|במבה| שרשור חיובי |נסטי|

xXx Lilo xXx

New member
יוווווו מגניב לךךךךךך../images/Emo29.gif

באלי גם... אמרו לי שממש מגניב ויפה שם... אלו שהיו בחופש בניו יורק לא רצו לחזור! אני בטוחה שתעשי שם חיים

A t a s h i

New member
תודהההה. ../images/Emo23.gif

היום בערב *מתרגשת*.
אני אהיה בהופעה של Fireflight (
!) במסצ'וסטס בוודאות, כבר יש כרטיסים. D: ומצאתי גם הופעה של Seether בניו-יורק, אבל יש מצב שדווקא באותו יום נהיה בבוסטון, אז אני עוד לא יודעת אם ייצא לי ללכת... וזה כל מה שהצלחתי למצוא בינתיים, אבל אני אנסה לברר גם שם כשנגיע, אז, יש מצב שיהיו עוד.

Earth to Bella

New member
../images/Emo46.gif כתבתי הכל וזה לא שלח#@!@

ראשון- עבר. שני- אולי יוצאת עם אמא לאנשהו.. \\ אם לא אז אולי לים.. \\ פותחים שנה במרכז בתל מונד [יאבאאאאא. >: ] \\ אימונים נורמלייםD: שלישי- וינגייט
סוףסוףף והפיוזיותרפיסט אמר שאני יכולה לחזור לקפוץ קצת!! |אושרעילאי!| רביעי- פותחים שנה במרכז בצורן באמאשלי התגעגעתי לקטנטנים האלה. אבל אני בטוחה שאני אלמד לשנוא אותם לאורך השנהXD \\ אימון חמישי- כלום \\ אימון שישי- אם לא יהיה משהו מיוחד אז בטח פראנויה היה נחמד שבוע שעבר.. שבת- ישנה \\ כושר באמאשלי זה עצוב לא לחזור לבצפר...הייתי חוזרת...נשבעת

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

ראשון- חזרתי בערב מלונדון
שני- בצפר -_-" || נפגשת עם בני דודים שלישי- בצפר -_-" רביעי- בצפר -_-" חמישי- בצפר -_-" || כנראה בערב הופעה של כנסיית השכל D: שישי- משלימה שעות שינה
שבת- SOS [?]

mafakit

New member
בצפר ._. |אלפקה|../images/Emo218.gif

ראשון-בצפר ._. שני-בצפר ._. שלישי-בצפר._. רביעי-בצפר ._. חמישי-בצפר ._. שישי-בצפר ._. שבת-מנוחה ><'

חע,לי יש גשר! ../images/Emo3.gif ../images/Emo141.gif

[בבית ספר,לא בשיניים. XD] אבל לא למדתי בשישי
. התחלנו בראשון. ראשון-הממ בבית.
שני-כנ"ל. שלישי-בית ספר. יאיייי. [
] מבחן באנגלית. רביעי-בית ספר. חמישי-בית ספר. שישי-בית ספר? לא בטוח. שבת-שומכלום.
בהצלחה לכוווולם.

xXx Lilo xXx

New member
חחח הבצפר שלכם לא סגור על עצמו XD../images/Emo29.gif

שישי כן, שישי לא, שישי למה לא XDDD

למעלה