בלטור אתמול היה מטורף.

ranzz

New member
מליון שקל? בגללך אין UFC!

האמת היא שאני הייתי חוזר אם היו מורידים את דמי המנוי.
אם בשביל ה UFC שילמנו 17, אני לא מוכן לשלם אותו דבר על התכנים החלופיים. כן אני יודע שקנו כל כך הרבה דברים שכנראה הגיעו כבר לתקציב שה UFC גזל אם לא יותר, אבל מבחינה תפיסתית זה המקום בו אני עומד כרגע.

fatnoam

Active member
מישהו היה משלם לצ'רלטון

50 שקל בחודש אם הם היו משדרים את התכנים של ערוץ ONE?

כמו שנאמר לפניי, גם בליגה האירופית יש כדורגל טוב. פשוט זה לא מעניין כמו הצ'מפיונס.

danielmo1

New member

אני איתך אחויה

fatnoam

Active member
הסבר

צ'רלטון משדרים פריימר ליג (בנוסף לדברים אחרים, אבל לא משנה).

לדעת רבים - הליגה הטובה באירופה.

ערוץ ONE קנה את השידורים לליגה הסקוטית.

לצ'רלטון משלמים כסף כל חודש כי הם מספקים את המוצר הכי טוב. ל-ONE לא משלמים, כי הם מספקים קקה.

עכשיו האנלוגיה ברורה? :)

ranzz

New member
אה סבבה, פשוט לא מכיר את הסיטואיציות

עם הכדורגל, כי זה מעניין לי ת'..

sagivam1

New member
פדות אתה נסחף ידידי...

לא ולא ראיתי וכן אני עדיין משלם לערוץ אגו טוטאל וזה לא בגלל שידורי בלטור המטורפים, אלא בגלל שיש בי תקווה, כמו כל מי שמתעצל
להיתנתק, שבקרוב, מתי שהוא, הערוץ יגיע להסדר עם היו אפ סי, פייט ניייט, ON FX משהו!!!

יש להבחין בין חובב הMMA הממוצע שבשבילו MMA ו-UFC זה אחד, כמו שכדורסל וNBA וכדורגל וליגת האלופות זה אותו דבר.
האירועים הגדולים, הכוכבים, הסיקור הנרחב ובעיקר הלוחמים הכי טובים בעולם ובגדול!!!
אז למכור לנו שהיה אירוע מעולה, גם אם זה נכון ואני בטוח שהיה אירוע מעולה, בלטור והשידורים האלה באגו טוטאל רחוקים מלספק
את הגירוי שלנו כצופים.

אני מקווה שאחד הערוצים היותר עמידים שיש לנו, צ'רלטון למשל, ירכשו את הזכויות מהיו אפ סי בקרוב, ואז נבחן באמת
כמה מנויים ישארו בערוץ אגו טוטאל. כי בדיוק כמו שהם משדרים TNA ראסלינג ולא WWE
הם שוב משדרים מוצר שהוא נחות, פחות איכותי, פחות מסוקר ופחות מעניין ופונה בעיקר לאלה שבאמת מטורפים על MMA.

אז פדות, בוא ניקח הכל הפורפורציה, ערב קרבות מטורף, כנראה שכן, מעניין מישהו, כנראה שלא יותר מידי...
דרך אגב היה משחק מעולה בסופ"ש באצטדיון המושבה בעיר פתח תקווה, ערב מטורף של כדורגל....

גם שם זה לא עניין אף אחד.

Gunthar

New member
בוא נשאל את זה ככה

אם היו נותנים לך להחליט מה אתה רוצה לראות, אירוע של הUFC או בלאטור, אז אלא אם זה הקארד הכי נוראי שיש אני עדיין מעדיף לראות את הUFC, למה? כי שם יושבים השמות הכי גדולים, ושם יש אירוע רציני שמאורגן ברמת הפקה אמריקנית מהוקצעת. מה לעשות, בלאטור עדיין לא שם (ואם הם יגיעו לאיזור סביר להניח שהם יקנו על ידי הUFC)

הUFC היה גולת הכותרת של הערוץ שלכם, ועכשיו הוא איננו, ונשארנו עם כל מיני אירועי ספורט קיקיוניים. אני אשווה לך את זה לכך שמערוץ הספורט ילקח הזיכיון לליגת האלופות והם יתחילו לשדר ליגה אירופית, האם אמשיך לצפות בהם? לא ממש.
אל תתפלא למה אנשים לא מרוצים מנסיונות הפמפום של בלאטור, זה מריח מיחסי ציבור ואנשים יודעים לזהות זאת.

