בלוג TV הנימפומנית

אני לא אומר מה נכון או לא..רק אמת

ואמת היא שיש היום מדינה שלמה שמתה על בנות 13 עד 17 ואני חותם לך שאם תפתח עכשיו חדר באינטרנט ותקרא לעצמך בת 13 במצלמה את בשיא הרייטינג...אב לנו באמת בא איזה עו"ד מסכן לזיין בשכל כשיש תרבות שלמה של הבל ורייטינג ושחיתות ורצח והכל מכל וכל וזה מה שמפריע לו???????? ואתם עוד מתחסדים???????????? היום ילדות בנות 13-17 הן הכי כוסיות שיש הן מזדיינות קטנות כמו שלא היה בשום דור וכן אי אפשר לעשות איפה ואפה או כל תרבות הקקה תלך או שתראה את כל הקקה צף..ואין כזה דבר נכון או לא נכון..יש רק אמת..והאמת לא קובעת גיל לזיון או למישהי להתפשט במצלמה או למישהו לדקור או לאנושות שלמה להחריב כל מה שזז סביבה ולבוא בצביעות אחר כך לקטר על שטוית זהו בערך..האמת על פי הבאנג

חומר מרוסס

האמת על פי הבאנג שלך היא אמת ובאמת אם תתחיל להלחם בזה לא תגמור אז מה נשאר רק להשלים עם זה? תשמע לפי מה שאתה אומר האנושות היא וירוס שמכלה את כדור הארץ ומה שנכון נכון אבל אם נלחם על מה שנשאר לפחות יהיה לי את הריבוע הירוק שלי שאני אוכל לחיות בו בשלווה לא בא לי שאנשים ילכלכו את הריבוע שלי בזה אני אלחם עד טיפת הדם האחרונה כי בלי זה מה יש לי בחיים?

מממ... טעות אחי

אין טעות גדולה מלחשוב שיש לך ריבוע ביקום ובכלל לחשוב שאתה יכול לשמור רק על חלק או על משהו בכלל.. מטרת היקום היא להתקדם לעבר כאוס...ומה שיש כיום הוא כאין וכאפס לעומת מה שיהיה..לא יהיה לך אחי לא פינה ירוקה ולא לשכנך...דם יזרום בנהרות... בקרוב...תהיה שחיתות פריצות שלא ידעו בעולם..בכל מדינה.. ואז תהיה נקמת הצדק של שחלש האמיתי הוגנת. כי אני צריך למשל לרשום פה...זה כבר לא הוגן שאני נמצא בעולם שרק אני ועוד 100 מבינים מהקורה בו... ממש קשה קשה כמו בבלובה אומרת... קיצר אחי לא מרוסס ..ממש לא ואין קשר לזה..חוק בפיסיקה אומר: אם מערכת כל שהיא בעלת פרטים רבים קיימת...הדבר היחיד שהיא יכולה ללכת אליו זה רק אובדן של סדר... אנשים מכירים את זה כחוק מרפי...זה חוק מהתרמודינמיקה..הבט וראה כמה מופלא הבלגן שהולך להיות...המלחמה הגדולה והצודקת... אחי אתה מכיא תהעובדה הבאה: היקום מתרחב אבל לפי החישובים הוא אמור להאט את קצב התרחבותו או לפחות לשמור על קצת נתון. חידה גדולה יש כיום ששואלת לפי תצפיות בעצם...איך זה שהיקום לא מאט ולא נשאר על אותה מהירות אלא מאיץ 60000ק"מ בשניה מהירותן של גלקסיות מסויימות שמתרחקות אחת מהשניה...יודע למה? כי אין לך פינה ירוקה אחי בטבע..זה הכל אחד אם תפריד בין דברים...זה חייב להתבטא איכשהו בשאר המקומות... היקום כולו מגיב כיום לכאוס אדיר שאיננו מתקרבים אף לקצת ידיעה ממנו. אחי אל תגיד שלא הוזהרת....זה בא ומתקרב...רק הטה אוזנך...שמע את הסוסים הדוהרים ואת שאון הרוע המתקרב...אל תגיד לא סיפרו לי...וגם אל תתחבא...פשוט תביט ותינצל.אפוקליפסה עכשיו....כנראה...שומע אותה?

