בליכוד ממשיכים להתכתש

bhnadav

New member
בליכוד ממשיכים להתכתש

מתכתשים אפילו על הנציג בוועדת חוץ וביטחון סיעת הליכוד כה מפוררת ומפורדת עד שאפילו סיכום על נציג המפלגה בוועדת החוץ והביטחון נמשך לאורך ישיבות רבות, מלאות ויכוחים וסכסוכים. חלק לא מבוטל מחברי הסיעה תומך בסילבן שלום, אך לימור לבנת לא מסכימה ל"הנחתות" ודורשת הצבעה. הסאגה המשונה צפויה להסתיים בבחירות חשאיות אטילה שומפלבי סיעת הליכוד תתכנס מחר (יום ב') באווירה מתוחה כדי לבחור את נציג הסיעה בוועדת החוץ והביטחון. לא מדובר במהלך פשוט כל כך, שכן כבר מאז שהושבעה הכנסת החדשה מנסים חברי הליכוד המסוכסכים בינם לבין עצמם להגיע למועמד מוסכם שיהיה נציג הסיעה בוועדה. חלק לא מבוטל מחברי הסיעה תומכים בסילבן שלום בשל מעמדו, ותיקותו וניסיונו הרב. אלא שחברת הכנסת לימור לבנת מתעקשת לנהל מאבק. כך למשל אירע היום בישיבה נוספת, המי יודע כמה, בסאגה הלא נגמרת שקשורה לבחירת הנציג. חבר הכנסת רובי ריבלין, וכן ח"כים נוספים, ש"העיזו" להציע היום את מועמדותו של סילבן שלום לשמש כחבר הוועדה, זכו להתנפלות נמרצת מצידה של לבנת שאמרה כי "צריכה להיות שיוויוניוּת. היא אינה מוכנה לקבל 'הנחתות' ודורשת הצבעה". בתום הישיבה, נוכח העובדה שהנוכחים שוב לא הצליחו להגיע להסכמה, הוחלט שמחר תתקיים הצבעה בישיבת הסיעה, כאשר ההערכה היא שבכל אופן מי יזכה בסופו של דבר בנציגות יהיה סילבן שלום. אגב, שלום עצמו אמר במהלך הישיבה היום כי הוא "לא רוצה טובות מאף אחד ולכן תומך בהצבעה חשאית בתוך הסיעה". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3250888,00.html

surfEU

New member
למען האמת אני מופתע

חשבתי לאחר קריאה של התגובות בפורום הליכוד בתפוז, שאחרי שסליבן שלום יצא בגלוי במהלך להדחת נתניהו, מעמדו התערער והוא נשאר ללא תמיכה בסיעת הליכוד. אם באמת יבחרו בו בתור נציג הליכוד לועדת חוץ ובטחון, זה סימן לכך שכוחו רב יותר ממה שנאמר בפורום.

רק חבל דבר אחד...

שהחבר'ה בפורום "הליכוד" בתפוז שוכחים שהם המיעוט בכל מה שקשור למפלגה המתפוררת הזו. אל תשכח שגם שבוע לפני הבחירות הם היו בטוחים שלליכוד יש 25 מנדטים לפחות בכיס
אני מאמין שהכח של סילבן בליכוד הוא יותר חזק ממה שמרבית פורום "הליכוד" מאמין או רוצה להאמין... אבל, אני לא ליכודניק, אז מה אני יודע.

קוב001

New member
אל יתהלל חוגר כמפתח.....

אני יכול להתערב איתכם על כסף!! ובכל סכום!! ששנה..זה הכל,שנה!! וקדימה נכנסת לקרבות שלא נראתה בפוליטיקה הישראלית מעולם.. ע"ע שינוי...גם שם היה שליט אחד,דעה אחד,ומלך אחד.. איפה הוא היום???למישהו ידוע??? כי לי אין מושג.. אז אל תתהללו ותרימו את ראשכם בשחצנות כפי שמנהיגכם ה"דגול" מר אולמרט נוהג לעשות.. זה נכון,הליכוד ספג מפלה קשה,ונכון זה מובן שכשקורים אסונותבמשפחה, ויש קושי כלכלי.. המצב המשפחתי מתערער..יש מריבות וצעקות בבית.. זה קורה בכל משפחה במצב כזה.. אבל אנחנו חזקים..הליכוד מורכב מאנשים עם שורש עמוק,שלא מחליפים מפלגה לפי צוו האופנה.. כפי שמצביעי קדימה שינוי וגרורתיהם נוהגים לעשות.. הם לא מצביעים למי שמצטלם יפה בטלויזיה.. אז חכו שנה..חכו שנתיים..תראו איך שהליכוד חוזר ובגדול ואז..נשמע אתכם..

