בלטור אתמול היה מטורף.

fatut7

New member
בלטור אתמול היה מטורף.

מי שראה יודע ומי שלא הפסיד אירוע שאם היה נערך תחת הכותרת UFC. , היה מקבל פה מליון תגובות היסטריות. תעשו לעצמכם טובה ותראו את אתמול. כל קרב תענוג וברמה הכי גבוהה שיש היום. לא פחות מהUFC. בדוק.

LORSIN

New member
היה מאד מהנה אבל אל תגזים

היה מאד מהנה! והשידור היה טוב! אבל הרמה לא של הUFC, לא בהייפ ולא ברמה המעשית

fatut7

New member
בטח שכן,כל הלוחמים שם הם לוחמי UFC לגיטימיים

חלקם גם באמת מיינקארד וטופ 10. בגלל שיש עליהם פחות לחץ והפורמט שונה הקרבות יותר מלהיבים. היו שם כמה מהלכים הזויים אתמול. נכון שאני לא אובייקטיבי, אבל אי אפשר להגיד עלי שאני לא אמיתי. גם אני וגם עידו נהנו אתמול בטירוף . אם זה פעם בשבוע לא שווה 15 שקל לחודש, אני לא יודע מה כן.

LORSIN

New member
צא מהפרומוטר

אני דווקא מאלו שתמכו בלהשאר באגו טוטאל, אתה לא צריך לשכנע אותי.. וזה קצת מעצבן שאתה ממשיך עם "שווה 15 שקל" - מה הקשר לדיון?
אני לא אמרתי שזה לא שווה 15 שקל

אמרתי שהקרבות היו מלהיבים אבל הרמה לא הייתה הכי גבוהה, אולי כי זה מחלקת FW שהיא עדין לא מחלקה מפותחת בכללי אני אומר את זה

fatut7

New member
בסדר תירגע, אם היית חוטף כמוני-

50 הודעות בפייסבוק הפרטי שלך על מה קורה עם הערוץ גם אתה היית מגיב ככה.

elvis18

New member
היה אדיר !!

פדות יקירינו, לא ראינו כי הערוץ שזה שודר בו

לא קיים מבחינתנו, תעשה לעצמך טובה ותפסיק להגזים! זה נראה מזויף!!!
אני בטוח שמבחינתך זה יותר מעניין מסילבה נגד סונן 2...(אני יודע שלא).

fatut7

New member
ליאוררר או איך שלא קוראים לך-

קודם כל דבר בשם עצמך. מי זה מבחינתנו? אתה והתולעים שלך? בכל מקרה לא זכור לי שאי פעם הגבת פה אז אל תתחיל בהודעות של טרול. זה פורום לאוהדי Mma לא לפאנבויז של UFC. מה שהיה אתמול באגו טוטאל היה mma איכותי ואם לא ראית אתמול את הקרבות זה הפסד נטו שלך.

מרקו בי

New member
ראיתי

היה נחמד אבל לא מתקרב לufc לצערי.
מאוד צרם לי שצריך לחכות המון זמן בין קרב לקרב (וזה עוד שראיתי מוקלט והרצתי קדימה). חשבתי שבufc זה מוגזם כנראה שבלטור מעתיקים את הדברים הפחות טובים מהufc. לא הכרתי את הלוחמים ולא את האלוף אפילו. לקח לי מעל לשנה להבין מי מה מו בufc וגם היום יש לוחמים שנלחמים את הקרב החמישי בארגון ואני לא מכיר אותם, אז אין לי כל כך סבלנות להכיר, אני הקליט ואצפה בכיף אבל אתם חייבים להלחם על הUFC, אין לזה תחליף. מאוד מבאס המצב שאני צריך להוריד את הארוע, אין לי סבלנות לראות במחשב. ואין תחליף לשידור בטלויזיה לייב.

elad547

New member
איזו היסחפות...

