במשרד מאחוריי התיישב היום בחור שדיבר בגרמנית

poseidon111

Active member
הדוגמא האחרונה שזכורה לי היתה על דרך אישור

האוברדראפט בבנקים הספרדים.
היו גם כמה מקרים לפני, אך מי סופר.

אני דיברתי על כלכלה גלובלית?

לא, אין לי מושג בזה.
אני דיברתי על התנהלות של יחיד מול הבנקים- בזה יש לי פי מאה יותר מושג ממך. (תזכיר לי בבקשה כמה חשבונות בנק היו לך בבנקים ספרדיים?- אז זהו, לי יש יותר).

poseidon111

Active member
את דיברת על כמה קשה לקבל אוברדרפט

ועד כמה הבנקים שם קשוחים במתן אשראי חריג לאזרח. סיפרת אפילו על עצמך בעיין זה.
למחרת הבאתי לך כתבה על כך שאחת מהסיבות לקטסטרופה הכלכלית בספרד, היא מדיניות היד הקלה של הבנקים שגרמה לאנשים
לקחת אשראי מבלי יכולת להחזיר.
זה היה משעשע ביותר.

poseidon111

Active member
אני לא דיברתי על משכנתאות, וגם הדוגמא

שנתת היתה על אשראי שביקשת לזמן קצר.

אל תעוותי את המציאות, כפי שאת עושה לגבי דברים אחרים.
העיוות הזה הוא בילטאין, או שנדבק עקב השהייה שם?

אני ביקשתי להכנס למינוס זמני של 300 יורו.

לא משכנתא ולא הלוואה, וזה היה נורא ברור.

רינתי77

Active member
נזם, יש כמה נקודות שמאד מסקרנות אותי.

את טוענת שהחיים ספרד טובים יותר מאשר בישראל.לגיטימי.
זכותך לחשוב כך. השאלה היא מדוע את מקפידה להשוות בין
ספרד וישראל בכל נושא ונושא, ולבקר את ישראל (והישראלים...)
בחריפות במגוון אספקטים? את מי את מבקשת לשכנע? אותנו
או את עצמך? איך בני המשפחה שלך בארץ מקבלים את הביקורת
הנוקבת שלך? האם בפורומים הספרדיים שאת כותבת בהם, את משווה
בין ישראל לספרד? ואיך זה שלמרות הסתייגותך מישראלים, את עובדת מול ישראלים כל יום? אם הייתי מרגישה כמוך, הרי הייתי מתרחקת מישראלים כמו מאש.

אנסה לענות על הכל.

מדוע את מקפידה להשוות= כשעוברים ממצב (או מקום) א' לממצב (או מקום) ב' ויש ביניהם פערים כל כך גדולים - אי אפשר להימנע מהשוואות, זה דבר מאד מתבקש ואנושי וטבעי. יש לי הרבה מאד ביקורת כי כשאתה יוצא ממקום שבו היה לך נורא רע (ואתה אפילו לא ידעת עד כמה המצב שם דפוק, כי לא היה לך עם מה להשוות) ופתאום אתה יוצא ורואה שאפשר גם לגמרי אחרת- אתה מבקר. גם זה טבעי ואנושי ומתבקש, במיוחד שכמה מאהוביי ויקיריי היקרים לי מאד, אוכלים שם את החרא שאני הצלחתי להיחלת ממנו ולא כולם יכולים להגר. כך שאין פה שום ניסיון שיכנוע (לא אתכם ובטח שלא את עצמי). ולהזכירך- מי שפתח פה (שוב) את הנושא של ספרד מול ישראל, בכלל לא הייתי אני אלא אחד מהטמבלים שיש להם אובססיות אליי ולכן כל פעם שהם רואים את הכינוי שלי הם חייבים להגיד על זה משהו. בני המשפחה שלי בישראל לפעמים מתווכחים אתי כמוכם, לפעמים מקבלים את מה שאני אומרת. תלוי. זה גם לא אכפת לי מה הם חושבים עליי ועל דעותיי, האמת. בפורומים ספרדיים אני לעתים עושה השוואות, כן. ויש לי גם ביקורת על דברים שקורים בספרד. העניין הוא, שכמעט שום דבר בישראל לא יותר טוב מבספרד (טוב, האוכל כן וגם זה רק לדעתי). זו המציאות, מצטערת. ועבודה לא בוחרים. הייתי מובטלת כמה חודשים וזאת העבודה שמצאתי לגמרי במקרה, ואני מאד מרוצה ממנה. אנשים שאני עובדת איתם לא מעניינים אותי במיוחד.

