בליכוד ממשיכים להתכתש

לא הייתי רציני?

למה שנשנא את הליכוד או את נתניהו? הם אויבים שלנו? זה שלא מסכימים עם מפלגה מסויימת או זה שאנחנו לא חושבים שמישהו מתאים להיות ראש ממשלה, לא עושה אותנו ל"שונאיו". סך הכל לכולם כוונות טובות בסופו של דבר. (חוץ, כמובן, מלברוך מרזל.)

אורוש 11

New member
לא אהבתי

את מה שכתבת בסוגריים, אבל לא נורא. אבל בינינו אם סילבן שלום יהיה ראש הליכוד, נכון שהיחס שלך ישתנה לליכוד?! אם כן , נתניהו , הוא מבחינתך הבעיה.מדוע?

וואלה? היחס שלי ישתנה?

ואתה יודע מה היחס שלי עכשיו? לא מעניין אותי מי בראש הליכוד. אם זה סילבן, אם זה נתניהו או אם זה פייגלין מצדי... הליכוד היא לא המפלגה שלי והיא אפילו לא מפלגת שלטון, ולכן לא מקומי להתעסק בענייניה הפנימיים. אני יכול רק להשקיף מהצד ולנסות לתת הערות כמו "אני מאמין שהכח של סילבן בליכוד הוא יותר חזק ממה שמרבית פורום "הליכוד" מאמין או רוצה להאמין..." כמו שכתבתי בתחילת השרשור הזה, וגם זה כלול באלפי הסתייגויות. ולא, גם אם סילבן שלום היה בראשות הליכוד, עדיין הייתי מצביע קדימה

אשרת

New member
מה אתה לא ידעת? ../images/Emo6.gif

עכשיו גם מכתיבים לך את צורת היחס שלך לאנשים שונים.

טלמ

New member
מה שהוא כתב בסוגריים צודק

מרזל מעודד גירוש קר של עם שלם והציע רצח של כל הערבים, צריך לשלול ממנו את האזרחות, יחד עם חברי הפרלמנט הפלסטיני

bhnadav

New member
אני לא שונא את נתניהו.

יש לי ביקורת קשה לגבי דרך ההתנהלות שלו כראש ממשלה ולגבי כמה מהמהלכים שעשה כשר אוצר. אני מודה שלגבי סגן ראש הממשלה ושר החוץ לשעבר ח"כ סילבן שלום, אין לי הרבה ביקורת. להפך, הייתי שמח לראות אותו במפלגה שאני תומך בה.

טלמ

New member
להפך, נתניהו מוצלח אבל לא בתור

ראש מפלגה. בתפקיד הסברתי הוא הכי טוב, אין מה להגיד. אבל הליכוד הפך את עצמו לדבר הנורא שהוא, שהוא מעמיד במקום 10 ברשימה אנשים נבזים כמו לימור לבנת, שמעלה איש חסר נסיון כמו משה כחלון לעמדת מספר 3 ודוחק לפינה את המוצלחים בליכוד. וכל המוצלחים שהיו בליכוד, עברו לקדימה

אורוש 11

New member
טלמ-להוציא את דיבתו רעה של מרזל

לא יפה. מרזל אמר שצריך להרוג ערבים?! חזור בך!

טלמ

New member
הוא אמר

אני אצטט את הדברים שלו למעריב בנוגע לקיצור השרות בצה"ל "השירות לא יוכל להתקצר אז שתתקיים המלחמה נגד האויב על מנת להשמידו. אחרי מלחמה זו לגירוש האויב והשמדתו, נוכל לשחרר את הצבא לגמרי"

אשרת

New member
מרזל מאמין גדול בטרנספר מוחלט

של הערבים , של כללללל הערבים, אבל לא בהריגתם. וכמון הוא תומך ב'העלמת' השמאל מהמדינה והפיכת המדינה למדינת הלכה.

למעלה