זאת חווה כותבת אחי

ויש לך טעות כדור הארץ מאיט את קיצבו בקרוב יהיו לך 25 שעות ביממה אתה צודק העולם גוסס פעם חשבת איך נראה אדם בסוף חייו לעומת החרא שהוא חירבן? זה מזכיר לי סיפור עם מוסר השכל גדול אווזה אחת לא נדדה עם כל אווזי הבר כי היה לה חמים ונעים בקן שלה אבל הגיע החורף והתחיל ליהיות קר היא נשארה בקן כי עדיין זה היה ביתה ושם היא אמרה לא יפגעו בי התחיל לרדת שלג ונגמר האוכל אז היא עזבה את הקן והחלה לחפש אוכל בחיפושיה היא פגשה בפרה שלא שמה לב להימצאותה של האווזה וחירבנה עליה האווזה הרגישה נורא בהתחלה היא נורא התבעסה אך עברו כמה שניות והחרא היה חמים ונעים וגם התחילו ליהיות שם תולעים היא נורא נהנהנת כי סוף סוף היא מצאה אוכל בעקבות אושרה הרב היא החלה לשיר ולגעגע שמע אותה זאב וטרף אותה מה המוסר השכל? לא תמיד ליהיות בחרא זה רע אבל אם כבר אתה בחרא אז תסתום ת'פה

חווה ממי ממש לא

זה לא שאלה של וויכוח אם היקום מאיץ את מהירות התרחבותו או לא..זו עובדה שאין להתווכח איתה ובטח שלא על ידי שטויות כמו 25 השעות וכאלה שרשמת לי... עכשיו לפי מה שהבנתי אתם..הצבועים נמצאים בחרא של האווזה שנאכלה על ידי זאב...לא? כל מיני מתחסדים..שלא מבינים שלכל יש זמן ואם הלקה עוזבת אז לא נשארים לבד... אז נכון ממי סיפור יפה סיפרת רק חבל שלא הבנת שהוא...עלייך! חחחח אני מת על היופי הזה בחיים שאדם מדבר על עצמו בלי לישם לב...בינינו את לא נראית לי מי יודע מה חכמה או שמהו כזהו בגדול הסיפור של מה שרשמת לי הוא לא ממש כדי להגיד לי משהו אלא רק כדי להראות שאת יענו חכמה ..אבל זה מזה פאסה הסיפור הזה..מתמצתים אותו מהר ממי, לא שעה סיפור של לפני 70 שנה חחחחחחח. תתחילי להתקדם מעט ולהבין מה את רוצה מעצמך..אחר כך מה את רוצה מאחרים או מה הם ממך...כי כל עוד את מדברת ..המילים נשמעות נורא..כמו עילג שמנסה לחבר משפטים למשהו ובסוף לא יוצא לו כלום וגם אם יצא לו אפחד לא נשאר לשמוע..טוב נפסיק לרדת עלייך מאמי..כמו בסיפור שלך אם נוח לך בחרא אז תהני...תפעילי מצלמה כמו שאת יודעת אל תשכחי... רק יש לי שאלה אחת ממי...את שומעת את להקת האווזים שלך עוזבת? את משק כנפיהם? כנראה שאת בדרך לחרא ולבטן הזאב...חחחח... תגידי לאדם שיזמין אותי ללמד אותו מה צריך לעשות לבחורות כמוך שלא יודעות לעשות שימוש בפה כמו שצריך..כאילו לא במילים בכל אופן...נעשה עלייך חיים ממי אני מעלה לו רייטינג בשניה אבל את תיהי סובלת אחרי זיון כזה כי משפט שאומר ככה: מי שלא קיבלה זין מפילוסוף לא קיבלה זין מימיה... תחשבי על זה בדרך אל הבלוג בלוג בלוג אני טובע ..טבעתי חחחחחחחח ביי מאמי... נ.ב. יש לך איזה בת 14 לסדר לי. הן מגניבות אותי הלוליטות היום...את זקנה לידם...מביטים בך רק כאלה שלא משנה להם מה הם רואים..סדרי לי איזה ילדה גם 15 טוב

