשה של ניצול. מי שמנסה להציג את דבריי כאילו הם קובעים איזושהי קביעה מדעית לגבי מצבה הנפשי של בעלת האתר טועה. על כל פנים, ככל שנוצר רושם כזה אני בהחלט מצטער על כך, ואשמח להבהיר זאת בכל עת, ולהתנצל בפני כל מי שנפגע מכך, ןבפרט בפני בעלת האתר. על כל פנים, אני עומד על דעתי שבנסיבות האמורות יש מקום לבדוק את הנושא, והייתי מעדיף, כפי שהציעו מספר מגיבים, שהדיון בעניין הספציפי ייפסק. באשר לסוגיה הכללית - מבלי קשר למקרה הספציפי - אני תמה על הערותיך באשר לפרשנות הסעיפים. פשוטם של דברים הוא שביצוע מעשה מגונה באדם הנמצא במצב שעל פי החוק אין הוא יכול לתת בו הסכמה מהווה עבירה. האם נסיבות כאלה מתקיימות באתר אינטרנט כזה או אחר הוא הנושא המחייב בדיקה, ובעניין זה איני מביע כל דעה מעבר לדברים שאמרתי לעיל. לטעמי, ואני מזמין את כל הדולשים באתר לעיין בהוראות החוק, לשון החוק דווקא ברורה. בברכה,

תודה עידו../images/Emo24.gif

אבל אני ממש לא מתרגשת מהשטויות שלו ואשמח אם גם אתה לא

אני ממש לא לוקה בנפשי

ומה שקורה בתוכנית שלי הוא ענייני הפרטי חבל לי שבישראל שנת 2004 יש עדיין אנשים חשוכים כמוך שמנסים לנצל את החוק על מנת לפגוע בהנאת אנשים אחרים אני לא מקשיבה להוראות של אנשים שמבקשים דברים אלא עושה מה שבא לי ורק לי והשימוש הציני שלך בדברים שכתבתי בבלוג רק מוכיח שהמטרה שלך היא לא "דאגה" לשלומי אלא הרצון להרוס הנאות של אנשים אחרים נכון עברתי אונס קבוצתי לפני הרבה שנים נכון אני לא מאמינה באהבה בעקבות זה אבל מפה ועד לקבוע שאני לוקה בשכלי בגלל שאני נהנית מסקס ונהנית להסתובב בעירום ולדבר עם אנשים במצלמה זאת כבר היסחפות ולמשטרת הבלוג תודה על תשומת הלב לא פעם ולא פעמיים כשעליתי לשידור נכנס שוטר ושואל אם הכל בסדר ואם אני צריכה עזרה ואפילו מזכיר לאנשים להתנהג בהתאם לכללים

The Commentator

New member
לאשת הנחש

גלית שלום, מעולם לא טענתי שאת לוקה בשכלך, ואני מניח שאם תעייני בכל התכתובת תביני זאת. אני מניח שאת יכולה להבין שכאשר אדם נכנס לתוכנית שלך ורואה את המתרחש שם, הוא מקבל תחושה שמנצלים את מצבך. תארי לעצמך שבמקומך היתה נמצאת שם מישהי החולה במחלת נפש שאינה מאפשרת לה להתנגד להנחיות שנותנים לה האנשים בקהל. אני מניח שגם את היית מסכימה שיש למנוע את המשך התהליך. אני חושב שתפוז צריכים לפקח על המתרחש באתרים כדי למנוע מצבים כאלה. איני יודע מה מצבך הנפשי. איך ניתן לדעת - אני לא מכיר אותך. אבל מכיוון שביקור באתר מעורר את החששות האמורים - מוטב שהדבר ייבדק ויימצאו שאין בעיה, מאשר להעלים עין כאשר יש חשש שמישהי מנוצלת לרעה בצורה מאד חמורה. אני מקווה שאת מבינה. בברכה,

מ פ ר ג ן

New member
חופש ביטוי

אשת הנחש היא אישה מבוגרת. כמו כל אחד מאיתנו יש לה חוויות חיים משלה שאותם היא חולקת איתנו בפתיחות ראויה לציון. האינטרנט הוא מדיה אשר מאפשרת לאנשים להתבטא באופן חופשי על פי רצונם וצרכיהם. האינטרנט שלא ככיכר העיר או עולם המשפט, נטול חוקים וגינונים, וטוב שכך. זו מדיה אשר פותחת בפני כל אחד את הדרך להתבטא בדרכו. לא צריך להיות עורך דין, חבר כנסת, או פובליציסט בעיתון כדי לקבל פיתוחן פה. באים נדמה לך שהבלוג בוטה או הזוי אתה, כמו כל אחד אחר ראשי וחופשי לא להשתתף בו, גם זו זכות מוקנה אשר לא מתועדת בשום מקום. בעם אתה עורך דין רציני, כפי שמשתקף מדבריך (המלומדים). צא ולמד מה קורא ברשת האינטרנט במקומות אחרים בעולם. אתה תגלה במהרה כפי שנוכחתי אני, שאנו בפיגור גדול. המדיום קיים, וכל אחד משתמש בו כרעות עיניו. כל עוד לא פגע באחר. הזכות והצורך של הגולשים לחופש ביטוי וירטואלי מוחלט, הוא בסיסי. אל לך לחשוב שניתן או רצוי לצנזר תכנים באינטרנט.

