בליינד דייט (גנוב מפורום אחר...)

miss prissy

New member
אני בשוק בהלם והמומה...../images/Emo12.gif

מסובבת את גבי ומיד מרכלים עליי בפורום??
יאללה בואו שתיכן לסרט וסושי בניו יורק !! אני מכירה מסעדה יפנית פיגוזית ...באות??

miss prissy

New member
אגב,הסרט של טרנטינו

kill bill פשוט סרט חזק שמשאיר after taste שלא עובר בקלות. מומלץ לאוהבי הז'אנר בלבד...

Sefy

New member
לסרט אין בעיה (רק לא דרמה!) אבל...

לסושי אין סיכוי! אתן לא רוצות שאני אקיא נכון ?

AlteX

New member
המממ... אם אתה מוותר כ"כ בקלות...

אני בהחלט מוכן להתנדב, גם סרט וגם סושי, או רק סרט או רק סושי. אני גמיש - אצלי הכל הולך...

AlteX

New member
ודרך אגב,

באחת הפעמים האחרונות יצאתי לסושי עם ידידה, היא התעקשה לשלם ואפילו הסכמתי. בהזדמנות טעמתי גם את רול האגו הגברי-מיאקי...

Sefy

New member
כולן שלך! אני מוותר על דרמה וסושי!

לא רוצה למות משעמום בסרט, דרמה יש לי מספיק בחיים, לא צריך לשלם על לראות דרמה של אחרים
וסושי פשוט דוחה

AlteX

New member
טוף, על טעם וריח, כמו שאומרים...

אני דווקא חושב שדרמה וסושי הולכים מצויין ביחד, כמו שסרט אקשן הולך מצויין עם צלעות חזיר...
אני אוהב סרטי איכות (דרמות בשפה העממית
) ואני מת על סושי טוב!
בדיוק כמו שאני אוהב סרטי אקשן (כבר הזמנתי כרטיסים למטריקס 3 בסינמקס) ואני מת על צלעות חזיר/סטייק עסיסי...
אמרתי, אני אדם מגוון...

Sefy

New member
אני אפילו את המטריקס לא סובל ../images/Emo3.gif

משעמם רצח! ואין דבר כזה דג טוב, דג מסריח ואוכל מסריח לא נכנס לי לפה זה על בטוח!
ואצלי מה שהולך עם סרט זה או בחורה, או פופקורן וקולה
דרמה זה לא איכותי, דרמה זה שיעמום, סרטים מעולים ללכת לישון איתם

neuron

New member
אני פעם גנבתי מפורום אחר את הארנק

ושילמתי באמצעות הכסף שבארנק עבור היציאה לבליינד-דייט

shellush

New member
אין לי בעיה לשלם על עצמי, הדבר

שיוריד את ערך הגבר בנושא הזה זה אם הוא יהיה קטנוני על כל שקל. אבל אני תמיד מוציאה ארנק ולא אתאכזב אם הוא לא ישלם עליי, אנחנו בשנות ה- 2000, אנחנו עובדות למחייתנו וזו לא בושה לשלם על עצמנו. מה שכן, גבר שהוא קמצן, בכללי, לא בבית ספרי, בלי כל קשר לדייט הראשון. אי אפשר לגלות את זה בדייט ראשון בכל מקרה.

Sefy

New member
כל זמן שלא תתווכחי איתי ../images/Emo3.gif

אני מזמין, אני משלם! חבל שאין סרט טוב בקולנוע, ראיתי את כולם בארה"ב כבר

AlteX

New member
שונא להתווכח על כסף!

כסף מבחינתי הוא רק אמצעי שמאפשר לשפר את רמת החיים. אין לו שום חשיבות מעבר, לכן אני שונא להתווכח על כסף בשום מצב. כאשר אני יוצא עם בחורה, אני תמיד מציע לשלם, אבל אם היא תתעקש לשלם את החלק שלה (או לשלם על שנינו בפעם הבאה
), אני לא אתחיל להתווכח ולא תהיה לי שום בעיה עם זה. פשוט שונא להתווכח על דבר כ"כ לא משמעותי כמו כסף... לא חבל על הזמן והעצבים? אז היא תשלם, אני אוכל קצת מהאגו הגברי שלי כתוספת לקינוח, ובמקום לשבת ולהתווכח נטייל לנו יד ביד ונסתכל על ה-
... לא עדיף?

למעלה