פאק אתה מסכן

אתה יודע אני נורא מרחמת על אנשים כמוך שרואים בבחורות אובייקט מיני בקשר לפילוסופיות הדפוקות שלך אם תצא ותלמד קצת אולי תבין על מה אני מדברת וטעיתי בעניין ההתרחבות חשבתי שמדובר על מהירות הסיבוב אני הצדקתי את דבריך בעניין ההתדרדרות משתתפת בצערך על התדרדרות שלך זה שהעולם ניהיה זבל לא הופך את האנשים לזבל ובקשר לפה המסריח שלך אולי זה מכיון שזה אתה בחרא שצועק אם לא הבנת את הכוונה וחבל לי על אנשים פסימים שכמוך שרואים את המציאות השחורה בלבד אתה יודע לי יש אהבה אתה זה שתקוע ומחבק את הבאנג האנרגיה שלי מרחיבה את עצמה אתה זה שמאבד אנרגיה חבל לי עליך מתפלצף

חחחחחחח דייי ממי חחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי נפגעת קשה ואני לא אגיב שוב גם אם תכתבי לי שוב..עלק מרחיבה אנרגיה....חחחחחחחחחחח זונה במצלמה מרחיבה אנרגיה ..ממ...מענין...כתבי על זה ספר..רוחניות וזונות יקראו לו.........חחחחחחח יאלה ממי לכי תקבלי זין במצלמה מזמן לא ראניו אותך שם ואחר כך תספרי לעיתונאי שיש לך אהבה ושאת מזה שנטי בנטי זורקת זין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייי ממי אל תכתבי לי אבל אם את לא מסוגלת,מה שנראה לי באמת, כי כבר אמרתי לך מה תפקידך..לקבל זין ולא לנסות לחשוב עם הראש... למצוץ ולא לדבר מילים...כל אחד וכשרונו הוא..יאלה לכי תרחיבי אנרגיות אני אלך לי לפילוסופיות המסריחות שלי ולביצה שלי..איזה כיף לי ביצה לי ביצה לי ביצה לי חביבה... חחחחחחחח ממי... אל תעלבי אבל את לא יכולה עלי גם אם תרשמי 10000 מילים...מה ששוב בטח תעשי ואם לא תעשי אז זה כי את כלבה טובה שמצייתת למה שאני אומר לה לעשות..אבל אם לא תכתבי אני אודה לך אין לי כוח חחחחחחחח זה כמו להסביר לגוק משהו..גוק לא מדבר עברית..גוק מועכים..ראי נמעכת ממי.חחחחחחחחח רגע עוד קצת חחחחח זהו יצא לי הליחה..ביי..ד"ש לאדם...שיתן לך היום קצת מכות בטוסיק בשמי...את תרגישי מהיום כל מכה שתקבלי ממני היא.......חחחחחחחחח