The Commentator

New member
למפרגן

יש סתירה מסוימת בדבריך. מחד גיסא, אתה מדבר על 'חופש ביטוי וירטואלי מוחלט'. מאידך גיסא, אתה מציין "כל אחד משתמש בו כראות עיניו - כל עוד לא פדע באחר". מתי אנחנו פוגעים באדם אחר, ומתי צריך להגביל פגיעה כזו זו בדיוק השאלה. כפי שכבר כתבתי כאן יש מצבים בהם יש טעם להגביל את חופש הביטוי באינטרנט (כמו אך מחוץ), כגון ילדים, עידוד להתאבדות, עידוד לבצע פשעים (כגון טרור) וכדומה. האם מה שמתרחש באתר הספציפי מצדיק התערבות כזו - אני לא יודע. אני מבין שאתה חושב שלא. אבל אני לא בטוח שהיית חושב באותו האופן אם היית מאמין שבאתר מופיעה ילדה בת 15, או גבר הסובל מפיגור שכלי. כאמור, בדבריי איני מביע כל דעה באשר לבעלת התכנית עצמה, למעט התחושה של ניצול שהתעוררה אצלי בעת שביקרתי באתר. ממילא בדיקת העניין הספציפי מצריכה בירור העובדות באופן מלא, ואינה צריכה להיעשות על ידינו כאן. חופש הביטוי הוא ערך חשוב - אבל צריך להיזהר לא להפוך אותו לסיסמה המבטלת כל ערך אחר בחיינו. בברכה,

מ פ ר ג ן

New member
קיבלתי

את מה שאמרתה לגבי הסטה ועידוד לבצע פשע מכל סוג שהוא. אולם אינני רועה פסול לתת לבעלי מוגבלויות פיתחון פה גם כן, יתכן שזו יכולה להיות ההיזדמנות שלנו תהיכנס לעולמם. כפי שכל בלוג משקף את אישיותו של בעל הבלוג. יתכן שאנשים מסוימים במיגבלות מסוימות זקוקים לעזרה טכנית בכדי להתבטא. וכולי תיקווה, ובמידה ויפתחו בלוגים כאלה יהיה מישהוא שיגונן עליהם מפנינו, כהל הצופים. אבל העיקרון שהאינטרנט פתוח בפני כולם להביע את עצמם הוא מהותי וחשוב יותר מהפגיע הריגשית, האישית שאולי ניפגעתה כשצפיתה בשידור זה או אחר. שלא כמו שילטי חוצות, הבלוגים לא נמצאים במקום שחסוף לכאלו שמנסים להימנע מהם, אבל נמצעים בדרכם. מי שלא רוצה, חופשי ליבחור.

The Commentator

New member
למפרגן

מאה אחוז. רק שים לב, שהדאגה שלי לא קשורה לפדיעה של הצופים. בזה אני מסכים איתך מאה אחוז - צופה שנפגע שלא ייכנס. הבעיה שאני מעורר היא בפגיעה באדם שמשדר. את זה לא ניתן לפתור על ידי הקביעה 'מי שנפגע שלא ייכנס'. כיצד לפקח שלא תהיה פגיעה באנשים שאתה מכנה 'בעלי מוגבלויות' ועדיין לאפשר להם את חופש הביטוי זו אינה שאלה פשוטה. אולם, הפתרון אינו להחליט שלא אכפת לנו מהתופעה הזו ולעודד השתתפות בה. יש חומרה מיוחדת בניצול האנונימיות שהרשת מקנה לפגיעה באנשים אחרים.

מ פ ר ג ן

New member
שלא כמו בעולם המישפט

שבו הכללים חדים ונוקשים ומעטי מעט הם המיומנים בהם. ומי שלא מיוצג ע"י עו"ד ניפגעים זכויותיו. באינטרנט מי שנשללת יחולתו להיתבתה, בדרכו (בלא הסתה). נשללים זכויותיב. אל לנו להתערב או להיתימר לדעת מי ראוי ומי לא. אני רואה בחומרה רבה בהרבה, את ניצולם של הגופים הגדולם כגון הבנקים חברות ביטוח ואחרים, את מגבלויותנו כולנו בהבנת החוזים אליהם חתמנו, דרך חישוב הריבית שהם גובים מעיתנו, ומרכיבי המזון הרשומים על העטיפות. לכולנו יש מיגבלות. מי שפותח חדר לומד או ילמד להיתמודד עם המדיה. ומי שפוחד ממים שלא ילך לים. האינטרנט הוא אוקינוס.

פששש את בחורה חכמה עם עצמיות!!!

