במסגרת סריקת העיתונים היומית

../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif סבח' אלח'יר...

|פרחים בקנה ובנות בצריח... מה קורה כאן בנות? רק נכנסתי ואיזה בלאגן...ככה אי אפשר לעשות שלום... זה מה שקורה כשאין הופעה מתוכננת באופק....כאילו שאין עוד נושאים בעולם...מה עם תכנון מחזמר, פיקניק פורומי, קבוצת תמיכה לדיאטת אייזנמן.....יאללה רק אל תריבו... אלה ליקה מאורשולים אלקודס...ואחלה יום שיהיה לכן...

eilati27

New member
סבח אל נור ללי!

אני מקווה רק שזה לא אומר שבאמת התעוררת בשעה הזו (!!!) ואם כן אז החיים שלך ממש דבשששש
איך בירושלים? מושלג? ואל תדאגי בקשר לתגובות הזועמות,עניין רגעי של לחצים,לא נורא נתגבר...

אופס,שירשרתי למקום הלא נכון.. ה

התכוונתי מסכימה עם אילת...אין ספק שהמעשה של רמי הוא מכוער בטח לאמן שרק עכשיו התחיל את דרכו,ורב הדברים שנכתבים בעיתון כמו זה,הם שקר,העיתונאים מראיינים ובין לבין מכניסים את פרשנותם-כל עוד דעתו של ג'קו לא נאמרה בדיבור\פנים מול פנים מבחינתי זה לא אמיתי!!

eilati27

New member
המצב רוח תמיד טוב!!!

חוץ משיחת הטלפון של livi שהכניסה אותי לעניינים בקשר להופעה... באסה... אבל לא נחזור לזה... העיקר שיש עוד למה לצפות...

moon line

New member
אילתי../images/Emo45.gif זה נכון שיש לו זכות לחשוב

ואף להתבטא , אבל שאתה כבר אישיות ציבורית שרק עכשיו התפרסמת יש טעם לפגם בדברים האלו ועובדה הרבה נעלבו מזה- עד כאן בעניין התבטאיותיו של ג'קו. בקשר ל ביטול החוזה - אני מניחה שגם מנכ"ל הליקון כחבר של קליינשטיין נפגע מהדברים. ונכון ש "ג'קו הוא אדם וזו זכותולהביע דעה" והכל סו.. קולד פולטקלי קורקט אבל אנחנו גם אנשים ... עם רגשות וגם אנשים מבוגרים נפגעים וזה טבעי. ושוב הכל ספקולציות.. כמה ידו היתה בעניין של ביטול החוזה וכנגד גם הכל ספקולציות כמה ג'קו שתה כשאמר את הדברים. ואם זה נניח היה ההפך או מישהו שאנו לא אוהבות אומר את הדברים אז כולנו היינו אומרות "איך הוא מעז להגיד את הדברים האלה וכ"ו. זהו אבל באמת זהו לא בא לי לפתוח את הוויכוח הזה שוב.

eilati27

New member
אחלה..

וכמו שאייל קיציס אומר... "אהההה נסתפק בדברים האלה..." יום מקסים לך מותק!

a d i d a s 2 1

New member
מה זה מה הולך פה..מון צודקת...