תחשבי מה זה אומר...שאני תת רמה ובכל

זאת אני רמה אחת מעלייך לפחות...איפה את חווה מאמי... את נושאת בתוכך את הצביעות והרשע וחושבת שבזה שאת משתגלת כל היום כמו שרמוטה מסכנה אז את עלק פתוחה ורוחנית ואנרגטית אז ממי צאי מהסרט...את כל כך שבויה זבל שאין לך מושג מימינך ושמאלך...את יצור שמבזה את עצמו ואת הבריאה סביבו את והבן זוג שלך כל כך מגעילים בחיים לא קיבלתי בחילה מסקס חוץ מכאשר הבטתי בכם..כמה זול..כמה נטול אהבה...כמה מבולבל...ועצוב... כמות החיסרון שנתונה בכם לא ניתנת כמעט לתיקון...אבל יש לכל תיקווה . אפילו לכם. אם רק תקרה לך אהבה בחייך תדעי מה עשית ואז תביני מתי שהוא כמה אדם יכול להיות שפל בפני עצמו ושאר היקום סביבו. אבל תביני מהי אהבה סוף סוף..ולא מכניות בזויה ומבולבלת של סקרנות וחוסר עצום באהבה. הסיכוי שזה יקרה לך דומה לסיכו שהאדם בא מן הקוף...אבל יודעת מה? אולי הוא כן בא ואז לא ניתן להאשים אנשים כמוכם..אתם בדרגה של ביזיון פשוט..בהמות..זוג קופיפים...משעשעי קהל כבקרקס... אתם שבויים וטוב לכם בשבי עד שאתם לא מבחינים בסורגים.. U R THE METRIX MY DEAR-IM THE 1

באמת צר לי עליך

אני מבין שחייך מלאי תסכול צר לי שאתה משליך את זה על העולם כולי תקווה שיום אחד אולי יהיה לך שכל להבין מה זאת אהבה אמיתית ולא אהבת האגו כמו שכבר אמרת ולפחות בדבר האחד והאומלל הזה צדקת לכל דבר יש אולי תקווה אז כולי תקווה שגם לך יש בכל מקרה אני ממש לא כועס אולי קצת מרחם על אומללים כמוך שיהיו לך המשך חיים אולי קצת יותר בעלי תקווה תוכן הבנה אמיתית והכי חשוב אולי תפסיק לשנוא את עצמך ואת העולם

חבל שיש אנשים שחושבים שאורגיה זה

אורגיה וזולות זה לא אהבה אדם...ולא סתם קוראים לכם ככה ולא סתם אתה ממשפחה דתית..אבל לא סתם גם אתה מופקר כי אין לך תקנה..ככה העולם חייב להיות...רע וטוב..והרע שזה אתם חושבים שאתם טובים ואני הטוב מרגיש רע..נכון..אבל בתכלס...מאושר כי אני נושא את תפקידי...ואתם מה אתם?סך הכל שעיר לעזאזל וזה עצוב שהעונש יבוא עליכם בגלל זה אבל מישהו חייב לשאת בעונש על ידי זה שהוא לא מצליח להיות מודע..להתאפק ולעשות בעצם כל מה שבא לו כאילו אין מישהו שמביט בו מלמעלה...אפשר להגיד איכס עליך או כל מיני אבל אתה תמשיך לתת לי תשובות עלובות כנראה אתה והחווה שם אבל אתם לא באמת אדם וחווה אתם יותר משהו כמו...טוב עזוב לא נעליב אחרים. אדם יקר...האמת..אין לי שום רע נגדכם ואפילו א והב אתכם..באמת...אחרת..למה שארשום ושיהיה לי אכפת..אבל אתה לא מבין זאת כנראה...כי אין לך עדיין מושג באהבה...אתה סמל לשחיתות ..להפקרות..לחוסר ששכל משווע..וזה לא רע..שוב..זה החיים. לא אענה לכם שוב באמת..כי זה אין סוף,כבר אמרתי לכם אתם שבויים שרק חושבים שכאוס הוא סדר והפקרות היא אהבה...וכן הלאה...אבל תמיד יש לכם זכות בחירה.היו שלום לא אשוב לפקוד אתכם עוד במילותי- אסיים במשפט ישן שאומר משהו שמבטא את אחדות היקום והשפעת הזול על היקר והרע על הטוב , זה פיסיקת קוונטים בטח אתה לא ממשי ודע מזה אבל יש משפט שאומר שמשק כנפיי פרפר במקום אחד מחולל התפרצות הר געש במקום אחר...בהצלחה אדם...וזו שאיתך שהיא בטח לא חווה אלא אם כל זנות. ולא להתראות עוד.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה על הבדיחה

