אני יגיב בצורה אובייקטיבית
הערוץ שווה 15 שקל ,אני משלם על הרבה ערוצים אחרים סתם ולפעמים גם יותר ,העניין הוא שאני בד"כ לא רואה קרבות של לוחמים לא מוכרים אלא רק אחרי שצברו ניסיון והגיעו למיין קארד של הUFC ,זה לא אומר שבבלטור אין לוחמים שרמתם היא רמת UFC ,יש ולא מעט פשוט אותי זה פחות מעניין בכל מקרה אני עדיין מחובר לערוץ זה לא מפריע לי ,ה300 שקל שאני משלם ליס מפריעים לי יותר ,ה15 שקל ממש לא .
אני לא מבין את כל התקיפות על פדות כאן בפורום , הערוץ אמר במפורש שהוא משלם בלטור וליגות אחרות ולא UFC ,מי שרוצה להתחבר שיתחבר ומי שלא אז שלא בכל מקרה אגו טוטאל עשו את השיקולים שלהם אין מה להמשיך "לרדת" עליהם .
הדבר היחיד שהערוץ עשה שהיה מגעיל הוא למשוך חודשיים ולא לידע את הצופים שלא יהיה יותר השנה UFC בשידור חי בערוץ ,אז זרקנו 30-40 שקל ביג פאקינג דיל ,אני זורק הרבה יותר על דברים אחרים כמו מיסים כאלו ואחרים כמו כל אזרח במדינה אז במקום לבכות על 15 שקל , עדיף להציק לממשלה הרקובה שלנו ששותה את הדם לאזרח ומתרצת בשיקולים ביטחוניים כאלה ואחרים נשבר הזין מהמדינה הזאת .
אני בטוח שאנשים פה באים להוציא קיטור אבל בתכלס לא ה15 שקל האלה הם הבעיה ,כל אחד יעשה את השיקולים שלו ,מפרסמים פה את הערוץ כמו שמפרסים הרבה דברים הרבה פחות ראויים כאן בפורום אז אין בעיה שיפרסמו כאן לפחות מבחינתי .
פניה אישית לפדות באמת שאתה צריך להפסיק לשווק את הערוץ עם ה15 שקל = מנת פלאפאל זה סתם מוריד מכבודך ומכבוד הערוץ , פרסמת כאן יפה מאוד מה יהיו השידורים לשנה הקרובה וזה יותר ממה שהרבה עוצים עושים וזה לפי דעתי מספיק ביותר .