בלופ מטורף...חייבת תמיכה
אני בת 37, גרושה + ילדה בת 11 נמצאת בזוגיות כבר 6 שנים עם גרוש + 2
בהריון בחודש 7 עם ילד משותף, חלום של שנינו שהגיע אחרי טיפולים של שנתיים וציפייה ענקית
הבעיה היא לא פשוטה אני מקווה שאוכל להעביר אותה בכתב
אתחיל בזה שאני אוהבת את זוגי מאד (לא התחתנו כי בעיני שנינו זה חסר משמעות), כ"כ חיכינו שנינו להריון הזה, הקשר בין הילדים נפלא, אנו גרים עם ביתי. ילדיו באים לבקר פעמיים בשבוע וסופשבוע שני.
הקשר ביני לבין ילדיו נפלא, אני אוהבת אותם והם יודעים את זה
הבעיה התחילה מרגע שהתבשרנו על ההריון המיוחל, זוגי התחיל לשנות את התנהגותו כלפי בתי, לא מוכן לקחת חלק בכל מה שקשור אליה (מה שפעם היה עושה מרצונו - כמו לדוגמה לעזור לי בארוחות ערב, הסעות, הכנת שיעורי בית ), מנסה לחנך אותה בכל דרך אפשרית, להעניש, וכשמשהו לא נראה לו הוא צועק ומרים את הטונים, מטיח בפניה בכל הזדמנות שהיא ילדה מפונקת ומעליב אותה, כמובן שבתי נורא נעלבת ממנו בכל פעם מחדש ואיתה גם אני. דיברנו אין ספור פעמים אך ללא הועיל (טענתו היא ש"הילדה מפונקת ואני לא מסוגלת לחנך אותה") אז יש ימים שהוא פשוט מתעלם ממנה כאילו היא לא קיימת ולא חלק מהבית ויש ימים בהם הוא רק מחפש סיבות לכעוס עליה. כואב לי, אני פשוט מדממת מבפנים.
יזמתי פגישה עם יועצת מקצועית שגם היא העמידה אותו במקומו ואמרה לו שהוא חייב לשנות את התנהגותו והוא פוגע בילדה, זה עזר יומיים שלושה שהוא היה בהם נחמד אך מיד חזר לסורו.
לבתי רע מאד וכבר התחילה לדבר על כך שהיא רוצה לעבור לגור עם אביה מה שמבחינתי לא בא בחשבון
בשבועות האחרונים אני והוא כבר הגענו למצב שאנחנו בקושי מדברים זה עם זה כי כל פעם שאני מעלה את הנושא הוא מעלה את הטונים, צועק ומתעצבן, אנחנו התרחקנו מכל הבחינות.
אני בחודש שביעי, חזקה בשביל בתי שהיא כמובן כל עולמי (אין לי משפחה אחרת חוץ ממנה - לא הורים ולא אחים), אני לא יודעת מה לעשות, אני מתעוררת כל לילה בבכי, לא מקפידה על תזונה נכונה כמו שאני צריכה, דואגת כל הזמן ומלאת חרדות ומתוסכלת, בא לי לצרוח אבל הוא לא מקשיב, לא מבין שכמה שהוא מתנהג ככה זה גורם לי רק לגונן עליה יותר ולא ההיפך (כמו שהוא היה רוצה)
יודעת שלא נותר לי דבר לעשות מלבד לעזוב אותו אבל מאיפה מתחילים?? איך אעבור את זה לבד?
איך התנפץ לי ככה החלום? וכל כך לא ראיתי את זה מגיע.
עצוב לי נורא.