גם בקשת אמרתי משהו דומה לדברים שלך וחטפתי אמבושון... זה אל משנה מה ג'קו אמר או לא אמר... על המדינה בסדר.. צבא אל תעשה פורנו, למה לא... (וכן אני יודעת שזה לא ככה, לא צריך להגיד את זה לי..) ג'קו, כביכול גיבור של יום אחד הוצא כאחד שמלכלך על קליינשטין, מאותו רגע כל שאר הדברים שלו, נקיים ככל שיהיו , יראו לעולם כלכלוכים באותה המידה ככה זה נקלט... נכון לאז ולעוד תקופה קצרה, עד שזה יחלוף. עם הדברים שקליינשטין כתב דווקא אין לי בעיה. אני בטוחה שהוא לא עיוור ולא התכוון שאין לג'קו נוכחות במתית. אני בטוחה שהוא התכוון לאחרים ואני בטוחה שהוא התכוון לכאלה שלא הצליחו נאמר מבין 20 מתמודדים בכל עונה..איך זה ששומעים רק על 2-3.... לזה התכוון המשורר ואני חייבת להגיד שהמוזיקה של קליינשטין לא מדברת אלי והוא מלוקק מאוד. לי!! מותר להגיד מה שבא לי, כי אני לא ג'קו... ולא מישהי שהרגע קבלה את הבמה... ג'קו גם מבין ויודע היום, שהוא לא אמור לדבר בכל צורה שהיא שדמתה לפעם הקודמת, לא כי אסור לו, לא כי אסור לו לחשוב, אלא כי הוא יקבל את זה בפרצוף ולמען האמת בצדק. מון ליין כתבה פה הרי שאם מישהו היה מלכלך על ג'קו כולם היו קופצות פה מהכסא...גם אני כתבתי את זה פעם... כי זה נכון... הדבר היחיד שהיה דבילי בכתבה של קליינשטין זה מה שאמר על יוצאי רימון. זו לא תופעה מבורכת! זו קללה! אלה אנשים בלי קול, בלי לוק, בלי אמירה. ברור שלכאן או לכאן, ולחלק יש יותר לחלק פחות.. אבל זו בהחלט תופעה מזעזעת. וחבל שהיום המוזיקה בארץ שלנו מקבלת או את יוצאי רימון או את כרם התימנים ...

eilati27

New member
עדידס אהובה...../images/Emo140.gif

אף אחד לא עשה אמבושון,ואף אחד לא קטל העניין הקטנטן הזה התחיל מזה שאני הגבתי לה ב - "אותי לא שכנעת..." מזה התחילה ,קצת" אש... לא נורא כל אחד והדעות שלו ממי... וכמו שאמרתי קודם.. אנחנו לא אויבות אנחנו חברות ו... "נסתפק בדברים האלה..." (מילותיו של שדרן הטלויזיה הכי חמוד בארץ)

moon line

New member
איזו גדולה דידס ../images/Emo24.gif לא כי

הצדקת אותי, כי אני מסכימה איתך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "לי!! מותר להגיד מה שבא לי, כי אני לא ג'קו... ולא מישהי שהרגע קבלה את הבמה... לא כי אסור לו, לא כי אסור לו לחשוב, אלא כי הוא יקבל את זה בפרצוף ולמען האמת בצדק." מה להגיד ..את פשוט חכמה !רק בגלל זה קבלי עוד

shongold

New member
מון לגבי כל הדברים אני אמרתי

את דברי והם מספיק ברורים אין לי מה להוסיף עלהם וחזקה עלי שיודעת את אשר אני אומרת. הערה אחת לי אליך בנושא 'הליקון' - לעולם בעולם הביזנס אתה לא עושה דברים בצורה אמוציונלית את עושה אותם מתוך שיקולים כלכליים ואך ורק שיקולים כלכליים. על כן מתוך התזה שלך כחבר של רמי - אין כאן קייס. השיקול שלו היה אחר לחלוטין. וההמשך מבחינת ההגיון הפשוט שלי טרוויאלי לחלוטין.

shongold

New member
מון אין וויכוח שהאמירה כאמירה

אינה נאותה, אבל אם תקראי את מכלול הדברים שנאמרו כאן בעיון תביני מאין זה בא למה זה בא ולמה בצורה כזאת? ואותו הדבר בהקשר של רמי. - שכל כך, אבל כל כך רחוק מלהיות טלית שכולה תכלת. וכן אני מצטרפת לנובה כמו גם שאמרתי זאת בדרכי שלי שהוא - בסדר גודל של כספית מבין עושי העוולות כלפי ג'קו. "אדם ניכר בכוסו כיסו וכעסו" - והכעס שבא מהכיוון של קלינשטיין היה רע מר ונמהר - הרסני!

alona37

New member
תודה...אבל עדיף..

שבגלל הדברים האלה , שלא מועילים במיוחד לא לפתוח שרשור.. אולי תגובה.. אנחנו פורום שצריך לתמוך הג'קו להראות דברים טובים..ולא להפך.

אסתילי

New member
תודה על ההערה

ויחד עם זאת אנחנו לא צריכים להיות כמו "בת יענה" ולטמון את ראשנו בחול מה שנכתב בעיתונות נכתב, ואם זה חיובי ואם זה שלילי - אני חושבת שזה מענייננו. בכל אופן, תודה על ההערה.

shongold

New member
תודה לך אסתילי שטרחת והבאת

את הכתבה החשובה הזאת!

למעלה