תחשבי מה זה אומר...שאני תת רמה ובכל

זאת אני רמה אחת מעלייך לפחות...איפה את חווה מאמי... את נושאת בתוכך את הצביעות והרשע וחושבת שבזה שאת משתגלת כל היום כמו שרמוטה מסכנה אז את עלק פתוחה ורוחנית ואנרגטית אז ממי צאי מהסרט...את כל כך שבויה זבל שאין לך מושג מימינך ושמאלך...את יצור שמבזה את עצמו ואת הבריאה סביבו את והבן זוג שלך כל כך מגעילים בחיים לא קיבלתי בחילה מסקס חוץ מכאשר הבטתי בכם..כמה זול..כמה נטול אהבה...כמה מבולבל...ועצוב... כמות החיסרון שנתונה בכם לא ניתנת כמעט לתיקון...אבל יש לכל תיקווה . אפילו לכם. אם רק תקרה לך אהבה בחייך תדעי מה עשית ואז תביני מתי שהוא כמה אדם יכול להיות שפל בפני עצמו ושאר היקום סביבו. אבל תביני מהי אהבה סוף סוף..ולא מכניות בזויה ומבולבלת של סקרנות וחוסר עצום באהבה. הסיכוי שזה יקרה לך דומה לסיכו שהאדם בא מן הקוף...אבל יודעת מה? אולי הוא כן בא ואז לא ניתן להאשים אנשים כמוכם..אתם בדרגה של ביזיון פשוט..בהמות..זוג קופיפים...משעשעי קהל כבקרקס... אתם שבויים וטוב לכם בשבי עד שאתם לא מבחינים בסורגים.. U R THE METRIX MY DEAR-IM THE 1

פפפפפפפ

איזה גביב של שטויות מהול במיץ חסה. קרא את מה שכתבת ואני בטוח שתתבלבל. האם כל אידיוט נהיה פילוסוף היום? מה העניין? רצית להיות עו"ד אבל קישקשת יותר מידי אז נהיית פילוסוף? פשוט בליל של שטות אחת גדולה בערבוביה ענקית בתוספת זיוני שכל שכלל לא מתיישבים עם החוק. אנא "פילוסוף סוף סוף" שנה שמך ל"פילוסוף, קישקושים פה, סוף סוף"

חחחחחחח

די אחי לא יפה למה למה??????? אני בוכה...אם אתה לאמבין משהו שמישהו רושם כנראה שאתה לא חכם כמו שאתה מנסה להיות..איך אומרים...מתלהם...מה לי ולך בכלל ומה לך ולי גבר? חזור נא לכוס המבאיש שממנו יצאת חפש את החלקיק שם של הבינה שאבדה לך בדרך להבין דברים פשוטים שאנשים כותבים במקום לענות להם שטויות יאהבל אומלל חחחחחחחחחחחחח אבל...כל אדיוט כן נהיה פילוסוף היום בדיוק ככה!!! מה רע לך גבר גבר? אני אשנה את שמי למה שאתה רוצה בתנאי שתזמין אותי ללוויה של אמא שלך כי יש לי איתה דיבור לא סגור על מהות החיים..היא לא הבינה שלא ככה צריך..עם ערבים ובתשלום...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בייי גבר גבר ממתין לתשובתך וכל מה שתגיד אז הכל חוזר אליך וקקה בידיך...טוב נחזור לבאנג שלי שיוציא ממני עוד פילסופים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..מצטער אגב אם נפגעת..לא התכוונתי קח בקלות גברבר...

