במסגרת סריקת העיתונים היומית

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לכל מילה :לאמנים ותיקים

יש בעיה עם כוכב נולד מתוך צביעות התיפיפות ובעיקר דאגה לעצמם.גם בארה"ב מגיבים כך לגבי התכנית:אמריקן אידול מאותה סיבה........אבל אין מה לעשות :האומנים שלהם מצליחים בגדול.

shongold

New member
מה אנו רוצים מרמי ריפקין?!

רמי עשה את הדבר הכי מכוער שיש ..לא לעיני המצלמות או מקרופונים בחדרי חדרים גרם בהעלבותו הנוראית...להעיף את ג'קו מכל מדרגות 'הליקון'. זה הרבה יותר גרוע מכל אמירה שהיא. מכאן התחילה מסכת של דברים שדירדרו לחלוטין את מצבו של ג'קו. וגרמו לכך שאנשי חברות התקליטים באשר הם בארץ ניערו חוצנם ממנו. אכן הדברים לא היו נאים - הדברים שנאמרו בזמנו, אבל יש להם נימוקים כבדי משקל. כמו להשקות לשוכרה מתראיין בתול תקשורת כדי שיצא הכי רוקר שאפשר. להביא אותו בצורה מכווננת להגיד את הדברים שממוקמים בקצוות הקיצוניים שקיימים בו. כאשר ב'טדי' מייחצ"נים אותו על נישת רוקר. אז אנא אסור להתמם מדוע נאמרו הדברים כפי שנאמרו.

rifkin1

New member
שון, השורה התחתונה

היא שרמי לא בחר להתייחס לפרשה הזו בכלל ואת זה אני מעריכה. את לא יכולה לדעת מה קרה עם הליקון או מי אשם ומי לא...

shongold

New member
רמי התייחס חמודה צריך

לקרוא בין השורות ואז מבינים את ההתיחסות שלו לענין - ועל כך אין לי שום הערכה אליו. ורק לידיעה אני כן יודעת מה קרה - לא צריך להיות ממש בתוך העניינים על מנת להבין, זה לא בשמיים. גם נכתבו טילי טילים של מאמרים בענין בזמנו - כך שבאמת הכל ברורו!

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifבעיקר בין השורות.רק חבל שכל

העדר בארצנו לא קורא כך

Nova5

New member
בנוסף לדברים שכבר נאמרו

אני רוצה להזכיר שלא ידוע לנו עש הסוף באלו תנאים ג'קו נתן את הראיון המדובר, מה הוא אמר באמת ומה פרי העט של הכתבים. לפי מה שפעם אמר וכתב בפורום שלו יניב ("ברית עולם") ג'קו התבטא נגד שיר של קליינשטיין עם קטע ראפ - שיר הכי לא טוב שיש, וגם הזכיר "תפוחים ותמרים" - "תפוחים ותמרים' זה להקיא, והשיר שהוא הוציא, שהוא עושה פתאום באמצע ראפ, בא לי להוריד לו שתי סטירות. זה נורא איום". לדעתי זאת ביקורת לגיטימית לחלוטין . בראיון עצמו פתאום הופיע עוד משפט - "רמי קליינשטיין זה מהאנשים האלה שגורמים לך להקיא". וכאן יש לי ספק גדול מאוד שמשפט הזה שייך לג'קו עצמו. אני די בטוחה שזה תוספת של הכתב. אני מסכימה עם שון, שמעשה של קליינשטיין ומשפחתו - לבטל חוזה ב"הליקון" - אחד ממעשים הכי מכוערים שיש. הוא בשבילי נמצא באותה משבצת עם בדש וכספית. מקווה ששיעור קבלה שהוא לוקח יעזרו לו להבין כל הגודל של המעשה המגעיל. ווידוי - אני אישית אוהבת "תפוחים ותמרים"...

shongold

New member
מצטרפת לוידוי שלך נובה

גם אני אוהבת את "תפוחים ותמרים"! זה לא משנה את השתלשלות המכוערת והמאד מכווננת של הדברים!

