בליכוד ממשיכים להתכתש

טלמ

New member
והרופאה הוכנסה לרשימה

היא גניקלוגית שהוכנסה ע"י שרון קשה לי להאמין ששרון או אולמרט ביקרו אצלה אי פעם

bhnadav

New member
האם אליה אשרת מתכוונת?

לא נראה לי. היא לא רופאת שיניים, אין לה קשר לאהוד אולמרט והיא גם לא הוכנסה לרשימה כשהוא היה יו"ר התנועה אלא עוד בתקופת שרון (אני אישית כתבתי כאן הודעה לגבי הצטרפותה למפלגה). אולי אשרת מתכוונת למישהי אחרת שאנחנו לא מכירים.

bhnadav

New member
אני אשמח לשמוע למי את מתכוונת.

כי הדברים שכתבת הם בגדר השמצה נבזית כנגד אהוד אולמרט וכנגד רשימת קדימה לכנסת.

טלמ

New member
גם את מציגה את עצמך באור מגוחך

שאת עדיין מתייחסת ותומכת במפלגה שלא מיוצגת בכנסת ולא תיוצג בעשור הקרוב.

אשרת

New member
אני ממש מתנצלת על כך

שאני אדם אידיאלוגי ולא אחת שקופצת ממפלגה אחת לשניה לפי המצאותה בכנסת או לא. מה לעשות, טלמ- יש עוד אנשים אידיאולוגיים בעולם שמסוגלים לתמוך גם בגוף חוץ פלמנטרי ולהיות שלמים עם עצמם.

טלמ

New member
אז כמו שאת מסוגלת לתמוך בגוף

חוץ-פרלמנטרי אני יכול עדיין לבקר אותו בצורה קבועה....

אשרת

New member
?

אתה מוזמן למתוח ביקורת - בכיף. אבל כאשר אתה צריך להגיב על ביקורת על קדימה, עדיף שתגיב עניינית, ולא פתאום תזכר למתוח ביקורת על מפלגה אחרת. כי זה נראה לא טוב. גם להודות שההתנהגות של המפלגה שלך לא משהו, זאת לא בושה.

טשאפק

New member
רופא שיניים לא

אבל חברים שלו, מרצה שלו, בנו של רואה החשבון שלו ומי שהיה מהנדס העיר שלו בירושלים, כן.

תוכלו להסביר לנו על מי בדיוק מדובר?

רק כדי שנוכל למקד את הדיון, תהיו יותר ספציפיים. אני מצרף את הקישור לרשימת קדימה כדי לעזור לכם. http://www.yallakadima.co.il/candidates.asp

bhnadav

New member
אממ...

באשר למרצה שלו - היא מדובר בפרופ' ברזניץ? אמנם בעבר הוא היה מרצה שלו בקורס לפסיכולוגיה, אם אני זוכר נכון, אבל מדובר באדם משכמו ומעלה שהיה רקטור ונשיא אוניברסיטת חיפה. עוד על פרופ' ברזניץ אפשר לקרוא כאן. אם במקרה אותו פרופ' גם היה מרצה של אהוד אולמרט לפסיכולוגיה לפני 35 או 40 שנה, אז זה מעיד שהם מכירים מקדמא דנא ואני לא רואה בכך פסול. באשר למהנדס העיר ירושלים לשעבר, האדריכל אורי שטרית, שהיה מהנדס העיר בתקופת בה אהוד אולמרט היה ראש העיר - גם כאן אותו הסיפור. אם האנשים מכירים - מה טוב, אבל בוא נבחן אותו על יכולתו לתרום למפלגה ולמדינה. שמעתי ראיון נרחב איתו שערך עמנואל הלפרין בערוץ הכנסת והתרשמתי ממנו מאוד, הן מהידע והן מהבן אדם. האמת? חבל שהוא לא נכנס לכנסת. אם אכן יש "חברים שלו" או "בנו של רואה החשבון שלו" שנכנסו על רקע אישי ולא מסיבות ענייניות ומיכולת לתרום למפלגה ולמדינה, כלומר חלילה סתם אנשים מהרחוב, זה בהחלט חמור, ואשמח אם תרחיב לגביהם.

mean girl 16

New member
תסתכל על הודעות יום לפני הבחירות

אני יכולה להריץ פה ולהראות לך. הייתה פה כמות עצומה של אנשים, שהבולט מביניהם היה סורף, שכתבו שיש להם הרגשה שתעברו את ה40.

bhnadav

New member
תשאלי אותו -

לגבי השיחות שלי ושלו בשבועות ובימים שלפני הבחירות בנוגע לתוצאה של קדימה ביום הבחירות. הוא אכן רוב הזמן היה אופטימי יתר על המידה, אולי זה בגלל שהוא לא נמצא בארץ, אבל הוא שמע ממני מספיק לגבי דעתי בנושא.

mean girl 16

New member
שטויות

אני כן יודעת ורואה, וככל שהזמן עובר סילבן משניא על עצמו את כל הליכוד. במרכז הוא לא מצליח לגייס בסך הכל 600(!!!) חתימות שמיועדות רק לכנס את המרכז להצביע עבור הקדמת הפריימריז! אז אתה רק יכול לתאר לעצמך שאין לו שמץ של סיכוי להקדים אותם, אף אם יכנס את המרכז. נעשה סקר פנימי בקרב חברי הליכוד שאומר שרק 10% מהם תומכים במהלך של סילבן, מספר שבכלל לא מפתיע. ברור לי שאם ימשיך ככה, המספר רק יירד. אין סיבה לתמוך בסילבן, הוא חתיכת כלום אחד גדול. ברור שאם סילבן היה עומד בראש הליכוד, הליכוד היה נאבק מול אחוז החסימה.

אני לא מעורה בענייני הליכוד

כדי לתת את חוות דעתי בעניין
תוכלי לשלוח לי קישור לסקר הזה? זה מעניין.

טלמ

New member
הליכוד במבחינתי זה כבר הסטוריה

שנתניהו עלה בפעם הראשונה ראינו שהליכוד ייפול. אבא שלי פרש אז מראשות סניף הליכוד בנתניה והסיר את מועמדותו למרכז הליכוד. עם תקופת שרון הוא חשב לחזור אבל ויתר. היה ברור ששרון לא יצליח להחזיק בליכוד עם המורדים והיה ברור שהוא יפלג את המפלגה. בכל מקרה, הליכוד בלי שרון, לבני, אולמרט ושטרית זה כלום. יש שם כל כך הרבה מחנות. יש את המחנה של נתניהו (סער, ארדן, ריבלין וכחלון) ומצד שני את מחנה האנטי-נתניהו (שלום, לבנת, כץ, נווה) השאר נעים להם ממחנה למחנה. בתוך מחנה האנטי-נתניהו יש פילוג בין לבנת לשלום (קצת שכל יש לו). שהליכוד יבחר אם הוא ימין מרכז של שלום, ימין של ביבי או ימין קיצוני של עוזי לנדאו שיחזרו אליי... טל

אורוש 11

New member
שאלה כללית לכולם

מה השינאה הזו לנתניהו דוקא? יש לי רושם שאינכם שונאים את הליכוד, אלא את נתניהו בלבד. מדוע?

למעלה