בלוג TV הנימפומנית

HUhybrid

New member
תפוז: אתם משתמשים קרדום לחפור בו...

...את עצמכם בלבד!
ימים יבואו ויגידו אל מול מבחן המציאתו האנושי האם שיקולים צרים כמו פופולריות, הישגיות, פרסום ורווחים כלכליים נרחבים יוכלו להתקבל בועדת האתיקה העממית, עף-אף היותם מנצלים בצורה מיתממת וגסה את מצבם הנפשי המבולבל או הירוד של רבים (ואני מדגיש: לא כולם) מבעלי הבלוגים-טי.וי, שמשדרים להמונים. המצב מחמיר במיוחד כקברניטי תפוז, מקבלי-ההחלטות, פוצחים בפרוייקט ריאליטי אינטרא-נטי שכזה, אבל תוך כדי שכירת כוח אדם, הכולל מנהלים ושוטרים, שגילם מתחת לגיל 18, ולעיתים אף 14 ומטה (גם גיל במינוסים מתקבל בברכה). כמובן, כל זה מתוך נק' הנחה שאותן דוגמאות שהבאתי, אינן מתיימרות לשקר בדבר פרטים לא-חשובים כביכול, כמו גיל. אבל זה כן משנ.ה אני יודע, שלעיתים הגיל הביולוגי לא קובע, אבל עשו לי טובה ודי להיתממות. הרי כולנו יודעים היטב מה מצבו הכללי של הנוער והילדים כיום בישראל מבחינה חינוך, השכלה ותרבות. אז אם מישהו מקברניטי תפוז יואיל בטובו להסביר לי ממה בדיוק מורכב בתהליך קבלת ההחלטות או בתהליך חשיבה ביקורתי מאוזן ונאות של עולל בן 12, אני מבטיח שאתשוק לעד. אבלך עד אז, אינני יכול לעמוד בפינה הוירטואלית הדחוקה שלי, ולא תהריע על המציאות האסקפיסטית הפוסט-מודרנית שלנו, אותה יש גורמים שיודעים לנצל היטב לטובת הכיסים שלהם תוך כדי רימסה לטווח-רחוק את כבודם וצלמם של בני-אדם אחרים.
אני אישית, הייתי מעדיף לגייס כעת לטובת כולנו שוטרים בוגרים יותר, שניתן להסמיך עליהם עפ"י האישיות, המוטיביצה והכישורים האמיתיים שלהם, ולא עפ"י מידת ביקורם במשרדי "תפוז" הממוזגים ברמת-גן.

מת1קה

New member
איזה פאדיחה..../images/Emo5.gif

תגיד, יש לי שאלה אלייך: דיברת עם אשת הנחש לפני שהחלטת לכתוב כאן שיסגרו לה את התוכנית (שאולי זה כל עולמה)? אם מישהו היה כותב עליי דבר כזה הייתי מתה .. איזה בושות.. וחוץ מזה, אף אחד לא מכריח אותה לעשות מה שהיא עושה, ואני לא חושבת שהיא בטראומה או משהו כזה. הבנתי שהיא עברה הטרדה מינית בצעירותה אבל כיום כבר יש לה ילדים ואני לא חושבת שהם באו בגלל ניצול מיני ועוד יותר אני לא חושבת שמישהו פה מנצל אותה. היא בוגרת והיא יודעת מה היא עושה. וחוץ מזה, למה אתה מדבר רק עליה? מה עם החדרים האחרים??? אם לכל דבר אתה קורא ניצול מיני אז מנצלים שם את כולם!!! ואם זה כל כך מפריע לך אל תכנס (ותשאיר אותו במכנסיים)

aMiGo1972

New member
are you NoRmAl ?

just go away from her and leave any one that you think is sick alone dude! you better find an other place , because here you have nothing to do with it. Go away! i think you need to go to the doctor lol. :)

וואלה הגזמתם רק עשיתם יותר רע!

את כל המכתבים בניסוח עורך דיני הייתם יכולים בשקט להפנות לגורמים פרטיים בתפוז ולא באופן כזה חופשי לעיני כולם. מה שעשיתם עכשיו זה רק טילטלתם את אותה בחורה עוד יותר! חוצפה! באותו אופן יכולתם לנתח את כל אדם בבלוגים לפי אישיותו! אני מקווה שאחד מהמנהלים יראה בהודעה הזאת חודרנית ופרטנית מידי וימחוק אותה כמה שיותר מהר!

Kent5

New member
אני לא מבין על מה המהומה.