בעקבות אגו טוטאל ספורט 5 הודיעו

ליגת האלופות תרד מהמסך אבל אל דאגה שידורים ישירים מליגות אירןפיות אחרות ימלאו את המסך ביניהם הליגה הקפריסאית, הליגה הגרמנית השניה ובנוסף יהיו סיקורים של הליגות הנמוכות בארץ!!!
כאילו באמת אני עדיין עם הערוץ אבל באמת? מה ניסגר?

elvis18

New member
חברים,בלאטור זה מה שיש ... אין UFC

1)הם איבדו את הזכויות , אבל קנו תחליפים במקום ...תחליפים האלה מספיק טובים ..בשבילי.. כדי להשאר מנוי , נכון זה לא UFC ,אבל זאת גם לא סיבה לכתוש את אלון ,מה הוא אשם בכל המצב הזה?
הוא יכל להשאר בצד ולא לשים את עצמו בפרונט ,הוא עשה לנו דבר גדול שאחריי הנתק שהיה עם האוהדים מצד אגו טוטאל ,אלון הלך לפרונט ודיבר עם כל אדם שביקש לשאול שאלה ולהעיר הערה ..
וצריך לתת לו אוססס גדול על זה.

שנית . האירוע של בלאטור היה מעולה וכבר ציינתי את זה , ברור לי שזה לא UFC , זה מצער אותי שאין להם את הזכויות ומאוד חבל לי, אבל זה המצב נכון לעכשיו , אם ככה לי נשארו שתי ברירות
א) להתנתק ולקלל את העולם שאין UFC
ב)לראות UFC בסטרימים ,ולקבל באהבה במקום את כל התחליפים המוצעים (את בלאטור עוד ראיתי לפניי כל הסיפור הזה ,אני הייתי רואה אירועים פה ושם ,היה לי קשה בטירוף למצוא סטרימים טובים לכן כשהיה הסתכלתי ,ככה שאני מבסוט מהליגה ואוהב אותה ממילא,ושמח שהיא משודרת בארץ ,יש לה מקום ,ועכשיו גם יש שידור באיכות ואפשר להנות כמו שצריך )

דבר נוסף שאני רוצה לציין ,שאלון רשם שבלאטור הייתה מדהימה ולכו להסתכל בהודעה הראשונית שלו , אני מזכיר לכם שמאחורי התפקיד שלו הוא גם אוהב MMA ואירוע טוב הוא יכול להמליץ עליו ,אל תשכחו לעשות הפרדה בין פרומושן של אגו לבין הדעות של אלון עצמו ,הוא יכול להביע את דעותיו בפורום כמו כל אחד אחר,זכותו לרשום שהקרבות היו מעולים ושווה להסתכל . לא היה צורך להתנפל עליו ..הוא לא אמר שום דבר רע בהודעה הראשונית שלו.

עוד דבר , אני דוגל כבר המון זמן בשיטה של לראות מה שטוב , אני בתור אוהב MMA ,רוצה ומוכן לראות כל קרב שהוא טוב וברמה , לא מעניין אותי מי הפרומוטר ,ואני לא צריך את גולדברג רוגן באפר אריאני ושמנקירח וייט כדי להסתכל אירוע , אותי מעניין התכלס - יענתו חניקות בריחים נוקאאוטים (מי שראה את הסוף של וורן - קורן יודע מה אני אומר ) וככה אני פועל ...

שיהיה לנו בהצלחה .

תמשיכו להנות , ועזבו אתכם מריבים
בוא לא נשכח שMMA אנחנו רואים בשביל הכיף
אני לא מבין איך מדבר שבשביל כולנו זה כיף יכול להגיע לכזה סיוט .

elvis18

New member
סורי אחי ...

http://www.youtube.com/watch?v=3hNkUyQaXwE

תסתכל מיסטר בין ...יעביר לך את התחושה באחריות !

אני כל פעם שאני מבואס , הולך לראות קומדיות ,מעביר לי תבאסה

udi102

New member
אין על הנערות זירה של קייג רייג

ראיתי אתמול בלילה אגו טוטאל איזה קרב בקייג רייג בין פול דיילי לאיזה ברזילאי ,היו שם שתי כוסיות איך אפשר להתרכז בקרב ? הבנות של הUFC לא מתקרבות אליהן ,ואני לא מדבר הקוף שיושב ליד אריאני על הספסל המסכן שלהן ליד הכלוב

elvis18

New member
בחיי שאתה צודק ..

שאנדלה כלכך לא לעניין ליד אריאני ובריטני פאלמר ,אני לא יודע מה היא עשתה כדי לזכות במעמד ..יש פי מיליון יותר יפות ממנה ...

לגביי הנערות זירה, ישמח לבב אנוש אם תחלוק תמונות שלהן ...

זקס11

New member
כמובן שאתה צודק

אני באופן אישי עשיתי מנוי כדי לראות את ה UFC בשידורים ישירים.

למען האמת, אני לא רואה שום סיבה אחר לעשות מנוי לערוץ קרבות. הרי ניתן להוריד קרבות, ולצפות בהם באיכות מעולה בזמננו החופשי. בעייה נוספת בטלויזיה היא שתמיד משדרים את הארוע המרוח, כולל כל הפרומואים. ואני לא רואה שום סיבה לבזבז שלוש שעות על שלושים דקות של קרבות (למעט שידורים ישירים, כמובן).

ועוד נקודה שחשוב להתייחס אליה היא "מהנה" מול "איכותי". לא כל מה שהוא מהנה לצפיה הוא איכותי, ולהיפך. אם נחזור לדוגמת ליגת האלופות, משחק שם יכול להסתיים ב 0-0, ועדיין, הוא משחק של ליגת האלופות.