לא בגלל שהתפשטת אלא בגלל שאת רשמת שאדם הוא מה שהוא מרגיש וחושב על עצמו וזה בדיוק ככה.אלו שאין להם דעה על עצמם ולא מרגישים טוב נדבקים לאחרים.....טוב רשמת את זה יותר טוב ממני........אישה אני מאחל לך סקס מהנה והלוואי שחצי מהעולם היה לוקה בנפשו ככה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טיפשות לחשוב ככה...אין קשר למה שאדם עובר ומה שהוא מחליט לעשות מעצמו.........וזה כל העניין........כשתבוא הגאולה כל מיני "צדיקים" לא יבינו למה אנחנו ה"רשעים" מתקבלים לגן עדן והם לא...אולי עכשיו הם יתחילו להבין

פששש את בחורה חכמה עם עצמיות!!!

לא בגלל שהתפשטת אלא בגלל שאת רשמת שאדם הוא מה שהוא מרגיש וחושב על עצמו וזה בדיוק ככה.אלו שאין להם דעה על עצמם ולא מרגישים טוב נדבקים לאחרים.....טוב רשמת את זה יותר טוב ממני........אישה אני מאחל לך סקס מהנה והלוואי שחצי מהעולם היה לוקה בנפשו ככה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טיפשות לחשוב ככה...אין קשר למה שאדם עובר ומה שהוא מחליט לעשות מעצמו.........וזה כל העניין........כשתבוא הגאולה כל מיני "צדיקים" לא יבינו למה אנחנו ה"רשעים" מתקבלים לגן עדן והם לא...אולי עכשיו הם יתחילו להבין

ועל חוק לשון הרע שמעת????

עורך דין מלומד וטיפש שכמוך, תפתח את אותו ספר חוקים שלך ותקרא שוב את חוק לשון הרע והוצאת דיבה. בשני המקרים עמדת בכבוד כשהעזת להניח הנחות לגבי אשת הנחש כשאין לך ולו שמץ של ראיה כדי להוכיח את התיאוריה הפסיכולוגית שלך שכמובן אין לה שום בסיס במציאות ואין לך שום דרך להוכיח אותה. המלצתי לאשת הנחש: הנה הזדמנות לעשות קצת כסף מבחור טיפש (וטיפשותך אינה לשון הרע מבחינתי משום שייקל עלי להוכיח זאת בבית המשפט) תתבעי אותו על לשון הרע והוצאת דיבה! מה שטוב מבחינתך הוא שבארץ אין צורך להוכיח נזק כתוצאה מהפרסום אלא רק להוכיח שהיה עלול להיגרם נזק. תחושתי היא שתקבלי פיצוי נדיב מהמתיימר השמרן הזה ולכן מובן למה הוא כ"כ רוצה שיורידו את המכתב הספציפי וישאירו רק את המכתב הכללי כי ברור לו שהוא קצת הרחיק לכת. ועוד משהו אחד לטיפש: בחורה עוברת אונס. בשלב מאוחר יותר בחייה היא קונה רכב ונוסעת איתו ברחובות העיר ומנוצלת על ידי גברים. האם נתבע בפלילים את החברה שמכרה לה את הרכב? האם נתלונן במשטרה איך חברת הפלאפון העיזה לתת לה מכשיר שעלול להיות מנוצל על ידי אותם גברים רעים וחסרי לב? נגמרו הימים שהורגים את השליח. הבעיה היא לא הפלטפורמה. הבעיה היא אנשים כמוך שראייתם את המציאות מורכבת משילוב של טיפשות, יוהרה ובורות (ושוב, אשמח להוכיח זאת בבית המשפט) בקיצור, מכשיר טכנולוגי אינו נושא באחריות פלילית, אלא המשתמשים בו. הגישה שלך מזכירה את הרעיון לאסור על נהיגה כדי למנוע תאונות דרכים ושאר רעיונות מטופשים מהסוג הזה. אני מקווה שנעלבת - זו הייתה כוונתי. איני מעליב אנשים הרבה אולם מי שחושב שהוא יכול להעליב את האינטיליגנציה של הצופים ולחשוב שכולם מטומטמים ורק כבודו הוא החכם מכל - תרשה לי לחלוק עליך קמעה. ולהנהלת תפוז: לא להתרגש מעוד טיפש שמצטט ספרי חוקים. המון אהבה לכולם ותיהנו מהבלוג למבוגרים. חבל רק שטיפשים כמוהו מזכירים לנו באיזה מדינה שמרנית אנחנו גרים ושהדרך בה רואים ישראלים מיניות מזכירה יותר את איראן ועירק מאשר מדינה מערבית מתוקנת.... ST

תפוז צודקים

ולמען האמת אין לי מושג מה אתה רוצה... קראתי הכל ולא הבנתי מה הקטע שלך.. איאפשר להכריח אף אחד דרך האינטרנט שום דבר, ומי שעושה משהו היא על אחריותו בלבד.

למעלה