התכנים בסקשן הנ"ל באתר הזה מועלים פרטית ע"י הגולשים, הנהלת תפוז או כל גורם בה לא מכריחים אף אחד באף אמצעי שהוא להעלות תכנים שהוא לא מעוניין שייתפרסמו. אם ה"נימפומנית" עברה התעללות מינית או כל דבר אחר שתפנה למשטרה, לא כך ?

קנט

מדובר על דברים שקרו לפני הרבה שנים שכתבתי עליהם בבלוג הכתוב שלי בעקבות שאלה של מישהי ספציפית שנכנסה לחדר ככה שאין לי מה לערב את המשטרה בשלב זה אני מגדירה את עצמי כנימפומנית מבחירה ויש אנשים כמו כותב הודעת המקור לשרשור זה שלא מסוגלים לקבל שאנשים שעברו דברים כמו שאני עברתי מסוגלים לחזור ולנהל חיים מלאי הגשמה עצמית וסיפוק

The Commentator

New member
הבהרה והתייחסות

כפי שעולה ממכתבי השני, שכותרתו 'חשד לעבירות חמורות באתר תפוז' אני בהחלט לא מוציא מכלל אפשרות שמצב דומה קיים גם בחדרים אחרים, והאמור במכתבי מתייחס באופן כללי לכל מקרה בו קיים חשד לעבירות כאמור. התכנית הספציפית המוזכרת במכתבי היא רק דוגמא למצב דברים זה. אני מצטרף לקריאה להנהלת תפוז להסיר את מכתבי הראשון המתייחס ספציפית לאתר הנימפומנית. המכתב הראשון נכתב תחת הזעזוע העמוק שהותיר בי הביקור באתר הספציפי, ומיד לאחריו. אדגיש רק כי כל העובדות האמורות במכתב חוזרות על דברים שפורסמו (ועדיין מפורסמים) לציבור על ידי בעלת האתר עצמה בבלוג שבבעלותה ובמהלך התכנית. למותר לציין, שתחושתי שמדובר בניצול חמור של בעלת התכנית אינה מהווה כמובן תחליף לבדיקה מעמיקה של הנושא על ידי הגורמים המוסמכים. עם זאת, מסכים אני בהחלט שהדיון הספציפי באתר אינו צריך להתקיים לעיני הציבור, ואף אני, מעבר הפניית תשומת ליבם של הגורמים המוסמכים לעסוק בנושא איני אמור, ואיני מתכוון להיות צד בו. אם יוחלט לבסוף על ידי הגורמים המוסמכים במדינה, לאחר בדיקת הנושא, שראוי להמשיך בשידור התכנית, הדבר יהיה מקובל עלי, שכן אין לי דבר כנגד בעלת התכנית. להפך, אני בכנות רוצה בטובתה, וזו הסיבה היחידה לפנייתי בעניין. הסוגיה הכללית לעומת זאת, מחייבת בנוסף לבירור המשפטי גם דיון ציבורי. הדברים הועלו בצורה כללית ומסודרת יותר במכתב השני, ואני מקווה שישפיעו לפחות על חלק מהגולשים כאן לנקוט משנה זהירות במעשיהם על מנת שלא לפגוע בזולתם. אני תמה על ההערה שמציעה שהפתרון הוא 'אם כל כך מפריע לך אז אל תיכנס'. ודאי שהפתרון אינו טמון בכך שאנשים העדים למעשי עבירה חמורים ילכו מהמקום מבלי לעשות דבר להפסיקם. אנחנו יכולים לנהל ויכוח תרבותי אם אכן מדובר בעבירה אם לאו, אך הערה מהסוג הזה אינה תורמת לויכוח. ברור שאם מדובר בעבירות חמורות המתבצעות כנגד אדם, במיוחד בנסיבות בהן אנו עוסקים, התעלמות מהן אינה הפיתרון. לבסוף, אני גם תמה על הטון של חלק מהודעות התגובה. חבר'ה - עצרו שניה ותחשבו על מה שאתם עושים ועל מה שקורה כאן. תחשבו גם שהפניה שלי לא באה מתוך כוונה להרע לאף אחד אלא לעזור. אפשר לא להסכים - אבל אין ספק שהדברים רציניים ומחייבים קצת יותר מאשר תגובות נזעמות. בברכה,

Kent5

New member
פשוט לא מבינים מה אתה רוצה

על מה אתה מדבר לעזאזל התוכניות כאן מתפרסמות מטעם פרטי האנשים שמככבים בהן מחליטים על דעת עצמם מה יהיה וכיצד יתנהל תפוז לא מכריחה אף אדם לפתוח תוכניות או מורה עליו כיצד לנהל את תוכניתו

לדעתי היה לי על מה לכעוס!!!!

