בליינד דייט (גנוב מפורום אחר...)

miss prissy

New member
בליינד דייט (גנוב מפורום אחר...)../images/Emo98.gif

כשאתן הולכות לבליינדייט או בכלל לפגישה ראשונה.... אתן משלמות? או שנותנות לזה שאיתכם לשלם? או שכל אחד משלם על עצמו? השאלה מיועדת גם לגברים....ובכלל...אתם הגברים, אתם מצפים שהבחורה תוציא את הארנק ותשלם? או שזה מוריד מכבודכם שנשים משלמות?

Sefy

New member
אני אוהב לשלם על אלו שאיתי

לא נותן הרבה אופציות לזו שאיתי, אם אני מזמין אותה, אני משלם, אם היא רוצה לשלם שהיא תזמין אותי

Sefy

New member
כל הזמן מדברים על גניבות!

זו לא גניבה, זו הלוואה לתקופה לא ידועה, היא תחזיר כשתגמור עם זה

miss prissy

New member
בלתי לא סיכמנו כבר

שתגיבי על מה שבא לך ומה שלא....לא? בטוחני שיש סקר כזה בארכיון אבל כ הזמן מצטרפים אנשים חדשים ובא לי לשמוע גם את דעתם בנושא. רב תודות מראש

לא סיכמתי אתך כלום מיסיפיסי

אני בכלל לא זוכרת אם ראיתי איזושהי הודעה שלך בפורום. חשבתי שאם הנושא מעניין אותך, תשמחי לגלות את הסקר הקודם. אבל את לא שמחה, נו מילא, כמו שאומרים אצלנו בוורשה.

גברברת

New member
שרוני .. זה האוויר הניו יורקי שגורם

לנו להיות תוקפניים משהו?? טוב, נו אי אפשר להתחמק מהאמת, תארתי לעצמי שהמרחק ממני יערער את נפשך הרכה (ממש רכה
)

miss prissy

New member
לא יקירתי...../images/Emo4.gif

סה"כ מנסה לעורר ת'פורום וחוטפת "מקלחת" צינית
חבל

כשאני רואה שיכול להתפתח משהו

טוב מהפגישה , אני בד"כ מסכימה שישלמו עליי ומידי פעם מתעקשת לשלם גם חצי. וכשאני יודעת שלא יצא כלום מאותו בליינד דייט אני מרגישה חובה לשלם , לא פייר לתת לבחור לשלם.

miss prissy

New member
אני בדיוק באותה דעה כמוך

אבל בחור שאני מעוניינת בו ויתן לי לשלם על הקפה המסכן ששתיתי אין לו שום סיכוי איתי...(וזה מבאס לאללה שזה קורה)

וואלה אצלי זה בדיוק הפוך

כשמביאים חשבון, אני בכלל לא עוסקת בלבחון את התגובות שלו, פשוט שמה את החצי שלי או כרטיס אשראי. מי שמתחיל בטקס של דחיפת הכסף שלי בחזרה לארנק, עולה לי על העצבים עם כל מה שנובע מזה. מצפה מהגברים להאמין שאני יכולה לקנות לעצמי קפה, ואם לא - אז לפחות להיות גמישים ולזהות מצבים חברתיים.

miss prissy

New member
זהו שזה לא קטע של ה 20 ש"ח

כל אחד גבר או אשה יכולים לשלם את זה. העניין פה הוא האלף בית של להיות ג'נטלמן ! אפילו בתקופה זו שזה "אין" להיות אשה עצמאית וליברלית עדיין ישנם מספר מחוות קטנות ש א:עושות נעים ו ב: נותן אינדיקציה בלתי משתמעת לגבי אופיו של הבחור אני יצאתי פעם עם בחור שנתן לי לשלם את חלקי בחשבון (10 ש"חים) וכמובן שלא רציתי להיפגש איתו שוב אבל חבריי וחברותי זעקו שאני שופטת מהר ושזה לא אינדיקציה לכלום. אז יצאתי איתו עוד כמה פעמים ותאמיני לי...קמצן,סקרוג' משהו פחד!! yuck במידה והבחור לא מעוניין אין שום סיבה שהוא ישלם, בדיוק כמו שאני אתעקש לשלם את חלקי אם אני לא מעוניינת !! (סעאמק המקלדת הוירטואלית לקח לי שעה לכתוב)

גברברת

New member
קשקשנית.... זה אף פעם לא הקמצנות

או איך שהם נראים/ מריחים /מדברים וכו' זה הכל כי הם מייד מושווים לאחד והיחיד שלאף החור מן הישוב אין סיכוי לעומתו

למעלה