היה אירוע נחמד, אבל להגיד שזו הרמה של ה-ufc? בדיחה...
מה גם שלא הכרתי שם אף לוחם שזה די מבאס ומוריד קצת מהעיניין בקרב.

fatut7

New member
תראה מה כתבו בmma fighting

Bellator Fighting Championships began its sixth season with a featherweight title fight that delivered great action, as Pat Curran took the title from champion Joe Warren, knocking him out with big punches in the third round.

It was a great showing for Curran, who continues to look like not only the best featherweight in Bellator but one of the most powerful strikers in the featherweight division in all of MMA.

אז כנראה שזו לא ממש בדיחה אלא טענה לגיטימית. צא מהקיבעון.

TKO34

New member
היה נחמד ולא יותר מזה ...

היה די נחמד אבל ממש לא ברמה של ה-UFC , מעבר לזה אני רואה לוחמים שיכולים להגיע לטופ 10 ,אבל מכאן ועד להדיר את רגלינו מהUFC המרחק הוא גדול ,אני חושב שהערוץ חייב לייצר פתרון מעשי עבור ה-UFC
או לפחות לומר לנו על נסובה הבעיה ,עמימות זה טוב לגרעין אבל לא לכאן .

fatut7

New member
מי ביקש ממך להדיר??? זה עומד בפני עצמו כתחליף

אני מתכוון לראות את כל אירועי הUFC ולהמשיך לכתוב עליהם בnrg. מה הקשר? זה לא סותר שיש mma איכותי גם בבלטור. ואיזה עמימות בראש שלך? איבדנו את הזכויות ולא משדרים UFC . כולם יודעים. בוקר טוב.

TKO34

New member
איזה עמימות בראש שלך ??

שמע אלון או שיש לך זיכרון קצר מאד או שאתה בוחר לשכוח את העבר , שמשך חודש וחצי אם לא יותר משכתם אותנו כאילו יש פתרון באופק ,וכידוע
אין.מעבר לזה אני מסכים שהיו קרבות נחמדים בבלטור אבל את ה-7 דולר שלי אני אשקיע בצפיה בUFC .מעבר לזה שיהיה לך יום טוב ,

yair_bar

New member
מנהל
יכול להיות שהיה עדיין מו"מ באותו זמן

אני חושב שאין מה לטחון את העבר. כרגע העובדות ידועות ואין UFC. מכאן כל אחד יחליט מה מתחשק לו לעשות

זקס11

New member
וואו, ממש גולדברג תוצרת הארץ

הבנו שבמקום ליגת האלופות אתה משדר את הליגה הארצית. אז כמו שנס ציונה היא לא קבוצת על באירופה אחרי רביעיה, הלוחמים של בלטור הם לא אלופי ה UFC.
פרופורציות לא יזיקו. ודרך אגב, לא זכור לי שירקת לכיוון של בלטור מתי שהירשו לכם לשדר את הליגה של הגדולים.

fatut7

New member
לא אמרתי שהם אלופי UFC תנוח.

אבל הם בהחלט שווים להרבה מהלוחמים שם. אם לא ראית וברור שלא ראית, אז אל תקשקש. וזה שלא ירקתי זה לא אומר שזה לא טוב. פשוט לא היכרתי את זה זה הכול.

זקס11

New member
אולי כדאי שאתה תנוח

אתה נשמע כמו מוכרת קוסמטיקה בסופר-פארם, שמסבירה למה "משה קוסמטיקה" יותר טוב מ"רבלון".

אתה מתיימר להיות פרשן MMA מוביל בישראל, ולא צפית בבלטור כל עוד לא קיבלת על זה כסף. אז תפסיק למכור חרטא, כי זה כל מה שאתה עושה מאז שאיבדתם את ה UFC.

fatut7

New member
זקס, אם כבר אנחנו יורדים לפסים אישיים,

איך זה שאתה תמיד רב עם כולם בכל פורום אפשרי? ושוב אם לא ראית אתמול אז מה אתה מחרטט?

למעלה