מווו.../images/Emo80.gif המערכת שלי כ"כ עמוסה.../images/Emo7.gif
אני לא חושב שאני אמשיך להיות פה בפורום כמו שהייתי לפני החופש\: זה יהיה גם סוג של פירוט למה זה יקרה חחח ראשון- מתחיל ב8![בצפר] מסיים ב3 וחצי @_@ אה יש לי גם פאנל ראשון בטינק ישר אחרי בצפרP: שני- מתחיל ב8 אבל לפחות עם מחשבים
ועוד עם אריאל אז בכלל. מועצת נוער ב7 שלישי- גם מתחיל ב8. מסיים בשלוש וחצי. רביעי- היום היחיד שאני לא מתחיל ב8 אלא בעשרה ל9. מסיים ברבע ל3. חמישי- מתחיל ב... אני אתן לכם לנחש. מסיים בשלוש וחצי אבל לפחות יש חלון של שעתיים. [אולי אני אנצל אותו לכתיבה כאן חח] שישי- נחשו מה רציתי לכתוב כאן...]: גם ביום שישי. מניאקים חחח. מסיים באחת. שבת- עושה עבודה במתמטיקה בטירוף ולומד למבחן שיהיה ביום שלישי. זו המערכת שלי שבערך קבועה. ביום ראשון רגיל לא יהיה לי פאנל ויהיה לי חוג סטפס... ואני אמור להוסיף עוד טונות של דברים שנראלי אני אוותר על חלקם. על מועצת נוער אני כנראה אוותר. סתם כי בא לי לרשום, שיהיה לי כתוב מסודר איפה שהוא מה אני רוצה להוסיף למערכת השבועית הקבועה וצריך לקבוע אותו או להחליט מה יהיה גורלו: *צמר"ת *התנדבות *פגישת הנהגה [של צמר"ת, אם אני מתמודד להנהגה הארצית בכלל...] *מדבי"ם [מדריכים בוגרים, המשך של מדצי"ם למי שמכיר.] *נוע"ל [רוב הסיכויים שאני לא אצטרף בגלל חוסר זמן\: ] אוף, למה אין יותר שעות ביממה. או יותר ימים בשבוע.