moon line

New member
אני בבית אבל חייבת להגיב

בואנה אתן לא נורמליות גם על קליינשטין ללכלך? למה ? אספר לכם אנקדוטה קצרה: לפני שבועיים כשהלכנו לסילבר דיברתי עם אבא שלי בטלפון (אבא שלי מתה עליו ,איש מדהים) ואמרתי לו שאני הולכת להופעה של ג'קו , הוא שאל אותי איך בעלי מקבל את זה, אני השבתי שבסדר גמור , אז הוא התעקש כן אבל ..האופי? לא הבנתי ושאלתי מה, בגלל שהוא לא עשה צבא? אז אבא שלי אמר לי" לא זה דווקא לא מפריע לי , אלא מה הוא חושב את עצמו רק התפרסם ופותח כזה פה על קליינשטיין , הוא בכל זאת מוזיקאי שכתב הרבה שירים.. אפשר להתווכח על הטעם ..אבל מה אתה מלכלך". זהו! היה לי חשוב להביא את זה כי הרבה אנשים גם חושבים/חשבו ככה.. עוד דבר נא לא להיות חד צדדיות , בן כספית איכס.. בדש איכס בריבוע. אבל כל אומן וותיק אם מישהו שרק התפרסם עכשיו היה אומר עליו ככה ברור שהוא היה מנסה לעשות משהו נגדו. זהו יום טוב חייבת לזוז

eilati27

New member
ואם אני הייתי אומרת עליו משהו רע?

אז גם לי הוא היה עושה משהו??? לא נכון? כי אין לו את היכולת ו/או הזכותתת!!!!!! לעומת זאת - לי יש את הזכות בתור אדם להביע דעה! ובפעם האחרונה שבדקתי... ג'קו הוא אדם וזו זכותו... מה שרמי עשה הוא עשה כי הוא יכל לעשות! ולא חשב על ההשלכות ועל מה שיכול לקרות לאמן צעיר בלי עזרה... היה חשוב לו האגו שלו שנפגע,הייתה חשובה לו התדמית. בקיצור.. אותי לא הצלחת לשכנע עם התגובה שלך על העניין..

moon line

New member
למה מי את? מישהי שיכתבוו עליה כתבה

ב- 7 לילות העיתון של המדינה....

eilati27

New member
מוני...

את הכעס הזה והתגובה של "למה מי את"? תשמרי למקומות אחרים... פה אנחנו מנסות להיות חברות ולא אויבות... אז רילקס בייבי!

Nova5

New member
בנות, מה זה??!! יאללה, סולחה

דבר האחרון שחסר לנו - זה לרדת לפסים האישיים... אם כל הכבוד לקליינשטיין וג'קו... אילתי!!אם תמשיכי להקיא , מוני תבטל לך חוזה, זה בטוח יגיע ל"7 לילות" ואנחנו כתוב על זה שרשור

eilati27

New member
חחח..../images/Emo6.gif יאנו'ש...

אני לא רבה להפך... נראה שהיא נורא התעצבנה מהתגובה שלי... וענתה לי בצורה לא צורה... בכל אופן גם אם הבנתי לא נכון רשמתי לה שאנחנו לא אמרות לריב כאן אלא להפך...

Nova5

New member
אל תשכחי שעלינו

עוד לשיר לג'קו "היא כל כך יפה" ומוני תצלם כל הפדיחות. אם תמשיכו לריב, איך נקבל ת'תמונות? אני עדיין כל כך מבואסת מדחיית ההופעה...

eilati27

New member
חחח... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני בטוחה שהיא לא עד כדי כך כועסת... חחח...
וגם אני יאנוש אני משתדלת לא לחשוב על זה...

שונית 7

New member
נראה לי שזה העניין :תחושת התבאסות

מדחית ההופעה + הסיפור הכספיתי. בנות :לחזור למצב רוח הכליהיה בסדר :יש עליות וקצת נפילות אבל בסוף נתראה בקיסריה אינשאללה!!!

eilati27

New member
ואם התכוונת בדברייך...

לכך שאני לא מפורסמת אז מה שנקרא "סיימתי את טיעוניי" רק בגלל שרמי יכל לפגוע בו אז הוא פגע בו... במקום שהכי כואב... רק בגלל שנפגע לו האגו והתדמית

למעלה