בלטור אתמול היה מטורף.

LORSIN

New member
אני הבן אדם הכי צעיר בפורום

אבל אין ספק שאתם הכי ילדים פה

mbenyaacov

New member

yair_bar

New member
מנהל
פדות, אני ממליץ שתתחיל לשנות כיוון

בזמן האחרון, מאז כל נושא ה UFC והערוץ שבו אתה עובד, הפסקת להיות אלון פדות והתחלת להיות קצת אגודת יחסי הציבור של הערוץ. ממליץ לך בחום להיות (לפחות פה בפורום) על תקן אובייקטיבי בלי לנסות לקדם דברים או לדברר דברים.

זה נחמד שאתה יכול להביא מידע פנימי מהערוץ כיודע סוד, אך אין צורך שתפעל פה לעידוד גולשים להשאר בערוץ, לשכנע את חברי הפורום כמה התכנים שווים ועוד. זה נתפש, לפחות בעיניי בצורה שלילית.

אני רוצה אותך נטו בלי כל הקופים שיושבים לך על הכתף.

חוץ מזה, אתה עדיין קשור לסביח בירמיהו? אני עובר שם לעתים ולא רואה אותך.

רציתי לקפוץ לאכול ולכתוב עליכם ביקורת

fatut7

New member
שמע יש בזה משהו , אקח לתשומת ליבי.

בכל מקרה נשבע לך שאני מקדם רק מה שנראה לי שווה. בוא נאמר שהקלטנו השבוע cage warrior. ראית ממני הודעות על זה?:)
יום שני, שלישי ורביעי אני בסביח מ4. אף אחד לא מכין לך חוץ ממני!

yair_bar

New member
מנהל
סגור הנושא

אני לא אומר שאתה לא חושב שזה טוב. אני אומר שתשים לב למילה שאתה השתמשת בה בעצמך - מקדם.

אני לא רוצה בפורום שתקדם. אני רוצה שתהיה חבר בפורום ותכתוב בכיף את דעתך על הנושאים השונים. אני לא צריך שתקדם לי אף גוף

אני אגיע השבוע באחד הערבים

fatut7

New member
תראה

ברור לי שזה נראה ככה, אבל אם לא הייתי מתלהב אתמול באופן אמיתי ממה שראיתי ושירדתי, לא הייתי כותב היום כלום. תיתפלא אבל זו דעתי האמיתית. היה אירוע פצצה, לוחמים ברמה גבוהה מאד , שממש הפתיעה אותי. מכיוון שאני לא פרשן אלא שדרן שרמת ההבנה שלו היא כמו של כל אוהד שרוף, שאלתי ליתר ביטחון אחרי השידור את זה שלידי אם הרמה באמת גבוהה או שאני מתלהב יתר על המידה , וברור לך מה הוא אמר.

באסטר1

New member
פדות כנס כנס

לא סתם רציתי להדליק אותך..תצא :)

ברצינות נתתי צ'אנס לאירוע אבל שוב אני אישית לא מכיר כמעט שום לוחם בבלטור
אבל הסיבה לכל המהלכים האלה יכולה להיות הבדלי רמות גבוהים שבUFC אין כאלה
לדוגמא פן שהוא תותח קרקע לקח את דיאז לקרקע שם והתגלגלו להם זה מבחינתי נחשב כבר לרמה הגבוהה ביותר , במיוחד שדיאז תותח קרקע בעצמו והוכיח שהרמה שלהם דומה על ידי זה שחסם אותו שם.
בבלטור הרמה לא כזאת אולי בעמידה לא תראה חסימות כאלה או בקרקע ונקבל תאקשן

אתה לא צריך להדלק מביקורת , הביקורת לא באה עליך בכלל!
כמו שאמרתי בעבר לראות UFC 3 שנים ואז לעבור לבלטור
זה כמו לראות את ברצלונה נגד ריאל כל חודש ואז לעבור לביתר ירושלים של היום מול קריית שמונה
וזה בהחלט סוג של הלם לצופה ולא כולם חייבים לראות בתור אוהד MMA נתתי צ'אנס ואני בטוח שאם ישעמם לי אמשיך לראות.
בכלל השילוב שלך ושל פריינטה כל כך טוב שאני אפילו נהנה לשמוע את פריינטה מנסה לנאחס את הקרבות ואיך שאתה מגיב לו וזה שווה צפייה :)

אם לא הפייסבוק שלך בכלל לא הייתי יודע שיש בלטור אתמול

מה שכן הקרב האחרון שם היה פשוט הוכחה לרמה , עצירה מאוחרת על גבול הסיכון הממשי של הלוחם

fatut7

New member
אין קשר בין רמת השופט

לאיאועהשופטת אירוע זה א. ב, תודה על המחמאות . ג. לא אמרתי אף פעם שזה תחליף. רק תוספת ראויה. או יותר נכון, דמי שנהנה מmma איכותי יהנה גם מזה.

udi102

New member
אני יגיב בצורה אובייקטיבית

הערוץ שווה 15 שקל ,אני משלם על הרבה ערוצים אחרים סתם ולפעמים גם יותר ,העניין הוא שאני בד"כ לא רואה קרבות של לוחמים לא מוכרים אלא רק אחרי שצברו ניסיון והגיעו למיין קארד של הUFC ,זה לא אומר שבבלטור אין לוחמים שרמתם היא רמת UFC ,יש ולא מעט פשוט אותי זה פחות מעניין בכל מקרה אני עדיין מחובר לערוץ זה לא מפריע לי ,ה300 שקל שאני משלם ליס מפריעים לי יותר ,ה15 שקל ממש לא .