אני שמחה שאתה מסכים איתי בנוגע לתוכן המכתב הראשון, אבל ידוע לי כי דבריך נעשו ברגעים של כעס ואי הבנה ובלבול של: "מה בדיוק הולך פה". על אותה בחורה אין לי כוונות להגיב, למרות שדווקא בנושא שלה התעניינתי יותר ולמדתי יותר, גם אני בתחילה לא הבנתי וכעסתי אבל על עניין זה לא אומר יותר מילה, כי היא לא נמצאת כרגע בכדי שתוכל להגיב לדברים שמופנים כלפיה. עליך להבין שהבלוג הוא פתיחת חלון לתוך ביתם של אנשים ולכל אדם יש את "החבילה" שלו לטוב ולרע וכל אדם יש לו הזכות הבלעדית להחליט על מהלך מעשיו. זה נכון שנושא הבלוגים טעון במחלוקות רבות וישנם הרבה בעיות שתפוז עדיין צריכים לשים עליהם דגש. תפוז מנסים בכל כוחם להסדיר ולנסות לנווט במדיה הכל כך סותרת הזאת, אם הם עושים זאת בצורה טובה?, זה עומד במחלוקת! אבל בפתיחת השער יכולים להכנס אנשים שונים, וכמו בכל מקום מול השלילי עומד החיובי. דע! אינטרנט זוהי מדיה רחבה ועמוסה במאפיינים רבים, כוחה הוא בעיקר לתת לאנשים את הכוח מאחורי מסך בעולם וירטואלי. ולפעמים זה יותר פשוט ממה שזה נשמע!

The Commentator

New member
תגובה לדרדסית

דרדסית, את צודקת בכל דבריך. הנושא סבוך. אבל האם לדעתך במצב בו מנצלים אדם אחר (ואני מדגיש ללא קשר למקרה הספציפי) צריך לעמוד מנגד. חייב להיות איזשהו גבול. האם נסכים שבאמצעות האינטרנט אנשים יעודדו אנשים אחרים להתאבד? האם נסכים שבאמצעות האינטרנט אנשים יעודדו אנשים לבצע פעולות טרור? הסוגיה שאני מעלה עניינה מה הסיטואציות שבהן אנו מוכנים לאפשר לאנשים להסכים ולאיזה דברים. יש כאן שאלות לא פשוטות שמחייבות איזון עדין בין ערכים. לטעמי, אלה מסוג הדברים שהנהלת תפוז, הגולשים וגם יתר רשויות המדינה הרלוונטיות צריכים להידרש אליהם. בכל מקרה, אני יכול רק לחלוק איתך את תחושתי האישית הקשה מהדברים שראיתי בתוכנית הספציפית בה ביקרתי. אני מקווה שהדברים שכתבתי מעוררים מעט מחשבה אצל כולנו.

ינשוף4

New member
מוחה על גישה מתנשאת

המתירה , בצורה סמכותית, להטיל ספק בכשרותו של מישהו, או להציע לו שיבדק ויוכיח זאת. בלי הסמכה במשפטים או פסיכולוגיה,אני מאמין שאדם שייך לעצמו, וכל עוד הוא אחראי למעשיו לצורך כל ענין אחר, אז גם להחלטותיו לגבי עצמו. גם אם החלטות אלה אינן נראות לי או לאחרים. אם יש חשש לעברה ממשית- הדרך הנאותה- לפנות ישירות לאחראים על האתר.הויכוח הפומבי מתאים לנושאים שנויים במחלוקת- במישור האתי.

מתוקה יקירתי

הוא נכנס לבלוג שלי והתחיל להטיף לי על צורת ההתנהגות שלי ועל זה שהוא מתכוון לדאוג לזה שיסגרו לי את החדר אבל מאחר ואני לא ממש מתרגשת מדיעות של אנשים גם שלו לא ממש מזיזה לי והדבר הכי מצחיק מאיזו סיבה עלומה למרות שלא שידרתי היום עדיין יש לי רייטינג של 14% כאילו כן שידרתי נכון מוזר?
לכן אני ממש לא מתרגשת יש אנשים שמחפשים צומי וזאת הדרך שלהם לקבל אותה

amirush66

New member
תקרא את חוק העונשין שוב

קראתי את דבריו של חברי, גם אני עו"ד, עד כמה שאני מסכים שהגברת הנכבדת בהחלט צריכה עזרה וכי תפוז עושים שימוש ציני במצבה לשם צבירת רייטינג, אך בין הנעשה בחדרה לבין אונס אין ולא כלום אני מציע כי העו"ד המלומד יקרא שוב את חוק העונשין שמדבר על אונס וקובע כי הבועל!!! אשה שלא בהסכמה.....