לגבי ארועים, יש המון ארועים עם פוטנציאל, ולא תמיד אפשר לדעת מראש מה יהיה מהנה. כעקרון, ככל שיש יותר רמה אחידה, ולוחמים פחות שלמים, יש יותר פוטנציאל להכנעה או נוקאאוט. דוגמה טובה היא הקרב של מאיה מול מוניוז. מאיה הצליח לקחת גב פעמיים, ועדיין, מוניוז השתחרר. בזירות פחות טובות, רוב הסיכויים שהקרב היה נגמר שם.

elvis18

New member
נקודה מעניינת שהעלת ..

ליגת האלופות , וההבדל בין מהנה ואיכותי ...

באופן עקרוני אתה צודק שיש הבדל בין מהנה ואיכותי ,
לא כל דבר מהנה הוא בהכרח איכותי ,אתה לגמריי צודק , אבל כשמדברים על "ליגת האלופות" שזה שם של מפעל , צריך לזכור ששם המפעל ,הוא לא זה שקובע את איכות המשחקים שמשוחקים תחת הבאנר הזה,נכון לומר שהליגה הזאת הרבה יותר שווה כספית ערכית וכו' פה אין וויכוח , אבל רמת המשחקים נקבעת לפי הקבוצות שמשחקות ...

אם ניקח דוגמא שכולנו מכירים מהארץ לגביי רמת ליגת האלופות , ואיכות המשחקים , נניח , מכבי ת"א או מכבי חיפה של אלישע לוי , הם לא שיחקו משהו מדהים ..איכות המשחק שלהם לא קרובה בכלל בשום צורה לשום קבוצת עילית בכדורגל : מנצ'סטר ריאל בארסה וכו'
ועדיין היא הייתה תחת אותו הבאנר כמוהן ..

בגלל זה הטענה שלי שמי שקובע את איכות הקרבות זה הלוחמים ואיכות המשחק בכדורגל זה הקבוצות ..

כמו צ'מפיונס ליג גם UFC זה שם של ליגה,שלא בהכרח בגלל שמה ,היא גם ביום נתון מספקת קרבות איכותיים .. יש ימים כאלו ויש ימים אחרים ,לכן אני בדעה שלי ...

הקרב של צ'אנדלר ואלברז ללא ספק בטופ 3 בקרבות הכי טובים של השנה הקודמת . והוא לא UFC

עכשיו בנוסף לרמה המקצועית שעליה הרחבנו , אני גם התייחסתי בפוסט המקורי ,לכל האריזה ,אם נשווה אותו לצ'מפיונס זה ברור, הכי גדול הכי מהוקצע ,השידור המקצועי והאיכותי בעולם (כרגע ללא קשר לרמת המשחק) אני מסכים שכל המסביב של הUFC הוא ענקי ,והוא מקצועי והכל שמה נעשה בשלמות .

השאלות שנותרות , האם איכות ההפקה והשלמות מסביב הם שמשנים לאנשים את הרצון לראות את הקרבות או שלא ?
האם איכות קרבות לא מספיקה ?
האם יש עדיפות לראות שמות שיש איתם הזדהות עוד מימי פרייד וכל מיני אול אוף פיימירים למיניהם ללא קשר לרמת הקרב?

אני עניתי שלא , לא מפריע לי עניין ההפקה ולא אכפת לי משמות ולכן אני בלב שלם יכול להגיד שאני מבסוט , כל עוד אני נהנה מלצפות מהקרבות , השם UFC הוא לא זה שהופך את הקרבות לאיכותיים ומהנים ,אלא המתחרים עצמם ..

חוצמזה שאנחנו במצבנו יכולים לראות גם וגם ,אז בכלל אין דילמה

סורי על החפירה
תודה

זקס11

New member
כנראה כוונתי לא הובנה

כשאמרתי איכותיים, התכוונתי בדיוק למה שאמרת במשפט:
"השם UFC הוא לא זה שהופך את הקרבות לאיכותיים ומהנים ,אלא המתחרים עצמם"

והמדד הטוב ביותר לבחינת מתחרים הוא הדירוג. אם תיקח את הדירוג של שרדוג, תראה ש 80% מהלוחמים הם מה UFC (אני מדבר עד LW). שאר הבודדים הם בעיקר מ SF.

לכן היום, הקרבות בין הלוחמים הכי איכותיים הם ב UFC. הנאה מצפיה זה כבר עולם אחר, ואני בהחלט מסכים איתך שקרבות מהנים יכולים להיות גם מחוץ ל UFC. ואולי, יכול להיות שמחוץ ל UFC הקרבות יהיו יותר מהנים, כי חוסר השלמות של הלוחמים מגדיל סיכוי של הכרעה במהלך הקרב.

elvis18

New member
אוקיי ,עכשיו כשההגדרה שלך ברורה לי יותר ..

הבנתי בדיוק למה אתה התכוונת קודם

תודה .

למעלה