חברים,בלאטור זה מה שיש ... אין UFC
1)הם איבדו את הזכויות , אבל קנו תחליפים במקום ...תחליפים האלה מספיק טובים ..בשבילי.. כדי להשאר מנוי , נכון זה לא UFC ,אבל זאת גם לא סיבה לכתוש את אלון ,מה הוא אשם בכל המצב הזה?
הוא יכל להשאר בצד ולא לשים את עצמו בפרונט ,הוא עשה לנו דבר גדול שאחריי הנתק שהיה עם האוהדים מצד אגו טוטאל ,אלון הלך לפרונט ודיבר עם כל אדם שביקש לשאול שאלה ולהעיר הערה ..
וצריך לתת לו אוססס גדול על זה.
שנית . האירוע של בלאטור היה מעולה וכבר ציינתי את זה , ברור לי שזה לא UFC , זה מצער אותי שאין להם את הזכויות ומאוד חבל לי, אבל זה המצב נכון לעכשיו , אם ככה לי נשארו שתי ברירות
א) להתנתק ולקלל את העולם שאין UFC
ב)לראות UFC בסטרימים ,ולקבל באהבה במקום את כל התחליפים המוצעים (את בלאטור עוד ראיתי לפניי כל הסיפור הזה ,אני הייתי רואה אירועים פה ושם ,היה לי קשה בטירוף למצוא סטרימים טובים לכן כשהיה הסתכלתי ,ככה שאני מבסוט מהליגה ואוהב אותה ממילא,ושמח שהיא משודרת בארץ ,יש לה מקום ,ועכשיו גם יש שידור באיכות ואפשר להנות כמו שצריך )
דבר נוסף שאני רוצה לציין ,שאלון רשם שבלאטור הייתה מדהימה ולכו להסתכל בהודעה הראשונית שלו , אני מזכיר לכם שמאחורי התפקיד שלו הוא גם אוהב MMA ואירוע טוב הוא יכול להמליץ עליו ,אל תשכחו לעשות הפרדה בין פרומושן של אגו לבין הדעות של אלון עצמו ,הוא יכול להביע את דעותיו בפורום כמו כל אחד אחר,זכותו לרשום שהקרבות היו מעולים ושווה להסתכל . לא היה צורך להתנפל עליו ..הוא לא אמר שום דבר רע בהודעה הראשונית שלו.
עוד דבר , אני דוגל כבר המון זמן בשיטה של לראות מה שטוב , אני בתור אוהב MMA ,רוצה ומוכן לראות כל קרב שהוא טוב וברמה , לא מעניין אותי מי הפרומוטר ,ואני לא צריך את גולדברג רוגן באפר אריאני ושמנקירח וייט כדי להסתכל אירוע , אותי מעניין התכלס - יענתו חניקות בריחים נוקאאוטים (מי שראה את הסוף של וורן - קורן יודע מה אני אומר ) וככה אני פועל ...
שיהיה לנו בהצלחה .
תמשיכו להנות , ועזבו אתכם מריבים
בוא לא נשכח שMMA אנחנו רואים בשביל הכיף
אני לא מבין איך מדבר שבשביל כולנו זה כיף יכול להגיע לכזה סיוט .