|במבה| שרשור חיובי |נסטי|

xXx Lilo xXx

New member
תבקשו עם זה יום כיף בברכיה או משהו כזה ../images/Emo29.gif

למה לקנות מאווררים לכיתות אחרות. אם זה היה רק לכם וזה היה נישאר איתכם עד שתסיימו תיכון אז מלא. אבל למה שאחרים יהנו XD

Emergency Exit

New member
זה לא כיתות אחרות D:

זה לחדר שכב''ג.

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gif....

ראשון- נוסעת להסתפר
שני-בצפר!!||||: \ חוג . שלישי-כנ"ל רביעי-כנ"ל חמישי-כנ"ל שישי- בבית ><" שבת- לאדעת עדיין ...

May Music

New member
מווו.../images/Emo80.gif המערכת שלי כ"כ עמוסה.../images/Emo7.gif

אני לא חושב שאני אמשיך להיות פה בפורום כמו שהייתי לפני החופש\: זה יהיה גם סוג של פירוט למה זה יקרה חחח ראשון- מתחיל ב8![בצפר] מסיים ב3 וחצי @_@ אה יש לי גם פאנל ראשון בטינק ישר אחרי בצפרP: שני- מתחיל ב8 אבל לפחות עם מחשבים
ועוד עם אריאל אז בכלל. מועצת נוער ב7 שלישי- גם מתחיל ב8. מסיים בשלוש וחצי. רביעי- היום היחיד שאני לא מתחיל ב8 אלא בעשרה ל9. מסיים ברבע ל3. חמישי- מתחיל ב... אני אתן לכם לנחש. מסיים בשלוש וחצי אבל לפחות יש חלון של שעתיים. [אולי אני אנצל אותו לכתיבה כאן חח] שישי- נחשו מה רציתי לכתוב כאן...]: גם ביום שישי. מניאקים חחח. מסיים באחת. שבת- עושה עבודה במתמטיקה בטירוף ולומד למבחן שיהיה ביום שלישי. זו המערכת שלי שבערך קבועה. ביום ראשון רגיל לא יהיה לי פאנל ויהיה לי חוג סטפס... ואני אמור להוסיף עוד טונות של דברים שנראלי אני אוותר על חלקם. על מועצת נוער אני כנראה אוותר. סתם כי בא לי לרשום, שיהיה לי כתוב מסודר איפה שהוא מה אני רוצה להוסיף למערכת השבועית הקבועה וצריך לקבוע אותו או להחליט מה יהיה גורלו: *צמר"ת *התנדבות *פגישת הנהגה [של צמר"ת, אם אני מתמודד להנהגה הארצית בכלל...] *מדבי"ם [מדריכים בוגרים, המשך של מדצי"ם למי שמכיר.] *נוע"ל [רוב הסיכויים שאני לא אצטרף בגלל חוסר זמן\: ] אוף, למה אין יותר שעות ביממה. או יותר ימים בשבוע.

Emergency Exit

New member
אני עוד לא יודעת את המערכת שלי,

ואני מנחשת כבר שאני בקושי אהיה כאן. X_________X גם צופים שלישי-שישי גם ישיבת צוות פעם בשבוע גם להביא אוכל לאחי ולעזור לו בשיעורים וגם ביצפר? דאמט!

חחח י'בכיין! ../images/Emo141.gif

אני מתחילה כל יום ב-8 ומסיימת ברבע ל-4 מכיתה ז'!
חוץ מימי שלישי, שמסיימים ב-2 ומשו... בהצלחה.

xXx Lilo xXx

New member
אצלנו שעה ראשונה זה ברבע לשמונה...../images/Emo29.gif

זה נוראי לקום בשש וחצי ><" גאד.

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

><" שנה שעברה ביום שני הייתי מתחילה בתשע וחצי... וכמעט כל שאר הימים בשמונה וחצי.
אבל השנה מתחילה ברבע לשמונה אבל גם מסיימת בשעות שאנשים נורמאליים מכירים. כמו אחת ועשרה או עשרה לשלוש. לא כמו שנה שעברה, בארבע וחצי, חמש או חמש וחצי... זה היה מטורף!

נסטי XD

New member
ככה זה כל יום..

מתחילים בשבע וחצי ותקשורת מסיימים בארבע..~אימו חותך~

xXx Lilo xXx

New member
זה לא חוקי!../images/Emo29.gif

גם חברה שלי הייתה מתחילה ברבע לשמונה, כמוני והם התלוננו למשרד החינוך ועשו בלאגנים וזה הראי אסור, אסור לבתי ספר להתחיל את הלימודים ליפני השעה שמונה. יש חוק כזה או משהו כזה. בקיצור מהשנה הם לומדים משמונה. זה הבדל של רבע שעה אבל עדיים
תעשו סקנדל או משהו ובטח יצליח לכם. בהצלחה

נסטי XD

New member
הבי"ס שלנו לא בי"ס - זה מוסד לעבריינים או

חולי נפש, כמוני XD סתם, אנחנו כל הזמן עוברי על החוק, אז למה שעכשיו זה לא יהיה ככה? ~כותבת לכולם במסן לעשות פהגנה למרות שאין לימודים יום שישי~

נסטי XD

New member
אינלי כוח לבי"ס...

הטלפון שלי החליט שאני צריכה לקום בשש כשאני מתחילה ללמוד ב-8:30
ראשון- בי"ס || יום אבל לכל תלמידי ישראל שני- בי"ס|| שלישי- בי"ס רביעי- בי"ס חמישי- בי"ס שישי- לעשות את העבודה במתמטיקה אחרת אני מתה סופית שבת- לנוח וללכת לאנשהו עם חברות מעניין הא?

xXx Lilo xXx

New member
גם אצלך מתחילים ליפני ה1 לספטמבר ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

מסכנה שלי

למעלה