אמירוש../images/Emo123.gif

תפוז ממש לא משתמשים ב"מצבי" לצורך צבירת רייטינג כי אם זה היה המקרה הם היו מפרסמים את החדר שלי מה שלא קורה אני מחליטה מתי לפתוח את החדר שלי מה להראות ומה לעשות לא תפוז

תביעת מסעדות על פיתוי לאכילת יתר

למזלי אני רזה אבל מה עם אלו שיש להם בעיה קצת עם אוכל? הפלטפורמה הזו של מסעדות בכל מקום ותוכניות על אוכל ממש גורמת לזה שהם ינוצלו כי אין להם ברירה ומכל הכיוונים אומרים להם זה טעים תאכלו תאכלו......וממש מנצלי םאותם כי יש להם בעייית נמפומניות של אוכל. אגב יש עוד כמה מקרים כאלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ מי חושב שיש משהו נורמלי לחלוטין במין האנושי עד כדי שאפשר להגיד על מישהו שהוא בחר בדעה צלולה לחלוטין ותו לא...הרי אנחנו יצור שחי על החיסרון שבו ומפתח את אותו חיסרון כדי לספק אותו..פעם באוכל..פעם בבלוג טי וי כי בא לי שיביטו בי ערום ושישכנעו אותי להתפשט....בדעה צלולה כמו קוקקולה צוננת ביום קיץ חם... ואם אני חולה שיאשפזו אותי...אבל שלא יגידו לי לא לחיות איך שאני רוצה כל עוד לא פגעתי באחרים..ואם אחרים פגעו בי,ניצלו אותי, לחצו עלי...כמה טוב שאני אדם שמסוגל להגיד לא ומסוגל להגיד כן..אבל יש לי בעיה קטנה...החיסרון הזה שגורם לי להגיד כן גם כשבא לי לא...האם לא זהו האדם? אם כן ואם ההוא צודק אז מגיע לאנושות כולה משפט על חסרונות שקיימים בה והם חייבם למלא..כמו עו"ד למשל שבמקום לעסוק בניצול של חיות למעבדות או כל דבר אחר עקרוני הוא עוסק בחוסר שלו ומנצל את זמננו לתגובה לדבריו...כי אם לא היה לו חוסר הוא לא היה כותב..ואם לא היה לי חוסר לא הייתי משיב..והמבין יבין לבד את כל מה שאין להבין..את הגבול..של הבחירה..פלטפורמה היא נייטרלית...הגולשים בעלי בחירה חופשית..והפוליס זה בני 14 -17 שתופסים בעלות על אחרים כי בבית הם עם שפם קטן וחצקונים ורק הילדות שבצאט מדברות איתם...טוב נהייתי רעב...הולך לאכול משהו..ביי.

עו"ד של הבלים...תגן על החלש האמיתי

...שאלתך אם לעודד אדם לעשות איקס או וויי היא שאלה מטופשת...מיהו הקובע מהו עידוד ומהו שיכנוע ומה לגיטימי ומה לא? האדם עצמו...הטוען לבחירה חופשית... על זכותו לחיות איך שבא לו (בלי לפגוע באחר)או להתאבד איך שבא לו וכולי..החוק הוא שרירותי..עליך להבין משהו... הרשת אינה כלי שיכול לשמש אנשים לשכנוע בדברים שהם לא היו עושים אלא היא אמצעי תקשור... מי שרוצה בוחר ומי שלא ..בוחר בדבר אחר. הרי רמת הניצול בעולם ללא זכות בחירה חופשית היא לב ליבו שלהחוק...והוא זה שלא מטופל..סבל החיות...מונופולים של חברות שמונעות ממני דברים כמו בנק או סלולרי או חשמל וכולי...האדמה מנוצלת..הקרקע המים העץ שגודמים..הילד שלא ידע מזה לא ומזה כן...אבל לא הילדה שהתפשטה ברחוב...כי היה לה חוסר..ואם מישהו נגע בה ונתפס...הוא אינו אשם אלא כקורבן של נסיבות..כי אם לא הוא...אחר היה נוגע בה..מבין את הגבול הדק אדון עו"ד?

החלש האמיתי...

החלש האמיתי לפי מה שאתה אומר הוא בעצם הבן אדם שלא משתלט על יצריו האם אנחנו צריכים להגן על החלש האמיתי? זה נשמע לך הגיוני שכל המניאקים יסתובבו ברחובות ויגעו בילדות שהם מפשיטים אותם בעינים? חבל שעם כל הפילוסופיה שלך שבחלקה נכונה וצודקת אתה לא רואה את התוצאות

למעלה