רינתי77

Active member
לפי מה שאת מתארת, עושה רושם

(כך בעייני לפחות..) שבספרד את לא עובדת בעבודה יותר
טובה באופן ניכר( את מספרת על תקופת מובטלות ועל כך
שבעצם המקום שבו את עובדת הוא מחוסר ברירה), את לא
מספרת שמצבך הכלכלי השתפר פלאים ואת גם לא מספרת
שבנית לך שם משפחה. אז למה בעצם שם יותר טוב?
רק כי האנשים שם הם לא אינדיאנים ים תיכוניים?
ועוד דבר: מצד אחד את אומרת שיקירייך היקרים נמצאים
בארץ ומצד שני את אומרת שלא איכפת לך מה הם חושבים?
איך זה הולך ביחד?

עבודה זה רק פרנסה בשבילי.

אני לא אוהבת לעבוד, אף פעם לא אהבתי, ואני לא מחפשת בעבודה לא סיפוק, לא אתגרים ולא עניין. כל זה יש לי בחיי הפרטיים. כך שאני לא כל כך מבינה מה זה "עבודה טובה" בשבילך. העבודה שלי מצויינת, כי היא מפרנסת אותי לא רע בכלל וזה כל מה שאני צריכה ממנה. קניתי לי דירה לא מזמן, במחיר שבישראל לא הייתי יכולה לקנות אפילו בית שימוש (באזור מרכזי, 3 חדרי שינה- ממש לא איזה חור. דירה טובה). ובסופר אני קונה מה שבא לי בלי לחשוב, כי פה הכל זול. הרבה יותר זול מבישראל, ולא רק בפרופורציה למשכורת... משפחה זה לא דבר שרציתי לבנות, זה לא מעניין אותי ולא חיפשתי את זה. יש לי בן זוג מקסים, ואם הוא לא היה גם הייתי מאד מאושרת. (אני יודעת, כי הוא לא תמיד היה בחיי). עכשיו תגידי לי את בעצמך אם לא שיפרתי פלאים את מצבי פה, וזה עוד בכלל בלי להתחיל לדבר על האווירה הפי-100 יותר נעימה פה בין ספרדים, מאשר בישראל בין הישראלים.
ותתפלאי, אפשר לאהוב אנשים מאד ולא לדפוק להם חשבון על כל נאד שאת תוקעת. זה אפשרי לגמרי.

poseidon111

Active member
רינתי, למה חוזר בתשובה משמיץ את החילוניים

פי כמה מכל אדם דתי?
למה חוזר בשאלה עושה אותו דבר?
למה כל אדם שעושה צעד מאוד משמעותי בחייו, שהוא בניגוד גמור למה שהיה לפני כן, יוצא חוצץ כנגד אורח חייו הקודמים?
התשובה לכל השאלות היא ההצדקה. הצדקה עצמית.
היא חייבת להראות לכולם, וקודם כל לעצמה, עד כמה הצעד שעשתה היה נבון וטוב.
אז נכון, אדם סביר היה עושה זאת ומחפש צידוקים לעצמו ולסביבתו, אך היא מקרה חריף יותר.
היא חייבת להשמיץ, לרמוס ולבטל את העבר, על מנת להרגיש נוח בהווה.

לה כמובן יהיו הסברים אחרים (ראי סגנון תשובותיה לכולם), אך זו נפשו של האדם שחייב, פשוט חייב, להראות שצעדיו הצליחו.
אני לא קונה את דבריה בשיט.

אתה לא קונה? אוי לי עכשיו.

למה אתה חושב שאני רוצה למכור לך משהו? מצידי תמציא עליי טלנובלות טורקיות, אין לי התנגדות. העובדה המצערת (מבחינתך, לא מבחינתי) זה שמי שמתעקש להוציא את נושא ספרד זה כמעט תמיד אתה, ולא רק בשירשור הזה, שהוא דוגמא לדיון שבכלל לא דיברתי בו על הנושא הזה, אבל אתה והאובססיה שלך הסיטו אותו לכיוון הזה. לא שאכפת לי, פורומים נועדו לקשקש על כל נושא- רק שהאובססיה שלך כלפיי גוברת עליך וזה ממש בולט, וגם פאתטי. אבל שיהיה לך לבריאות בוביק. אני אוכלת שבעה כמוך לארוחת בוקר פה בפורומים.

poseidon111

Active member
כן אני מאמין לך. ראיתי את התמונה שלך.

