במת"ב אפשר לשתף אינטרנט ללא תוכנה ר

dov98

New member
אתה אבל לקוח כמו כולם, וחלוקת

המשאבים שלהם מענינת את ה......שלך. אתה זכאי לשירות מיטבי ברגע ששלמת להם אגורה אחת.

eladts

New member
לא שילמתי להם אגורה

מי שמשלם את התקציב של מחב"א זה האוניברסיטאות ולא המשתמשים. האוניברסיטאות רוצות שתהייה גישה מהירה לאוניברסיטאות אחרות, וממש לא אכפת להן כמה זמן יקח להוריד קליפ של בריטני ספירס בקאזה

eladts

New member
מחב"א נותנים לך גם לראות

את הסטטיסטיקות של הקוים שלהם לחו"ל. תנסה לשכנע את אחד הספקים המסחריים לפרסם דף כזה

eladts

New member
אף אחד לא משלם ישירות למחב"א

אלו שמשלמים משלמים לאונברסיטה שלהם, לא למחב"א ישירות. גם אני משלם לאוניברסיטה אבל לא מהכיס שלי - אצלי האוניברסיטה משלמת לעצמה

eladts

New member
בתל-אביב $120 לשנה

בצ´ק, כרטיס אשראי או העברה תקציבית (השיטה החביבה עלי כי אז זה לא כסף שלי)

eladts

New member
לבזק אני משלם כאחד האדם

אני בחבילה הבינונית והמודם שלי כלומר אני משלם 129 ש"ח לחודש. מה רצית, שהם גם ישלמו לי את חשבון הטלפון? מה אני, חבר כנסת?

eladts

New member
לפרטים נוספים

כנס ללינק. שים לב לטעות בקשר לחבילות של בזק בהתחלה

antidot

New member
מה דעתכם על שרשור חדש ????

אני ברזולוציה של 1600X1200 ועדיין ההודעות האחרונות מגיעות לרוחב של סנטימטר !!! הצילו !!! Serenity now ! Insanity later ! (לקוח מתוך סיינפלד) Antid0t

dov98

New member
לי לא איכפת, אתמול קיבלתי "19

תותח רציני. אני רואה טוב, אבל אם אתם רוצים, תעברו!

אני רציתי 19", אבל כדי להמשיך לעבוד

עם שפופרת טריניטרון, כמו שכבר התרגלתי, יש להיפרד מסכום כסף שלדעתי לא מצדיק את התוספת במשטח העבודה.....

סקיפר1

New member
נראה לכם שאפשר לקרוא כך הודעות ? הן

תכף נופלות לי מצד שמאל של המסך..............

שמעתי באמת שהיתה ירידה רצינית במחיר

אבל לפני שנה בערך, מסך Mag 19" טריניטרון עלה כ- 3500 ש"ח, בעוד 17" עלה רק כ- 1500 ש"ח...

uri_raz

New member
אני ארחיב קצת על דברי

השימוש ברשת X.X.X.127 בלתי מומלץ לחלוטין בכל רשת שהיא. בכל רשת בה אתם עובדים מומלץ להשתמש בכתובות מהבלוקים המוקצים לשימוש פרטי ב RFC1918, תוך התייעצות עם ספק האינטרנט (יהיה אשר יהיה, כולל מת"ב ובזק) כדי לוודא שאתם לא משתמשים בבלוק שהספק משתמש בו ברשת הפנימית שלו. במקרה של כבלים רצוי להיות זהירים במיוחד כי המדיה הפיזית עשויה, למיטב ידיעתי, להיות משותפת למספר דירות או בתים בהם מישהו אחר עשוי לבחור במקרה להשתמש באותו בלוק כתובות. יש שתי דרכים בטוחות להתמודד עם הבעייה. דרך אחת היא לחשוף בפני ספק האינטרנט שיש לכם מספר מחשבים ברשת הביתית, ולהריץ על כל אחד מהם DHCP client כך שכל מחשב יקבל כתובת ייחודית מספק האינטרנט. הפתרון השני הוא לשים לשים נתב שהוא גם NAT בין הרשת הביתית לרשת של הספק. הנתב ישתמש ב DHCP כדי לקבל כתובת אחת מהספק, יאפשר לך לבחור בלוק כתובות שרירותי מתוך RFC1918 לרשת הפנימית שלך, ובעזרת NAT יגרום לספק לחשוב שיש לך רק מחשב אחד בבית. בחר כרצונך.

למעלה