מי זו נימפומנית?אשת הנחש?

אם זו היא אז אני יודע בדיוק מיהי והיא לא מנוצלת אלא באמת נמפומנית...כמו להגיד על סוחר סמים שהוא מנצל את המכור...זה קצת נכון אבל לא רק...כי מי קדם למי ?הביצה לתרנגולת או הפוך. העולם חייב להכיל נמפומניות מכורים וכל הקקמייקה הזה זה מארג כזה...צדק שאנשים מבקשים לעשות פה עדיף שישאל על ידי המנוצל עצמו אשר אף יוסברו לו זכויותיו...ואז תהיה עילה לתביעה ולא להיות קנטרן כמו הו"S ההוא ולרשום כל דבר סתם כי בא לך לרשום..האמת אני במקומו הייתי נהנה רק מכמות הפניות חזרה ועל זה שעצבנתי אנשים. אני גם בינתים מקבל תגובות ומרגיז אנישם...אז סבבה חחחחחחחחחחחח קיצר.....מה אגיד לכם..לכו תשאלו את הנימפמונית אם היא בסדר ...ואם הכל טוב אצלה אז שתמשיך לעשות מה שבזין שלה...ושעורכי דין ימשיכו לרמות לשדוד לעוות צדק...כסף ושילטון קונים את החוק אז ה זונה הנימפומנית הזו מעניינת מישהו.??? כמו להגיד הקשקש בדג הזה לא טוב........ולהילחם על זה....אדיוטים זה לא קשקש זה הראש מסריח....כל הדג מסריח וכמה נעים הסירחון הזה כי צצים בו יפי הנפש והמתחסדים והבערים...שדינם ינתן בדיוק על פי מידת עוונם כנקמה על כל זיוני השכל החברתיים שהם עשו לנו שנים יאלה נמאסתם נמאס לי לכתוב פה כבר בייי יש לי גרעפצצצצצצצצצצצצצצצ

W Y W H

New member
פילוסוף סוף סוף

קודם כל תשליח את התואר פילוסוף ולך ישר על ראש הממשלה או מלך העולם, זה הרבה יותר מתאים לך. דבר שני, תשתדל לכתוב כמו בן אדם, יש רמה מסויימת של כתיבה שאנשים מבינים, ומתחת לזה אף אחד כבר לא מבין. תשתדל להיות קצת יותר ברור, אוקי? עכשיו תגיד לי בכנות, אתה חושב שזה יפה לקרוא למישהי זונה בפנים, רק בגלל ש*אתה* חושב שהיא זונה? אם הייתי קורא לחברה טובה שלך או לבת זוג שלך זונה, בטח היית מזיין אותי מכות, נכון? אני מבין שמשעמם לך, לכולנו משעמם. תנסה לנתב את העשיה הזאת שאתה עושה מתוך השעמום, למקומות יותר חיוביים. כי לבוא ולשגע את הפורום עם ה (ותסלח לי פה) שטויות שלך, זה ממש לא לעניין. ידוע לכולם שהאינטרנט הוא במה פתוחה לכל אחד, תנצל את הבמה הזאת לכשרונות שלך (אני בטוח שיש) ולא לצדדים השליליים בך. (אני מתחיל להשמע כמו היפי, זה טוב או לא טוב?) לסיום, כמה מילים. תעזור לעצמך הרבה מאוד, תשתה תה (עם נענע) ותחזור לפה רענן וחיובי!!

אח שלי הדייג!!!

תפסת איזה לוקוס בזמן האחרון? אל תתרגש מאנשים חסרי בינה ומורמרים, הכי חשוב לשים את השארקה ברשת לעשות סיבוב של 100 מטר לצמצם ולהרים והדגים שתתפוס שם יהיו יותר חכמים מהאינפנטיל המסכן הזה מתי אתה בא לארוחת דגים? חווה ואני נשמח....

למעלה