ובעניין העקרוני, את לא יותר מליצן חצר, שלקחו אותו יותר מידי ברצינות.
עתה, כשהתגלו שקרייך, האובססיה שלך לכל מה שקשור לישראל וההשמצות שלך, אני אלמד אותך מה זה נקרא להיות אובססיבי.
לא ראית כלום עדיין.

נו? אני לא יפה בעיניך?

אוי ואבוי לי אם לא. אני אמות!
ועל איזה שקרים שהתגלו אתה מברבר בדיוק? שכחת לקחת את הכדור הסגול היום?

poseidon111

Active member
זה בסדר. הכדור הסגול הוא זה ששולט על מענה

לטרולים. שכחתי.
השקרים? עניין האוברדרפט למשל.
את יפה, כמו שאת חושבת שאת שנונה.
את סתם אדם פאתט שמתוך דירתו הקטנה מנסה לשדר סימני הצלחה קלושים, כי לא הצליח לעשות כלום פה.
זכותך לעשות רעש, אבל לפחות תבדקי שיש מישהו שקונה זאת.
בינתיים, בשלושה פורומים שונים, את מנודה על ידי רובם.
אז זה נכון שהם ישראלים והם לא נחשבים להרבה, אבל אפילו הישראלים קצו בך.

מכות ודקירות סכין יש בקיוסק בנתניה

בר"ג וגם במדריד.אין שום מקום להשוואה בין פשע דקירה של עבריינים בודדים, לבין התעללות והריגה של שוורים בחסות ועידוד של אלפי ספרדים באיצטדיון,מליוני צופים ספרדים בטלויזיה,והשלטונות שם לא נוקפים אצבע,מסורת אכזרית .
את סתם מורחת אותנו כאן בתשובות שלך.

קטטות ודקירות, פגע וברח, ושאר ירקות

זה דבר שקורה בישראל פעמיים בשבוע בשנים האחרונות (אם לא יותר). בספרד זה גם קורה לפעמים, ברורררררר. אבל במדינה של בערך פי 8 תושבים מישראל, שומעים הרבה פחות על דברים כאלו וזו עובדה שאתה לא תוכל להתווכח עליה, כי אתה לא שומע חדשות מספרד ולא יודע מה קורה פה כמו שאני יודעת.
מלחמות שוורים לא חביבות גם עליי, אבל זה דבר אחד שלילי לעומת המון דברים שליליים שקורים בישראל כל הזמן כל יום (גם בחסות הממשלה- שנזכיר לך מה קורה בצה"ל המהולל שלכם?). אז לי ברור איפה עדיף.

את שחיה במדינה

שהורגים שם שוורים לשם השעשוע,צער בעלי חים,.את האחרונה שיכולה להעביר ביקורת על צה"ל.שהוא הצבא הכי הומני בעולם.
בקיצור שוב נפלתי על שמאלנית.שרק יודעת להעביר ביקורת על צה"ל..וצער בעלי חיים הנמצא אצלה ולידה הוא "דבר אחד שלילי "
יש לי חדשות בשבילך ,זאת מסורת ארורה ואכזרית .תמשיכי לחיות בתוך העם האכזר הזה...וגם ברור לך היכן עדיף...יפה לך.

את שונאת ישראלים...את מורחת את כולנו כאן בכל השירשור...בני צודק במה שרשם לך.
רק אני לא מצליח להבין מה יש לך בכלל לחפש בפורום של ישראלים.. אללה איסטור.

גם בספרד יש דקירות וכו... לא מאמין ללוקשים שאת מנסה למכור לנו.

poseidon111

Active member
עזוב, מחר היא תכתוב "תגידו מה אני צריכה להגיד

לרצף שמתעקש על צבע כחול? מה דעתכם, ללכת על זה"?
מחרתיים היא תכתוב:"הגיע אלי אשי הפרקט, הוא רוצה לסדר את הקרשים לרוחב, אך אני רוצה לאורך, מה אתם אומרים"?
אישה בת ארבעים עם מנטליות של בת 16 ואובססיה של בת 80.

בכל פורום שהיא כתבה היא או נחסמה או הפכה את עצמה לבדיחה.
זה יקרה גם פה.

למעלה