אשרת

New member
אני חושבת שצריך להזכיר לך

שהחברים שלך בקדימה חשבו שהם הולכים לקבל 40 מנדטים... אז במקומך לא הייתי כל כך רצה להקניט את אנשי הליכוד
חוץ מזה, כיצד אתה מסיק משהו מחבורה די קבועה שכותבת בפורום שינוי על יחסי הכוחות בליכוד, כאשר רובם הם אנשי נתניהו?

הא??

אני לא יודע מי חשב שקדימה תקבל 40 מנדטים + חוץ מהסקרים. אני בטח שלא חשבתי. היה רצון ברור לקבל כמו שהסקרים טענו, אבל בין רצון למציאות עולם שלם. וזה בדיוק מה שכתבתי - בתגובה לסרפ - שפורום "הליכוד" אינו מייצג בכלל. ולא כתבתי שום דבר על פורום "שינוי", מסטולה

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

פורום הליכוד........ יש לי תירוץ למסטוליות שלי.

קוב001

New member
אשרת

סתם שאלה.. אבל לא לכעוס... את לא מתביישת לרשום שאת מנהלת פורום שינוי?! בחייתתתתתתתת

bhnadav

New member
כשהסקרים הראו 34 יום לפני הבחירות,

אף אחד לא דיבר על 40. בחדרי חדרים אולי דיברו על 20, אבל 40?

אשרת

New member
זה היה קצת יותר מחודש.

20? לכן אולמרט הכניס לרשימה שלו אפילו את רופאת השיניים שלו? בחייאת.

bhnadav

New member
אני מוכן לשמוע ממך -

מי היא רופאת השיניים של אהוד אולמרט שנמצאת ברשימת קדימה, כי אני לא מכיר אותה. ובקשר למספר המנדטים, אל תתיימרי להסביר לי לאיזו תוצאה קדימה ציפתה ביום הבחירות. מה שכן, אני יכול לומר לך שלא ציפינו ל-4,000 קולות.

אשרת

New member
../images/Emo13.gif

תמשיך עם זה נדב. תמריך להעמיד את עצמך באור מגוחך למדי, כאשר אתה ממשיך להתייחס למפלגה שלא קיימת יותר בכנסת. ראוי שתקרא את מה ש-vantan כתב בשרשור שהוא פתח בכותרת "לא צריך לחכות שנתיים כמו שינוי"... כי לשם שינוי אני מסכימה כמעט עם כל מה שהוא כתב.

bhnadav

New member
אני משלים את השטויות שאת כותבת ../images/Emo13.gif

אם זה לגבי מספר המנדטים, אם זה לגבי אנשים שנמצאים ברשימת קדימה..

אשרת

New member
אני חושבת שבנתיים היחיד

שכותב פה שטויות, זאת לא בהכרח אני. אבל עזוב, אין לי עניין, רצון ןוזמן לרדת לרמות נמוכות. המלצה: תתחיל לעבור על ארכיון הפורום ועל ארכיוני החדשות. אתה תופתע לגלות כמה 'מהשטויות' שאלו שהם לא תומכי קדימה כותבים, הם נכונים.

bhnadav

New member
אל תגררי אותי לדברים אחרים.

אני לתומי מחכה עדיין לשמוע מי היא אותה רופאת שיניים של אולמרט שנמצאת ברשימה ולא נכנסה לכנסת.. אולי אני אלך אליה.

אשרת

New member
תהנה לך מטיפול השיניים

אני בזה בערך מסיימת את הדיון בנושא הזה.

למעלה