אני לא מבין את כל התקיפות על פדות כאן בפורום , הערוץ אמר במפורש שהוא משלם בלטור וליגות אחרות ולא UFC ,מי שרוצה להתחבר שיתחבר ומי שלא אז שלא בכל מקרה אגו טוטאל עשו את השיקולים שלהם אין מה להמשיך "לרדת" עליהם .

הדבר היחיד שהערוץ עשה שהיה מגעיל הוא למשוך חודשיים ולא לידע את הצופים שלא יהיה יותר השנה UFC בשידור חי בערוץ ,אז זרקנו 30-40 שקל ביג פאקינג דיל ,אני זורק הרבה יותר על דברים אחרים כמו מיסים כאלו ואחרים כמו כל אזרח במדינה אז במקום לבכות על 15 שקל , עדיף להציק לממשלה הרקובה שלנו ששותה את הדם לאזרח ומתרצת בשיקולים ביטחוניים כאלה ואחרים נשבר הזין מהמדינה הזאת .

אני בטוח שאנשים פה באים להוציא קיטור אבל בתכלס לא ה15 שקל האלה הם הבעיה ,כל אחד יעשה את השיקולים שלו ,מפרסמים פה את הערוץ כמו שמפרסים הרבה דברים הרבה פחות ראויים כאן בפורום אז אין בעיה שיפרסמו כאן לפחות מבחינתי .

פניה אישית לפדות באמת שאתה צריך להפסיק לשווק את הערוץ עם ה15 שקל = מנת פלאפאל זה סתם מוריד מכבודך ומכבוד הערוץ , פרסמת כאן יפה מאוד מה יהיו השידורים לשנה הקרובה וזה יותר ממה שהרבה עוצים עושים וזה לפי דעתי מספיק ביותר .

GN24

New member
שמע אלון.....

אני אמשיך לשלם על הערוץ כי לדעתי אני מקבל תמורה עבור כספי.
אם שידורי ה-UFC היו שווים לי 50-100 ש"ח בחודש וקבלתי אותם
ב- 15(בזכות ה-UFC) אז עשיתי עסקה מעולה מבחינתי.
היום עם בלטור ועוד עונות שתביאו המחיר משקף את השווי מבחינתי.
אם אפשר להעיר משהו ברמה האישית....חבל שאתה נכנס לויכוחים כאלו סביב הנושא זה רק מקטין אותך.
מבין שהיה עליך הרבה לחץ אבל אם אתה רוצה להיות חלק מהפנים של ה-MMA בישראל תהה חזק יותר ותנסה להתעלות מעל המצבים האלו. המון בהצלחה!!!

bret24

New member
חחחחחחחחח השירשור הכי מצחיק אי פעם.....

ולעניין, אני תמיד הורדתי ארועים מטורנט וראיתי אותם באיכות הרבה יותר טובה מאגו טוטאל שעתיים אחרי הארוע, למרות שתמיד היה לי אגו טוטאל,
אז אני לא מבין על מה אנשים בוכים כאילו אי אפשר כבר לראות UFC , פשוט כנסו לMMATRACKER או לEXTREMEWRESTLINGTORRENTS
ותוכלו לראות את הכל מהקרבות המקדימים ועד המסיבת עיתונאים.

welterweight

New member
MMA TRACKER הוא אתר פרטי

שצריך הזמנה כדי להרשם אליו.

ממה שאני זוכר,גם http://xtremewrestlingtorrents.net/ הוא פרטי אבל אני נרשמתי אליו עכשיו ונראה שזה עובד.

אתה יכול לראות גם בסטרימינג (באיכויות נמוכות יותר) ב MMA SHARE או MMA CORE,פשוט תחפש בגוגל ותיכנס לתוצאה הראשונה.

איזו כפיות טובה יש לאנשים

מה יש לכם? אז אגו טוטאל לא יכולים לשדר את ה UFC. אז בשביל זה לקלל ולירוק על הבאר ששתיתם ממנה?
לא רוצים לראות בלטור, לא צריך!
אבל לרדת על אלון, כאילו הוא עושה עליכם קומבינה? תגידו, הפלצתם את השכל?

זו התכונה הכי ישראלית בעיני, לבוא לראש הממשלה ולצעוק לו בפנים.
כמו שזה מגעיל אותי כשאני רואה את ציפי לבני מתנהגת ככה, ככה אתם מגעילים אותי.

וכן אני שתול של אגו טוטאל! אני מקבל מיליון שקל עבור תגובה!

למעלה