טוב, לא יכולה לצרף לינקים,
אז קבלו את זה בהעתקה מחילות יום כיפור: עצות להתפייסות לצ'ילבות של השנה ג'קו אייזנברב ורמי קליינשטיין על מה ולמה החתול השחור: בכתבה שהתפרסמה זמן קצר לאחר שזכה אייזנברג ב"כוכב נולד 4", אמר הזוכה המאושר כי "רמי קליינשטיין זה מהאנשים האלה שגורמים לך להקיא. 'תפוחים ותמרים' זה להקיא, והשיר שהוא הוציא, שהוא עושה פתאום באמצע ראפ, בא לי להוריד לו שתי סטירות. זה נורא איום". קליינשטיין מצידו לא הגיב ואולי זה לא ממש הציק לו. מצד שני, שמישהו רוצה להקיא עליך, זה בכל זאת משאיר טעם רע בפה. וזו הצעתנו לשיחת ההתפייסות ג'קו: "שלום רמי. קודם כל, תרשה לי לומר לך ששמעתי את הקטע ראפ שוב והוא דווקא אחלה". רמי: "לא רוצה לדבר איתך". ג'קו: "לא באמת, אני מרגיש שהגזמתי ואני רוצה להתנצל. כנראה שנרדמתי בשמירה או על החולות...כי אתה יודע...הממ...לא עשיתי צבא, אבל אני מעדיף לא להיכנס לזה". רמי: "טוב, תשמע חביבי, אני מקבל את זה, אבל אני מציע שתיזהר במילים שלך בפעם הבאה". ג'קו: "קיבלתי. אולי לשם פיוס, נעשה איזה שיר ביחד?" רמי: "אחלה. אולי נוסיף לזה גם ראפ. אני נהיה חזק בזה, אתה יודע". ג'קו: "טוב, אז אולי לא". רמי: "שיהיה. אולי ריטה תרצה". ג'קו: "סבבה. בכל מקרה, אני חייב לסיים, יש לי פשוט עוד כמה שיחות סולחה על הראש לכמה ראשי הערים שכועסים עלי. תסלח לי, כן?" רעיון למתנת התפייסות ג'קו לרמי: סדנא לקורס היפ הופ וראפ אצל 50 סנט. רמי לג'קו: סדנא לטיפול בכעסים ושקיות הקאה. מלחמת הכוכבים אמנם הם הכי טריים בקטע הצ'ילבתי, אבל בהחלט מדובר בסכסוך שמכניס הרבה סכסוכים לכיס הקטן. ג'קו אייזנברג, הכוכב הנולד הדנדש, מול רמי קלינשטיין, אחד הכוכבים הותיקים בתעשיית המוסיקה. רגע אחרי זכייתו של ג'קו בתואר הנינטי החל ג'קו למשוך אש. בתחילה בגלל שלא שירת בצה"ל. סערה שהתחילה בהחרמה של הכוכב על ידי מספר ראשי ערים ונגמרה בהודעה של ג'קו בעצמו על לקיחת פסק זמן מהופעות. מתישהו באמצע, בין כל ההמולה, ג'קו ציין באיזה ראיון את דעתו על קלינשטיין. איך לומר, זה לא היה ממש חיובי. כולל ירידות על השיר "תפוחים ותמרים" וקינוח בעובדה שג'קו היה רוצה להכניס לקלינשטיין שתי סטירות לחי על קטע הראפ שהוא דחף לאיזה שיר. לא עברו יומיים והבכירים של חברת התקליטים "הליקון" שהבטיחו להוציא את הדיסק של ג'קו לכשיהיה, חזרו בהם מכל העניין וג'קו נותר בלי חברת תקליטים. לפחות כרגע. יש האומרים שהסיבה להתנתקות של הליקון מג'קו קשורה ישירות בעובדה שקלינשטיין הוא אחד מהטאלנטים הבכירים של הליקון. למה היינו רוצים לראות אותם בשולם-שולם לעולם? כי אחרי הביצוע הלא משהו של שי גבסו לשיר "אש" (על הפנים) של קלינשטיין בגמר הראשון של "כוכב נולד", זה כאין וכאפס לדברים הלא משהו שג'קו אמר על הקלינשטיין. כך שאנחנו פונים ישירות לקורא קלינשטיין, אם הצלחת לסלוח לגבסו, בטוח שתמצא בתוכך גם טיפ'לה של חמלה לג'קו. חוץ מזה שאנחנו משתוקקים לשמוע את הגרסה הרוקיסטית של השיר "תפוחים ותמרים" בביצועו של הכוכב הנולד ואם אפשר אז עם איזה קטע ראפ באמצע.